Beri saya hati: cenderahati dan hadiah dalam bentuk hati

Beri saya hati: cenderahati dan hadiah dalam bentuk hati

Hadiah yang bagus untuk orang yang sayang kepada anda, akan menjadi cenderahati dalam bentuk hati. Untuk melakukan ini, anda perlu corak jantung untuk memotong kertas. Buat cenderahati atau hadiah anda pada bila-bila masa, apabila anda penuh dengan perasaan ringan. Orang yang dimaksudkan sekarang akan disentuh oleh perhatian anda. Hadiah semacam itu akan menambah hubungan anda dengan nota cinta.

Cenderamata dalam bentuk hati dengan tangan anda sendiri

Terdapat cuti atau perayaan tradisional, yang memberikan hati:

  • Hari Valentine (14 Februari);
  • ulang tahun perkahwinan;
  • hari lahir orang sayang.

Tetapi perasaan yang dialami oleh orang tidak sesuai dengan tarikh kalendar. Hadirkan hadiah, di mana anda dimasukkan ke dalam sekeping jiwa, anda boleh selalu, apabila anda ingin memberi kesenangan kepada orang yang dikasihi.

Cara membuat templat

Corak dalam bentuk hati

Jika anda mempunyai kemahiran artistik yang paling mudah, biarkan imaginasi anda berjalan liar. Lukis corak cutout itu sendiri, kemudian lukiskannya dan potongnya. Selalunya stensil mudah dimuat turun di Internet. Untuk melakukan ini, lebih baik memilih klip vektor. Mereka boleh ditingkatkan dengan saiznya.

Cara paling mudah adalah meniru imej dari skrin monitor, atau sebaliknya untuk menyalinnya. Lampirkan kertas tipis nipis ke skrin dan lukis pensel gambar. Lebih mudah mencetak corak jantung untuk memotong pada pencetak. Sekiranya tiada pencetak, set semula borang pada pemacu denyar USB dan gunakan pusat jualan untuk mencetak.

Corak hati untuk cetakan

Corak hati yang lebih rumit dengan corak dan sisipan rumit boleh dicetak dengan menggunakan plotter (alat untuk membuat stensil). Dalam kes ini, perkhidmatan agensi pengiklanan akan diperlukan. Buat apa cetakan stensil pada media yang berlainan: kertas padat, berwarna, berasaskan gam, dll.

Pada video: bagaimana untuk menarik hati yang sempurna dengan lancar

Apa yang boleh saya lakukan dengan stensil hati saya

Stensil hati dapat digunakan untuk banyak produk buatan tangan, hal-hal yang dibuat oleh tangan sendiri. Nilai hadiah semacam itu lebih tinggi daripada yang dibeli oleh cenderahati, kerana ia mengandungi sebahagian daripada hati dan kehangatan anda.

Produk dari corak ukiran dalam bentuk hati:

  • Poskad. Mereka boleh berada dalam bentuk hati atau mempunyai lampiran di dalamnya. Dengan menghubungkan beberapa hati dan melampirkannya ke kedua-dua belah kad pos, kita mendapat imej tiga dimensi. Kirigami (ukiran yang dipanggil dari kertas dan membuat patung-patung) sangat popular di kalangan peminat muzik buatan tangan.

4

  • Bantal dalam bentuk hati. Ia boleh menjadi kusyen hiasan untuk sofa. Aromatis, dipenuhi herba, dengan appliqués yang indah, dihiasi dengan reben berwarna - bahan, imajinasi dan keinginan untuk membuat hadiah asli sesuai.

3

  • Bingkai untuk foto atau cermin. Stensil akan membentuk asas rangka kerja masa depan. Ia boleh menggunakan bahan yang berbeza. Untuk hiasan menggunakan kerang yang diliputi dengan lakuer akrilik, kertas tebal berwarna, mozek atau kepingan seramik. Imej dalam bingkai dalam bentuk hati juga akan menghiasi pedalaman.

2

  • Lap bersih, dibuat dengan template untuk memotong. Buat satu siri serbet dengan applique, lukisan, teks. Mereka akan menghiasi dapur dan kelihatan cantik di atas meja perayaan.

1

  • Pencuci mulut. Idea lain mungkin hidangan masakan dengan imej hati. Taburkan kek dengan gula serbuk, letakkan stensil. Juga, anda boleh memotong biskut dalam bentuk jantung, maka kek akan lebih lazat 🙂

Biskut dalam bentuk hati

Dengan bantuan stensil sedemikian, anda boleh menghidupkan semula perabot di bilik kanak-kanak. Kanak-kanak itu bersemangat akan menyertai pekerjaan yang menarik ini. Seperti yang anda lihat, templat untuk mengukir bentuk aneh tidak perlu untuk membuat perkara yang berbeza. Jangan tergesa-gesa untuk menyembunyikannya, kerana anda boleh memberi panas kepada orang asal anda setiap hari.

Bagaimana untuk membuat hati sebahagian besar dari kertas dengan templat (2 video)

Templat dan cenderamata dalam bentuk hati (45 foto)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

70 − = 67