Ongebruikelijke landgang – een verscheidenheid aan stijl

Ongebruikelijke landgang – een verscheidenheid aan stijl

Landelijke stijl wordt als landelijk beschouwd, maar tegenwoordig wordt het vaak opgenomen in het interieur van stedelijke appartementen. De warmte, natuurlijkheid en het comfort van deze stijl worden al heel lang als ongepast beschouwd in het leven van burgers. Integendeel, veel eigenaren die een bepaalde rustige hoek in hun appartement willen zien, kiezen steeds vaker voor deze ontwerpbeweging.

gang in landelijke stijl

Maar als in het ontwerp van een keuken of woonkamer zo'n ontwerp vaak samenkomt, dan is een landelijke gang iets nieuws, maar weinig ontwerpers slagen erin dergelijke ideeën te realiseren. Maar hoe te zijn, omdat de gang en de gang - dit zijn de kamers die de sfeer bepalen in de inrichting van het appartement. Maak je geen zorgen, we voeren elk ontwerp uit, laten we uitzoeken welke materialen we moeten gebruiken, hoe we deze of andere elementen moeten ontwerpen om het gewenste resultaat te bereiken - een landelijke gang.

gang in landelijke stijl

Verschillende landelijke stijlen

 • Engels ontwerp Dit soort rustieke stijl onderscheidt zich door het gebruik van elegante kleuren en ornamenten. Het is gebruikelijk in de hele kamer: ongebruikelijke bekleding op meubels, bloempotten, behang, zelfs het plafond is soms aangehaald met een doek met ornamenten. In de gang, waarvan het ontwerp op deze manier is ontworpen, is het het beste om meubelbeslag uit kersen of mahonie te kiezen.

gang in landelijke stijl

 • Amerikaans - Brutaal ontwerp, het wordt gekenmerkt door een speciale strengheid: ruw meubilair uit de reeks met een eenvoudig ontwerp; ornamenten ontbreken; wanden en plafonds worden best in één kleur geverfd; om lampen aan een boom te hangen; gebruik geen pakkende elementen.

ontwerp van een gang in landelijke stijl

 • Grieks - Eenvoud en gemak. Wanden geschilderd in lichte kleuren, deuren en kozijnen - in felle kleuren. Meubilair moet ook van strikte vormen zijn gemaakt van hout, zijn schil is veel vrije ruimte.

gang in landelijke stijl

 • Duits - kamers in dit soort land zijn exclusief afgewerkt met natuurlijk materiaal en geschilderd in neutrale kleuren, het meubilair heeft dezelfde kenmerken. Voor decoratie kun je metalen lampen en prachtige beeldjes gebruiken, bewerkt onder de oudheid.

gang in landelijke stijl

 • Slavisch ontwerp - hier moet u de nationale versieringselementen gebruiken: houtsnijwerk, tegels of muurschilderingen. Voor de afwerking worden natuurlijke materialen gebruikt: hout, steen, kurk.

gang in landelijke stijl

 • Zwitsers - het wordt de lichtste van de landstijlen genoemd. Om zo'n interieur te maken, moet je de lichtste kleuren gebruiken, je kunt een stenen metselwerk aanbrengen. Probeer de gang zoveel mogelijk licht te geven. Meubels moeten worden gemaakt van solide, donkere kleuren, beter, het moet niet worden geverfd, maar gewoon gelakt. Donkere meubels zijn heel mooi ingedeeld en creëren een unieke sfeer.

gang in landelijke stijl

Afwerkingsmaterialen

In het interieur, uitgevoerd in de stijl van het land, moet noodzakelijkerwijs de overhand hebben prachtige natuurlijke materialen met een diepe textuur. Dus, in de hal voor het afwerken van de muren, zijn houten panelen van lichte kleuren met een speciaal oud oppervlak het meest geschikt - dergelijke elementen voegen vintage tonen toe aan het ontwerp van de kamer, en dit is een verplicht attribuut van het land.

Ook kan de gang worden ingericht met natuursteen of baksteen, als u niet veel geld wilt uitgeven voor deze doeleinden, kunt u eenvoudig een ruw oppervlak voorbereiden en behang met bloemmotieven gebruiken.

gang in landelijke stijl

Voor de afwerking van de vloer is het ook het beste om natuurlijk hout te gebruiken, je kunt parket of planken uit de array gebruiken, als het geld het niet toelaat, gebruik dan een laminaat, maar dit is hoogst ongewenst. Op het vloermateriaal kunt u kleine mooie matten leggen - dit zorgt voor meer comfort. Als je een praktisch persoon bent en bang bent dat de boom snel onbruikbaar zal worden vanwege de sneeuw en het zand dat van de straat wordt gehaald, kun je een terracottategel gebruiken of onder een boom decoreren.

 Niet gebruiken in de gangstijl, multi-level structuren gemaakt van gipsplaat, ze zijn hier ongepast. Gebruik ook geen elementen van moderne trends, bijvoorbeeld hightech, want zelfs de klassieker combineert niet met het land.

gang in landelijke stijl

Elementen van het interieur

Want landelijke stijl is typisch voor meubels van natuurlijk hout, meestal is het geschilderd in lichte tinten, dus u kunt gebruiken:

 • olijfolie;
 • ijs;
 • wit;
 • blauw;
 • beige.

gang in landelijke stijl

Ruwe vormen - dit is het hoogtepunt van de dorpsstijl, meubels van dit type, beter passen in het algemene ontwerp van de kamer, dan moderne meubels. Idealiter zal in de gang in de landelijke stijl passen: een massieve antieke ladekast, als de ruimte het toelaat; mooie rieten manden; hangers, ouderwets; dozen op dezelfde manier ingericht. Voor het gemak kunt u tijdens het aankleden een gewone houten bank of schoenendoos plaatsen, waarop u kunt gaan zitten.

gang in landelijke stijl

Verschillende kleinigheden die het interieur aanvullen, zullen erg handig zijn, de gang kan worden ingericht met foto's met foto's op het rustieke thema, wees zeker, met houten lijsten, zet enkele klei potten met natuurlijke kleuren, verschillende thematische beeldjes zullen ook geschikt zijn. Het is ook mogelijk om de vloer met tapijten te leggen, textielproducten brengen een meer huiselijke sfeer naar de landelijke stijl: gordijnen, gordijnplanken, kussens op een bank of schoenendoos, enzovoort.

Laat geen zwerfvuil achter in de gang, vrije ruimte is het belangrijkste kenmerk van het land, als de gang geen grote voorwerpen bevat, kun je zelfs de kast wegwerken ten gunste van gewone hangers.

gang in landelijke stijl

Wie past bij het land

Country muziek is een stijl die opvalt tussen de rest met een speciale gezelligheid en warmte, dus het is vooral geschikt voor getrouwde stellen die een echt familienest proberen te bouwen.

gang in landelijke stijl

Hij zal het ook leuk vinden en mensen die constant het interieur willen aanvullen met iets nieuws, versieren het met aangename kleinigheden: verschillende figuren, potten met bloemen en andere dingen.

video Gallery

Fotogalerij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 32 = 40