Pistachio farve: hvordan man får den rigtige skygge

Pistachio farve: hvordan man får den rigtige skygge

grøn farveskema i det indre af huset opretholder en atmosfære af optimisme - dette er denne palettes egenskab. Pistacien, refererer til komplekse, sammensatte farver. Farven på unggrønne, glædelig opvågning af naturen, fylde med livet, sådanne følelser forårsager grønne farver i huset. Det er behageligt for øjet, og ønsket om at få den rigtige skygge skubber mange til forsøg i farvning. Hvordan blandes farver og får den berømte pistaciumfarve til væggene i din stue, køkken, soveværelse, med et ord på de steder, hvor du ofte skal gå? Enkel og vanskelig på samme tid. Du har brug for tålmodighed, tid, inspiration og et billede af dit ideelle indretning.

Design af møbler i pistacien farve

Den magiske blanding af maling farver

Dets navn blev givet til farven fra nødder, hvis skaller splittede, du kan se en behagelig grøn farve. Paletten varierer fra brun-grøn, lidt bleg til en glædelig lysfarve. Det er nødvendigt at forstå, hvilken skygge der er nødvendigt for at komme ind i interiøret. Under alle omstændigheder vil der kræves visse farver af farver, og spørgsmålet om hvordan man får pistacenfarve vil blive bestemt i praksis.

Paletten varierer fra brun-grøn, lidt bleg til en glædelig lysfarve!

pistacienødder

Hvad er nødvendigt for arbejde:

 • en farveprøve (indvendigt billede, stykke tapet, illustration);
 • maling: blågrøn, gul (okker, terracotta);
 • pensel; papirark;
 • en palette til blanding af maling;
 • et glas med vand.

Fastgør prøven midt på papiret. Start blanding farver. Gradvist tilføje farve, bland forsigtigt indtil ensartet og lav farvestof nær prøven. Afvigende mængden af ​​denne eller den samme farve, farvemætning af farver, densitet af tekstur, søger et ideelt match med den valgte prøve. Optag proportionerne af de blandede farver for at male de vægge, du har brug for at kende den nøjagtige dosering af hver farve. Nyd processen, fordi væggene i huset vil blive malet i en yndlingsfarve. Lav et par prøver fra lys pastel til mørk mættet farve.

pensler

Hvis du er hurtigere at opnå det ønskede, er det vigtigt at besøge bygningen. I afdelingen for maling og lakprodukter får du pigmenter, blander dem med basisfarven, du får den ønskede pistaciumfarve til vægge eller andre overflader. Med denne tilgang kan du variere intensiteten, densiteten, kompatibiliteten med andre nuancer.

Pistacie palet - kopi

Den enkleste udgave af udvælgelsen er at få den færdige skullede maling i den rigtige mængde. Vælg skyggen fra paletten. Ved at undersøge den foreslåede palette er det let at forstå, hvilken farvemætning og densitet der er behov for til dit interiør, at vælge farvekombinationerne i rummets design. Se nøje på katalogerne, hvor der er et billede af interiøret ved hjælp af den valgte palette.

Den enkleste udgave af valget er at få den færdige skullede maling i den rigtige mængde!

Let pistacie

Pistacien i det indre

Interiørdesign i grønne områder refererer til en naturlig, miljøvenlig linje, oftest er den valgt af hyggelige mennesker og optimister. Til vægge brug maleri eller tapet pistacien. Den er ideel til køkkenet, hvor den positive indvirkning på alle familiemedlemmer er mest mærkbar, husmødrene i det indre af pistacekøkken kan nemt klare hjemmearbejdet. Talrige fotointeriører angiver relevansen af ​​det tematiske design, der er bundet til farveskemaet.

Køkken design

Let pistacie, behagelig for ethvert værelse og kombineret med hvid, brun, gul. Det er nok at lægge et laminat eller naturbræt på gulvet, i et rum, hvor væggene har en grøn pistaceskærm for at føle atmosfæren af ​​hygge. Den mest populære er en kombination til køkkenet: lyst og samtidig appeasing. Billeder fra udstillingerne viser interesse for fagfolk i disse farvedukker.

Stue i lyse pistacium farver
Stue i lyse pistacium farver

Pistacien farve tapet vil være passende i ethvert rum, uanset om det er et forrum, studie eller børnehaver. Optimismen i denne farve er oplagt med kreativt potentiale og kan kombineres med næsten hele spektret af paletters varme nuancer. Brun, karamel, turkis, gul, fløde, ferskenfarver er ideelle ledsagere til pistacien varierer fra lys pastel til tæt farvefyldning.

Pistacien farve tapet vil være passende i ethvert rum, uanset om det er en hall, studie eller børnehaver!

Pistacium nuancer tapet

Hvis køkkendesignet er løst i neutrale nuancer, men pistachiofarven kan lide, bring den ind i interiøret med farver: tekstiler, tilbehør, fotorammer og andre måder. Ved hjælp af flere fotointeriører, hvis design er som, lav en collage for at forstå ideen om dit eget hus.

Køkkener i det indre, hvor der er en positiv pistaciumfarve, meget lys i visuel opfattelse. Hele interiøret kan fyldes med kun en farve, fordi en række nuancer giver dig mulighed for at bevæge sig inden for de valgte rammer.

Kombination af pistacien med andre blomster

 • Hvid og pistacie. Evig forår - så du kan beskrive designet af et grønt og hvidt interiør. Kombinationen udvider visuelt rummet og søer i den friskhed af unge skud.

pistacien og hvidt

 • Grå og pistacie. Kombinationen er virkelig respektabel, så du kan spille nuancer af to farver, hvis gamme er næsten uendelig: kombinationer fra let glædeligt til dybt følelsesmæssigt, giver plads til kreative ideer.

harmonisk kombination

 • Brun og pistacie. Den mest naturlige naturlige kombination af blomster, behagelig for livet og ro i sindet.
 • Gul og pistacie. Positivitet i toptilstanden. Fyldt med lys, sådan indretning lader dig ikke tabe hjerte, falder i depression. Kombinationens udtryk er formindsket af intensiteten af ​​en eller begge farver. Ved udformningen af ​​lokaler anvendes en af ​​farverne som en ledsager til den primære. Hvilken af ​​dem spiller den første violin er ikke så vigtig, den målte brug vil under alle omstændigheder give energi.

pistacien og gul - kopi

 • Fersken og pistacien. Kombinationen af ​​to komplekse farver gør interiøret frisk, for balance er en neutral tilsætning af neutral beige påkrævet. To komposit nuancer i ét interiør giver en ansøgning om eksklusivitet, fordi gammen af ​​begge farver er så forskellig, at deres spil kan være uendeligt.

Fersken og pistacien

 • Turkis og pistacien. Gamma af fjerne kyster og uhyre skønhed. Øst, rejse, negation og raffinement afspejles i denne kombination. Interiøret i disse farver er spart af banale beslutninger, fyldt med luft, frihed til selvudfoldelse. Lys turkis nuancer giver en harmonisk kombination med pastell nuancer af grønt, og mættede farver vil gøre designet luksuriøst.

pistacien og turkis - kopi

Det er muligt at kombinere pistaciumfarve med stort set enhver anden farve, i sin opfattelse er det ikke-modstridende. Spille med grønne nuancer bringer det ind i ethvert interiør, der skaber unikke billeder, stilarter og endda nye retninger af design af værelser, interiør, objekter.

Du kan kombinere pistacien farve med næsten enhver anden farve, ifølge din opfattelse er det ikke-modstridende!

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

69 + = 74