Pienen keittiön suunnittelu Hruššovissa (+50 kpl)

Pienen keittiön suunnittelu Hruššovissa (+50 kpl)

Pienen keittiön suunnittelu Hruščovissa on tärkeää, ei vain pienessä huoneessa. Loppujen lopuksi, kuinka paljon aikaa vietämme keittiössä? Minun on myönnettävä - paljon. Siksi tämän huoneen sisätilat ansaitsevat erityistä huomiota. Tutki perusteellisesti pienikokoisen keittiön kaikki yksityiskohdat.

suunnittelu pieneen keittiöön Hruščovissa

Jos alue sallii, voit näyttää maksimaalisen mielikuvituksen ja varustaa keittiön kaikella mitä tarvitset. Muuten meidän on etsittävä kompromissi. Esimerkiksi jos keittiön ala ei ylitä kuutta neliötä ja olet tyypillinen Hruščovin omistaja, kysymys työpisteen järjestämisestä voi olla varsin akuutti. Tämäntyyppiset tilat vaativat suunnittelijan paljon huolellisuutta, kokemusta ja ammattitaitoa.

Keittiö, kuten Hruščov, on useita tekniikoita, joiden avulla voit hyödyntää mahdollisimman vähän tilaa.

suunnittelu pieneen keittiöön Hruščovissa

Tärkeitä kohtia

Hruščovin keittiön tärkein tarkoitus on ruoanlaitto. Aluksi asuntojen asettelussa ei tarjottu mukavaa oleskelua huoneeseen muuhun tarkoitukseen. Lisäksi niin sanottujen Hruščovin pystyttämisen aikana ei ollut niin paljon kodinkoneita. Nyt sinun on tehtävä jotain, jotta saat kaiken tarvitsemasi täällä.

Kun ajatellaan pienen keittiön alueen sisustusta, harkitse seuraavia vivahteita:

  1. Ruokapöytä ei ole paras asettaa tässä. Jos päätät tehdä tämän - suosittelkaa pienikokoisia pyöreitä huonekaluja tai tuotteita, kuten "muuntajaa".
  1. Oven on parempi olla asentamatta lainkaan ja estää ruoan hajujen ja höyryjen tunkeutuminen huoneeseen voimakkaan huuvan asennukseen. Jos tarvitset vielä ovea - valitse pienikokoiset mallit tavanomaisten kääntyvien (taittamisen, liukumisen jne.) Sijasta.
  1. Valitse ei liian suuret verhot pienelle keittiölle. Valitse kauniit kaihtimet tai roomalaiset verhojen valaisimet.
  1. Kiinnitä huomiota käytännöllisiin ja käytännöllisiin pienimuotoisiin huonekaluihin, joissa on paljon liukuosia, kaappeja jne.
  1. Älä asenna kattoon ylellisiä kattokruunut ja muut valaisevat valaistuslaitteet. Paikallisen valaistuksen useiden lähteiden läsnäolo on tervetullutta.
  1. Anna etusijalle kevyitä pastellivärejä. Ne visuaalisesti laajentavat pienen keittiön tilaa.
  1. Peili ja lasipinnat luovat äänenvoimakkuuden.

Nämä ovat vain joitakin temppuja, jotka auttavat sinua koristelemaan pienen mutta kodikkaan keittiön sisätilaa Hruščovissa.

suunnittelu pieneen keittiöön Hruščovissa

Huonekalujen valinta

Antakaa mieluummin ergonomiset ja toimivat kalusteet. Esimerkiksi vaakasuoran jääkaapin ostaminen, joka voi toimia sen päätehtävän lisäksi sekä pöydän tai kaapin roolissa. Pienen huoneen suunnittelu ei anna sinun ymmärtää rohkeimpia ideoita. Vaikka alue onkin melko pieni, sinun ei pidä epätoivoa.

