Hoe een garderobe te plannen: keuze van configuratie, locatie en ongewone ideeën (+160 foto’s)

Hoe een garderobe te plannen: keuze van configuratie, locatie en ongewone ideeën (+160 foto’s)

De garderobe in een appartement of een huis in haar volle verstand is een onbereikbare droom. Om het volledig uit te voeren, moet je een premisse van een klein gebied oppikken. Maar raak niet gefrustreerd, want een alternatief voor grote kamers zijn mini-kleerkasten die dezelfde functionaliteit dragen. Een verscheidenheid aan soorten kleedkamers en manieren om dit te regelen zal in dit artikel worden besproken.

Garderobe of kast?

Gezien het feit dat de afmetingen van de appartementen beperkt zijn, ontstaat voor de huurders altijd een dilemma. Het bestaat uit de vraag: een kledingkast langs één van de wanden schikken of een kleedkamer waarin je niet alleen dingen kunt plaatsen, maar ook van kleding kunt wisselen?

Doorslaggevend is de beschikbaarheid van een vrij gebied. Als het voldoende is om ruimte toe te kennen voor een kledingkast van 1,2 m en een diepte van 0,7 m, moet de breedte voor een kleedkamer ten minste 1,2 m zijn en de lengte niet minder dan 1,5 m. Deze parameters beïnvloeden het kastvolume.

Hoe een garderobe te plannen: keuze van configuratie, locatie en ongewone ideeën (+160 foto's)
In de kleedkamer kun je niet alleen dingen opbergen, het moet ook voldoende ruimte hebben om van kleding te veranderen

Kledingkast voor

Kledingkastruimtes hebben een enorme variëteit in ontwerpoplossingen. Stelt u zich verschillende ideeën voor die geschikt zijn voor een vrouw, een man en een kind.

vrouwen

Voor vrouwen is de kleedkamer van groot belang. In deze kamer kunnen ze het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Basisvereisten: functionaliteit, comfort en visuele perceptie.

Garderobe kamer voor een vrouw

De kleedkamer van vrouwen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een groot aantal planken voor schoenen, de hoogte van nissen die zijn ontworpen voor jurken. Zelfs de kleerhangers zijn streng geselecteerd voor hun ontwerp. Vereist de aanwezigheid van een groot aantal dozen, rieten manden, planken met dozen. Voor kleine artikelen worden speciale organisatoren gekocht.

Garderobe kamer

In de kleedkamer moet een vrouw een grote spiegel hebben, en beter als er ruimte is voor een kaptafel.

Kaptafel met spiegel in de kleedkamer

mensen

Voor de mannelijke garderobe speelt visuele waarneming geen speciale rol. Hier was het belangrijkste dat alles voorhanden was voor gemakkelijk gebruik. Voor een man levert het gebruik van verschillende ingewikkelde mechanismen onnodige problemen op. Open schappen zijn het voorrecht van opslagsystemen in de garderobe voor mannen.

Heren kleedkamer

Voor ergonomie moet de garderobe voor heren uit drie delen bestaan: het onderste deel voor het opbergen van schoenen, de middelste en onderste niveaus zijn beter verdeeld in kasten in combinatie met planken. Het is noodzakelijk om over verschillende secties te denken voor hangers: een voor pakken en jassen, en in de tweede zijn er shirts, broeken, vesten.

Stylistics impliceert ook strikte lijnen en tinten. Materialen kiezen voor hout of metaal en kleuren hebben de voorkeur voor grijs, wit, bruin in verschillende kleuren.

heren kleedkamer

kinderen

Het belangrijkste principe dat gehanteerd wordt bij het ontwerpen van een kledingkast voor kinderen is veiligheid. En het moet in alle richtingen worden gevolgd, zowel op de plaats van de planken als in de materiaalkeuze. Het gebruik van materialen met het laagste toxiciteitsgehalte is volledig uitgesloten. Vermijd scherpe hoeken en om de planken te beveiligen, gebruikt u betrouwbare hardware.

Een goede oplossing voor kinderkamers met een kleine ruimte: het bed bevindt zich in het bovenste deel en eronder is een kleedkamer ingericht. Hierin zit ook nog een ander voordeel: de ruimte voor games is vrij.

