Registrering af kontoret: i en lejlighed, hus, kontor

Registrering af kontoret: i en lejlighed, hus, kontor

Skabinet er et personligt rum, der viser ejerens individualitet, hans smag, karakter, besættelse, hobbyer. Dette er et sted, hvor en person skal føle sig godt tilpas med at arbejde og hvile. At komme ind i indretningen på kontoret er eksperter følsomme over for kundens ønsker og til hans æstetiske ideer.

Glat bord og lænestol

Design af et kontor i en lejlighed og et privat hus

I et privat hus

Ved opførelsen af ​​et privat hus er projektet allerede anbragt lokalerne tildelt arbejdsområdet. Til dette formål vælges et veloplyst rum med vinduer mod syd eller øst. Designet af hjemmeskabet begynder med indretningen af ​​møblerne. Placering af skrivebordet på kontoret anbefaler eksperter at vælge i et godt oplyst sted tættere på vinduet.

træbord nær vinduet

Udstyre et hjørne af hvile i et landhus arbejdsområde, du skal forsøge at gøre det så hyggeligt og hyggeligt som muligt. Denne zone er placeret i den mindre oplyste del af rummet. Farven på væggene, gardinerne er udvalgt i ensemblen i rummets stilistiske beslutning.

Til hjemmearbejdsrummet anbefales det at bruge rolige, moderate toner. Psykologer siger, at lyse farver ikke behøver at virke, der optræder excitably på den menneskelige psyke.

 
lædersofa foran pejsen

I lejligheden

Ved planlægning af arbejdsområdet i en lejlighed skal man fortsætte fra lokalområdet. I små størrelser af en lejlighed er det nogle gange nødvendigt at være tilfreds med et lille kontor.

Hvid sofa og bord

Hvis lejligheden er rummelig - tildeles et separat værelse til hjemmekontoret.

For små værelser brug zoneinddeling. De mest almindelige indstillinger er:

 • adskille en del af værelset og arrangere et arbejdsområde
 • Tilslut loggia med soveværelset og lav et lille arbejdsområde
 • glasur balkonen og omdanne det til et kontor.

Rådgivning fra designere i design af arbejdsområdet er behovet for at tage højde for belysningsfunktionerne og stilen på hele rummet for konsonansen af ​​kabinets indretning og hele lejligheden.

komfortable sofa og arbejdsborde
Et eksempel på zoning et værelse med en skillevæg

Lille kontor

I landet huset små værelser, hvor det er planlagt at udstyre arbejdspladsen, forsøge at visuelt udvide. For at gøre dette skal du bruge tapet med et perspektiv som en udsmykning af en af ​​de anvendte vægge. For at hæve loftets højde er det dækket af specielle reflekterende materialer. Et sted for afslapning er lavet så kompakt som muligt, en lille sofa eller en foldet lænestol er installeret.

Skrivebord og vægpapir på væggen

Tips til designere ved zonering af arbejdsområdet:

 • Du kan oprette en separat zone ved hjælp af hylder med åbne og lukkede hylder. De er dekoreret med bøger med blomster, farvede ruder, små statuer;
 • I stuen til arrangementet af arbejdsområdet bruger de sofaer, at have indsat dem ved bagsiden til en indgang, en anden variant - at adskille et case-rum. Bagvæggen tjener som en base til fastgørelse af bordet og hylderne;
 • Dekoreret med bærbare skærme, tekstil gardiner. Moderne trykningsteknologi på lærred vil give mulighed for at dekorere som et ekspressivt element;
 • Du kan udvide vindueskarmet og forbinde det med sidevæggene - Det vil være en bekvem arbejdsplads, som praktisk talt ikke indtager rummet i rummet. Dette er den bedste mulighed for belysning.

At tildele plads under arbejdsområdet i et lille område er ikke svært - bare lav en lille omlægning med dine egne hænder. I dette tilfælde lægges der særlig vægt på belysning. Rummet til mini kabinettet bør vælges på en sådan måde, at lys fra vinduet kommer ind i rummet og på arbejdsområdet.

