Indstillinger for at kombinere grå i køkkenets indre

Indstillinger for at kombinere grå i køkkenets indre

Mere end halvtreds dusin nuancer af grønt til køkkener - et godt alternativ, bleg, ikke ekspressive farver. Kombinationen af ​​gråt i køkkenets indre, der spænder fra mørkegrå til rød og pearly og andre lyse dekorelementer, er for nylig blevet moderne.

Et par ord om den grå farve

Der er mere end 50 nuancer af grafit. Hver af dem suppleres med en lysere farvetone: fra grå-gul til beige. Alle dem kan opdeles i bløde, lyse og stemningsfulde toner.

Lysegrå farve er mere som en tåget røgfyldte bjerge. Det bruges normalt i designet af et forklæde, i design af bordplader og til gulvbelægning. Grå-røde farver har en forfriskende effekt. Gulgrå ligner stenstenens farve i løbet af aftenens skumring. Brungrå - Ideel til brug i køkkenet, perfekt kombineret med gulvet.

hjørne køkken

Hvad angår beige? Fra et psykologisk synspunkt kan denne farve kaldes den mest modige, den passer til de mest dristige designbeslutninger. Grøn skygge, perfekt kombineret med lige lodrette, vandrette linjer. Derudover er grøn farve farven på livet, som har en enestående funktion til at berolige.

Tip! En effektiv kombination af forskellige tegninger og teksturer vil bringe en variation og vægt på den udsøgte grå palette.

Fordelen ved køkkenet i grå nuancer

Køkkenets indretning, dekoreret i gråt, er praktisk. Og med dette kan du ikke argumentere.

spejl på væggen

Værelset, der bruger en kombination af gråt med lysere toner, for eksempel gulgrå, ser meget stilfuldt og behageligt ud. Elegant udseende kan forblive i lang tid. Alle elementer i køkkenet er mindre beskidte.

Møbler grå-sort farve er meget populær og efterspurgt takket være en unik dekoration, design og attraktivt udseende. Det bruges ofte i det indre af et stort køkken. I et lille rum er det bedre at bruge kombinationer af beige, blå, sand og grå.

to lysekroner

Grå farve er også smuk, fordi den passer perfekt til enhver farve. Derfor er der ingen problemer med at skabe en indretning og vælge retter. I indretningen er indrettet i grå farve, det er let at passe på lyse og stemningsfulde objekter. Træet blandes også godt med gråt.

Tip! Ved planlægning af lokaler til køkkenet overvejes grå farver i design af møbler, køkkenvægge, gulve.

Hvordan korrekt at kombinere nuancer?

Hvis du vælger et vist antal gråtoner, er det værd at opdele dem i flere grupper: mørke, kolde og neutrale toner. Kompetent design - En blandet kombination af varm og kold, så deres indflydelse på hinanden ikke dæmper en farve til en anden. Det vil sige, at den anvendte tone ikke forstyrrer øjnene, ødelægger ikke harmoni og indfører ikke dissonans i designet. Derfor bør indretningen af ​​køkkenet i gråtoner være designet af designeren.

indbygget mikrobølgeovn

I små værelser anbefales det at bruge en lyspalet, fortyndet med neutrale hvide og varme farver, for eksempel gulbrune. Kalm grå-blå, grå-beige, grå-gul vil tillade at afvige fra den kolde skala, for at skabe ikke kun en stilfuld, men også et hyggeligt interiør. I de rummelige værelser er væggene dekoreret med mørke nuancer, og der er placeret farver accenter. I dette tilfælde taler vi om rød, blå og grå design.

Vi placerer accenterne

Enhver grå køkken er uimodståelig, hvis stilen vælges i interiøret.

Moderne stilarter - Teknologisk. De er lavet i kolde farver. For at skygge grafitfarven kan du bruge beton, tekstur mursten. Harmoniser med dekorationen vil være lyse rødbrune eller gul-grå møbler.

orange stole

I et klassisk interiør kan grafit kun bruges til baggrunde. Unobtrusive elegance suppleres med et brunt beige eller hvidt headset. Overvej den omvendte kombination. I beige, creme eller røgfyldt interiør kan gråmøbler anvendes, hvis det er mat eller gevind.