Bed-loft met een kleedkamer beneden voor de kinderkamer

Houd bij het ontwerp van het deurcompartiment rekening met de installatie van de vergrendelingen. Dit voorkomt dat het kind gewond raakt tijdens het sluiten van de deur. De deur zelf kan niet zijn gemaakt van spaanplaat of glas, maar van materiaal dat als een tekentafel voor het kind zal dienen.

In de kinder-kleedkamer moet de opslag van niet alleen kleding, maar ook speelgoed. Voor dit doel worden speciale kunststof containers gebruikt. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen.

Mini-kleedkamer voor een meisje

Kleedkamer

Plan een kledingkast, bedenk een van de belangrijkste aspecten - de optimale plaats voor het plaatsen van de kamer. Bij het bepalen van de juiste plaats zijn er problemen verbonden aan de afmetingen en indeling van de woning. Hieronder zullen we de mogelijke opties bekijken.

In het appartement

Vreemd genoeg is het apparaat van de garderobe in het appartement niet zo'n moeilijke taak. De enige nuance is de grootte van de berging, die afhankelijk is van de locatie en vrije ruimte in het appartement.

Garderobe kamer in een kamer appartement

Eén kamer

In een appartement met één kamer zijn we niet bang om vierkante meters van de woonvertrekken te stelen. In de meeste gevallen wordt er ruimte vrijgemaakt. In de aanwezigheid van een kledingkast, is er geen behoefte aan meubels van een ander type om dingen op te bergen. Hierdoor kunt u de woonkamer vrij maken.

Garderobe kamer op de gang

Als het project goed doordacht is, kan de opslag multifunctioneel worden gemaakt. Plaats bijvoorbeeld een nis voor een strijkplank, stofzuiger en andere huishoudelijke apparaten. Decoratie en decoratie in lichte kleuren, het zal de ruimte visueel uitbreiden.

garderobe kamer in een kamer appartement

Een slaapkamer

In een tweekamerappartement onder de kleedkamer kan bijna de helft van de slaapkamer worden geïdentificeerd. Daarin kun je niet alleen een plek plannen om dingen op te slaan, maar ook een klein boudoir regelen. Het grootste deel van de kleedkamer bevindt zich aan de zijkant van het bed.

garderobe in de slaapkamer

Twee slaapkamers

Voor een appartement met drie kamers is er een variant op een slimme herontwikkeling. Vooral als de woonkamer grenst aan de keuken en eindigt met een loggia. Dan kun je het verbinden met deze kamers, en een blinde hoek voorzien voor een ruime kleedkamer.

Garderobe kamer

In een privé huis

Als we het over een landhuis hebben, dan is het in dit geval mogelijk om een ​​kledingkast voor de hele kamer toe te wijzen. Deze optie heeft veel voordelen:

 • de vrijlating van woonkamers van overtollig meubilair en dergelijke;
 • de locatie van de kamer naast de slaapkamer zorgt voor extra gemak en comfort;
 • toegang tot de kleedkamer vanuit de gemeenschappelijke gang biedt de mogelijkheid om het te gebruiken door elk lid van het gezin, zonder zich te mengen in anderen.

Grote kleedkamer

Regeling in verschillende kamers

Kies een kamer voor de kleedkamer is niet moeilijk. Het beste van alles is dat deze ruimte past op plaatsen met beperkte ruimte, bijvoorbeeld in nissen, pantry's, gangen, maar ook in nauwe doorgangen en zo verder.

In de woonkamer

De eenvoudigste manier om het idee in grote en ruime woonkamers te realiseren. Het voorziet in de installatie van elite-modellen. In dit geval is het noodzakelijk om op uw eigen visie te vertrouwen en uzelf niet tot iets te beperken.

ontwerp van woonkamer met garderobe

Het is veel moeilijker om een ​​project voor kleine woonkamers te maken. Door een plaats voor de kleedkamer te selecteren, wordt de ruimte in de woonkamer geknipt, waardoor de kamer zijn doel verliest. In dit geval moet u goed nadenken over ergonomie, omdat u daardoor het volume van de kleedkamer kunt verminderen.

