Kjøkken dekorasjon i lyse farger: lys stil (+40 bilder)

Kjøkken dekorasjon i lyse farger: lys stil (+40 bilder)

Kjøkkenet, dekorert i lyse farger, regnes som en klassiker. Lysetoner, selv om de er enkle, kan være både kalde og varme, de kan gi komfort til rommet og samtidig understreke sin stil. Fargepaletten som brukes i et slikt interiør, er stort, og alle kan velge selv nøyaktig hva som vil virke optimalt og behagelig for øyet. La oss vurdere i detalj hvordan du skal designe et lett kjøkken.

Fargepalett

Ikke bare er den hvite kule skyggen egnet for å skape en lysdesign. Tross alt er fargespekteret ganske stort: ​​mykt rosa, beige, melkeaktig, vanilje, pastellfarger, grå og mange andre. Ja, den samme hvite fargen har en omfattende palett av nyanser, bare ikke mange vet om det. Men faktisk med den rette kombinasjonen av disse, er det mulighet for å forene rommet og gjøre det mer interessant.

fargepalett

Lyse farger har mange fordeler:

  • positivt påvirke den psyko-emosjonelle velvære til en person;
  • i den nødvendige tiden tilpasser seg arbeidet;
  • i den visuelle planen vil gjøre et rom stort, fyll det med lys;
  • lett kombinert med andre farger;
  • egnet for rom laget i forskjellige stiler.

benkeplate og avtrekksvifte

På moderne lyskjøkken er det også minuser, men de viktigste er bare tre:

  • skitten;
  • kjedelig og hverdags;
  • med en feil kombinasjon av farger - kaldhet.

rosa møbler

Kjøkken av klassisk type i lyse farger

Rommet laget i en streng stil, vil aldri miste sin relevans i livet. Om eieren hennes forteller hun umiddelbart en ting - han kan føle stilen og legge merke til skjønnheten. Denne typen interiør er ikke overbelastet med et stort antall komponenter, det er enkelt og konsistent, men samtidig er det dekorert med nysgjerrige og elementære aksenter, det ser alltid godt ut og, om nødvendig, til og med høytidelig.

Altfor mettede farger, et kjøkken sett i tradisjonelle design bør ikke være.

tre lysekroner over bordet

Det beste i det tradisjonelle stilrommet ser ut som et sett med tre eller materiale, malt "under skogen." Til tross for det tilsynelatende "kjedelige" og hverdagen, er fargepaletten av naturlige treblomster veldig stor.

En av manglene på lyse kjøkken er den høye prisen, fordi naturlige materialer er noen ganger dyre. Men den utvilsomt fordelen av klassikerne er at det indikerer at det finnes en følelse av stil i eieren. Mest av alt, denne stilen brukes i store leiligheter eller forstadsbygninger.

svarte stoler

Gulvbelegg i det lyse kjøkkenet

Gulv i denne typen kjøkken har alle muligheter til å være både lyse og mørke farger. Diametralt motsatte farger kombineres ofte - nesten alt avhenger av stilen på rommet selv.

hjørne møbler

Gulvbeleggene i det lette kjøkkenet er varierte og kan ikke skille seg fra materialer for å klare gulvet i kjøkken med andre toner. Fliser fra keramikk og granitt, laminert og andre belegg ser annerledes ut i forskjellige rom.

hvite hyller

For eksempel, for en stil Hi-tech vil være perfekt påføring av hvit fliser fra keramikk. For kjøkkenet av den klassiske typen er den beste metoden for gulvdesign et gulvbelegg, som i tone vil ligne et tre.

Komfyr og kjøkkenvifte

Fortrinn se gulvfliser 2-farger, for eksempel, danne et felt i form av et sjakkbrett med mørk og snørike (for progressive kjøkkenet) og en brun eller beige (for kjøkkener klassisk type) fliser. Of course, i forhold til klassisk mat her er igjen jobber prinsipp: den "naturlige" er gulvflaten, jo bedre inntrykk av det vil ha.

flerfarget fliser på gulvet

Tips! Hvis du sluttet ditt eget valg på en veldig lys eller snøhvit farge på gulvet, velger du et belegg med glans. Det vil være mye lettere å holde renheten til et slikt gulv.

Bakgrunn for et lett kjøkken

I et lyst kjøkken må være og lyst tapet. Hovedregelen i deres valg - Tonen på veggdekket må være forskjellig fra malingens fargestoffer. Vanligvis er utformingen av kjøkkenet i lyse farger dekorert med møbler for noen toner mørkere enn tapetet. Selv om det i enkelte tilfeller (oftest i absolutt hvite kjøkken), kan møbler og overflate av veggene være av samme farge. I dette tilfellet er det spesielt viktig å legge til fargerike aksenter til interiøret.

lamper over bordet

Ofte er overflaten av vegger i lyse kjøkken, laget i klassisk stil, malt eller klistret av vanntett tapeter.

Hovedkriteriene for å velge et deksel for veggene i kjøkkenet må være fuktmotstand, lav evne til å absorbere lukt, enkel rengjøring.

rundbord og stoler

I det valgte interiøret kan tapet være glatt eller ha tekstur. I noen tilfeller er det mulig å kombinere varianter av dekselet.

konklusjon

Interiøret i kjøkkenet i lyse farger er et pålitelig alternativ for både store rom og små rom. Og hvis du fortsatt holder den i perfekt renhet, vil det alltid se bra ut hele tiden - noen ganger er det mye vanskeligere å holde den perfekte bestillingen i et lett kjøkken enn å skape et interiør for det selv.

Lag et praktisk og lyst kjøkken (2 videoer)

Ideer til design av et lett kjøkken (40 bilder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

96 − 93 =