Træ og sten i det indre: komfort og enhed med naturen

Træ og sten i det indre: komfort og enhed med naturen

Træ og sten i dag er de mest populære materialer i design af lokaler. Efterligning af at være i naturlige forhold giver dig mulighed for at skabe et harmonisk arrangement interiøret.

overfladebehandling med sten og træ

Fra hvad vi vil bygge "junglen"

Ved indretningen af ​​den interne vedligeholdelse af huse opstår der altid spørgsmål: Hvad er bedre at bruge? Sten, metal, træ, plast? For at erstatte de stereotype ideer om indretningen og påfyldningen af ​​lokalerne i lokalerne, kommer der nye løsninger. Kvalitetselementerne i den indretning, der optrådte på markedet, tjener som inspiration til designere, hvis ideer realiseres af unikke projekt.

Soveværelse interiør: sten og træ finish

Der er mange materialer, men de naturlige nyder nu en stor fordel i forhold til de andre. "Ophold i" sten junglen "skal i det mindste delvist ligne den i naturen" - designerne afspejlede og besluttede at bringe moderne menneskers liv tættere på oprindelsen så hurtigt som muligt og begyndte at udstyre plads.

pejs med sten i stuen

Stenen har fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber, præget af en lang række forskellige former og mønstre. Træ, som et levende biologisk med hensyn til materiale, har fordelene ved naturtræ: kan ånde luft strømmer i begge retninger, har en varm touch finish, behagelig lugt, skaber et gunstigt atmosfære i rummet.

Efterbehandling køkkenet med sten og træ

Holdbar sten og varm til berøring træ passer perfekt sammen og supplerer hinanden!

Stilfuldt valg

Selvfølgelig skal du overveje hvilken stil du foretrækker. For eksempel lviv moderne Tillader kun brug af naturlige detaljer om indretningen i indretningen, men giver dem ikke præference. Men uden træ- og stenvariationer, hvis landlig landestil er valgt, vil det slet ikke fungere.

Stue: sten og træ

Nogen foretrækker at se metal i et moderne interiør, den kolde glans af stål ændrer radikalt designens sammensætning, men selv her er det umuligt at undvære en træbjælke.

"Iron" high-tech er en indretning med et tegn, det foretrækkes af unge og ambitiøse mennesker.

Metal og træ i interiøret

Vi elsker også metal, især i form af ringemønter, men vælger sten og træ i det indre af dit hus. Naturligt, smukt, og hvis det også er med smag ... Stil er en vigtig ting i denne forretning. En lille fantasi og fantasi - og dit hjem kan naturligvis ændres uden for anerkendelse til det bedre.

Udformningen af ​​stuen med sten og træ dekoration

Stenvariationer

Til indretning af et interiør anvendes: Vendt og en koral sten, kalksten, en sten, et falsk panel, en mursten. Anvendt og mere eksklusiv: malakit, lapis lazuli, jaspis, marmor, granit, tuff, porphyry, skifer, travertin i sten. Den mest økonomiske måde - brugen af ​​dekorative plader, stiliseret som naturlige, der er lavet af billige beton og simple fyldstoffer med tilsætning af farvestoffer.

Dekorerer stuen med en poleret sten

Stenen er yderst hensigtsmæssig i gangen, hallen og direkte ved indgangsdøren - så tonen er sat over det indre rum, og udsigten viser sig at være mere præsentabel. Med hjælp til at lave værelser og kontorer, soveværelser og køkkener, swimmingpools og badeværelser, overalt er det hensigtsmæssigt: på væggene, gulvet, loftet, sammensætning kan være stort eller lille, i form af separate elementer. Når du dekorerer en pejs, kan du tage kontrasterende farver for at fremhæve eller fremhæve en del af den tilstødende væg.

Det vigtigste er ikke at overdrive det, så boligen ikke ligner en hule.

Sten og træ i udformningen af ​​stuen

Marmor og granit bruges ofte i udsmykning af haller, store haller, badeværelser, de udsmykker mure, søjler, gulve, dræn, bordplader, kantsten. Et usædvanligt smukt mønster på stenklippet gør dem unikke, og en glat overflade giver et strejf af sofistikering til interiøret.

Sten og træ i udsmykningen af ​​stuen

Pebbles trim køkkenforklæder, pejse, gulvet - kun zonal. Især god er disse mineraler, perfekt høvlet havet eller floden, føler i badeværelset, hvor der er elementet vand, uerstattelige, hvor der er behov for at afsætte en del af det rum eller for at understrege den valgte stil. Det mest interessante er en stenmosaik af to nuancer.

Sten og træ i udsmykningen af ​​stuen

murværk

murerarbejde (eller dens efterligning) er blevet særlig populær i dag. Hun gør ikke kedeligt ethvert rum, er uundværlig i udformningen af ​​trapper områder, korridorer og lobbyer, ser spektakulære, hvis den udføres i fragmenter, der ikke i væggen, i kombination med den dekorative gips.

Murværk med en svag virkning fra antikken er en god måde at belønne dit hjem med middelalderens enkelhed.

sten og træ i badeværelse design

Hvis du er imponeret over den industrielle stil, er enhver ru murværk egnet til designdesign, her er hovedidén ubeskåret i sin oprindelige form. Ikke dårligt med en mursten ved siden af ​​metallet, især en kold skygge, smedejernsmøbler, lysekroner stiliseret i antikken.

køkkenvæg efterbehandling med sten

Mursten af ​​natursten I feodale tider. Den mest fordelagtige er blokken varianten, så en interessant tegning er skabt, der ikke "keder sig", du vil se på det igen og igen. Væggene i dette tilfælde og hele rummet ser mere grundigt ud, en følelse af styrke og pålidelighed er skabt.

murværk i det indre af huset

Du kan altid "spille" med farve, fremhæve kontrasten eller hente tonen i tone, eksperimentere med tekstur, tildele visuelt adskilte zoner eller skjule de ikke-vindende. Ulemperne ved blokkene er en høj pris, specielle krav til overfladen.