Hoek kleedkamer in de woonkamer

In de slaapkamer

Een goed voorbeeld van de kleedkamer is een kleine en comfortabele kast. Het biedt de bodem op de begane grond, uitgerust in de vorm van treden. De treden zijn hol en ze hebben vakjes. Op hen stijgen ze naar het middengedeelte van de kleedkamer, bestaande uit een afdelingsafdeling. Eromheen zijn planken. In dit geval zijn alle dingen bij de hand.

Het is mogelijk om een ​​aparte mini-premise te maken met een deur of om ruimte vrij te maken en deze af te schermen met een partitie van gipsplaat.

kleedkamer in de slaapkamer

Op het balkon en de loggia

Een uitstekende keuze aan kamers voor de garderobe zijn balkons of loggia's. Er is voldoende ruimte om nissen onder kleding of schoenen te verdelen. Maar het is noodzakelijk om rekening te houden met enkele nuances:

 • De lokalen moeten geïsoleerd zijn zodat het nodige microklimaat gehandhaafd blijft tijdens het koude seizoen;
 • grote vervuiling van meubeldesigns zal de toegang van licht naar de kamer verminderen, vooral als er geen extra raam is;
 • nadenken over het gewicht van constructies, aangezien de belasting op dergelijke gebouwen beperkt is.

kleedkamer op de loggia

Op de zolder

De inrichting van de garderobekamer op de zolderverdieping brengt een aantal problemen met zich mee, die bestaan ​​uit een schuin plafond. Het schuine vlak van het plafond introduceert zijn eigen richtlijnen. Begin met het feit dat ze nadenken over de juiste organisatie van meubels in het hele gebied. Het is het beste om ingebouwde kasten te gebruiken, waarvan de basis mesh-systemen voor kleedkamers zijn.

garderobe op de zolder

In plaats van het toilet

Voor degenen die niet bang zijn om te experimenteren, kun je op avontuur gaan en opslag in de badkamer maken. Hiervoor is het noodzakelijk om het toilet naar de badkamer over te brengen, als het gebied dat toelaat, natuurlijk. Vervolgens kunt u reparatie- en afwerkingswerkzaamheden uitvoeren en de vulling in termen van ergonomie plannen. Als gevolg hiervan krijg je een goed type budgetgarderobe.

Tip! In dit geval is het noodzakelijk de risers en andere communicaties te isoleren om verstoring van het optimale microklimaat te voorkomen.

kleedkamer voor toilet

Wardrobe Room Layouts

In het moderne interieur van het huis wint het apparaat van de kleedkamer zeker aan populariteit. Vanwege het feit dat het pand verschillende dimensies en indeling heeft, werken professionals serieus aan de conceptgarderobe. Er zijn voorzieningen getroffen voor de opslag van niet alleen kleding, maar ook verschillende soorten huishoudelijke artikelen. Laten we een aantal ideeën over de ergonomie van kasten bekijken op basis van het type arrangement.

Mini kleedkamer

Voor standaardtypen kleerkastruimtes is het niet moeilijk om een ​​project te selecteren. Hun overvloedige hoeveelheid is te vinden op de pagina's van internet. Het is alleen nodig om de gewenste optie te kiezen. Het is veel moeilijker om een ​​mini-kleedkamer te plannen, omdat je hier twee basisvereisten moet combineren: kleine afmetingen en maximale functionaliteit. 

Kleine kleedkamer

Hoe je een kleine kleedkamer vakkundig kunt maken

Voor een slim apparaat wordt in eerste instantie een mini-kledingkast bepaald met ruimte. In dit geval moet u de indeling van het huis zorgvuldig evalueren. De beste optie is om een ​​bestaande nis of pantry opnieuw te bewerken. Bij afwezigheid hiervan wordt een geschikte plaats gekozen, die is afgeschermd met gipsplaatwanden.

Mini kleedkamer

Ergonomie is zorgvuldig doordacht. Voor kleine opslagplaatsen moet deze compact zijn. Dit is geen probleem, omdat u in de moderne markt bars, intrekbare hangers, planken, manden en andere handige apparaten kunt oppikken. Voorbeelden van projecten van kleine kleedkamers worden op de foto gepresenteerd.

