10 opties voor pantry-apparatuur

10 opties voor pantry-apparatuur

Wat ook het ontwerp van de voorraadkast niet was, het is belangrijk om te onthouden dat de rationalisatie van de ruimte onmogelijk is zonder onnodige dingen weg te doen.

Het aanpakken

Typische lay-out van appartementsgebouwen is irrationeel met behulp van een al kleine leefruimte. Vooral het wordt gevoeld in Chroesjtsjov. Een smalle gang verbindt kleine woonruimtes en rust in 1 vierkant. m. berging. Badkamers zijn te klein, zelfs voor het installeren van een moderne wasmachine, en miniatuurkeukens staan ​​je zelden toe om de koelkast "meer" te plaatsen en missen gewoon twee volwassenen.

ronde berging

In zo'n acuut ruimtegebrek vullen voorwerpen die niet van primordiale noodzaak zijn snel een formele voorraadkast in een Chroesjtsjovka. Daarna vullen de dingen al het balkon en de kelder. Dit vermindert de verlichting van kamers, verhindert toegang tot het balkon of opslag van aardappelvoorraden, als de zaken zich ophopen in de kelder. Om dingen en vrije ruimte te verdelen, kan een goed gekozen ontwerp van de voorraadkast helpen. Om het te maken, moet u bepalen wat in het appartement meer ruimte vereist.

witte kledingkast

Locatie en efficiëntie

De locatie van de berging in het appartement heeft ook invloed op de effectiviteit. Als de voorraadkast dicht bij de keuken is, dan is het mogelijk om de vaat te vouwen, zelfs voor het dagelijks koken, en als het dicht bij de badkamer is - het is gemakkelijker om in de auto te wassen, hoewel in het tegenovergestelde geval water kan worden toegevoerd en afgevoerd eenvoudigweg door het gebruik van slangen. Je kunt zo'n nuttige plek aan het kantoor geven als je een heel voorzichtig persoon bent, in staat om een ​​plek op te geven waar je zoveel verschillende dingen kunt doen. Meer details over deze ideeën zullen hieronder worden besproken.

jacks op tremps

Wasruimte vanuit de berging

Kleine badkamer - dit is de reden om een ​​was in de voorraadkast te organiseren als het niet te ver van de waterafvoer is. ook, Hier zullen er kleine manden zijn voor het opbergen van schoon linnengoed en containers voor het opbergen van vuile kleren. Deuren van de voorraadkast kunnen worden uitgerust met een handdoekenrek en extra planken zijn goed geplaatst met poeders en airconditioners. Met deze optie bespaart u extra meters in het appartement.

toilet in de bijkeuken

Waar bewaar je de stofzuiger en shabro?

Zet een stofzuiger of dweil in de hoek van de kamer na het schoonmaken van het appartement, zeker geen betere oplossing voor Chroesjtsjov en in termen van esthetiek. De opslagruimte is perfect bestand tegen de opslag van reinigingsmiddelen, stofborstels en grote stofzuigers. Hang een paar haken aan de muur om de wisser vast te zetten, en op de deur van het toilet - stoffen zakken voor de opslag van handschoenen, borstels en reinigingsmiddelen. Dus voor 2 vierkante meter. m. in Chroesjtsjov is geschikt voor alle huishoudelijke hulpmiddelen.

gereedschap in de voorraadkast

Kantoor-bijkeuken

Als er geen plaats is voor werk in Chroesjtsjov, maak het dan in de voorraadkast. Een lichte kleuroplossing en minimalistisch ontwerp zullen een uitstekende oplossing zijn bij het creëren van een kast in de achterkamer. Belangrijk om te werken is verlichting. Het moet falen. Het is handig en uitrusten pantry 2 vierkante meter. Hang een paar planken voor documenten, plastic karton voor grafische en kurk stand die stickers zouden vasthouden aan deadlines en rechtvaardigen de hoge rang van de studie in de Chroesjtsjov.

tafel in de bijkeuken

De kast is niet nodig

slaapkamer - een uitstekende plek om te slapen, en niet voor een kledingkast met een bontjas en laarzen. Berging zelfs in 2 m², meer ruimte dan de meeste kasten, waardoor het een uitstekende kleedkamer is. Ontwerp pantry moet worden gevormd op basis van het aantal kleding. De beste oplossing is twee of drie staven (buizen), opgevuld van muur tot muur, met enkele hangers erop. Voor hoofddeksels hebt u een speciale plank nodig, anders kunnen ze kreuken of zelfs op de grond vallen. Rekken die geschikt zijn voor het opbergen van beddengoed zijn ook geschikt. Verlichting is overbodig. Om de kleedkamer minder ruimte te laten innemen, kunnen de deuren ervan worden geschoven en kan de deur zelf worden gemaakt in de vorm van een massief spiegelpaneel. Het resultaat is een ingebouwde kledingkast in het appartement.

