Fresker i det indre av et moderne hus (50 bilder)

Fresker i det indre av et moderne hus (50 bilder)

Fresker i det indre av et moderne hus er ikke bare en original og stilig dekorasjon, men også et tegn på mesterens deilige smak. Det kunstneriske maleriet av veggene hadde en viktig kulturell verdi, selv i tider av den gamle og middelalderske epoker. Slike dekorative elementer av palasser og templer skapte en atmosfære av storhet og uhyre opprinnelse av tilsynelatende like vanlige ting.

Fresco på taket, en klassisk historie.
Klassisk freske i interiøret

Med tidenes gang forandret livets rytme, nye arter dukket opp, materialskiftet forandret seg, samt måter å dekorere rommene på, men freskerne mistet aldri sin betydning.

Typer av fresker

I motsetning til popular tro, fresker i interiøret - ganske rimelig pris. For tiden er det flere hovedtyper av maleri på veggen:

  • klassisk. Klassiske fresker er ikke mer enn en slags veggmaleri, hvor mesteren maler et bilde på en fuktig gips. En lignende metode for dekorasjon interiør ble beskrevet i oldtiden av slike legendariske figurer som Raphael, Vasari, Da Vinci og Michelangelo. Hovedtrekk ved tradisjonell maleri er arbeidskraften i prosessen. Mesteren må utføre sitt arbeid som maksimum innen 24 timer, og forutsatt at det ikke er noen mulighet for korreksjon. Klassisk teknologi for å bruke freskene er den dyreste av alle for tiden tilgjengelig, og kanskje den mest arbeidsintensive, som fornekter nesten alle forsøk på å dekorere veggen med hendene på en lignende måte.
Fresker i interiøret.
Klassisk freske av Michelangelo
  • På lerret. Fresco på lerret er en kombinasjon av naturlige materialer og kunstnerens ferdigheter. Bildet legges på lerretet over en spesiell sammensetning manuelt. Du kan gjøre dette elementet av interiøret med egne hender, eller bruk tjenester fra en erfaren mester. Fargene er naturlige pigmenter. For å gi fresco realismen, er den kunstig alderen. Denne klassen av dekorativt element kan vare i mange år på grunn av belegget av lerretet med voks.
Moderne fresker i det indre av leiligheten.
Fresker i det indre av leiligheten
  • På selvklebende basis. Fresker på "selvklebende" kan sammenlignes med teksturert tapet eller tapet. Grunnlaget for denne dekorative element er et tynt lag av gips basert lim av elvesand, overlagret på en spesiell selvklebende base, som i sin tur er montert på en vegg uten verktøy eller materialer. Den lille tykkelsen av belegget ikke tillater å maskere defekter på veggen, og fronten av enheten på grunn av dekorativt element er anbefalt at ytterligere forbehandling, er det fullt mulig å gjøre, og med dine egne hender. En annen ulempe er mangelen på muligheten for senere behandling, for eksempel opprettelsen av aldringseffekten.
Fresker i det moderne interiøret i soverommet.
Klassisk freske i det indre av soverommet
  • På flesiline. Fresker på flesilin er mye brukt til utforming av store områder. Denne klassen av dekorative elementer er ikke eksternt forskjellig fra fresker laget av mesteren på lerret, men denne teknologien er basert på moderne teknologi og komplekse teknikker. Selve bildet, enten det er et bilde fra Internett eller et bilde, er laget ved hjelp av en skriver, hvor grunnlaget for flesilin tapet brukes som papir. Som et bilde kan du bruke nesten alle bilder eller bilder. Det skal bemerkes at, forutsatt at teknologien for utskrift og installasjon observeres, er leddene av fragmenter usynlige for det blotte øye, noe som skaper effekten av et integrert bilde.
Fresker i det indre av stuen
Fresker i det moderne interiøret i stuen
  • På et stivt grunnlag. Som basis for fresker kan ulike belegg og materialer brukes, inkludert plast, tre og jevn keramikk. Ved hjelp av en stiv base kan mesteren etterligne sjetonger og sprekker, noe som skaper en aldrende effekt. Den eneste ulempen ved denne metoden er den relativt store vekten av slike dekorative elementer, som betydelig begrenser denne klassen av fresker i størrelse.

En liten freske kan harmonisk komplementere interiøret i et lite soverom, en gang eller et lite kjøkken, men det vil ikke være veldig passende å se seg omgitt av en stor mengde ledig plass.

Moderne fresker i det indre av leiligheten
Fresco i interiøret i en moderne leilighet
  • Basert på elastisk gips. Fresco på elastisk gips er svært nær det klassiske. Denne metoden er basert på moderne materialer og teknologier. Elastisk stukk, i motsetning til klassisk, tørker ikke ut så fort, men fordi mesteren har mer tid til å jobbe. Siden bildet er lagt på veggen for hånd, er kostnaden for en slik metode for dekorering av lokalene veldig høy. Hvis du har visse tegneferdigheter og har erfaring med å jobbe med riktig klasse av etterbehandling, kan du selv gjøre alt arbeidet, noe som vil spare mye.
fresco i et moderne interiør
Fresco i interiøret i den moderne stuen

Det moderne markedet er klar til å tilby alle komers mange muligheter for maleri på veggen. Valget er kun basert på klientens preferanser og evner. Fresker i det indre av stuen, gangen, soverommet, kjøkkenet og hvilket som helst annet rom bør først og fremst svare til formålet med rommet og omgivelsene.  Derfor må masteren nøye observere balansen mellom estetikk og funksjonelle formål. For eksempel bør det indre av soverommet bidra til ro, og kjøkkenet er preget av bruk av lyse og saftige nyanser, som vil bli belastet med et positivt og godt humør i morgen og hele dagen.

