Army album – hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

Army album – hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

Enhver fyr, der passerede militæret i hæren, vil gerne have en hukommelse af denne gang efter. Normalt havde soldater i løbet af tjenesten tid til at lave et stort antal fotos, som derefter blev lavet til et album. Disse albums, efter afslutningen af ​​tjenesten, bragged til deres venner og mindede deres ungdom.

Lad os se, hvordan du laver et selvfremstillet album. I dag er den digitale æra, billeder kan modtages på internettet og derefter som en gave til den elskede fyr til at udarbejde et smukt album med tematiske billeder.

Hvad er et hæralbum?

Det første du skal forstå er, at dette hæralbum er et fiasko. Dette er et dokument, der fortæller om soldatens tid i hæren. Det er ikke bare en almindelig almindelig notesbog med mange fotos klistret ind i det. Albummet kan kaldes et ægte kunstværk. Dette er en slags unik bog - der vil simpelthen ikke være en anden kopi af den.

Army album med egne hænder

Opret album altid til en soldat. Begyndelse at gøre dem i hæren anbefales ca. 100 dage før opsigelsesordren - ca. tre måneder før de forlader hæren. Og selv i dag tjener gutterne kun et år, men albummet er stadig populært.

De materialer, der bruges til at oprette denne artefakt, kan være meget forskellige. Dækslet, og dette er en vigtig del, var lavet af rødt fløjlstof. Men det var endnu bedre at gøre denne dækning af stoffet hos officers store jakker. I dag er sådanne traditioner ikke længere relevante, og hæralbummet er lavet lige fra klud khaki.

Dembelsky album med egne hænder

Albumsiderne skal være tyk nok - til dette brugskarton. Tidligere blev nogle af siderne lagt ved at spore papir - de gør det i dag. Dette er nødvendigt, så fotografierne ikke holder sammen, og billederne er ikke beskadiget.

Tegninger gør noget - de bruger blyanter, markører, markører, maling, almindelige simple blyanter. For at lave og indsætte indskrifterne har du brug for folie.

Album til soldaten

Hvem gør dette

Det må siges, at soldaterne selv ikke altid gør denne hukommelse om hæren. Nu kan forfatteren være noget - det vigtigste, han kunne male og male smukt. Ofte er disse album lavet af pigernes soldater. Produktet skal ikke kun være mindeværdigt, men også smukt. Ofte er flere forskellige mennesker involveret i produktionen på en gang - det er tilladt. Men det er bedre, at de er mennesker, der er i tjeneste og kender soldatens regim, en soldaters liv. Gør dem og civile, men sjældnere.

Army album med egne hænder

Det mest værdifulde er det produkt, som soldaten, eller snarere den fremtidige demobil, ikke engang rørte ved. Normalt beder de om hjælp fra dygtige kolleger. Når tjenesten er færdig, bliver den simpelthen præsenteret. Og som en opmuntring får tjenerens venner mulighed for undertiden ikke at gå på kjoler og sove længere.

Sådan laver du et dobbelt album

Den mest grundlæggende

Det er vigtigt at huske, at der ikke er nogen præcise regler for udformningen af ​​et sådant album. Til at begynde med er der kun brug for en god fantasi. Det er også nødvendigt at bestemme hvilket tema der skal bruges til produktet, hvilken slags soldater soldaten tjener. Albummet kan fortælle dig, hvordan tjenesten startede, hvordan den sluttede, de mest mindeværdige øjeblikke kan beskrives.

Denne notesbog kan endda være en dagbog for en soldat, der drømmer om at vende tilbage til det civile liv snarere snart. Hvad vil være i albummet, alle vælger selvstændigt.

Hvad skal der være i hæralbummet

registrering

Nu tilbyder de færdige løsninger, der kan købes og indsættes i fotos, skrive interessante historier eller beskrive fornemmelser. Men det er kedeligt, men du vil have noget originalt. Derfor er det bedre at arbejde med egne hænder. Sådanne produkter er ofte lavet af pap - siderne i albummet skal være meget stærke, og det er godt at beholde alt, hvad de er limet på.

Album til soldaten

Forsiden er siderne dækket af lak, og mellem paparkladerne lægges et specielt papir af sporpapir. Det er ret svært at lave tegninger på lak, derfor bruges tandbørster, nåle til sprøjtemaling. Nu er siderne lakeret ret sjældent, men designet er et langt og tidskrævende arbejde. Også siderne kan dækkes med et bånd af naturlig silke.

Omslagene er dækket af stof, så påskrifter anvendes ved metoden til møntering. Hele strukturen er fastgjort med store ringe eller bolte.

Soldater album med egne hænder

Hvad skal der være i albummet

Først og fremmest er dette et foto. Det er ved hjælp af fotografier, at det er bedst at tale om alle trængsler i tjenesten i den moderne hær. Brug billeder i en klar kronologisk rækkefølge. Sådan går hele soldatens vej fra den første dag til DMB.

Dembelsky album med egne hænder

Det skal bemærkes, at under udvindingen af ​​fotografier i servicen til soldater kan have problemer. På fotografierne udover venner kan hemmelige genstande prydes - det er nemt at afgive placeringen af ​​denne eller den pågældende del. Ofte af denne grund søger repræsentanter for ledelsen at gøre sådanne billeder mindre og mindre.

