Akvarium i heminredningen: variationer på temat havsexotism

Akvarium i heminredningen: variationer på temat havsexotism

Akvariet är skönheten i havet i vårt hus, en unik möjlighet att observera undervattensdjup och deras färgstarka invånare utan att lämna bostadsmurarna. En "bit" av havet i en stadslägenhet - vad kunde det vara bättre? Akvariet i inredningen ser inte bara spektakulärt ut, men tjänar också som livsmiljö för undervattensinvånare och luftar luften.

3

Fiskens rörelse bland gröna alger, stenar, uppmätt gurgling av vatten är ett utmärkt sätt att lindra stress. Utsikten vilar, njuter av den pittoreska utsikten, absorberar vattnets positiva vätskor, stämningen förändras till det bättre. Det är ingen tillfällighet att läkare rekommenderas i nervsjukdomar och ökat tryck för att observera flytande fisk varje dag, cirka tio minuter.

 
5

Vi väljer "havet"

Köp ett elektroniskt eller torrt akvarium i inredning det kommer att se väldigt "rikt" och modernt. Inga bekymmer, några plusser. en vackert markerad "bild" kommer alltid att vara framför dina ögon. Vacker havsinredning, gröna växter, stenar, skal, blått ljus, glatt och njuter av fiskens liv som frolic i vattnet ... En pacifierande bild!

6

Akvarier kan vara rund, vinkel, båge, hex, volym och liten.

Den stora dammen är möjligt att skapa en omfattande komposition med växter, imponerande drivved, sten grottor, steniga reliefer, vackra kustlandskap, för att få den perfekta boningen för undervattens invånare.

2

Detta akvarium i inredningen av lägenheten ser fantastiskt ut, det verkar som bakom glaset - ett riktigt hav. Det är en vacker naturlig oas som utstrålar ett hav av lugn och liknar detta hav själv. Den minsta delen av havet kan ge värme, mysighet och harmoni till ditt hem. Och hur vacker den här inredningen är i inredningen!

7

Plats för vattenminiatur

Så, efter att ha tittat på de fantastiska bilderna på akvarier, köper vi bäst och tänker på hur man placerar det för att få maximal glädje av att överväga undervattenskönheter. Vi närmar oss frågan kreativt. Du kan ordna ett akvarium i vardagsrummet, matsalen, köket (bara äta inte oavsiktligt fisk).

Enkla föremål ser ut som att vinna, om det finns ett havsutsikt i närheten. Den vanliga behållaren med vatten i gott utförande blir till ett riktigt mästerverk.

23

Det är i huset. Och på kontoret? Också en bra idé. Idag kan du ofta se vackert utformade vattenstrukturer i foajén, institutionernas hallar, verkställande kontor. Detta grannskap hjälper till att upprätthålla lugn och fredlig disposition i andan i alla situationer, samtal, förhandlingar är lätta, avtal slutförs snabbt, frid härskar i din själ, fred.

22

Och i butiken, restaurang, café, köpcentrum, hotell, mode salong - det kommer att underhålla besökare, spara från tråkig väntan. Fisk är inte rusar runt i oordning och lugnt poserar för bilder och gå om sin verksamhet: tugga mat, glatt dyka in i vildmarken av alger, drivved, signalering: okej, kan du leva och njuta av livet.

18

Hem vattenområde

Placera ett vackert akvarium i vardagsrummet hemma, det kommer alltid att locka din uppmärksamhet och locka uppmärksamheten hos gästerna. Experter från feng shui rekommenderar att du lägger denna symbol på vatten i hallen. De lovar mycket pengar för detta och förbättrar deras välbefinnande. När det gäller pengar vet vi inte, men du kommer att garanteras en lycka. Men hur annars! En sådan avkoppling på din sida, i ditt favoritrum!