Varianten van een mini-kleedkamer

smal

Een smalle kleedkamer is ingericht in kamers met een langwerpige vorm en een kleine breedte. De meest optimale optie in deze omstandigheden is het plaatsen van meubelstructuren langs één muur, die groot is. Het vullen van constructies wordt uitgevoerd volgens de algemene regels, maar voeg, gezien de lay-out, planken in de stijl van "loft" toe. Met deze beweging wordt de bruikbare ruimte aanzienlijk bespaard.

open garderobe systeem

U-vormig

De naam spreekt voor zich. Alle meubelelementen bevinden zich langs drie muren en de vierde is gereserveerd voor binnenkomst. Voor het ontwerp van zo'n kleedkamer kun je verschillende bewegingen en ontwerpen gebruiken. Afhankelijk van het gebied kunnen de kasten zowel rechthoekig als hoekig worden gemaakt. Ze kunnen worden ingebouwd, koffer, skelet en anderen.

U-vormige kleedkamer

Vooral voor de U-vormige garderobekamers die geschikt zijn voor een rechthoekige vorm of met een groot oppervlak. Welnu, als de deuropening versierd is met schuifdeuren.

U-vormige kleedkamer

hoekig

Garderobe hoekige vorm is uitgerust in het geval dat de woning een ongemakkelijke vrije hoek heeft. Het afschermen en decoreren onder de kast, kunt u gezelligheid in de kamer en het comfort van gebruik toevoegen. Deze optie heeft een vrij grote structuur. De ergonomische ruimte erin is gerangschikt met de letter "G", die in staat is om het volume visueel te vergroten.

Garderobekast in hoek

Met een dergelijke lay-out, het openen van de deur, toont de beoordeling onmiddellijk een compleet beeld van de vulcapaciteit van de kast.

Corner kleedkamer

Grote kleedkamer

De opslag van grote formaten veronderstelt een opdeling in verschillende zones. In zo'n kleedkamer kun je een afdeling kiezen voor elk gezinslid. Hier kun je apparaten voor strijken en andere eenvoudige dingen regelen om voor dingen te zorgen. In dit geval, evenals in andere, is het raadzaam om goede ventilatie en verlichting te maken.

Grote kleedkamer voor het hele gezin

De aanwezigheid van een grote opslagfaciliteit zal de beschikbaarheid van meubilair met vergelijkbare functionaliteit verminderen. Dit zal de vrije ruimte in de woonkamers aanzienlijk vergroten.

Ruime kleedkamer

Maar, ondanks de onbetwistbare voordelen, let op wat en ongemak. In de eerste plaats is het voor een dergelijke kleedkamer noodzakelijk om een ​​kamer met een aanzienlijk oppervlak toe te wijzen, in het tweede geval, als alle noodzakelijke dingen van familieleden erin zullen liggen, dan zullen we een gebruiksschema moeten opstellen. Anders wordt er een wachtrij gemaakt in de ochtenden.

communiceren

Een goed idee is om een ​​doorgangs kleedkamer te organiseren. Door de organische en juiste lay-out kunnen veel problemen worden opgelost. Deze optie is opnieuw ontworpen voor appartementen met een klein gebied.

Inloopkastkamer

Denkend aan de ergonomie, moet u rekening houden met twee nuances:

 • Het is beter om af te zien van de opstelling van een groot aantal kluisjes, de voorkeur gaat uit naar open schappen, zodat u meer opslagruimte vrij kunt maken.
 • Deuren moeten alleen glijden, anders storen ze de beweging.

Inloopkast met schuifdeuren

In de nis

Als het appartement een kleine ruimte heeft, die wordt begrensd door drie muren, plafond en vloer, dat is een nis - dit is een ideale optie voor de kledingkast van het apparaat. Het blijft alleen om de deuren te installeren en de nis te vullen met meubeldesigns. Voor kleine nissen worden muuropslagsystemen met gaascompartimenten geselecteerd, voor grotere formaten - kadervarianten van kleedkamers.