Ved design - det vigtigste er at planlægge rummet korrekt. Møblerne skal være kompakte og velegnede til arbejde: et lille bord, en lænestol, en sofa.

På interiøret er der mange designløsninger til små områder.

bord og indbygget sofa

Rumskab

Designere anbefaler at overholde følgende regler, når de arrangerer et sådant rum:

 1. Tilstedeværelse af zoner: arbejde, hvile. I den første zone er der et skrivebord med en computer stol, stole til gæster. En del af kabinettet, der er designet til afslapning, indebærer tilstedeværelsen af ​​en sofa. Hvis størrelsen af ​​rummet tillader det, så stole med et lille bord. Brug kombineret belysning: lysekrone i midten, gulvlampe, ekstra spotlights.
 2. Interiør skal være individuel, det vil sige at opfylde ejerens smag præferencer. For at gøre dette skal du bruge ting, som ejeren kan lide, for eksempel en gyngestol, for musikelskere arrangere et sted for musikcentret. I indersiden af ​​en mand, æstetisk sofistikerede, passende målsætninger, små skulpturelle kompositioner.
 3. Hovedfunktionen til et arbejdskabinet er funktionalitet. Det er fra denne stilling, at arrangementet af møbler, belysning og typen af ​​gardiner er planlagt.

Beige lænestole og pouf

Når rummet er udstyret med disse anbefalinger, vil personen føle sig godt tilpas, og arbejdet vil være nemt og behageligt.

Vinduesdekoration

Når man vælger vinduesindretningsmetoden, bør accentet være på rummets dimensioner, stilen, det dominerende farveskema. Til indretningen i den klassiske engelske stil anvendes traditionelle gardiner.

Registrering af kontoret: i en lejlighed, hus, kontor

I det moderne interiør er der installeret skodder, romerske gardiner - de er mere koncise. Udskrivningen, der anvendes på dem, vil tjene som en ekstra dekoration og bliver et ekspressivt dekorativt element.

Registrering af kontoret: i en lejlighed, hus, kontor

Kontor skab design på kontoret

Designet af et moderne kontor adskiller sig fra et hjemmekontor. I det er alt underlagt funktionalitet. Det anbefales at forsyne det med kontormøbler designet af designere, så folk ikke bliver trætte i hele arbejdsdagen.

skrivebord og lænestole

Hovedfunktionen i kontoret er en komfortabel stol, korrekt designet belysning, et skrivebord tilpasset computerteknologi.

bord og hvid lænestol

Interiører varierer afhængigt af medarbejdernes status. Således er de øverste ledere i hovedstaden, Moskva, der er udviklet af førende designere, imponerende med æstetisk appel og kreative løsninger.

Revisor kontor

Arbejdspladsen, kontormøbler skal tilpasses til installation af kontorudstyr: printer, scanner, dokumentmagasin. Det er nødvendigt at have skabe og stativer til opbevaring af nuværende dokumentation. Til afslapning, lav et lille hjørne til afslapning. Flere farver, miniature springvand vil hjælpe med at lette spændingen. Derudover kan du installere et lille bord med en kaffemaskine.

Skrivebord og stole

Hovedkontor

Det bør bære noter af patos, dets udsmykning er en slags corporate style ikon. Afhængigt af virksomhedens størrelse og rummets størrelse er skrivebordet mere eller mindre massivt, så det kan placeres på den nuværende dokumentation, kontorudstyr. Derudover er det udstyret med et konferencebord til at afholde møder, hvor aktuelle problemer håndteres.

Ovalt bord og stole

Fabrikanter fremstiller en speciel møbel "kontor til hovedet" i en række stilløsninger, fra klassikere til high-tech. Standard sæt omfatter: arbejds- og konferencebord, kontorskabe. Udfør desuden en lille bar. Executive stol er valgt læder, stilfuld, funktionel og komfortabel. Et interessant panel, et billede, dekorationer vil bringe noter af friskhed, individualitet i interiøret.

Ovalt træbord og lænestol

Stil design

Skabet i et privat hus og lejlighed er oftere underordnet den samlede stilistiske beslutning af hele rummet. Han bærer skyggen af ​​ejerens personlighed, hans hobbyer, præferencer, ikke-standardiserede løsninger er tilladt.

