Notatbok for alle anledninger: master-class (+35 bilde)

Notatbok for alle anledninger: master-class (+35 bilde)

Datateknologier foreslår nye ideer for utforming av kjente ting. En bærbar PC kan ha forskjellige formater. Noen skriver oppskrifter, andre er mer interessert i hvordan å bøte på problemene i deres personlige biler, andre samler produksjon av møbler med sine egne hender teknologien, men vi alle har en bok som lagrer kontaktinformasjon til nære venner. For noen av gavealternativene, er en løsning i stil med scrapbooking egnet. Den merkede notatboken vil være en utmerket gave til alle anledninger.

Studenter og skolebarn

Årene med medutdanning i skoler, høgskoler, tekniske skoler og høyere utdanningsinstitusjoner kommer til en slutt. Gå til forskjellige ender, mister klassekamerater kontakten med hverandre. Det tar flere år, det er på tide å holde et møte med kandidater. Gitt at klassemagasinet, der det er adresser og telefonnumre, lagres i skolen bare 5 år, blir det vanskelig å samle hele klassen eller kurset.

selvskapet notatbok

I påvente av dette utfallet, i tillegg til klasse fotoalbum, som kjøpte de fleste av foreldrene til nyutdannede, jubileums bærbare med bilder utstedt i scrapbooking stil, med telefonnumre og adresser - for å gi hver utdannet ikke vil være overflødig. Reiser fra stedet til fast opphold for å studere, en plikt stasjon i en annen by sjelden noen tar med seg et album med bilder av klassen, og en liten notisbok vil ikke være en byrde.

Forberedende stadium

Fotografier tatt av en profesjonell fotograf puster academicism, men ikke formidle individualiteten til en person. Derfor, når du lager en scrapbooking gave notatbok, må du arm deg med et kamera og prøve å fange det beste forkortning, karakteristisk sving på hodet, halvt smil eller følelsesmessig gestikulasjon. De fangede øyeblikkene av bevegelsen vil ikke bare bidra til å formidle utseendet, men mye kan fortelle om personens karakter.

rød notisbok

Deretter må du finne den ideelle størrelsen på boken, ved å måle bildene og skrifter. I tillegg til den virkelige adressen og telefonnummeret, er det best å skrive ned e-postadresser. Hvis du planlegger å laminere sider, som ikke er i strid med scrapbooking teknikken, trenger du ikke å skrive noe annet enn navnet på patronymicen.

skrabuking

Bokens tykkelse vil avhenge av antall personer i klassen. Stort format motsetter begrepet en notatbok, det er bedre å begrense sidene på et ark 9 til 6. Med denne størrelsen kan bilder skrives ut på den ene siden og kontaktinformasjon på den andre. Men forene plasseringen av teksten og bildet vil ta tid. I teknikken for scrapbooking, spiraler, klipp, så jeg må tenke på hvordan å lage dekselet og fikse sidene med hverandre ved hjelp av improviserte materialer.

Budsjettalternativ

En enklere måte å lage en slik notatbok på, er å bruke et ferdigvisitt visittkort for å plassere bildene. I programmet "MS Office" er det en funksjon for å lage visittkort, noe som i stor grad forenkler prosessen med å plassere det nødvendige antall bilder på arket, og teksten kan også skrives ut på baksiden med det samme programmet. Dette alternativet er billigere og gjør gaver til et stort antall mottakere enklere.

notatbøker

I alle fall, for å lage en slik notatbok, må du bestemme spørsmålet om å velge papir for utskrift. Et kompromiss er å bruke matt fotografisk papir til scrapbooking.

Det andre poenget med påstand er valget av skriver. Det er bedre å bruke to typer skrivere for utskrift av bilder. Og dette er ikke bare med det formål å lagre farger i farger. Hovedårsaken er utskriftsmetoden. Når du skriver ut bilder fra den ene siden av arket, kan du bruke blekkskriver utskrift av tekst med en annen, risikabelt, og dette kan føre til skade på bildene.

skarbuking

Med hurtig laserutskrift går arket raskere gjennom skriveren, og bildet på den andre siden skal ikke praktisk talt lide. Hva kan ikke sies med sikkerhet når du velger en blank base for bilder.

