Studio lejlighed: design og zoning funktioner (+50 billeder)

Studio lejlighed: design og zoning funktioner (+50 billeder)

Studiolejlighed - Dette er en fashionabel type dekoration af beboelsesrum, som i vores land begyndte at vinde popularitet ikke så længe siden. Designet af studiet i dag er et stort udvalg af stilarter og retninger, det er ikke svært at gå vild i det. På den ene side er det en bekvem løsning, der åbner op for ekstra boligareal og stimulerer aktivitet. På den anden side hjælper det også med at spare både plads og penge, herunder opvarmning.

Udformningen af ​​studiepladsen gør det muligt at belysse de mest vanvittige ideer, men samtidig at tilføje notater af aristokrati til indretningen, blande klassikere, modernitet, avantgarde.

Moderne designstudio

Ikke underligt, at studielejlighederne er så populære blandt kunstnere, fotografer og forfattere. Generelt - blandt alle, hvis aktiviteter er relateret til kreativitet og selvudfoldelse. Designet af et fotostudio i det åbne rum i en lejlighed af en kreativ person er et spørgsmål om minutter. Men de er slet ikke egnede til dem, der sætter pris på komforten og muligheden for at blive isoleret fra hele verden.

Studio lejlighed design

Studiet involverer trods alt et stort åbent rum, hvor alt er som i din håndflade, og hvert hjørne af lejligheden kan ses fra det modsatte hjørne. I studiefotoet kan det ses tydeligt. Herefter skal du overveje alle fordele, ulemper og muligheder for en lejlighed-studio. Og også - de optimale måder at designe, som er egnede til helt forskellige lejligheder. Heldigvis kan udformningen af ​​sådanne lejligheder være næsten alt.

Designlejlighed i lysdesign

Få historiske fakta

For at forstå alle funktionerne i denne type boliger og hvorfor de er nødvendige, bør man se på historien, til opkomsten af ​​begrebet studiolejligheder, når deres design stadig betragtes som vilde.

Design af studiet i en moderne stil

Der var et studie i New York i det sidste århundredes tyverne, under den store depression er dette årsagen til indretningen. Og alt sammen fordi priserne på boliger på den tid og i den by var simpelthen utænkelige for et stort antal beboere. Ikke desto mindre var der nok studerende i New York, og ikke meget velhavende mennesker, der havde brug for at bosætte sig her.

Lejlighed studio indretning

Fordi de købte og blev taget i husleje og forsyningsselskaber kældre, lofter, pakhuse, små lagre og - et-værelses lejligheder, lidt udstyret for et behageligt ophold i dem. Som et resultat, diaphanous forvandlet til en lejlighed, hvor havde alle de nødvendige møbler og andre husholdningsartikler, selv om indretning og var langt fra de ideer om forbedring af disse år.

Designstudio lejligheder i industriel stil

Denne type lejlighed arrangement blev forelsket i gratis, kreative personligheder, sultne for frihed og ødelæggelse af den velkendte ramme. En vigtig rolle i den kendsgerning, at denne type lokaler begyndte at vinde popularitet blev spillet af det faktum, at studielejlighederne er yderst praktiske og praktiske. Her er samtidig alt på plads og på samme tid - ved hånden. Således er de vigtigste karakteristika for sådanne lejligheder et rum uden skillevægge.

Studio - dette er et stort værelse, som indeholder et soveværelse og et køkken og en stue. Dette kan ses i moderne billedinteriør.

Komfortabelt studielejlighed design

I Rusland og andre CIS-lande begyndte denne enhed at vinde popularitet i begyndelsen af ​​90'erne af samme grund, at den oprindeligt var i New York. I dag kan denne tendens kaldes trend, fordi ikke kun bachelorer og kunstnere, men familier med børn foretrækker denne type boliger. Derefter konverteres lejlighederne af standardtypen i stigende grad i studiet. Desuden mange nye bygninger og tage hensyn til deres relevans, og derfor - give deres beboere rummelige boliger, næsten uden nogen skillevægge.

Studio lejlighed design på loftet

Lejlighed Egenskaber Studio

I første omgang var der ikke nogen skillevægge i studiet. Det er - separate værelser med døre helt adskilt fra andre lokaler. Dette gælder køkkener og toiletter. Derfor kræver denne planlægning konstant vedligeholdelse af ordren. Ellers bliver boliger simpelthen til et lager med et bjerg af personlige ejendele hos dets indbyggere. Med hensyn til design af rummet, kunne man på rummets omkreds placeres forskellige møbler.

Klassisk stil er et tomt rum midt i en 1-værelses lejlighed. Dette kan ofte ses i studiolejligheden.

Studio lejlighed i klassisk design

Således fra et lille rum kan du lave et lyst rummeligt studie uden ekstra interiør. De mest slående eksempler viser ikke meget hyggelige, men de mest praktiske værelser, hvor alt er indrettet til den maksimale bekvemmelighed for dens indbyggere.

