Vakre påske kurver av papir og papp (3 MK)

Med begynnelsen av våren begynner folk å forberede ferien, en av de viktigste er påske. Mange mennesker elsker denne ferien, fordi den er forbundet med mange minner og positive følelser. På påske samles slektninger og venner sammen og utveksler kulichiki og malte egg. I dag prøver mange kvinner å lage originalitet ved å lage spesielle påskekurver med egne hender. Slike håndverk kan bli en unik gave.

Hjemmelaget kurv for påskeegg

Gjør dem enkle. Hele familien er involvert i arbeidet, noe som gjør prosessen morsommere og informativ. Fra fremstillingen av slike gaver, vil hele familien bli glad. Kurver kan være laget av forskjellige materialer, det kan være et produkt laget av papir, papp eller stoff. I dag finnes maler av slike produkter på Internett. Det er bare å gjøre et valg, og du kan begynne å jobbe. Hvordan lage en påskkurv med egne hender?

Papirkurver (MK)

Å lage en kurv er veldig spennende, spesielt hvis du tar hensyn til det faktum at ulike materialer brukes til dette. For å lage en papirkurv, bruk gamle aviser eller blader. En slik gave krever ikke store utgifter, siden slike materialer er tilgjengelige i stort sett alle hjem. Selvfølgelig er det verdt å sørge for at papiret er tett. Dette vil i stor grad forenkle oppgaven og tillate å skape et ideelt lagerhus for critters (påskeegg).

Påskekurv

Produksjonen av papirkurver til påsk i henhold til malen, vil bli gjort i henhold til en viss teknologi, etterlevelse som vil oppnå ønsket resultat - å skape en ideell gave til dine slektninger. Så er arbeidet utført i den etablerte sekvensen:

1. Klipp ut et firkant fra papiret. Dens side må være et flertall på tre. Dette kan være en firkant hvis side er lik 45 eller 30 cm. Størrelsen på arbeidsstykket vil direkte påvirke størrelsen på kurven selv. Så, når det gjelder en firkant hvis side er 45 cm, får du en kurv med en lengde på 15 cm. Du må først bestemme hvilken størrelse du vil se fremtidig kurv.

2. Partisjon merking pågår 9 firkanter, som vil ha samme størrelse. I dette tilfellet må du kutte ut fire hjørnebiter. Det sentrale torget brukes som bunn for fremtidig kurv. Det forblir uendret. Klippene er skåret i strimler med samme bredde. Men samtidig er det nødvendig å ta hensyn til hovedfunksjonen at kuttet ikke skal nå kanten. Det er faktisk å bruke en kontorkniv.

Påske kurv av papir
Å lage arbeidsstykker

3. Ta arket og kutt det i strimler av samme bredde. I fremtiden vil disse strimlene brukes til å flette kurven rundt omkretsen. Kantene må festes med lim, noe som gir stivhetens stivhet.

Påske kurv av papir
Prosessen med veving

4. Det gjenstår bare Fest en penn i kurven.

Påske kurv av papir
Ferdig kurv

Dekorasjon og dekorasjon av en kurv med papir er individuelt skreddersydd til vertens smak. Gresset etterlignes med bølgepapp med grønn farge. Den er kuttet i tynne strimler, som passer inn i bunnen av kurven.

På videoen: Påskekurv av avisrør

Kartongkurver (MK)

Kurver laget av papp er laget i henhold til en lignende teknologi. For å lage en slik påskepose, er det nødvendig å ta et ark kartong og dele det i 9 deler, som vil ha de samme dimensjonene. Ved å gjøre det er det nødvendig å bestemme farge og mønster av papp. I fremtiden vil dette gjøre det enklere å dekorere produktet. Her avhenger valget helt av preferansene til needlewoman.

Sammenlignet med det første alternativet, når du lager en kurv kurv, er det ikke nødvendig å kutte ut hjørneelementer. Her trenger du bare å kutte linjene.

De tre sentrale torgene plassert horisontalt forbli uendret. Restenes linjer må kuttes. Så, du trenger bare å lage fire hakk. Ekstreme deler er bøyd og festet til basen med lim. Selvfølgelig kan du, hvis ønskelig, bruke en stifter som feste. Det viktigste er at stifterne ikke er synlige, ellers vil det ødelegge produktets estetiske utseende. For en slik kurv kan du lage både en og to håndtak.

Påske kurv av papir
Slik ser den ferdige kurven ut

Å lage en Vintage Basket (MC)

For dyktige needlewomen vil en kurv i vintage-stil være et godt alternativ. Dette vil skape en original gave til de som er nær ferie.

Du trenger noen materialer:

  • Tungt papir og sider fra en unødvendig bok;
  • malt kaffe;
  • børster og lim;
  • tau for å lage håndtak;
  • dekorasjoner for å dekorere kurven.

1. Forberedt papir, Det er bedre å ta gamle barns publikasjoner. De brukte ganske tykt papir, noe som vil gjøre det mulig å produsere en ganske stabil og pålitelig kurv.

Vintage stil kurv
Forbereder ark

2. Papiret blir gammelt. For å gjøre dette trenger du bare å male arkene med vaniljesmakken. Selv et barn kan enkelt takle en slik oppgave. Når papiret er dekket med kaffe, må det tørke. Til slutt vil arkene være kaffebrune i farge. Farging vil vise seg ujevnt, noe som vil gi inntrykk av at papiret til kurven er gammel. Hvis blankene ikke er så tette som ønsket, må du lim flere ark sammen. Kurven må tåle egget og ikke smuldre.

Vintage stil kurv
Arkene er flekket med vaniljesaus kaffe

3. Når papiret er klart, du kan begynne å mønstre. Du kan enkelt gjøre jobben selv. Selvfølgelig, hvis du vil lage en stor kurv, må skanningen brukes til bestemte størrelser. Dette vil gjøre en mer jevn og vakker kurv. På små gjenstander vil avvik og uregelmessigheter ikke være så synlige.

Vintage stil kurv
mønster

4. Det er også nødvendig parallelt Forbered to identiske sirkler, som vil gjemme disse uregelmessighetene.

Vintage stil kurv
Endelig anskaffelse

5. Underbøyning og bøyning av arbeidsstykket utføres på linjene som brukes. Elementene limes sammen med kurvens bunn.

Vintage stil kurv
Elementene limes sammen

6. En sirkel limes til toppen av festingen, som fordobles på forhånd. Dermed kan basen av kurven betraktes som klar. Det er bare å lage små hull og feste håndtakene.

Påskekurv i vintage stil
Lim kopper på sidene

7. Som penner er bedre bruk et gammelt tau. Den løper inn i hullet og er bundet med en knute.

Vintage stil kurv
Lag et håndtak fra tauet

Stoff og papirprodukter brukes som dekorasjoner. Den mest populære dekorasjonen i vintage stil er blomster. Denne ideen bør brukes spesielt når det er virkelig vakkert og unikt, skapes kurver for påskeegg med egne hender laget av papir.

Vintage stil kurv
Ferdig kurv

Påskekurver fra pakker og filt (2 videoer)

Ideer for å lage en kurv (37 bilder)