Gave til jubileum

Å lage en individuell gave - veien til minst motstand vil ikke fungere. Mer verdifullt enn vaser og andre husholdningsartikler, når en person trekker seg, blir en bærbar PC - scrapbooking, kontakter med kolleger, laget med sine egne hender.

selvskapet notatbok

En utmerket gave, scrapbooking - en fotobok illustrert med bilder, blir for en eldre person som er vant til å lagre de nødvendige numrene i en papirversjon, i stedet for i telefonens minne.

hjemmelaget bok

Ved å lage en gave til vertinnen som elsker å glede sine gjester og hjem gaver hermetisert sommer, kaker, uvanlige retter, kan du lage en illustrert notatbok av sine favorittoppskrifter.

Skaper en binding

I bokhandlere og skrivesaker kan du finne spesielle sett for å oppdatere bokbinding, men du kan også bruke improviserte verktøy.

materialer

Verktøy og materialer:

 • tett papp for dekselet;
 • 2 ark tykt papir for flyby;
 • bandasje eller tynt satengbånd;
 • En strimmel av tynn, elastisk, men meget sterk papir vil være nødvendig når du legger et stort antall ark under bindingen;
 • tykk nål, er bedre enn det som brukes til syning av lærprodukter;
 • syl;
 • hvit bomullstråd nr. 10 eller "snøflake";
 • lim: PVA, "Titan", "Moment" eller bordet;
 • flat tynn børste med stive børster;
 • linje;
 • en enkel blyant;
 • saks.

Arbeidsordre

 • De trykte arkene i notisboken er sydd sammen med bomullstråder i henhold til knappprinsippet. Det er nødvendig å lage to buer. Stinglengden er 8-10 mm, omtrent den samme avstanden som er nødvendig for å trekke seg tilbake fra kanten av arket. Det skal ikke være noen knuter på tråden, så vel som trådenes hale fra utsiden. Halen av tråden er forbundet med en knute til hverandre. Etter trimming bør et stykke tråd forbli ca 1 cm for å feste det med lim, noe som vil gi større pålitelighet til knuten.

stift ark

 • Da blir dekselet på dekselet kuttet ut av pappa, idet det tas i betraktning at de på tre sider skal stikke 5 mm utover formatet på de indre arkene. Nå sprer et ark med papir på bordet, merker det på det, som det er nødvendig å plassere en stripe med tykt papir i likhet med lengden og bredden av arkblokken for boken. På begge sider er det nødvendig å ordne kartongemner for dekselet ved å gjøre innrykk fra stripen med 1 mm.

skaper et deksel

 • Etter å ha markert punktene på hjørneelementene, bør pappa og papir utsettes. Videre langs linjalen er forbindelseslinjer laget mellom punkter parallelt. Da er godtgjørelsen gjort ≈ 1,5 cm. Igjen blir punktene koblet i par. Det resulterende rektangel er kuttet ut. Resten av papiret kan fjernes. Det vil ikke være nødvendig lenger.

papp liming

 • I midten av arket limes en bred stripe av bandasje, den vil fungere som en tetningsduk. Så ryggen på notisboken vil ikke bryte med hyppig bruk av den. Kartongelementene limes til papiret på de første etikettene fra midten av arket. Triangler er kuttet fra hjørnene til ytre arket, resten er bøyd inni og limt inn.

skaper et deksel

 • Høyden på ark med dobbel bredde måles på det hvite arket med tykt papir av elementene i flybladet. Fold i halvparten, det er en foldelinje. En del limes helt til innsiden av dekselet. Det samme må gjøres på den andre siden.

bokfremstilling

 • Den andre delen av arket ligger i en avstand som er lik bokens tykkelse. Et tynt lag ved foten av det første og det siste av arkene er utført tynne klebende linjer, som festes på dekselet, av flybladet. En strimle med tungt papir kan settes inn mellom ryggraden og arkene etter montering. Når du lager en tykk bok, er det bedre å lim det, noe som gir ekstra stivhet av papirkonstruksjonen.

bærbare

Forutsatt at boken består av flere arkblokker, er det nødvendig å lage lim på den teknologien som brukes til å fikse det frie elementet i flybladet til første og siste arkene

Notatbok med egne hender (2 videoer)


Prosessen med å lage en notatbok (35 bilder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

58 − 49 =