Strălucire cretoase din margele (+50 fotografii)

Strălucire cretoase din margele (+50 fotografii)

Există atât de multe opțiuni alternative pentru decorarea ferestrelor și crearea de partiții interioare. Dar așa vrei ceva neobișnuit și totuși practic. Perdele din margele - acesta este un inlocuitor original pentru textile, care poate transforma orice interior. Astfel de perdele se pot face de la sine, după ce au studiat o clasă maestră detaliată.

perdele cu perle

Perdele de margele în interior

Margelele sunt surprinzător materiale pliabile, deoarece ele pot fi orice culoare, formă și stil, creând imaginea de care aveți nevoie. Nu există restricții aici - perdelele din margele pot fi potrivite pentru orice interior, fie acesta clasic sau safari.

perdele cu perle

Dacă decideți să faceți perdele de margele de unul singur, veți deveni proprietarul unui element de design exclusiv. Firele frumoase care curg, adaugă spațiu la lumină și har.

Ce roluri în interior se pot face cu perdele din margele:

 • decorarea peretilor;
 • perdele interioare în ușă;
 • zonarea spațiilor;
 • proiectarea ferestrelor sub formă de perdele;
 • ecran.

perdele cu perle

Ele sunt convenabile pentru utilizare, pot fi colectate într-un pachet și nu pierde apel, spre deosebire de modelele de țesături. Perdele de margele decoreaza usile interioare si deschiderile ferestrelor. Poate fi atât variante masive largi, cât și mici peisaje de la o duzină de fire lungi. Mărimea și transparența materialului inițial pentru perdele - perle determină caracteristicile produsului finit.

Margele de cristal foarte atractive - se joacă în lumină, sparge-o și umple spațiul cu strălucire.

perdele cu perle

Direcții stilistice

În funcție de tipul ales de margele, puteți realiza atât versiuni colorate naționale ale perdelelor, cât și cascade pompoase din cristal pentru camerele chic.

perdele cu perle

Direcții stilistice pentru perdelele de mărgele:

 • Mărgelele sau margelele din lemn sunt potrivite pentru orientarea etnică în interior;
 • Mărgile de plastic, cercurile plate și elementele similare vor ajuta la crearea unui design modern;
 • hi-tech-ul va fi completat cu margele metalice mici, ale caror perdele sunt futuriste;
 • perdelele de cristal de margele de diferite diametre sunt ideale pentru interiorul baroc și alte interioare clasice;
 • reîmprospătați camera cu margele colorate mari și mari, perdele în acest stil sunt adecvate în interiorul camerei pentru copii, bucătărie luminoasă, cameră de zi și hol.

perdele cu perle

Pentru a executa astfel de perdele cu mâinile tale este ușor, dar necesită perseverență și creativitate.

perdele cu perle

Dezavantaje ale perdelelor de la margele

La un astfel de element de decor, ca perdele de margele, exista si deficientele lor, care decurg din particularitatile structurii lor.

Principalele dezavantaje ale perdelelor din margele:

 • Perdelele acumulează treptat praf, deci trebuie curățate. Materialele din lemn nu pot fi spălate, doar pentru a îndepărta praful cu o cârpă uscată. Margelele vitrege trebuie curatate cu o solutie usor de sapun, ceea ce este un proces destul de deranjant;
 • copiii mici își pot rupe timpul de joc, mai ales că le provoacă un interes real;
 • versiuni finisate de perdele din margele sunt destul de scumpe, mai ales cele de cristal.

perdele cu perle

Dar neajunsurile lor pot fi transformate cu ușurință în virtuți - fixarea unui fir sfâșiat va încânta pe copiii voștri. Și realizarea de perdele din margele multi-colorate poate fi o distracție distractivă pentru întreaga familie.

perdele cu perle

Cum de a face perdele de margele de unul singur

Prima lege pentru crearea oricărui element în interior cu propriile mâini este stilul. Și dacă vorbim despre o cantitate atât de mare de lucru, cum ar fi crearea de perdele de margele, elemente strânse pe linie, atunci trebuie să fii încrezător în abilitățile tale. În plus, trebuie să aveți idei inițiale despre lucrul cu aceste materiale. Pentru a nu face greșeli și a nu pierde timpul în zadar, este bine să luați o clasă de tehnici de masterat pentru a crea perdele similare pe Internet sau pentru a vizita o clasă de master de la un specialist, punând toate întrebările direct comandantului.

perdele cu perle

Materiale pentru lucru

Pentru a începe să lucrați cu propriile mâini, aveți nevoie de următoarele materiale:

 • margele din plastic, sticlă, cristal, lemn și alte variante;
 • linia de pescuit;
 • foarfece;
 • line;
 • creioane multicolore;
 • din cordonul ombilical;

perdele cu perle

În plus, veți avea nevoie de o cornișă pe care va fi fixată întreaga structură și un burghiu pentru a fixa streașina în locul său. Pentru fixarea verticală, perdelele de bile cu o greutate mare sunt atașate la baza fiecărei benzi. Vă sfătuim să stocați puțin mai mult din materialul original pentru a înlocui articolele defecte sau defecte. Pentru strângere, se utilizează o linie de pescuit, ceea ce face baza practic invizibilă.

Cu toate acestea, există și opțiuni alternative:

 • cordsuri lucioase;
 • nylon panglici.

perdele cu perle

Alegerea unor astfel de materiale vă permite să creați un produs extra-clasic original.

perdele cu perle

Tehnici de fabricare

Pentru a strânge perdele de margele, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să desenați pe hârtie o diagramă cu un aranjament exact de culoare. Pentru a crea o previzualizare ornament aplicați schema pentru broderie. Acum înarmați cu o linie de pescuit, puteți începe să strângeți direct margele. Perdele de margele sunt colectate de la marginea de jos, care este de dorit pentru a începe cu o greutate detaliată mare. Filamentele finite sunt fixate pe cornișă sau o bară pre-pregătită cu găuri.

Opțiunile pentru plasarea bilelor sunt două: aproape una de cealaltă, cu goluri goale. Opțiunea cu goluri arată grozav dacă vă decideți să faceți perdele de cristal.

perdele cu perle

Plantarea margelelor la o distanță mare una de alta, puteți obține un efect interesant. În plus, prețul margelelor de cristal este destul de ridicat și cu cât consumul este mai scăzut, cu atât mai scăzute vor fi perdelele.

Există câteva modalități de implementare a celei de-a doua opțiuni:

 • introduceți linia de pescuit prin margele de două ori și obțineți o bucla care poate fi ușor deplasată dacă este necesar;
 • Utilizarea clemelor de tip crimp-metal, care sunt atașate cu clești.

perdele cu perle

Una după alta, firele sunt asamblate, creând un design de lumină care curge. Atunci când creați perdele, margelele ar trebui să fie potrivite cu culoarea și stilul întregului interior. Clasa de master vă va ajuta să le faceți singuri, dar lucrul principal este perseverența, pentru că veți avea o muncă destul de lungă.

Galerie video

Galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

79 − 78 =