Akvarium i heminredningen: variationer på temat havsexotism

Om du inte följer de östra vise männenas rekommendationer, sätt det säkert där du sover. Under det dämpade ljuset och den uppmätta gurglingen av vattnet så bra somnar det. Var noga med att installera i barnens rum - för att locka upp barnens uppmärksamhet, lugnande medel för rastlös, för kognitiva ändamål.

4

Har du en lägenhet i Eurostyle? Separera köket från vardagsrummet med en stor tank med levande fisk i Röda havet, koraller, ett tvåvägsperspektiv! Dela rummet i flera separata zoner, integrera en vattenstruktur i partitionen (eller det kommer i sig att vara en septum). Det är bekvämt, avgränsande utrymme, det lämnar det delvis öppet för visning och visning.

Stort akvarium lyckades med plats och inte tyngre inuti.

9

Akvainterer

En "del av havet" kan dekoreras i form av en glödlampa, en boll, ett torn, en kolonn, placerad i en barräknare, under en stege. Inredning med variationer: På kantstenen eller i form av en kantsten, skåp, bröstkorg (det är väldigt bekvämt att dölja ytterligare enheter). Optimal höjd för akvariet är mindre än en meter, längd - beroende på möbelens storlek. Byggd i vardagsrummets vägg är detta havskärl förberedd vid det inledande skedet av konstruktion eller konstruktion. För honom ordnar de en speciell djup nisch med möjlighet till bekväm placering av all kommunikation som kommer att döljas från ögonen.

10

Sedan är det ett animerat foto, färgstarkt, precis inuti väggen komposition, vem kan stå i tankar, och ännu bättre placera stolar eller en soffa här och sakta sopa kaffe eller bourbon och se allt som händer inom ett unikt naturhörna.

Du kan placera akvariet i vilken höjd som helst från golvet, ögonhöjd eller nedan för bekvämlighet och bekväm visning.

1

Sådan akvalungun kan göras mycket stor, ja, inte som i Dubai Mall, men också ganska imponerande volymer. Och om du utrusta ett hål i väggen i form av ett fönster, kommer du att se en illusion av dykning i dränkbar glaset som - havsbotten med koraller och färgglada fiskar.

8

Havsfärg i lägenheten

Den upplagda tanken i vardagsrummet sparar utrymme, men det är uppenbart att en sådan design inte kan vara bra, men det ser intressant och ovanligt ut, vilket är lämpligt för mycket små rum.

40

Akvariebildens inredning är mycket intressant. Inte omedelbart, och antar att detta inte är ett foto i en ram eller en TV och en målning i ett liveuppträdande, är det verkliga, inget fusk: platt profil, utskrifter och färgstarka mästerverk i hjärtat av författaren - är naturen, så historien alltid förändras, glädje dig, dina nära och kära och överraskande gästerna.

37

Försök att bygga "undervattensvärlden" i soffbordet. Det här är inte bara en exklusiv dekoration utan ett funktionellt inslag i möbler. Vacker inredning med alla bekvämligheter som finns tillgängliga - kaffe, tidningar, tidningar och undervattensvärlden precis före dina ögon. Om du vill läsa, vill du se, du vill dricka kofi-allt är bra! Någon sätter ett vattenfartyg i skåp, möbelsatser. Och eftersom möbler nu överraskar med sina former och exklusiv design, kan vi anta att det kommer att se ut som ett sådant akvarium i inredningen mycket effektivt.

Möbler för det inbyggda akvariet väljer en diskret färg, så uppmärksamhet kommer inte att omdirigeras från vattenvärlden bakom glaset.

13

Extern design - MDF, plast, spånskivor, laminat, polystyren, massivt trä, ibland med införandet av värdefulla arter och andra färger, dekor -. Till din smak kring bakgrunden kan vara ljus eller mörk, i detta fall markerade akvariet kommer att se mycket effektivt, som om du slog på ficklampan i djupet av havet. Njut av utsikten!

Tips för att välja och placera ett akvarium (3 bilder)

Typer av akvarier (43 bilder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

50 + = 58