Sokea makuuhuone makuuhuoneeseen, jossa on beige tapetti: neuvoja valinnasta ja sopusointuisista väriyhdistelmistä

Sokea makuuhuone makuuhuoneeseen, jossa on beige tapetti: neuvoja valinnasta ja sopusointuisista väriyhdistelmistä

Harvat ihmiset ajattelevat verhojen vaikutusta talon yleisen ilmapiirin käsitykseen. Ja ne, jotka haluavat luoda ainutlaatuisen sisustuksen, eivät aina tiedä, miten löytää sopivat verhot makuuhuoneessa, jossa on beige tapetti. On monia yhdistelmiä. Siksi voit käyttää eri huoneita jokaiseen huoneeseen ja luoda oikean ilmapiirin talossa.

Perusmenetelmät

Useimmiten verhojen valinnassa käytetään neljää win-win-järjestelmää. Ne ovat yleisempää ja mahdollisimman yksinkertaista suorituskyvyssä:

 • Sävyääni. Tällöin on välttämätöntä havaita sävyero vaalealle tai tummalle puolelle.

 • Rauhallinen ja tyydyttynyt. Yksikerroksisen päällysteen seinämille voit valita kirkkaita ja ilmeikkäin olevia verhoita. Tässä on sopiva ruoska, punos, kuvio kangasta.

 • Kuvion mukaisesti. Jos huone on kehystetty käyttäen taustakuvioita, joissa on kuvio, voit käyttää samaa verhoja.

 • Valon sävy. Vaihtoehto, sopiva useimmissa tapauksissa. Se on universaali ja sitä käytetään kaikissa huoneissa. Tärkeintä on harkita kylmien tai lämpimien värejä.

Mahdolliset väriyhdistelmät

Beige sävyt voivat olla monia. On olemassa sääntöjä, joilla määritetään beigen väriyhdistelmät muiden värien kanssa:

 • Kellertävä. Beige-taustakuvilla, verhoilla hiekkaa ja kypsää vehnää näyttävät hyvältä. Jos haluat pelata kyllästymisellä, eri keltaisia ​​sävyjä voidaan käyttää yhdistelmissä. Ei huono tällaisilla verhoilla yhdistetään sisustus, joka on valmistettu kerman, maidon ja kahvipapujen väreissä.

 • Valkoinen. Tämä väri on neutraali yhdistettynä muihin väreihin. Kun yhdistät tämän värin ja beigen, saat tilavampi ulkonäkö. Lisätty ja tuoreus - suuren valon määrän ansiosta huoneessa.

 • Oranssi. Jos sisätiloissa käytetään taustakuvia persikan ja oranssin värisävyn kanssa, ne sopivat verhoihin, jotka on valmistettu hellävaraisesta vaaleanpunaisesta, punaisesta ja oranssista sävystä. Tämä yhdistelmä tekee huoneesta lämpimämpää ja antaa positiivisen varauksen. Lisäksi on hyödyllistä katsoa valkean blotit, jotka soveltuvat hyvin tällaiseen sisätilaan. Vaikka valkoisen kyllästys ei riitä, hän voi vielä virkistää muotoilua ja laimentaa tilannetta.

 • Vihreä. Jos lisäät vihreän muistiinpanon hallitsevaan beige tapetoon, he menettävät lämpöä. Älä pelkää kokeiluja, mutta vihreiden yksityiskohtien määrästä kannattaa olla varovainen, koska ylikuormituksen vuoksi voit saavuttaa huoneen liiallisen viileyden.

 • Siniset ja siniset sävyt. Jos taustakuvassa on harmaita elementtejä, se tekee niistä heti hyvän vaihtoehdon sinisten, sinisten ja joskus vihreiden vihreiden verhojen verhoihin. Tämä muotoilu on aristokraattinen-kylmä, mutta huonekaluilla ja yksityiskohtien huomioimisella on helppo tulla viihtyisäksi ja mukavaksi.

 • Lila. Älä pelkää kokeilla yhdistelmää beige-taustakuista, joissa on lilaisia ​​ja lilaisia ​​kukkia. Jos sävy on valittu oikein, huoneessa, jossa on tällainen muotoilu, on mahdollista levätä kovalla työpäivällä ja rentoutua elokuvien katselun takia.