Træbord, lænestol og sofaer

For at arrangere et arbejdsområde i et separat rum bruger designere forskellige stilarter.

Engelsk stil

Udførelsen af ​​klassikere i design af kontorer, en status doroy og spektakulære. Engelsk stil er designet til at vise niveauet af velstand og smag af ejeren af ​​rummet. Massive træmøbler i brunt farveskema, sofaer med læderbeklædning. Baggrunde, bevaret i beige toner.

Skrivebord, hylder med bøger, lænestol

Håndlavede tæpper, malerier i massive rammer, skulpturelle kompositioner bruges som indretning. Dyrt papirvarer og statuetter vil være en værdig udsmykning af bordet.

Moderne stil

I dag hersker minimalisme, højteknologi og lofts i de fleste kontors designprojekter:

 • Rette linjer, asymmetriskJeg er den dominerende geometri af stilarter;
 • Kompositmaterialer, glas, aluminium - basismaterialer
 • farvespektret - lyse farver, nuancer af grå, metallisk. Kontrastkombinationen er velkommen;
 • Laconiske former godt kombineret med abstrakt maleri, grafik.
Bord med metalben, lænestol
Skab i højteknologisk stil

Denne stil passer problemfrit til kompositionsløsninger til arbejdsområdet i et privat hus og lejlighed.

Særligt imponerende er værelserne placeret på loftet i huset med store vinduer og panoramaudsigt.

Hvid sofa og bord
Gør et kontor i stil med minimalisme

Kontoret i et lille rum suppleres med tapet med et perspektiv, der skaber en følelse af udvidet plads. Interessant design af kontorer i loft stil, ved hjælp af teksturer af mursten, beton, alderen metal. Internettet har udgivet et stort antal billedskabe og kontorer i denne stilistiske fortolkning.

Komfortabel sofa og bord
Dekoration af et rekreativt område i loftet stil

På videoen: projekt kontor i loft stil.

Art Deco

Courteous stil, der kombinerer strenge forretningsmæssige udsmykninger og legetøj af dekorelementer. Det er i større grad egnet til bolig, lejlighed. Det er tilladt eclecticism, en blanding af stilarter. Så lakoniske møbler af lyse farver kan kombineres med tapet med udsmykkede print, skulpturelle kompositioner, malerier i forgyldte rammer.

smukt bord og lænestol

Design af kontoret

Der er visse design teknikker og anbefalinger til design af kabinettet.

persienner

En regel opretholdes, der bruges til alle interiører. Vinduegardiner skal kombineres med en accentfarve, f.eks. Polstring af en sofa, en lænestol. I erhvervslivet er det ikke tilladt at fordele dem, så det er for det meste en simpel klud uden udtalt decors. Gardiner bærer en praktisk belastningsskygge fra stærkt sollys. Til disse formål bruger moderne kontorer lodrette eller vandrette persienner.

Skrivebord og vindue

tapet

Baggrund til kontorer anbefaler at vælge neutrale toner, de tjener som baggrund for møbler og dekorationsdetaljer. Brug samlingen, som indeholder tapetpartnere, det samme i tekstur, men med forskellige nuancer af farver, decorer. De bruges til at vælge individuelle zoner.

Træbord og hvide lænestole

Farve af vægge

En række beige farver er velegnet. På nordsiden, vestsiden, hvor der er mindre sollys - det er bedre at vælge varme farver, fx fersken. For et moderne skab, i minimalistisk stil, er de overvejende farver hvid, kaffe, gråtoner. Teksturer, efterligning af metal, i loft stil - gammelt træ, mursten, beton.