Een kleine kleedkamer in een nis

ingebouwd

Voor inbouwkasten wordt een ruimte toegewezen, die ook beperkt is tot drie wanden, en de vierde zijde wordt geblokkeerd door schuifdeuren. Alle ruimte is verdeeld in verschillende secties, planken en dozen worden uitgerust.

ingebouwde kledingkast

Onder de trap

Een van de succesvolle opties voor het organiseren van een kleedkamer in een privéhuis met twee verdiepingen is de ruimte onder de trap. De voordelen zijn duidelijk:

 • aanzienlijke ruimtebesparingen, aangezien het gebied onder de trap over het algemeen niet geschikt is voor andere doeleinden;
 • De kleedkamer is toegankelijk voor alle huurders, want deze bevindt zich niet in de woonkamer;
 • sommige ambachtslieden, zelfs de traptreden, zijn uitgerust met laden waarin u vrij schoenen kunt plaatsen.

Garderobe onder de trap

Bed-dressing

Voor het opbergen van dekens, dekens, kussens hebben met succes de interne ruimte van bedden aangepast, vooral als ze een hefmechanisme hebben. Naast beddengoed in het interieur van het bed, kunt u seizoensgebonden items opslaan. In veel slaapartikelenmodellen zijn er laden met kleinere voorwerpen.

Bed-dressing

Over de video: ontwerp en ontwerp van de kleedkamer.

Kleedkamer in verschillende stijlen

Naast het type kleedkamer moet je nadenken over zijn stijl, omdat deze goed in het interieur moet passen. Het ontwerp van de kleedkamers kan in verschillende stijlen worden gemaakt, hier is het de moeite waard om op de omliggende ruimte te vertrouwen.

zolder

De stijl van het hok is inherent aan de overvloed aan metalen constructies. In de kleedkamer overheersen planken en planken op metalen rekken, die van de vloer tot aan het plafond worden geïnstalleerd. In de openingen tussen de rekken zijn er hangers, dozen voor opslag. De belangrijkste voorwaarde - om een ​​gevoel van ruimte te behouden. Niet-standaard kamers zijn geschikt voor hen.

Garderobe in loft-stijl

klassiek

De garderobe in klassieke stijl is geschikt voor consumenten die een aanzienlijk inkomen hebben. Dit wordt gerechtvaardigd door het feit dat alle materialen worden gebruikt voor klassiekers van natuurlijke oorsprong. Kortom deze boom. Deze kleedkamer oogt duur en de materialen zijn van hoge kwaliteit en duurzaam.

Garderobe in een klassieke stijl

Provence

Provence - interieur in de Franse stijl, perfect combineren van de eenvoud en luxe. De aanwezigheid van Zuid-Franse charme draagt ​​bij aan het creëren van comfort en comfort. In essentie is het een antieke stijl in warme pastelkleuren.

Kleedkamer in Provençaalse stijl

modern

De garderobe in de Art Nouveau-stijl is de erfenis van de garderobe. Voor haar is een aparte kamer toegewezen, waarin bijna het hele gebied is gevuld met kastmeubilair. U kunt een kleedkamer in de woonkamer organiseren, hiervoor dient u deze te scheiden met gipsplaatwanden. In een vereenvoudigde versie kan het scherm worden gemaakt van glas of stof, frames gemaakt van hout. Het voordeel van moderne stijl is een ongedwongen combinatie met vele andere stijlen van interieur.

Garderobe in Art Nouveau-stijl

Art Deco

Art deco - een mooie trend, waarbij gemak en luxe worden gecombineerd. Om het pakhuis in de stijl van art deco te versieren, kiest u een decoratie in pastelkleuren. Als er een raam in de kleedkamer is, kun je het ophangen met een Romeins gordijn. Het is goed dat het plein niet steelt, maar uiterlijk geeft aan de schijn van luxe van de oudheid. Het ontwerp van meubels mag geen bloemrijke elementen bevatten. Het is het beste om de klassieke vormen te behouden. Niet-standaard decoratie in de vorm van decoratie wordt het best gegeven aan accessoires, spiegels en deuren.