Hvid farve i studiet design

Fraværet af skillevægge i sig selv gør lejligheden mere oplyst. Så - det vil ideelt set være egnet til et fotostudio eller et malerum. Dette arrangement kan anvendes både til en-værelses lejlighed og for flere værelser. I det sidste tilfælde skal du naturligvis fjerne alle partitioner. Resultatet er et stort rum med en rektangulær eller firkantet form. Og allerede i et sådant rum vil det være muligt at udstyre mobile eller stationære partitioner. Som et eksempel - en mur, der ikke når loftet, og kun angiver grænserne for en separat zone.

Træ i studiet lejlighed design

Det kan være et studie til foto, design, maleri, syning eller design værksted. Generelt, hvilket arbejdsområde der kræver meget naturligt dagslys. Køkkenet vil også være ret rummeligt og godt oplyst, for det er normalt i studiet, at det generelt ikke maler ud fra det fælles rum. Resten zone kan også adskilles af en partition, som vil give i det mindste en vis følelse af privatlivets fred.

Lejlighed studio zoned med en skærm

Ulemper ved interiøret

Først og fremmest skal folk være opmærksomme på sine mangler ved valg af et studie. Når alt kommer til alt, lever i en rektangulær et-værelses lejlighed med sine egne detaljer. Dette bør omfatte og sådanne nuancer:

  • Køkkenet er ikke adskilt fra hovedrummet;
  • Designet forudsætter minimalisme og absolut mangel på hygge;
  • akustik næsten som i et optagestudio, og ikke i en en-værelses lejlighed.

Studio lejlighed design opdelt i zoner

Forresten, klassikere genre er en slags skillevæg mellem hovedområdet og et badeværelse. Men det er ikke principielt, og designstudioet kan være mere praktisk. Et vellykket eksempel på et sådant design er en skillevæg af naturligt træ, som kan bestå af brædder. Det er en fashionabel, billig og vigtigst - en original løsning til at adskille fra stuen af ​​et lille bad med toilet. Et andet eksempel er en brusekabine. En lignende mulighed kan bruges til toilettet.

Podium i stuelejlighed

fordele

Design i studietilstanden giver dig mulighed for at lave en en-værelses lejlighed eller et værelse med flere værelser, bogstaveligt talt alt. Som regel skal vi håndtere et rektangulært rum. Og her spiller formen kun sin fordel, da et sådant rum kan bruges efter min skøn. Og uanset hvor mange møbler du har til rådighed, kan det arrangeres på den mest rentable måde.

 I tilfælde af en typisk en-værelses lejlighed skal du håndtere en lille stue (samtidig et soveværelse) og et meget lille køkken, så i studios kan møbler til forskellige formål kombineres som du vil.

Design af studielejlighed i økologisk stil

Ofte i et billede af en lille studie kan man se, hvordan en sovesofa er vellykket placeret i køkkenområdet, og fra det kan du se et tv i soveområdet. For studieinteriøret er der bogstaveligt talt ingen grænser, det er kun nødvendigt at forbinde fantasien.

Indretningsdesign i studielejlighed

Fordelagtige løsninger kan anvendes ikke kun i en lille en-værelses lejlighed, men også i rummelige studier. Her kan møbler samtidig spille rollen som en slags indvendige partitioner. Som et eksempel - multifunktionelle hylder til forskellige genstande. Herunder - og til køkkenudstyr. Det kan også være dekorative skillevægge, hvis design kan være noget. På billedet af de mest succesfulde designværker kan du se eksempler, når man kan lave et funktionelt studielokale. hyggeligt. og vigtigst af alt - det oprindelige værelse, hvis indre er fuldt tilpasset til fuldgodt liv.

Generelt er den største fordel ved løsningen at forene plads - ubegrænsede muligheder for indretning, tankefrihed og bevægelse omkring lejligheden.

Gratis studie lejlighed design

Sådan udrustes en fotostudio i en sådan lejlighed

I modsætning til en lille lejlighed, i en stor ofte placeret fotostudio. Til dette er både rum og lys tilstrækkelige. Hvis vinduerne er store, så med belysning kan du spille alt, næsten uden at ty til kunstig belysning. Som et eksempel - rulleskodder eller persienner, der vil tilføje en zest til interiøret. Der kan være mange sådanne løsninger. Billeder kan fås originalt og maksimalt naturligt med minimale omkostninger. Et stort studieværelse giver dig mulighed for at placere en masse møbler og genstande til at skabe billeder i forskellige perspektiver.

Moderne design studio lejlighed

Selvfølgelig kan du her placere både en skærm og en paraply til billeder, hvilket ikke vil være overflødigt for interiøret. Designstudiet kan suppleres med næsten alle genstande, og det er en anden fordel ved denne type lejlighedarrangement.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 2 = 7