På de første par sider, under registrering, er en ordre anbragt på hilsen til hæren. På den sidste side er der en ordre til DMB. Alt dette kan ledsages af smukke og sjove tegninger.

Billeder skal fortælle om tjenesten i hæren, det er ofte tegnefilm. Krøniken om en soldaters liv kan suppleres med sange og digte.

Army album

På videoen: hvordan man laver et blik til et hæralbum

Dembelsky album med egne hænder (master class)

Hvis du vil lave dit eget bedste hæralbum med dine egne hænder, vil nedenstående instruktioner hjælpe dig. For at gøre dette mindeværdige produkt vil vi være i den populære scrapbooking teknik. Det vigtigste at huske er at du ikke bør supplere et sådant album med for mange farverige ornamenter og detaljer - alt skal være moderat, alt efter temaet.

Hvad du skal arbejde

Nødvendige materialer og værktøjer:

  • færdigbundet bindestørrelse 20 × 30 cm;
  • papir til scrapbooking, kraftpapir, pap;
  • Billeder til fremstilling af dekorative elementer;
  • stiklinger, metal tilbehør fra militæret;
  • brads, ankre, eyelets, udstyr til montering af eyelets;
  • akryl maling, reb-garn;
  • Sakse, kniv, linjal, slag;
  • symaskine.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

Trin-for-trin instruktion

Overvej trin for trin hvordan man laver et album til en soldat til hukommelse eller som gave:

1. Skær først arkene. Kartonet, der skal anvendes som et substrat, skæres efter vilje. På underlaget skal du bøje og skære hjørner. Fyld albummet i halvdelen, og tilføj de resterende underlag med papir.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

2. Næste på kartonemnet skal du indsætte billederne, og efter at de sidder fast, skal du lægge en sutur på skrivemaskinen. På samme tidspunkt laver vi et layout. Trin for trin lim og sy hver af elementerne. Hvis det dekorative element påføres underlaget uden et fotokort, skal det sys og limes på forhånd.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

3. Sæt derefter de foldede dele fast. På siden skal du lave et snit og indsætte den forbøjede kant af substratet i den. En streng er gevindskåret ind i snittet, billedet er klistret, syet fra forsiden. Holderen til et billede kan være en cirkel skåret fra en pap, som er fastgjort med et øje. Efter at have indsat billeder til næste side på samme princip som i det foregående trin.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

4. Et af de foldede elementer har vi kommet ud mere end andre, så vi supplerer det med billeder og forskellige påskrifter.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

5. Hvis foldeelementet er stort, er det fastgjort fra bagsiden og derefter syet på siden. Den anden side af vendingen vil have masser af plads til fotografier, som kan placeres som du vil. Underlaget limes af forskellige papirer, og vi slog hjørnerne med et slag.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

6. Vi placerer derefter fotografierne, efter at de er rettet, i en passende rækkefølge. Nogle sving vil omfatte flere ornamenter (gear) - de vil blive gemt under det øverste billede. Som et dekorativt element er et bånd syet på en stribe karton godt - det kan let syes overalt.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

7. Instruktionen foreslår at tilføje en højdepunkt - dette er en kuvert til breve og et billede af, hvordan pigen ventede på en soldat. Som et tomt bruger vi kraftpapir. En konvolut opnås - emnet limes ikke på forsiden, men syes med tråde.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

8. Billeder er limet inde i papirstrukturen og syet. Derefter lim vi clamshell til konvolutten og syder ud af de centrale skud. Det er kun at indsætte konvolutten i bunden og tilføje det sidste billede.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

9. En af soldatens billeder vil nødvendigvis være en gruppe en, hvilket ikke er ønskeligt at overlappe med dekorationer og billeder. I dette tilfælde kan du lave en lomme direkte bag billedet. Sy et billede på den øverste kant, og indsæt det i hjørnerne. Alle resterende parter skal også blinke. I lommen kan du lægge et ark med navnene på medarbejderne.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

10. Den sidste vending er normalt ikke dedikeret til DMB, men om et møde med familiemedlemmer. Dekorative overflade skal overholde. Dekorative elementer limes og sys. Yderligere alt dette er klistret på kanten og derefter igen syet.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

11. Som konklusion, skal du i overensstemmelse med instruktionerne indsætte alle de modtagne sider på basis. Du kan dekorere omslaget efter eget valg, det vigtigste er, at albummet viste sig for at være virkelig soldat.

Army album - hukommelsen af ​​tjenesten og den bedste gave med dine egne hænder

Det er sådan noget ved hjælp af materialer, der er lette at finde i enhver butik. Du kan lave en god gave til den person, der modtog ordren til DMB. Ved hjælp af dette album vil han huske denne dag i meget lang tid. Hvad som i sidste ende viste sig, nødvendigvis som soldaten. Og hvordan ville du lave et sådant album? Vi venter på kommentarer, flere billeder af et smukt omslag, den første spredning, generelt deler et link til deres arbejde og artikler.

Oversigt over albummerne (3 videoer)

Succesfulde eksempler (48 fotos)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 3 = 5