Kleedkamer in art-decostijl

Garderobe kamer arrangement

Zoals eerder vermeld, moet alles beginnen met een zorgvuldige planning. Dit is van toepassing op de inrichting van garderobekamers. Hier zijn enkele tips:

 • In het gedeelte voor het opbergen van bovenkleding moet de afstand tussen de stang en de bovenste plank minimaal 5 cm zijn.
 • Voor korte dingen, opgeslagen op de schouders, zijn twee stangen geplaatst. Ze worden onder elkaar geplaatst op een afstand van 0,8-1 m.
 • De afstand tussen de gebruikelijke planken moet binnen 35-45 cm zijn en de diepte van 40 cm.
 • Volgens deskundigen is de optimale waarde van de breedte van planken en stellingen 50-60 cm. Met deze parameters is het mogelijk om twee stapels dingen te plaatsen.
 • De breedte van de laden volgens de norm is 40-70 cm, en de hoogte is ongeveer 40 cm. Met deze parameters kan de hoogwaardige werking van het schuifmechanisme worden verzekerd.

Over de video: 4 stappen naar de organisatie van een ideale garderobe.

Vullen voor kleedkamers: meubels en accessoires

Je kunt je geen moderne kleedkamer voorstellen zonder de nieuwste generatie accessoires en accessoires. De opslag voor dingen moet gemakkelijk te gebruiken zijn, daarom worden naast de standaardelementen modernere modulaire structuren toegevoegd.

schappen

Zoals hierboven al vermeld, worden de planken op een bepaalde afstand van elkaar geplaatst. Maar ze worden verder onderverdeeld door het type apparaat: stationair en intrekbaar. De laatste zorgen voor het gemak van hun gebruik. Vaak worden de planken verlicht met een LED-strip.

Intrekbare planken in de kleedkamer
Planken met een intrekbaar mechanisme zijn handiger in gebruik

hangers

Hangers zijn ook andersoortig: intrekbaar, rond, hangend. Ronde hangers worden handig in de hoek geplaatst, hangend - aan de tralies. Voor het opbergen van riemen, stropdassen, paraplu's, kunt u de gebruikelijke muurhaken gebruiken. Een uitstekende optie zijn garderobekleding met haken, zodat u er meer voorwerpen op kunt plaatsen.

Kledingkast accessoires

spiegel

In de garderobekamers met aanzienlijke afmetingen, laat de ruimte niet alleen toe om dingen op te slaan, maar ook om dressing en montage uit te voeren. En voor deze processen heeft u een spiegel nodig, bij voorkeur in volle groei. Om van alle kanten naar jezelf te kunnen kijken, wordt er nog een klein formaat aangeschaft. In dit geval moet een goede verlichting worden geregeld, idealiter een hangende kroonluchter.

Grote spiegel in de kleedkamer

Schoenopslagmodules

Schoenen kunnen verschillende vormen en patronen hebben. Om het op de beste manier te plaatsen, moet je alle nuances doordenken. Opslag kan worden bepaald door het seizoen. Weinig gebruikt op het moment dat schoenen in dozen worden geplaatst en naar de tussenverdieping worden gestuurd. De rest van de schoenen worden opgeslagen op open planken of speciale stands.

Module voor het opbergen van schoenen in de kleedkamer

Fasen en pantografen

Dit is de basis van de kleedkamer. Georganiseerd op de afdeling, waar het de bedoeling is om lange dingen te plaatsen, zoals jassen. Om dit te doen, hebben we een hengel nodig die zich op een hoogte van 1,65 m en meer bevindt. Shirts, jassen, blouses, dat wil zeggen dingen met een korter gedruis, moeten op een hoogte van 1 m worden opgehangen.

Stationaire bar in de kleedkamer

Een verbeterde giek met een speciaal mechanisme voor het verlagen naar een comfortabele hoogte wordt een pantograaf genoemd.

Pantograafstang in de kleedkamer

Strijkplank

Als de opslagruimte dit toelaat, kan deze een compartiment bieden voor het opbergen van de strijkplank. In dit geval moet u de afmetingen van het bord zelf weten. Experts adviseren om de breedte van het compartiment ten minste 0,2 m breed in te stellen. Er zijn strijkplanken ingebouwd in de kast, die gemakkelijk achterover liggen.