Et upassende bilde eller bilde på veggen, selv i høyeste kvalitet, kan bringe all sjarmen til interiøret til ingenting.

freske i kjøkkenets indre
Fresco i kjøkkenkrok med italiensk natur

Fresker i interiøret

Fremskritt innen teknologi og fremveksten av nye typer materialer på markedet har gjort freskene i den rimelige klassen av dekorative elementer som kan dekorere interiøret i kjøkken, soverom, gang, barnehage eller andre rom, selv med sine egne hender. Hvis valget er bestemt av hvilken type mur er heller de økonomiske mulighetene for kunden og funksjonene i rommet, det store utvalget av tilgjengelige bilder og muligheten til å bruke din egen grafikk, for eksempel fotografier eller bilder fra Internett, åpner du et bredt omfang for flukten av fantasy.

Moderne fresker i det indre av huset
Lys freske av moderne design i interiøret

For ikke å miste med valget av et bilde, anbefales det å orientere først og fremst på funksjonene til hvert rom. I dette tilfellet er viktigheten ikke bare klassen og hensikten med et rom, men også dets dimensjoner, samt den allerede eksisterende eller planlagte situasjonen. Hvis for eksempel det indre av soverommet er innredet i en streng klassisk stil, vil det være svært vanskelig å finne et passende motiv i stil med høyteknologi.

Fresco på stuen veggen
Lys moderne freske på stuen veggen

Fresker i det indre av stuen, som regel, varierer i skala, fordi stuen er ikke bare det største rommet i huset, men også det viktigste. Vanligvis, for å dekorere slike rom, brukes enten klassiske eller moderne motiver. Det er viktig å opprettholde harmonien i hele interiøret som helhet. Hvis rommet er innredet i tropisk stil og det er kurvmøbler i den, er den beste løsningen å velge et bilde med et strandmotiv. Stil hi-tech, derimot, krever at mesteren skal skarphet og lakoniske linjer.

Fresco i det moderne interiøret i spisestuen.
Abstrakt freske i spisesalen interiør

Ved valg av freske til kjøkken skal mesteren ta hensyn til det faktum at det dekorative elementet vil bli utsatt for høy luftfuktighet og skarpe temperaturendringer. Tomten skal igjen svare til stilens orientering og interiørets preferanser.

Fresco i det moderne interiøret i soverommet.
Fresco i det indre av soverommet i pastell nyanser

Fresco i det indre av soverommet skal skape en atmosfære av fred og ro. Som grunnlag for motivasjon kan mesteren bruke sjø, himmelske eller romantiske landskap, samt bilder av høy kvalitet hentet fra skianlegg eller laget av profesjonelle fotografer.

Spesiell oppmerksomhet bør gis til fargeskjemaet i bildet: myke og behagelige farger i design av soverommet vil hjelpe til å slappe av etter en lang dags arbeid.

Fresker i det moderne interiøret i et klassisk soverom
Fresker i det indre av soverommet

Fresco i barnas rom bør rettferdiggjøre sitt formål, fordi dette rommet kombinerer funksjonaliteten til et soverom, studie og spillrom. Motivet skal være enkelt og forståelig, men samtidig er barnet interessant. I dette tilfellet plager klassisk maleri som regel raskt barn på grunn av en viss commonness. Men morsomme små dyr, eventyrlandskap, favoritt tegneserier og tegneserier - alt dette vil gi plass til barnets fantasi og skape en hyggelig atmosfære. En god idé er å invitere barnet ditt til å delta i utformingen av bildet, for eksempel be om å gjøre noe bilde med egne hender og etterfyll det senere.

Fresker i det indre av barnehagen
Fresco på veggen i barnehagen

Små rom krever en spesiell tilnærming. For visuelt å utvide rommet, for eksempel en liten gang eller et kjøkken, kan du bruke visse fargeskalaer eller bilder med en tredimensjonal panoramavirkning.

Fresco på veggen i det indre av stuen
Fresco på veggen av en liten stue

Fresco kan gjøres for hånd, med fokus på noen mesterklasse på internett, og med hjelp av en profesjonell kunstner. For enkelte typer dekning trenger du bare å velge riktig bilde eller bilde.

Fresco i interiøret i stuen på veggen
Veggmalerier i stua

Spesielt interessant er fresker som ser ut til å fortsette på rommet. Med hjelp av en slik mester resepsjonen kan visuelt større plass til noen få kvadratmeter, for eksempel på kjøkkenveggen som viser situasjonen for den klassiske æra av Wild West saloon, og plassert under bildene av kjente tegnene i disse tider.

For å øke visuelt visuelt, bruk fresker som ser ut til å øke rommet!

video Gallery

 Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

53 − 50 =