Vit nyanser i inredningen

Vit nyanser i inredningen

Oavsett vilken ton som helst är den största spalten i designen vald, kommer en vit färg inuti huset att finnas. I urbana lägenheter är vita nyanser nödvändiga för visuell expansion av rymden. I det stora rummet i ett trähus med panoramabelysning kan vita och vita gardiner vara om väggarna i vardagsrummet är bruna med en beige skugga av trä.

Inredning av träinredning med vanliga vita gardiner - I denna stil är rummen indelade i zoner med hjälp av möbler utan användning av döva interroom-partitioner.

vit färg i inredning

Vit-Brun Gamma

Brun färg kan vara annorlunda: kall och varm, med övervägande av röda eller vita nyanser, mättad - nästan svart och neutral - på gränsen till beige. Vit färg i det inre av huset, utförd i några bruna toner, kommer att vara närvarande som en av de främsta färgerna på dekorationen. Vit färg i inredningen av sovrummet, vardagsrummet, badrummet kommer att skilja sig beroende på väggens färgschema, urvalet av möbler och platsen för rummet.

vit färg i inredning

  • Sovrummet kommer att se bättre ut med en beige nyans;
  • i huset i huset kan du använda kontrast av en chokladbakgrund med en stor blommig prydnad vit färg;
  • lite brunt kan vara badrummets väggar. Vit är inte praktiskt, och den mörka används inte på grund av rummets lilla material.

vit färg i inredning

En liten bit om vit färg

Det är sällsynt att hitta vita väggar i husets inre. Psykologi talar om vitt som en symbol för mammens vård, men också som en symbol för evig fred i övergången till en annan värld. Vitets inverkan på människans humör är gynnsam, hans närvaro i utformningen av varje rum är nödvändigt. Vit kombinerar alla färger i spektrumet.

vit färg i inredning

Vita väggar i vardagsrummet inträffar nästan aldrig. Ljus tapeter är ofta blåaktig eller beige, så de är bättre i harmoni med inredningen. Den mest intressanta för vardagsrummet tapet är de som är inredda i en stor svart blomma. Oskiljaktiga vita och svarta toner som yin och yang. Svartvita skalor reducerar strålningens inverkan på uppfattningen av rummet som helhet.

Harmoniteten i svarta och vita färger kommer att rädda dig från känslan av avsmalnande eller utökande utrymme, hoppar ut skåp och bländande vithet. Den svarta och vita serien är perfekt för en minimalistisk inredning.

vit färg i inredning

Vit färg i inredningen bör balanseras med ljusa eller kontrastaccenter. Psykologi föreslår att tapeter vit i designen, där en man spenderar sin fritid, inte kan göra. Förutom interiör passar den grönblå skalan. Den är inneboende i havsvågen och definieras ofta som turkos. Särskilt bra är sådana kombinationer i ettrumslägenhet eller inuti sovrummet.

vit färg i inredning

Människans psykologi är sådan att observationen av naturfenomen lugnar och ger fred, men inte heller himlen eller havet har en likformig färg. Det är mer acceptabelt när du inredar inredningen i grönblå toner för att ge luftighet till ett vitt skum utformning fönster. Rummet kommer att bli fantastiskt, fyllt med ljus och luft.

vit färg i inredning

Komplettera det inre av rummet i grönt och gult och grönt och blått, färger ändamålsenligt beige färg golvlampa skåp möbler, med betoning på mjuka headset draperier och gardiner. Vit laminat i det inre är inte den mest praktiska lösningen, men när det används som ett skärmelement för brunt eller beige matta, kommer det att bli lättare att hitta fokus förenar vitt golv med möbler och design av väggar komnaty.Bely sockel är inte den bästa lösningen i golvytan.

För badrummet behövs ingen motivering för det vita golvet. Särskilt om väggarna och taket är gjorda i turkos, kräm, pastell och melange toner.

vit färg i inredning

Lila sovrum

Sovrummet i lila toner är ett utmärkt ställe att slappna av och lugnt överväga svåra situationer. Som vetenskapen om psykologi säger, är lila inte kapabel att orsaka starka känslor, det är en omfattning av lugnt och uppmätt tankflöde som glider på medvetsytan. Personen kommer att känna den största skyddsnivån om inuti även en kall mättad violett skala finns ren vit färg, till exempel gardiner på fönstret. Ett lämpligt tillägg kan vara vita gardiner i inredningen till väggens mörka toner, om tulle med väggar. En sådan kontrast hjälper till att isolera fönstret, för att göra det mer visuellt.