Ingebouwde strijkplank in de kleedkamer

U kunt nadenken over een plaats voor het opbergen van een stofzuiger en andere huishoudelijke apparaten. Dit kunnen speciale blokken zijn, waarin het gemakkelijk is om dergelijke items te verbergen.

opslagsysteem voor huishoudelijke apparaten

Dozen en manden

Een zeer handig apparaat voor het opbergen van kleine items zijn kartonnen dozen. In hen kun je niet alleen kleding doen, maar ook andere kleine dingen. Verkrijgbaar in verschillende maten en verschillende kwaliteiten. Handige opslag wordt ook geboden door de vorm van de dozen. Rechthoekige accessoires kunnen de maximale ruimte vullen.

Opbergdozen in de kleedkamer

Een andere nieuwigheid die relatief recent is verschenen, zijn de glijdende honingraatmanden. Ze zijn geschikt voor beddengoed en kleine dingen.

Intrekbare gaasmanden voor kasten

Trap naar de kleedkamer

Gezien het feit dat het meubeldesign van de kleedkamer van vloer tot plafond is uitgerust, is het voor comfortabel gebruik nodig om een ​​ladder of een scharnierende ladder te krijgen. In beide gevallen moeten stappen op hen handig zijn voor veilig gebruik.

trap in de kleedkamer

Deuren in de kleedkamer

Nadat het interieur van de opslag volledig is uitgerust, besteden we aandacht aan de deuren. Variaties van moderne deurpatronen zijn vrij talrijk. Let op: klapdeuren zijn niet geschikt voor gebouwen met een klein oppervlak, ideale modellen kunnen glijdende modellen zijn.

accordeon

De deur-accordeon wordt eerst geïnstalleerd om ruimte te sparen. Op dit moment zijn dergelijke modellen gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben ze nogal interessante ontwerpoplossingen.

Door-accordeon in de kleedkamer

rondsel

Voorzie comfort en gemoedsrust van de rackdeuren voor de garderobe. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout en geven warmte en comfort in elke kamer. Door hun ontwerp zijn deze deuren gevleugeld en worden de deuren gerekruteerd uit individuele houten racks die horizontaal zijn geplaatst.

Schuifdeuren naar de kleedkamer

radius

Het moderne ontwerp van de deuren in de vestiaire is verrijkt met een andere, redelijk stijlvolle optie: radiale of radiale deuren. Ze komen in verschillende vormen: convex, concaaf, ovaal, gecombineerd, rond. Radiale deuren hebben een complexe structuur en componenten, die niet eenvoudig te monteren zijn. Voor hun apparaat is het beter om de meester te betrekken.

Radiale deuren naar de kleedkamer

louvered

Dergelijke deuren worden gewaardeerd voor een constructieve oplossing. Naast het originele uiterlijk kunnen ze zorgen voor de toevoer van verse lucht naar de kleedkamer, wat het ventilatiesysteem zal verbeteren. Hun ontwerp kan verschillen, zoals openen en accordeon. Gemaakt van hout of MDF. Reiki zijn parallel aan elkaar, maar op een bepaalde hoek van het frame van de deur.

louvreerde deuren naar de kleedkamer

Gordijnen in plaats van deuren

De deur naar de kleedkamer is geen wondermiddel. Van hen weigeren velen in het voordeel van textiel, dat wil zeggen gordijnen, die de ruimte zullen delen. Als u voor duur textiel kiest, kunnen de gordijnen gunstiger in de binnenruimte van de kamer kijken dan de deuren.

garderobe achter gordijnen

Geheime deur naar de kleedkamer

Soms proberen de gastheren de kleedkamer te verbergen voor uitzicht van buitenaf. In deze gevallen is het noodzakelijk om een ​​geheime deur te monteren. Het eenvoudig gemaskeerd onder het element van het interieur, je kunt het organiseren en onder de muurspiegel en onder de boekenplank.

geheime deur naar de kleedkamer

Zoals u kunt zien, kan de garderobezaal in elke kamer worden gemaakt, met verschillende ontwerpen en verschillende grootten. Het advies van ontwerpers, gepresenteerd in het artikel, zal helpen om de keuze correct te bepalen en de werking van de kleedkamer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kant-en-klare modellen met kledingkasten kunnen worden gekocht bij een bekende IKEA meubelwinkel.

Top 10 designinterieurs met garderobe (1 video)

Ideeën voor het ontwerpen van een kledingkast (160 foto's)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

26 − 24 =