Hall interiør: farge og design (+30 bilder)

Hall interiør: farge og design (+30 bilder)

For å skape et harmonisk interiør på gangen i leiligheten, er det best å tenke ut det opprinnelige konseptet på forhånd utforming, fokuserer på den allerede opprettede stilen på bildet og hovedfargegruppen. Moderne hallways rom fungerer som et slags "visitkort" i et hvilket som helst rom, hvor gjester eller personer som kommer inn ved en tilfeldighet fra dørstokken, umiddelbart kan forstå hvem som bor her.

 Eieren av leiligheten, en landlig respektabel hytte, eieren av et stilisert studio eller representasjonskontor - drømmer om å gi et godt inntrykk av sitt hjem eller kontor. Alt starter fra gangen.

Interiør på gangen i leiligheten

Men ikke alle vet at ikke bare nyhetene i selve designen er i stand til å gi entréen mer komfort. Mange ignorerer gardiner og andre elementer av spektakulære tekstiler, og glemmer det for interiør, enten det er en gang i en leilighet eller et design for en uvanlig gang i huset, er alt i alt bestemt av detaljene.

Interiør på gangen i leiligheten

Noen ganger skjer det at når du går inn i et hus eller en leilighet, får du inntrykk av "tomhet" - som om noe mangler. Og dette er den største feilen til designere, som skal orientere seg på forhånd i alle nyanser av utstyrte rom, korridorer eller spenner. Bildet stiller akseptable alternativer, som er foreslått å bli utstedt i en leilighet eller et kontor.

Interiør på gangen i leiligheten

Design i pastellfarger

Til inngangen virket ikke så dystert, det er bedre å bruke lysgardiner og velge møbler for interiøret med elementer av speil og glass. En slik møbelfasade, samt lysgulv, takbelegg, vil gi individuelle soner en spesiell kosiness, som gjør det mulig å visuelt utvide rommet. Det anbefales å bruke kunstig belysning for å understreke aksenter og sonering av dårlig opplyst rom.

Design i korridoren i leiligheten

Den anbefalte løsningsdesign i pastellfarger kan perfekt kombineres med en romslig garderobe og et lite pennal for å plassere artikkel av klær. Minner om massive bokhylle ser opp i taket, vil kreative stilistiske løsning appellere til de eierne som har besluttet å plassere i gangen er ikke bare kunstig belysning, men levende planter, elementer av draperier eller gardiner.

For lyse hallways, hvis eierne planlegger å minimere tilstedeværelsen av møbler, kan du lage en slags utstillingsvindu, ved hjelp av buede radial hyller, nisjer og buer.

Design i korridoren i leiligheten

Hvis det er en smal, men lang og høy korridor, er det best for gangen å bruke nisjer og som veggdekorasjon - alle former for reproduksjoner, malerier, trykk eller paneler. Dette vil ikke bare forskjøre rommet, men også bidra til å diskutere den utmerkede smaken av eierne av huset eller leiligheten. Styling rom fra denne kategorien, designere velge en ekstra innredning.

Den mest populære innredningen i korridoren:

  • elementer i utsmykket stukkstøping;
  • Kolonner under taket med elementer av langsgående ribber;
  • vakkert dekorerte sconces, installert så høyt som mulig;
  • Gulvbelegg med mønster av mosaikk eller etterligning av farget parkett.

For en passasje, inkludert en hall, en stor hall eller et design for en ikke-standard hall, og dette ses på bildet, er det best å tenke på forhånd om sonering av enkelte steder. Stylized veggene med innredning og velge riktig belysning for bildet, bruker ikke bare bh i klassisk stil, men også den moderne dioden belysning. Punktbelysning vil bidra til å spare på strøm og skape den mest komfortable belysningen.

interiør i korridoren i leiligheten

Prinsipper for hall design

Å lage en original design av hallen eller en romslig gang, som ligger nær stuen, er mye enklere enn for et ikke-standardoppsett. Men i en flerromsleilighet fungerer hallen ofte som en slags "øy", hvor alle utganger / innganger samler seg og flere dører ligger samtidig. For slike gjennomgående rom, stilisert i lyse farger, anbefales det å velge riktig innredning for veggene.

