Køkken i engelsk stil – Hovedelementerne i stilen og udvalg af møbler

Hovedtræk i engelsk stil: tilbageholdenhed, soliditet og komfort. For fuldt ud at genskabe dette interiør vil der kræves et grundigt udvalg af materialer, møbler og lidt bagage. Hvordan designer køkkendesign i engelsk stil med overholdelse af traditioner, så det var praktisk og hyggeligt?

Hovedtræk ved stil

For ikke at forveksle den engelske stil med andre lignende, er det nødvendigt at udpege dets funktioner.

 • Obligatorisk tilstedeværelse af klare, symmetriske og jævne former. Under ingen omstændigheder kan der bruges for lyse og stemningsfulde detaljer.
 • Anvendelse i færdigbehandling af materialer af naturlig oprindelse. Dette gælder ikke kun rummets overflader, men også møbler. Forfalskning i stil er helt uacceptabel.
 • Mange overflader af træ. Dette gælder møbler, vægge, døre, paneler og gulve. Det er vigtigt, at træet til køkkenet i engelsk stil var af ædelt oprindelse.
 • En række farver, men det skal bemærkes, at kontrasterende kombinationer ikke er velkomne her. Farver bør ikke være meget fremtrædende, men tværtimod være dæmpet.
 • Ofte når man dekorerer et engelsk interiør, anvendes forskellige mønstre: et bur, en strimmel, plante mønstre, roser. Faktiske tegninger på tapet, gardiner, servietter og møbler.

hvide møbler

Tip! Alle stoffer skal være naturlige med elegant og rig tekstur.

For at lære mere om stilen er det værd at se på billedet. I det engelske interiør anvendes to hovedretninger:

 • land: overlegenhed af korthed, stringens og raffinement.
 • klassisk: soliditet, god kvalitet, respektabilitet og hygge.

runde bord

Rumplanlægning

Engelsk interiør til køkkenet er baseret på fordelingen af ​​rummet i de funktionelle områder. Normalt er der i midten af ​​rummet et stort spisebord. Alle de øvrige møbler ligger langs væggene. En sådan fordeling af plads kan ses på billedet nedenfor.

bord og tre stole

Det er nemt at gætte på, at designet med et sådant layout af hovedkomponenterne i køkkenet vil kræve meget ledig plads.

Udvælgelse af møbler

Når du vælger møbler til køkkenet i engelsk stil, skal du være opmærksom på nogle af funktionerne:

 • Design i det engelske interiør kræver møbler lavet af naturligt dyrt træ. Farve er den mest almindeligt anvendte - hvid (creme). Et eksempel på design i dette farveskema kan ses på billedet. Nu er andre farver acceptable, det vigtigste er, at skyggen skal være rolig og ikke for mærkbar.

bordplade og lampe

 • Overfladen af ​​køkkenbordets borde og facader er lavet af naturlige materialer: natursten eller træ. Køkkenforklædningen er færdig med keramiske eller stenfliser.

dåser af korn

 • Til retter bruges åbne hylder til at sikre, at pladerne er på offentlig vis, og deres udseende skabte en hyggelig stemning. Komplet hele interiøret kan være lavet af kobber i gammel stil.

hylder med retter

 • Gulvet er undertiden lagt ud med fliser, der er lavet af sten, hvid eller farve, der er tilnærmelsesvis. Interiør med en sådan gulvbelægning kan ses på billedet, placeret videre.

keramisk gulv

Vigtigt! Denne stil er kendetegnet ved møbler lavet med ornamenter, der bidrager til skabelsen af ​​et luksuriøst udseende med arkitektoniske lækkerier.

Materialer til efterbehandling værker

For at færdiggøre køkkenet i engelsk stil, skal du kun bruge materialer af højeste og dyreste kvalitet. Interiør med brug af falsk og substandard materiale vil aldrig genskabe det unikke design, der kom fra England.