Arbejdsplads for Feng Shui

Det østlige filosofiske system til opbygning af et hus, under hensyntagen til energistrømmene, anbefaler at indstille kabinettet og overholde følgende regler:

 • Det er ikke ønskeligt at installere et bord overfor døren, da et sådant arrangement stimulerer fremkomsten af ​​stress, konfliktsituationer;
 • Bag arbejdspladsen er ønskeligt tilstedeværelsen af ​​enhver "barriere", og foran, tværtimod er der udsigt. I tilfælde af at bordet er placeret med bagsiden til vinduet, kan du bruge billeder (tapet, billede);
 • Velkommen til placeringen på bordet af symbolske skulpturer, tiltrække succes, rigdom, succes: et pad med penge, skildpadder, pyramider. Ofte er der små bonsai træer.

Feng Shui kabinet

møbler

Et sæt møbler består af følgende elementer: et skrivebord med en computer stol, frysere eller hylder. Derudover - stole, en sofa, et lille sofabord med stole, en minibar.

Læder lænestole, bord og pejs

Skrivebord

Hovedindretningen af ​​møblerne på kontoret er bordet, hvorpå dens ejer arbejder. Afhængigt af rummets stil og designløsningen er de forskellige i form, materiale.

Type:

 • rektangulær;
 • hjørne;
 • halvcirkelformet;
 • G eller II figurative.

Den optimale højde på bordpladen er 80 cm, men den er tilpasset til individuel vækst. 

Til klassisk interiør anvendes træ, MDF paneler. I andre tilfælde anvendes kompositmaterialer oftere. De erstatter delvist tungt glas, da det er lettere i vægt, varmere at røre ved.

Træbord og lænestol

Stol

Computer stole er designet under hensyntagen til den menneskelige krops anatomiske egenskaber. Det vigtigste er komfort og bekvemmelighed og ergonomi. Producenter tilbyder en bred vifte af modeller: fra enkle lakoniske modeller uden armlæn, til elitemodeller af læder med massageindsatser i nakkestøtter og taljeområde. Rammen er lavet af sammensatte lette metaller, aluminium, udstyret med en roterende mekanisme. Som polstring anvendes: stof, kunstig og naturlig hud. På bagsiden af ​​de fleste sæder er der bygget en fjeder, som gør det muligt at ændre positionen i forhold til aksen.

læder lænestol med ortopædisk skelet

sofa

Fritidsområdet med en sofa gøres oftere i private huse, lejligheder med et tilstrækkeligt areal. Polstret møbler kan vælges ikke udfoldes, da det er designet til en persons hvile. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere med formularen, for ikke kun at producere traditionelle rektangulære modeller, men også halvcirkelformede. Skabets design dikterer geometri og polstring.

lille sofa og lænestol

belysning

Til kabinettet anvendes den kombinerede belysning primært.

Det omfatter:

 • lysekrone, loftspunkter
 • skrivebord belysning;
 • zone belysning, for eksempel en gulvlampe til et rekreativt område.

Naturligt dagslys er også vigtigt for visionen om en person, der arbejder på kontoret.

lysekroner

Produkterne i denne produktlinje giver dig mulighed for at vælge en lysekrone til ethvert interiør. Klassisk - traditionelle varianter af træ, glas, krystal, bronze. I den moderne variation anvendes dæk, lange armaturer indbygget i loftet.

Over bordet

Lyset skal være retningsbestemt. Den traditionelle løsning - en bordlampe.

træbord og lampe

I stigende grad bruger de LED-baglygter, de giver en tilstrækkelig klar glød og forbruger lille elektricitet. De er især velegnede til små arbejdsområder med et indbygget bord og hylder over det.

Kompakt bord og hylde
Eksempel på placering af indbyggede lamper over bordet

Kabinettet er et personligt rum for en person, som han arrangerer "for sig selv". Det manifesterer tydeligt menneskets individualitet. Dette sted skal være behageligt og funktionelt til arbejde.

Mini skab fra vindueskarmen på balkonen kan nemt arrangeres med egne hænder.

"Wenge"

Designere bruger ofte en kontrasterende farveopløsning i belysning. Så populære blandt fagfolk er lysekroner i farven "wenge". En lakonisk kombination af farven på sort kaffe og lys eg vil organisk passe ind i ethvert interiør.

Loftlysekrone

Idéer til at arrangere et hjemskab (2 videoer)

Idéer til design til kabinettet (31 billeder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

5 + = 10