Tip: Med en lille smule plads er det bedre at trimme kun en del af væggen, ellers vil det se besværligt, og det indre som helhed - overbelastet.

stue med sten og træ

Kunstige fliser - Tyndt, lys i modsætning til blokke, som giver en række muligheder for brug af sten, installeres de uden problemer. Ikke dårligt ser kalksten ud med sin behagelige ru struktur - uhøjtidelig og smagfuld. Bruserne blev fashionable til at komme ud af mineraler af forskellige former, vi får en interessant sammensætning "a la Grotto".

Sten og træ i badeværelset

Tin, glas? Træ-!

Træet i interiøret er trappen, gulve og lofter, døre og markiser, vinduer, møbler og interessante designer triviaer. Hvis du ikke kan lide metal og plast, og ligesom alle "levende" naturlige, vælge et land stil, som planten på nogen måde, hvad enten det er en træstamme eller en vild blomst - foretrukne indretning elementer. Boligstilen med dens landlige enkelhed og atmosfæren i bjergskoven kan ikke undvære de naturlige elementer, træet her er naturligvis i høj grad.

sten og træ i det indre af huset

For eksklusivt interiør - Bakuri gulve, skabe og skabe mahogni, gulv og vægbeklædning bold, trapper, parket aype, dekorative tilbehør, vægpaneler, gulvbelægning, skillevægge lavet af bambus ...

sten og træ i det indre af stuen derhjemme

Vand, sten, spejle - dette er elementerne i badeværelserne. Men her kan man ikke kun mærke indretningens mineralelementer, men også træet, der er trimmet af gulvet, lofterne, skillevægge. Selv badet selv kan bygges fra trunker af træer, i en ånd af en gammel middelalderlig kar, og hvor dejligt det er at være! En varm til berøring overfladen er ideel til en behagelig ablusion.

Arranger et badehus hjemme som i middelalderen og få kongelig fornøjelse!

sten og træ på badeværelset

Det er bedre at bruge i design af badeværelser Brazil Nut, Balau, Bakuri, Mahogany, Merbau, Bamboo. Skoven af ​​disse klipper er overraskende resistent over for fugt, stærk. Kombinationerne kan være forskellige: nedenunder - stenbunden, alt andet - træ (og omvendt), eller de oprindelige indrettede separate overflader. Fremragende harmonerer med elementerne i vandmetal, med hjælp til at du kan fokusere på individuelle detaljer.

Badeværelse interiør: sten og træ i udsmykning.

Omfattende tilgang

Ideelt, når træet supplerer mineralet, men det kan være anderledes, når stenoplysningerne kun understreger enkelte områder. Sten i kombination med træ - en god mulighed for zoneinddeling. Farve nuancer af disse materialer kan være meget: fra mælkehvid til mørk, chokolade eller næsten sort, og derfor åbner udsigterne for at skabe et unikt design meget.

sten og træ i pejsen foring

Urban Lofts, hvilket tyder på alvorlig spartansk udseende kombineret med en boheme chic, dannede hans stil, som er et sted og træbjælker og murværk af sten, selv den allestedsnærværende metal her er i høj kurs.

sten og træ i det indre af stuen

I en mode - kontraster. Ikke en dårlig kombination - lakeret gulv, og ru overflade af de stenmure, træ bordplader og sten vask, mineralske murværk i beige farver og mørke møbler, sort marmor og lyst træ, bambus og småsten, hvid granit og wengé, skinnende metal og naturtræ.

Sten og træ i køkkenet udsmykning

En fremragende kombination vil være "mineralsk teglværk i beige toner og mørke møbler" eller "bambus og småsten, hvid granit og wenge".

Og lidt mere design

Mineral - materiale køligt, lidt løsrevet, så det er godt at kombinere med andre, skabe en følelse af varme og komfort vegetative elementer: pels, uld, kashmir. Den enkleste udgave - væg tæpper, paneler, tæpper, puder, fluffy plaid, uforsigtigt kastet på sofaen, efterligning af huden på gulvet. Det er muligt, at dette vil være en shaggy lampeskærm lampeskærm, et bord med pelsben ... Hvilke designere kan ikke komme med i dag!

sten og træ i det indre af stuen

Blødgør den iskolde stolthed sten i boligindretning tillade varm træ (beige, brun) og solrige farver (rød, orange, gul), og øge skønhed - kontrasterende trim, udvælgelse af forskellige formede elementer, der vil gøre enhver overflade mere fremtrædende. Det er muligt at bruge metal, hvis det ønskes, kobber dele af en rødlig nuance i lysekroner, møbler armaturer, væg dekorationer, tilbehør vil være passende.

Sten og træ i det indre af stuen

Muren og træet kan males, tones, justeres til rummets hovedfarve, i dette tilfælde kommer kun stenenes form og tekstur frem i forgrunden. Se udelukkende en hvid stenmur i et helt hvidt rum med vægt på individuelle genstande.

Det er nødvendigt at vælge den rigtige og tilstrækkelige belysning, således at naturmaterialernes skønhed ikke går tabt, men tværtimod er fordelagtigt fordelt på den generelle baggrund.

 
Sten og træ i det indre af et landhus

Du kan sætte mineralske paneler, vægge niche, loft (når det indvendige rum, er interiøret ændrer væsentligt, rummet synes mindre, men mere komfortabel, mere interessant). Sten og træ sker ikke meget!

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

87 − = 79