För ett rikt lila kök används endast vita gardiner, i harmoni med mössorna och inte med fasaderna.

vit färg i inredning

Gråviolett sortiment

Den neutrala gråglansen i bilden kombinerar perfekt med bakgrundens mörka violett ton. I det här alternativet kan du använda en tjock grå tulle för att dekorera sovrumsfönstret. Ljus accenter av inredningen ska fungera som skydd för stoppade möbler, sängkläder och dekorativa kuddar. I tonen bör de vara gardiner, och vid användning av vit tulle kan gardinerna vara monofoniska med ett texturerat mönster gjord med tillsats av lurex. Sådana gardiner kommer att vara en prydnad för hallen, barnrummet, idealiskt passar in i utformningen av en ettrumslägenhet.

vit färg i inredning

Gråglansbrocadegardiner kommer att spela under konstgjort och naturligt ljus på olika sätt. Beige eller vitt linoleum med element i mönstret, som har en grå färg, kommer att göra interiören mjukare, speciellt vid användning av belysning på flera nivåer. Skirt i sovrummet kan dölja botten av golv fixtures, och inte snyggt nära väggen.

Brun eller beige linoleum kommer att komplettera rummets design. Det dekorativa elementet i tapetens och golvets färg kommer att vara att använda en träplint i utseende.

vit färg i inredning

En grå plastplatta är också lämplig, om bilden i linoleum har en sådan nyans. Om sockeln kombineras med tapeten - det är bra men inte nödvändigt. Brun linoleum kan inte inramas av en grå sockel. Skärbrädan i denna utformning ska vara brun matt eller beige, ett mönster som liknar trä.

vit färg i inredning

Ett rumslägenhet

Enrumslägenhet kräver ljus, men inte vita gardiner. Vit, beige ska vara tapeter, förbättra rummet blir grå bakgrundsbilder varma färger. När du väljer pastellfärger för väggarna i en ettrumslägenhet, är det nödvändigt att noggrant närma sig antalet nyanser i bilden och storleken på dess element.

Psykologi råder inte att använda en röd tapeter - de kan vara irriterande, vilket leder till orimliga, oförklarliga utbrott av raseri.

vit färg i inredning

Rosa är neutral, men det är fortfarande ett derivat av rött. För en lägenhet där det enda rummet fungerar som ett vardagsrum och ett sovrum, är det bättre att vägra en sådan väggfärg. Utformningen av rummet bör vara ljusa toner som förekommer i en position att arbeta, skapa en glad stämning i sovrummet tvärtom färg väggarna i rummet måste vara lugn och inställd på att vila.

Det finns bakgrundsbilder som förbinder i sin design båda egenskaper:

  • ett varmt lila-rosa område med bilder av färger lite mer mättad färg än bakgrunden själv. Perfekt med detta sortiment kombineras blå och rosa tulle;
  • Beige tapeter är lämplig brun tulle, inramad av vita gardiner;
  • ljusgrön nyans med vitt mönster för design av hallen, som talar om det, men att plocka upp gardiner och stoppade möbler att gissa med karossens färg är ganska svårt. Använd en grön tulle ton på fönstret rekommenderas inte, mer lämplig kommer att vara en vit muslin.

vit färg i inredning

kök

För kök är en mild grön design ganska lämplig. För köket kan du använda gröna och spetsar Gardiner, om konventionella gardiner ersätts med vit halv ridån som fortfarande används för att utforma en liten storlek rätter - slags minne av rustik stil. Som i badrummet behöver köket en pålitlig, lätt att rengöra, motståndskraftig mot vått golv.

Linoleum är inte det mest idealiska materialet för köket, det är bättre att använda keramiska plattor.

vit färg i inredning

Linoleum är lämplig för enrumslägenhet, även om det finns ett trägolv. Det räcker att jämföra golvet i EAF eller OSB och korridoren, och sovrummet kommer att hitta ett nytt vackert golv.

video Gallery

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 6 = 3