Lad os i mere detaljeret overveje finishen af ​​hver struktur, der er tilgængelig i lokalerne:

 • Køkkenetagen er lavet af træplader. Meget godt i dette interiør vil se parket med et geometrisk mønster. På billedet kan du se denne mulighed. For et gulvbelægning bruger nogle gange også en flise eller en natursten. Det vigtigste er, at de er dæmpede lyse farver.

trægulv

 • Væggene er klistret med diskret tapet. Du kan også bruge maling og male væggene i lyse farver.

lys tapet

 • Loftet kan dekoreres med bjælker af træ. Til samme formål kan caissons anvendes. For at reducere omkostningerne er det muligt at male loftkonstruktionen med lysmaling.

træloft

For at maksimere designet af rummet til engelsk stil er det værd at øge brugen af ​​træ. Det burde være meget. Men det er ikke nok: materialets kvalitet skal være den højeste. De hyppigst anvendte er sådanne typer af træ: eg, valnød, yew, bøg.

Montering af husholdningsapparater

Det er usandsynligt, at enhver værtinde vil nægte at installere moderne husholdningsapparater for stilens skyld. Derfor er det værd at designe på en sådan måde, at enhederne er skjulte for øjnene:

 • Til køleskabet kan du bruge facaderne af træ. Dette gælder også for andre store enheder. Små enheder er placeret i skabe og skuffer.

indbygget køleskab

 • En komfur bruges nogle gange som en komfur med store dimensioner, som ikke kun bidrager til madlavning, men opvarmer også rummet. Emhætten er meget ofte skjult bag nogle detaljer, men kan også bruges som et supplement til ovnen.

ovn og emhætte

Vigtigt! Du kan ofte finde på salg enheder med et design i en vintage stil. De kan installeres i køkkenet, lavet i engelsk stil.

Nuancer af belysning

Indretning i engelsk stil skal ledsages af blød eller diffus belysning. For at skabe sådanne forhold vil der være brug for flere kilder. BMest af alt er to lysekroner installeret. Det er ønskeligt, at disse elementer blev skabt af krystal. Takket være dette bliver lokaliteterne en slags aristokrati og luksus. På billedet kan du se det engelske interiør ved hjælp af aristokratisk belysning.

to lysekroner over bordet

Tip! Det vil også være nødvendigt at installere yderligere belysningsenheder. Til dette er fine sconces på væggen, eller bordlamperne er perfekte.

Udsmykning af vinduer

Udover de sædvanlige lysgardiner i engelsk stil anvendes også gardiner med lambrequins fra tunge stoffer. For at dekorere sådanne elementer anvendes ofte alle slags pensler eller frynser. Design ved hjælp af disse tilføjelser kan ses på billedet.

gardiner med lambrequins

Tip! En sådan vinduesdekoration savner selvfølgelig ikke en tilstrækkelig mængde sollys, men det kan altid skubbes til side eller hæves helt.

Andet trivia

De mest tilsyneladende almindelige små ting og skabe et interiør, der kom fra smukke England. Derfor er det meget omhyggeligt at vælge dem:

 • Keramikvarer (plader, kopper, vaser, gryder).
 • På hylderne af den åbne type kan du placere smukke krukker med syltetøj, eller deres smukke efterligning.
 • For at dekorere borde og stole kan du bruge servietter eller duge. De vil se godt ud med elementerne i broderi.
 • Interiøret vil også supplere de kurvekurve, placeret på borde og hylder.
 • Alle de yndlingsindendørs planter passer meget godt ind i situationen. Du kan også oprette en hel stativ, fyldt med blomster af forskellige typer.
 • I køkkenets design i engelsk stil kan du tilføje luksus og give en pejs. Du kan endda elektrisk.

blå gardiner

Vigtigt! Du kan heller ikke overmætte et værelse med sådanne ornamenter.

konklusion

Udformningen af ​​køkkenet i engelsk stil kræver brug af kun naturlige materialer. Derfor skal du ikke have sparet på materialer, før du har lavet det for at genoprette bare et sådant interiør.

Køkken i engelsk stil (2 videoer)

Køkken design muligheder i engelsk stil (40 billeder)