Ideelt vil være et tapet med et mønster for en lys murstein, en imitasjon av polert naturstein, ubehandlede flater av marmor eller granitt.

interiør i korridoren i leiligheten

Styling i naturlige farger, selvfølgelig ser det ut med store speil eller massive glassmalerier. Du kan velge ikke bare gardiner med en pastellfargepalett, men også dekorere veggene. Møblene vil se harmonisk ut i lys woody og bleket nyanser, noe som vil gi hele rommet mer lys og skape et positivt humør for de besøkende på bolig eller kontor.

Interiør i korridoren i leiligheten

Det er viktig å vite om utformingen av gangen

Å skape et stilig interiør i dette rommet på bildene som tilbys, kan alle bringe ideen deres for å velge møbler eller andre attributter. Tross alt, i tillegg til skapet, skapet for sko og puffin, kan du sette en sofa eller mer massive elementer med polstrede møbler. Mange mennesker gjør det uten å vite at de har en stue for dette.

Interiør i korridoren i leiligheten

Hvis du planlegger å lage design av hallen, ikke en kompakt gangen står gi plass til sofaer, sofaer og speil, fordi før du går inn eller umiddelbart etter inn i gata, i leiligheten, hjemme eller på jobben, har gjestene praktisk opphold for å friske opp.

Hvis et studio eller andre kommersielle lokaler som er likestilt til et kontor eller et servicesenter er utstyrt, er det nødvendig å ordne en hylle der det kan plasseres visuelle hjelpemidler, prøver eller annet presentasjonsmateriale.

Interiør i korridoren i leiligheten

Hvis gulvet er innredet i lyse farger og hallen er romslig nok - anbefales det å utføre en diodelys under. En slik designløsning vil gi mer komfort for passasjepunkter. For det indre av passasjerommet er ikke nødvendig gardiner - bildet viser at du kan gjøre et romslig skap, plassere det i hjørnet.

Interiør i korridoren i leiligheten

På et slikt sted, er lyset ikke brukt så ofte, derfor, hvis det ikke er noen vinduer og gardiner ikke er nødvendig, er det bedre å installere et suspendert tak med diode belysning. Den opprinnelige utformingen av hallen er foreslått på bildet, hvor det frostete belegget på det suspenderte taket organisk ekkoer med det frostede glasset av innerdørene og møbelfasaden til hallen.

For utformingen av gangen er det viktig å velge riktig belysning.

Interiør i korridoren i leiligheten

Velge belegg i lys nyanser til vegger, gulv og tak, i en leilighet eller på kontoret, er det viktig å forhåndsbestille møbler. Vakker utseende hvit fasade i kombinasjon med kontrasterende elementer av hyller, tilbehør og overflater.

Interiørdesign av gangen i leiligheten

Velge gardiner i katalogene, det anbefales at du først bestemmer ved bilde utformingen av hallen som passer for layoutet. Hvis det er en korridor som går jevnt inn i gangen, hvor det ikke er vinduer, kan gardinene skiftes ut med en vakkert lagt mosaikk.

Design for gangen er også nødvendig, som for alle rom. I utformingen av gangen, gangen, korridoren, eiernes hånd og respekt for seg selv og deres gjester, føltes.

Design i gangen i leiligheten

Å velge en egen sone for taket, er det foreslått å dekorere veggen i noen toner - etter eget skjønn. Dette vil erstatte farget glassvinduet og interiøret i lyse løsninger vil skape det gunstigste miljøet for hvile og møte gjester. Romslige rom på bildet er plassert, hvilke fargegardiner kan perfekt passe inn i et moderne interiør, innredet i pastellfarger. Det anbefales å tildele separate soner, med fokus på veggene og gulvet. Den dempet farge av gardinene og dekorasjonen på veggene skal ekko fargen, og skape et ensemble - interiøret fra dette vil tydelig nytte.

Interiør på gangen i leiligheten

Farge palett av innredning

Å lage gangen i beige toner, det anbefales å legge aksenter i farger som er nær naturlige. Ideelt hvis det er; brun, grønn, svart, hvit eller grå. Hovedblandingen for farging av innredningen i en leilighet bør ikke overstige 3 farger. Dette er vist på mange bilder og er en klassiker i fargen.

Interiør på gangen i leiligheten

Kreative designløsninger i sonering og nøyaktig beregnede valg av individuelle elementer, sparer betydelig plass i svært smale mellomrom av walk-through rom, studioer, kontorer og haller.

video Gallery

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

21 + = 22