Tervetuloa liukuvat pöydät, seinäkaapit ja hyllyt, kynät, kompaktit yöpöydät.

suunnittelu pieneen keittiöön Hruščovissa

Tällaisten asuntojen suunnittelu tarjoaa huonekaluja kuten "muuntaja". Jos katon korkeus sallii, voit valita pystysuuntaisen huonekalun. Suuret, suuret kaapit ovat vastakkaisia ​​pienelle huoneelle.

suunnittelu pieneen keittiöön Hruščovissa

Oikea valaistus

Sisustussuunnittelun tulee tarjota järkevä valaistus, jossa painotetaan työalueita. Peruslukovalojen lisäksi on tärkeää asentaa paikallisia lähteitä lisävalaistuslaitteiden, paneelien ja niin edelleen.

Tällaisten asuntojen sisätilojen erityispiirteet ovat tarve tilan laajentumiselle. Joskus on mahdollista tehdä tämä asiaankuuluvan valaistuksen ansiosta.

suunnittelu pieneen keittiöön Hruščovissa

väri-spektri

Jos päätät kehittää omaa sisustusta pienikokoiselle ruuschevkalle, muista yksi tärkeä sääntö: tummat värit visuaalisesti "siirtävät" seinät ja tuovat lattian kattoon. Tummat sävyt ovat vasta-aiheisia tällaisille huoneistoille. Hruščovan seinät, lattia ja katto ovat parempia koristelemaan neutraaleissa väreissä: beige, pastelli sininen, vaaleanpunainen, lila ja niin edelleen.

Tervetuloa ja kirkkaita sävyjä: vihreä, oranssi, punainen, rikas keltainen jne. Näiden avulla voit sijoittaa aksentit oikein ja tehdä huoneesta mukavampaa.

suunnittelu pieneen keittiöön Hruščovissa

Lattian, seinien ja katon viimeistely

Huhushovin lattiamateriaalin paras vaihtoehto on laatta. Onneksi monenlaisia ​​tavaroita kotimarkkinoilla voit valita tyypin lattialaatat, joita tarvitaan sisustukseen nykyaikaisimmissa huoneistoissa. Katto voi olla joko jännitys tai saranoitu ja viimeistelty laattoilla. Tilan vyöhyke on tervetullut erityisellä valopaneelilla. Työtilan ulkopuolella olevat seinät voidaan yksinkertaisesti maalata, leikata keraamisilla laatoilla tai koristeellisilla laasteilla.

Jos sisustussuunnitelma edellyttää taustakuvan läsnäoloa, on parempi valita erikoislasilasia. Ne voidaan helposti pestä vahingoittamatta pintaa.

suunnittelu pieneen keittiöön Hruščovissa

Käyttämällä peilejä

Kompaktisten asuntojen tai Hruščovin suunnittelua on harkittava huolellisesti läpi. On parempi antaa tämä asiantuntijalle, jotta vältetään tarpeettomat jätteet ja ärsyttävät väärinkäsitykset. Pienen keittiön alueen sisäpuolella tulisi olla mahdollisimman monta valaistuslaitetta ja heijastavia pintoja. Peilien avulla voit leikata katon Hruščovissa. Puhumme tietenkin yksittäisistä keittiön alueista, esimerkiksi pöydän yläpuolella olevasta alueesta.

Peilit eivät ainoastaan ​​paranna huoneistojen suunnittelua, vaan myös luovat vapaata tilaa illuusion.

suunnittelu pieneen keittiöön Hruščovissa

Jos mikään vinkistä ei ole auttanut sinua suunnittelemaan Hruščevia ja tekemään sen mahdollisimman mukavaksi ja mukavaksi - on aika pohtia kodin uudistamista. Tällaisten asuntojen uudistamisen muunnelmana on tarkoitus poistaa keittiö ja olohuone erottava seinä ja muuttaa asuntoa edelleen studiona. Myös keittiötä voidaan laajentaa loggean kustannuksella, jos sellainen on.

Videogalleria

Kuvagalleria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

57 − 49 =