Kisei: trådgardiner – hvordan man laver sig selv

Kisei: trådgardiner – hvordan man laver sig selv

Ved at skabe gardiner af tråde med egne hænder, kan du diversificere interiøret i ethvert rum og ændre det efter eget valg ved hjælp af nye modeller. Kisei - gardiner af garn - et mode tilbehør til interiøret i enhver stil. Sådanne gardiner er multifunktionelle, de er nemme at lave hjemme med egne hænder.

gardiner fra tråde med egne hænder

Trådgardiner er et mode tilbehør

Ved udformningen af ​​moderne lejligheder anvendes trådgardiner i stigende grad. De kan købes i en butik, men de er ikke billige. Derfor ønsker mange kvinder at lave denne fashionable stilfulde indretning med egne hænder. Dette vil hjælpe vores mesterklasse.

Gardiner af tråde (muslin) pryder ikke kun vinduerne. Døråbninger i form af en bue kan draperes med sådanne gardiner. En bred vifte af materialer, farve løsninger kan bruges i stuen, i køkkenet og i ethvert andet rum i lejligheden.

gardiner fra tråde med egne hænder

Anvendelsesområder for trådgardiner

Nitiske gardiner bruges til at adskille rum i separate zoner, f.eks. I lejlighedskomplekser. At gå ned fra loftet øger de visuelt rummet. Lyset trænger gennem muslinen og reducerer ikke rummets rum. I børnehaven kan du adskille pigens og drengens sovepladser, i køkkenet hænge et lyst gardin mellem skærebordet og spisepladsen.

Smart og meget originale ser silketråder i baldakinen over sengen lavet af sig selv. Det giver østlig luksus og raffinement til soveværelset.

gardiner fra tråde med egne hænder

Sådanne lyse symbolske skillevægge er lavet i caféer eller små eksotiske restauranter for at skabe et hyggeligt miljø. Nitiske gardiner blev brugt i gamle østlige lande. I varmen skjulte de rummet fra nysgerrige øjne og lød frisk luft. De skabte smukke flerfarvede skærme. Kisei, nemlig de såkaldte gardiner af strømmende garn, denne regn er på arabisk. Muslinen var lavet af bomuld, linned, uldtråde. Viskose garn og polyester anvendes nu.

gardiner fra tråde med egne hænder

Muslinens funktionalitet

Ud over luftgennemtrængelighed har gardiner af tråd følgende fordele:

  • Flyt let ved håndens bevægelse;
  • Forstyrrer ikke at passere gennem dem, åbner døråbningen;
  • De er lette at passe på, de bliver ikke så beskidte som stofgardiner, de kan nemt slettes, de behøver ikke strygning;
  • Fra trådene kan du knytte enhver sammensætning på vinduesåbningen. Ved at ændre sammensætningen kan du lave en opdatering til interiøret. At samle tråde bruger dekorative hængsler og hårklip. Du kan simpelthen binde knuderne på forskellige niveauer.

Sådanne gardiner kan laves med egne hænder og belyser deres fantasier og designintentioner. Hvordan gør man det? Mesterklassen med video hjælper dig.

gardiner fra tråde med egne hænder

Når du forbereder et gevindforhæng, skal du tænke på, hvor i dit interiør de vil være passende. Trådens farve skal være i harmoni med vægternes farveplan og indretningens farve. Overvej hvilken struktur af tråde vil være passende. Det afhænger af det, om gardinerne er lyse og gennemsigtige, eller de vil blive henrettet i en rustik ånd, og trådene bliver tykke og tunge. Alt er passende i sin stil.

gardiner fra tråde med egne hænder

Vi laver gardiner med egne hænder

Prøv at skabe gardiner fra muslinen på vinduet med egne hænder

Vi har brug for:

  • cornice at fastsætte tråden;
  • tape;
  • tråde af forskellige farver;
  • dekorationer - perler, palæer osv.

