Сватбена аксесоар с ръчна чанта за булката

Чантата, направена от невестата със собствените й ръце, ще помогне да пренесете всички гимнастички с тях и няма да наруши цялостния сватбен образ. В деня на сватбата булката иска да изглежда перфектно. Този ден трябва да се помни за цял живот като най-щастлив. Сватбените снимки и видеоклипове се виждат в семейния кръг още много години. Сватбените тържества продължават цял ​​ден. Момичето трябва да запази стил и грим през празника. На пръстите си винаги трябва да бъде четка за коса, червило, парфюм, клетъчен телефон, носна кърпичка и някои други малки неща, които са необходими за дадена жена.

Обичайната чанта ще наруши хармонията на сватбената рокля. Ето защо е необходимо да се погрижите за елегантен маникюр, който да се побере с ефирна бяла рокля.

чанта на булката

Разбира се, в сватбения салон можете да изберете един. Но къде е сигурността, че друга булка в кантората няма да има точно същия аксесоар, колкото и ти. Това ще развали настроението на всеки. Поканените дами няма да пропуснат да забележат този нюанс. Ефектът на изключителността на екипажа ще бъде развален. И не е трудно да шиете копринена елегантна чанта за най-малките детайли на дамите. Такава чанта на невестата със собствените си ръце ще направи урока уникален, запомнящ се. И младоженецът ще се гордее с иглата си. По принцип причините за заснемане на иглата и изразяване на въображение.

чанта на булката

Основата на стила може да бъде елегантна торбичка върху красива панделка или полукръгла чанта, украсена с дантелени или копринени букети. Погледнете по-отблизо опциите на магазина и направете нещо съвсем различно от тях.

Всеки атрибут на този ден ще стане семейно наследство. Интересни версии на модела могат да бъдат намерени в интернет.

чанта на булката

Изберете стила и материала

Разбира се, с избора на материал. На текстурата и нюанса на бялото, тя трябва да се комбинира с роклята. Етор може да бъде коприна, дантела върху подплата, сатен.

Освен това, трябва:

  • диск
  • 2 сатенени ленти с различни ширини
  • декоративни елементи - мъниста, кристали
  • парче от найлон или тюл

2

Шевни чанти (MK)

Нека започнем да правим чанта за булката.

чанта на булката

  • От атласа изрязваме двойното дъно по размера на диска. Зашийте краищата. Обръща се на дъното на чантата.
  • Нарежете лента от същата тъкан с ширина 20-25 см (изберете самата височина на продукта, но не забравяйте, че обемната чанта изглежда неравна). Дължината на лентата съответства на дължината на обиколката на диска с малки отклонения за гънките. Краищата на лентата трябва да бъдат съединени и пришити. Оказва се "тръба". На кръглото сатенено дъно ние шие този цилиндър невидим отвън с шевове. Стените на чантата са готови. Внимателно, разбира се, ще изглежда като шевове, пришити на шевна машина. Но можете да направите точно и ръчно.

чанта на булката

  • След като сте се отдръпнали от горния край на 3 см, трябва да направите вертикални слотове в материала. За да ги предотвратите от душ, можете да ги шиете или да ги лекувате с канцеларски ленти. От тюл или капрон да намерите лента със същата дължина като сатен, но на височина с 2-3 см повече. Шийте долния ръб до дъното на чантата с чисти шевове. Свържете горния край с ръба на сатен. В горния материал изрежете същите дупки, както в сатен. Сега сложете широка лента в прореза на сатен и тюл и го затегнете, така че ръката да премине свободно в торбичката. Завържете лентата с красив пухкав лък.

чанта на булката

  • Краят на сатен и тюл е увит в чантата и леко зашит със скрит шев. Торбата ще изглежда по-голяма, ако тюлът ще бъде малко "балон". Вземете го до дъното с перли или пайети. Същите декорации шият на лъка. Всички материали на чантата трябва да са бели. Използват се панделки и декор на подобни тонове.

чанта на булката

Последни докосвания

Сватбените хобита дават очакване на щастие и радост. Ако имате време и специални умения, украсете предната част на продукта с красива бродерия. За тази цел е подходящ брилянтен конец от лурекс. Можете да броди лебеди, свързани пръстени, сърца и други емблеми на този тържествен ден. Можете също да направите бродерия с мъниста. Включете чувство за пропорция. Не прекалявайте с орнаменти. Изпълнявайте ги по една техника, така че да не се окаже "гаден".

Дръжката на чантата може да служи като красива голяма верига със златист цвят. Той е златен (в края на краищата сватбеният пръстен е традиционно златен). Можете да вмъкнете тесни сатенени ленти в верижните връзки. Също така двойна дръжка от широка сатенена лента ще изглежда красива.

чанта на булката

За да държите торбата затворена, шийте велкро или голям бутон на ръбовете. Ако сватбата се очаква да се играе в националните традиции, добавете национал украшение в декорацията на чантата си. В края на краищата, много сватбени модели не са само декоративни, а също са амулети. Този ден е толкова важен, че искам да защитя всяка стъпка от неприятната си дума и поглед. Уили, няма да си спомниш за суеверие. За сигурност можете да имате с вас в чантата на всеки доказан талисман.

Видео галерия

Фотогалерията