Videossa: mitkä verhot sopivat beige taustakuvaan.

Verhot eri huoneissa

Riippuen koristeesta, voit ymmärtää, mitkä verhot sopivat beige-taustakuvaksi parhaiten:

 • Keittiö tilaa. Jos koko huone on valmistettu beigenväristä, on parempi käyttää kevyitä kankaita maitomaisina sävyinä. Sinulla on varaa lisätä vaatteita. Keittiö on aina erilainen iloisessa tunnelmassaan. Tukea yleisen suuntauksen tyyli voi roomalainen verhot. Jos ne ovat kirkkaita värejä tai piirroksia, niin epäilemättä houkuttelevat kaikkien vieraiden huomion.

 • Olohuone. Huoneessa, josta on näkymä aurinkoiselle puolelle, tulee käyttää verhot, joita voidaan laajentaa. On parempi, jos ne on tehty ohuesta materiaalista. Läpinäkyvien kankaiden hyvännäköiset verhot, täydennetty verhoilla ruskeilla tai suklaan sävyillä. Tähän huoneeseen oli todella tyylikäs ja pidetty vieraita, voit kokeilla tekstuuriverhot useita kerroksia yhdistettynä tulle tai verho vaaleita värejä.

 • Makuuhuone. Raskaiden kankaiden verhot sopivat tähän. He piilevät auringonvalon hyvin. Kiitos heille on mahdollista nukkua hyvin myös aurinkoisina päivinä. Käytä yleensä kaksivärisiä verhoita. Värivaihtoehdoista kannattaa asua harmaiden ja mustalla yhdistelmällä. Valitessasi vaaleanpunaisia ​​verhoja ja harmaa sekoitetta, sinun on huolehdittava siitä, että samat sävyt näkyvät koko makuuhuoneen pienissä elementeissä.

 • Huone lapselle. Tässä huoneessa on tarpeen luoda lämmin, kirkas ja iloinen tunnelma. Siksi useimmin käytetyt kudokset rauhallinen sävyjä interplaced sävyt tyydyttyneitä. Jotta "lukko" vauvan roman blindit tekevät. Niissä voit sijoittaa pystysuorat viivat kuvan sijaan. Kudoksen itsensä pitäisi olla harmaa. Jos valitset siniset, siniset, violetit värit verhoille, sinun on lisättävä samat sävyt huoneen sisätilojen eri yksityiskohtiin.

Beige eri sisustustyyleissä

Eri epookeissa beigeä käytettiin toissijaisena ja apuna värisenä samalla, kun korostettiin oikein lähes kaikkia suunnittelualoja:

 • Empire. Tässä aikakaudessa beige korosti loistavaa kulta- ja bordeaux-loistetta, erottaa suklaan sävyt ja myös laimentaa seinien tummaa viimeistelyä, jota käytetään huonekaluissa ja tekstiilielementeissä. Tälle väreille valittiin yleensä smaragdi, kirkkaanpunainen tai indigo-verho, joka vastusti jyrkästi pääsuunnittelua.

 • Barokki. Myöhemmin renessanssi oli ylellisyyden aikakausi. Tänä aikana eri tyyppisiä verhoja, katoksia ja muita upeita koristeita tuli suosittu. Seinät oli sitten sisustettu lämpimällä paletilla käyttäen persikka-, aprikoosi- ja hiekkasävyjä, jotka korostivat jo vaikuttavia huonekaluja ja sisustusta.

 • Klassismia. Tätä jaksolle on ominaista useiden sävyjen käyttö: kylmä ja lämmin, tyydyttyneitä ja haalistuneita värejä. Käytettiin myös beigeä, mutta siihen valittiin verhot. Heidän piti olla joko kevyempi tai tummempi pari sävyä varten.

Kun valitset minkä tahansa huoneen verhojen, sinun on noudatettava sääntöjä, joilla värit yhdistetään taustakuvaksi. Beige-peitteet eivät ole poikkeus. On edelleen tärkeää yhdistää tekstiilirakenne, sen sävy ja kuvio oikein.

Sopivat verhoasetukset (1 video)

Yhdistelmävaihtoehdot (40 kuvaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

50 − = 44