Monokrom design er lavet i en skygge af en farve. Hvis køkkenet er domineret af kolde farver, så ser det dyster ud. Det kromgrå interiør uden farvede accenter skaber en hyggelig atmosfære. Desuden kan køkkenets design fortyndes med træmøbler og naturlige tekstiler.

to lamper

Interiøret, hvor væggene er dekoreret i gråt, er en fremragende løsning fra et praktisk synspunkt. Til efterbehandling kan du bruge gråblå og gråbeige nuancer af maling, monofon eller tapet med et diskret mønster i gråtoner.

Mørke nuancer, som rødgrå, gulgrå, i et lille køkken kan kun bruges, forudsat at der er god belysning. For at fortynde indretningen af ​​rummet er det bedst at fokusere på det fra væggens vægge med en mørk eller lys farve.

Køkken sæt

Kombinationen af ​​et gråt køkken på en hvid baggrund, et dekoreret forklæde, bordplade eller interiørelementer i grafittoner ser sikkert ud uden tab.

Vær forsigtig med at designe rummet i en gul-grå farve. Dette design er kun hensigtsmæssigt, hvis grafitten vil blive brugt som vægternes hovedfarve, og "solens stråler" vil placere accenterne i rummet.

gule møbler

For at skabe en hyggelig atmosfære er det bedre at bruge et brun-beige type headset. Det er ikke nødvendigt at designe hele designet af rummet i denne form. Det er nok at placere accenter i form af træmøbler, tekstiler og indretning.

Det ser godt ud af rødgrå eller gulgrå i køkkenets indre. Men for at fortynde den kolde palette skal du bruge træmøbler eller brune trimelementer.

hvid bordplade

Det er også godt at se en kombination af en grå væg og røde blank møbler. Men du kan ikke bare kalde en sådan atmosfære hyggeligt. Men køkkenet bruges ikke kun til madlavning, men også til venlige sammenkomster, hvile. Rødgrå køkkendesign hjælper ikke. Især hvis du bruger kirsebær, tranebær, crimson eller scarlet. Et andet spørgsmål er, om lejere i køkkenet bruger lidt tid. Derefter ser det røde grå design af rummet meget respektabelt ud.

rød komfur

Beslægtede materialer

For at skabe et hyggeligt indretning i gråtoner bør du bruge træ og tilbehør. Naturlige farver kan forvandle rummet, give det sjælsomhed. Med et køkken, dekoreret i grå-hvid farve, vil du se godt bøg, eg, alder, birk.

Udformningen af ​​lokalerne, designet med naturlige materialer i tankerne, bør omfatte kurvemøbler, murværk, havsten, rotting og tæpper. Suppler billedet af levende planter i form af træer, indendørs blomster og friske gulgrønne buketter.

komfur og emhætte

Fortynd den grå skala, du kan lyse retter, duge, malerier og andre egenskaber.

Vigtigt! Nå i et hvilket som helst rum vil se en kombination af gråt med sådanne kunstige materialer som glas, metal og plast.

stilistik

Valget af farve afhænger i høj grad af formålet med rummet og stilen. Grå er ofte opfattet som industrielt. Dette er farven på betonkonstruktioner og metal. Men i stuer uden det er det ikke muligt at legemliggøre interiøret i moderne stilarter.

Interiøret i højteknologi kan fuldføres i grå-hvide nuancer. Inkluderingen af ​​et par lyse farver vil genoplive det forkølende spektrum, så du kan placere accenter.

vask og hvid bordplade

  • hems fokuserer på den tekstureret overflade af gråhvide vægge, gulv eller loft. I et koldt rum, især bløde møbler og en fluffy rød, blå, brun-grå tæppe ser særlig lys.
  • Værelse i by stil kan laves i gul, rød eller blågrå farve.
  • I klassisk interiør Kombinationen af ​​grå med andre farver understreger "alder" af stilen.

Vigtigt! Lyse farver placeres accenter på væggen, tæppe, døre, møbler, tekstiler, lamper.

tæppe på gulvet

konklusion

Kombinationen af ​​grafit med andre nuancer kræver en kompetent tilgang til design af rummet. Du skal vælge farver, der matcher stilen og størrelsen på rummet. Rødgrå køkken ser godt ud, men ikke egnet til åndelige sammenkomster. Gul-gråt design hjælper med at placere accenter i rummet.

Kombinationen af ​​gråmøbler og fliser i køkkenet (2 videoer)

Mulighed for at kombinere grå i køkkendesign (40 billeder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

80 + = 87