Домашен – най-добрите подаръци за близки (+42 снимки)

Домашен – най-добрите подаръци за близки (+42 снимки)

Един модерен човек се използва за закупуване на готови подаръци. Това ви позволява да спестите много време, освен това днес в магазините се представя голямо разнообразие от различни подаръци за различни случаи. Но желанието да направим един незабравим интересен подарък със собствените си ръце, за разлика от другите, ни кара да прибягваме към търсенето на идеи. И отлична опция може да бъде направена от собствени ръце.

Подарък за рожден ден

Дизайнерските неща, които са направени със собствени ръце от импровизирани материали, сега са модерни и популярни по целия свят. В интернет и в страниците на списанията се намират популярни секции на ръчна прислужница, която представя майсторски класове и интересни идеи за дома. Разчитайки на тях, можете да направите домашни продукти на рождения си ден със собствените си ръце.

Китара със сладкиши като подарък

Най-често се произвеждат:

 • фоторамки;
 • хартиени пощенски картички;
 • ръчно изработени хартиени занаяти;
 • меки играчки и гърнета за кухнята;
 • Трикотажни неща, вариращи от шалове и завършващи със салфетки.

Оригинална рамка за снимки като подарък

Интересни неща от импровизираните материали от собствените си ръце се правят просто, затова не е необходимо да имаш определени таланти, основното е да се вземат готовите идеи като основа. С ръцете си можете да направите забавни меки играчки под формата на животни и други герои, те ще обичат любимите и ще бъдат чудесна декорация във вътрешността.

Домашни детски играчки

Абажур от конци като декорация (MK)

Създадените изобретения със собствени ръце дават удоволствие не само на човека, на когото са представени, но и на този, който върши работата. Използвайте сравнително проста техника за направата на лампа за подарък за рождения ден. Същността му е следната:

1. Необходимо е подгответе редовно топче и го надуйте.

Осветителят от нишките със собствени ръце
Надуваме топката

2. Вземете нишките и ги накиснете с PVA лепило.

Осветителят от нишките със собствени ръце
Ние импрегнираме нишката с лепило

3. В произволен ред трябва да увиете напомпания балон с нишки. Вместо нишки е възможно да се използват тънки клонки от лозата.

Осветителят от нишките със собствени ръце
Ние увиваме топката с нишки

4. След като лепилото изсъхне, топката се пробива и отстранява. Оказва се хубава кръгла рамка от нишки.

Осветителят от нишките със собствени ръце
Пробиваме топката с остър предмет

5. За най-доброто от вашето въображение, можете да покриете готовия продукт с бои, украсете с мъниста, панделки, лепило и ще получите нещо, което сте направили с ръцете си - красива сянка за полилея.

Осветителят от нишките със собствени ръце
Стъклена коприна е готова

Като друго устройство със собствените си ръце можете да направите телена рамка за сянка. Затегнете го с декоративна хартия или плат, добавете малко декор. Интересен продукт за дома ще служи като прекрасен подарък за любимия човек.

Декоративни кутии, буркани, бутилки

Интересни неща за къщата могат да бъдат направени със собствени ръце от стара картонена кутия, празни бутилки или буркани:

 • Оцветяване на бутилката и залепване към нея приложения, мъниста, мъниста и друг декор, можете да получите оригинален съд.

Вази от бутилки със собствени ръце

 • Стъклени буркани след консервиране се трансформират, когато са покрити с капак във формата на муха агарик или чадър. Те могат да бъдат направени от плътна хартия, боядисана и покрита с акрилна боя, която не абсорбира вода. Отстрани на продукта можете да залепите красив модел или апликация, а подарък със собствените си ръце е готов.

Декоративен саксия със собствени ръце

 • Като идея, можете правя красива ковчег от картонена кутия. Използвайте за тази цел нещо от технологията на decoupage.

Декоративна кутия от картон

 • Фото рамки. Да се ​​даде рамка за рожден ден за фото рамка, направена от собствените си ръце, много докосване. Тя определено ще застане на видно място и ще напомни на човека, който го е направил. Двойно е хубаво, ако даден подарък е направен от дете.

Оригинална рамка за снимки, направена от хартия

 • Рамката може да бъде изрязана от дебел картон, шперплат, залепен от дървени ламели. Основното нещо в рамката е декорът. Като си почивате на море, вземете със себе си сувенир от черупки и малки камъчета. Събирането на морски камъни също е приятно забавление за децата. Камъчетата могат да се комбинират с малки мъниста под формата на перли.

Рамка за снимка с морски черупки

 • От многоцветните бутони и панделките може да се окаже весела фоторамка.