Du skal blot bestemme længden af ​​produktet. Kisei ser smuk og fashionabel ud, når trådene ligger på gulvet. Mål højden fra gulv til loft og tilføj til den frie dangling på 10-15 cm.

gardiner fra tråde med egne hænder

Derefter beregne hvor mange tråde du har brug for, hvor ofte du lægger dem på corniceen. Hvis de er sjældne, vil gardinet være gennemsigtigt. Hvis trådene er bundet tættere på hinanden, bliver gardinet tættere. Tæthed afhænger også af tykkelsen af ​​trådene selv. Hvis du vælger en tynd viskose tråd, bør hyppigheden af ​​deres placering på cornice være fra 4 til 5 pr. 1 cm.

gardiner fra tråde med egne hænder

Mesterklassen vil vise, hvordan man præcist beregner antallet af tråde i skæve? For at gøre dette skal du tage længden af ​​cornice i cm og opdele afstanden mellem tilstødende tråde. Vi får antallet af tråde på cornice. Dette tal multipliceres med gardinens længde. Vi oversætter til meter det kosmiske antal centimeter og beregner antallet af skævheder.

gardiner fra tråde med egne hænder

Monteringsvalg

Mesterklassen vil lære dig, hvordan du korrekt og præcist retter det til bunden af ​​tråden. Der er flere monteringsmuligheder. Blandt dem skal du vælge den der er mere egnet til dit værelse. Du kan vedhæfte tråden med en løkke på båndet i to rækker. Fastgørelsestapen kan derefter fastgøres til corniceen.

Praktisk og praktisk at bruge ringene. Bundler af tråd er knyttet til dem og ringene lægges derefter på gardinet. Ringene bevæger sig frit langs røret.

gardiner fra tråde med egne hænder

Du kan bruge en træstang med huller og gennem dem for at strække trådene og fastholde hver knude. Denne fastgørelse indebærer ikke glidning af gardinerne øverst.

gardiner fra tråde med egne hænder

Materiale til gardiner

Valg af tråde afhænger af udseendet, gardinens stil, efter din smag og fantasi. Færdige gardiner er ret dyre, men en selvfremstillet gardin af tråde vil kræve meget.

gardiner fra tråde med egne hænder

Du kan vælge et enkelt garn eller skinnende garn med lurex, med færdige vævede dekorationer. Vælge materialet til gardiner med egne hænder, køb straks egnet til farve og stil af paljetter, perler, barrettes eller ringe til at klemme tråde. Find på internettet en mesterklasse, hvor de arbejder med det materiale du har valgt. Du kan hænge på et lysgardin af dekorative sommerfugle, klokker eller kunstige blomster.

gardiner fra tråde med egne hænder

Hvis perlerne sys på strengene, skal du vælge nålen med det store øje, og sørg for, at det passerer frit i hulene på perlerne. For hver tråd fastgør ikke mere end 10 ornamenter, så gardinet ikke viser sig at være tungt.

Fra spændte perler kan du gøre op ornament og fastgør hver perle i den korrekte højde med knuder. Husk, at når du vasker et indviklet mønster, kan du forvirre tråden. Forresten er det nødvendigt at vaske gevind gardiner i en taske eller pudebetræk.

gardiner fra tråde med egne hænder

Gardinens stil, der er lavet af sig selv, afhænger af det sted, de vil dekorere. Hvis dette er en døråbning, kan gardinens kanter laves i form af en bue. Gennem dem kan du gå uden hindring, de bliver ikke forvirrede nedenfor. Gardiner udgør ikke nødvendigvis gulvet.

gardiner fra tråde med egne hænder

I køkkenet, for eksempel, et lys gardin af lys farve til vindueskarmet. Når alt kommer til alt, anvendes vindueskarmen i køkkenet aktivt. Der er blomster i potter, som ofte skal vandes, nogle gange på en bred vindueskarm er der placeret mikrobølgeovn eller brødkasse. Gardiner i køkkenet skal dække udsigten, men bør ikke forstyrre fri adgang til vinduet. På gardiner af tråde kan du lave et mønster og binde knuderne gennem et par tråde af garn. Nogle af dem kan bruges som baggrund for mønsteret. Gardiner lavet af lette silke tråde, lavet af dig selv, dekorere dit hus og bedes resultatet af arbejdet, og at alt viste sig perfekt til at deltage i en mesterklasse dedikeret til skabelsen af ​​muslin.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 48 = 50