Store-kast

Waar speelgoed op te slaan?

Als kinderen in het appartement verschijnen, verschijnt hun speelgoed overal. Hoe ouder het kind, hoe meer hij speelgoed heeft dat ergens moet worden bewaard. De beste plaats hiervoor is een geconverteerde opslag.

Speelgoed dozen, planken, behang, dat het kind zal kiezen en de stang naar babykleding rationaliseren 1-2 vierkante meter opslag in de Chroesjtsjov.

speelgoed in de bijkeuken

Hoe maak je ruimte in de keuken?

keuken Is een omgeving boordevol actie. En een plek voor bijeenkomsten. Wat de situatie ook was, het was nog meer informeel, en de ruimte om te koken - meer, je moet enkele van de verlegen factoren in de voorraadkast wegnemen. Om extra ruimte in de keuken vrij te maken, kunt u grote keukenkasten in de voorraadkast overbrengen. Bulk granen, die in hen worden opgeslagen, moet je giet het in gelabelde containers, maar het behoud is beter om de bodem van de opslagruimte te plaatsen - hoe dichter bij de vloer, het kouder. Er kan ook een keukenmachine komen. In de bijkeuken in het appartement kunt u overzetten en rekken met gebruiksvoorwerpen zoals potten en pannen.

bijkeuken in de keuken

Universele oplossingen

Sommige oplossingen voor verschillende soorten pantries zijn zelfs goed voor iedereen. Bijvoorbeeld schuifdeuren, of deur-accordeon, zal even redelijk zijn voor elk ontwerp van een pantry in een Chroesjtsjov, omdat ze veel ruimte vrijmaken en functioneler zijn dan conventionele deuren. Perceive 2 square. m. pantry, als onderdeel van de leefruimte en maak het een ruime stijlvolle kamer, in plaats van een technische ruimte. Het appartement in de gebruikelijke Chroesjtsjov wordt ruim, zo niet bang om een ​​paar vierkante meter te gebruiken. meters voor het opslaan van de meeste dingen.

voorraadkast in de eetkamer

Hoe dat te doen is niet nodig

Het is beter om geen beslissingen te nemen. Op kantoor zijn stofzuigers of constructietools overbodig en mogen voedingsproducten niet worden geplaatst met poeders en jassen met kinderspeelgoed. Soms zijn beperkingen de meest trouwe assistent.

Zoek niet naar oplossingen

Schappen kunnen van verschillende grootte zijn, het heeft geen zin om uitzonderlijk groot te hangen, omdat dit veel ruimte inneemt. Als de gang te klein is, dan is er een voorraadruimte van 1-1,5 vierkante meter. m. Het appartement kan schuin worden geplaatst om ruimte te besparen. Het huis kan worden uitgebreid vanwege een nis in de muur, met ingebouwde planken. Als het zware bovenkleding moet opslaan, is het beter om voor de betrouwbaarheid van de giekbevestigingen te zorgen. Soms kunnen oplossingen voor verschillende pantries in het appartement worden gecombineerd, indien van tevoren om elk ding een plaats en een plank te bepalen. Het is dus mogelijk om bovenkleding met moppen op te slaan.

intrekbare planken

Visuele stijl

Omdat de bijkeuken een kamer is van 1-2 vierkante meter. m in het appartement is het beter om lichte kleuren te gebruiken in het interieurontwerp, zonder overbelasting met zware visuele elementen. En behalve een spiegelbedekking kunnen de deuren van de geverfde stof of het doorschijnende glas zijn. Als de ruimte nog klein is, kan de functionaliteit worden bereikt door planken of haken te vouwen. Ze kunnen instrumenten of kleine reparatiesets ophangen.

gesloten berging

Vanwege de lay-out zijn sommige van de magazijnen in het appartement erg diep. Dit maakt hun gebruik ingewikkeld. In dergelijke niches kun je passen in grote laden, elk voor een ander soort dingen. Ze passen bijna elk huishoudelijk gerei, wat handig is.

Niet-standaard lay-outs

In sommige huizen zijn opslagruimten erg diep, waardoor hun functionaliteit aanzienlijk wordt verminderd. U kunt deze situatie corrigeren door de pantry in meerdere mobiele uitschuifmodules te verdelen en ze elk met een bepaald thema te vullen.

bijkeuken onder de trap

Een ontwerp maken voor een kleine berging in een Chroesjtsjovka is veel ingewikkelder dan een grote en ruime. Het is beter om een ​​plan voor een pantry te maken, een lijst met dingen die erin moeten worden geplaatst. Maar hoe groot de berging ook is, het is niet de moeite waard om het te vullen met kapotte, onnodige dingen. Soms moeten ze gewoon worden weggegooid, en voor al het andere is er een kast.

Hoe de voorraadkast en alles over de kleedkamers uit te rusten (2 video's)

Een verscheidenheid aan designkasten (40 foto's)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

52 − 47 =