Фото рамка с бутони със собствените си ръце

 • Снимка, оформена от цветя от плат, цветна хартия, растителни клонки и сушени венчелистчета също ще харесват роднини.

Фото рамка с цветя от плат

Във видеоклипа: фото рамка с мъх декор

Хартиени пощенски картички

Децата имат любим подарък за родителите - карти със собствени ръце, изработени от хартия. Има много начини да създадете такъв подарък за любимите си хора:

 • Картонената основа може да бъде украсена с апликация или модел. Докосващ поздрав в пощенската картичка със собствени ръце, написани, ще разтопи сърцето на майка или баба.

Пощенска картичка с апликация сами

 • Комбинацията от хартиени приложения с платнени вложки под формата на пола към рокля на принцеса или пеперуда, вратовръзка ще даде цвят на вашия поздрав.

Поздравителна картичка с рокли

 • Мъниста, мъниста, панделките, пера и пайети ще направят подаръка екстравагантно красив.

Пощенска картичка във формата на чанта със собствените си ръце

 • Персонализираните пощенски картички изглеждат с помощта на технологията за quiling. Увитите ленти хартия се залепват към повърхността на хартията с ръба по контурите на шаблона. Изображението е триизмерен.

Пощенска картичка в стила на самочувствие

 • Картите са ръчно изработени и използват технологията на силуетната ексцизия. Готови шаблони се продават, можете да ги изтеглите в интернет. Достатъчно е да добавите малко декор, а пощенската картичка ще изглежда привлекателна.

Пощенска картичка върху силуета

 • Създаването на пощенска картичка със собствените си ръце, използвайки насипни материали (пясък, малки зърна) е доста проста и отнема малко време. По силуета на модела се нанася дебел слой лепило и се събужда с пясък. След изсушаване се оцветява, фиксира се с бистър лак.

Пощенска картичка с пясък със собствените си ръце

Играчки, изработени от меки материали

Най-приятната и интересна дейност е да направите играчка със собствените си ръце. Такъв е случаят, когато децата със специална нежност се отнасят към мечката или котката, която е била зашита от майка ми. Въз основа можете да вземете следните идеи:

 • Тавански играчки - тези произведения са направени от всякакъв материал и имат леко сплескан външен вид. На рисувания модел се изрязват и се зашиват две еднакви парчета плат. На гладка монофонична тъкани dorisovyvayut очи, нос, мустаци. Добавете детайлите могат да бъдат копчета, мъниста, нишки с качество на косата. Синтепонът или друг мек материал се натиска във вътрешността на капака. Самите играчки стават малко комични, но много приятни.

Тавански играчки

 • Истинските иглолистни жени създават играчки със собствени ръце, изработени от филц и филц. За това се изрязва двоен силует и се зашива ръчно по ръбовете, след което се добавят части. Като декор ние използваме сатенени панделки дантели, мъниста или кристали, очите са пришити на обичайните бутони.

Играчка от филц

 • Не бързай да изхвърляш стари чорапи и ръкавици, можеш бързо да направят интересно малко създание. Основната част от продукта служи за изграждане на багажника. Ноктите и петата ще служат като материал за ръцете и краката. Е, тогава измислете как да направите играчка, която прилича на кукла или малко животно.

Играчка на чорапи

 • Като друга идея за дома - правейки ароматни играчки собствените си ръце. Такива неща ще бъдат приятни както за деца, така и за възрастни. Продуктите могат да бъдат произведени по същия начин като тавански кукли, но тъканта е специално импрегнирана с ароматизирани смеси. Не забравяйте да разберете колко ароматно е лицето, което ще предложите подаръци.

Ароматни играчки със собствени ръце

 • Motanka - играчка, която има свещено значение. В миналото тези продукти са били направени за различни добри цели. Основният материал е пакетиран и пакетирани нишки. За завършената играчка шият дрехи и лепило косъма.

Играчката на Мотанка

Рамки за играчки

Рамки играчки със собствените си ръце. Като рамка може да има празно яйце, топка или друг предмет, който може да се използва като багажник. Следваща пълна стая за въображението си. Прикрепете писалки, крака, лепило, начертайте муцуна и очите. След като са направили някои малки сувенирни играчки, те могат да бъдат комбинирани в композиции. Например, сладките пилета от яйца ще украсят кошницата за Великден.

Играчки от яйца

Изработени занаяти за къщата със собствени ръце, като декор, сувенири и приложения, съхраняват в себе си обичта и любовта към дарителя. Идеи за къщата могат да бъдат намерени в интернет, които търсят интересни занаяти ръчно на иглолистните.

Как да направите мека играчка (2 видеоклипа)

Идеи за домашно приготвени продукти (42 снимки)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

93 − = 86