Kauniin katon tekeminen omiin käsiisi (+50 kuvaa)

Kauniin katon tekeminen omiin käsiisi (+50 kuvaa)

Jotta kotisi kaunis, yksinomainen, monet tekevät kattoarkin omilla käsillään. Tumma sileä monoääninen katto päivillämme ei ole enää merkityksellinen. On olemassa paljon mielenkiintoisia kattotuotannon menetelmiä.

katto koristelu omilla käsillä

Moderniin tapoihin katon kattoon kuuluvat:

  • Kattotiilet;
  • stretch-katot;
  • koristelu kankaalla;
  • polystyreenivaahto;
  • kipsilevyä;
  • stukkotuotannon koristelu;
  • kuvioitu maalaus;
  • Seinämaalaus.

Kun katon koristelu omalla kädelläsi, voit täysin muuttaa huoneen rakennetta. Katon koristelu on moderni. Asunto tulee mielenkiintoisemmaksi. Joskus katot tehdään itsenäisesti, ei viitata ammattilaisiin. Tarvitset mielikuvitusta, halusta ja vakavia kuluja. Lasten, keittiön ja jopa käytävällä luodaan tunnelma ja anna erityinen charmi kotiisi!

katto koristelu omilla käsillä

Vaahtokatto

Levyt vaahtomuovista - yksi kattavimmista suunnitteluratkaisuista kattoihin. Moderni styroksi monivärinen. Erityisen liiman avulla vaahto voidaan helposti kiinnittää mihin tahansa pintaan. Polyfoamilla on omat ominaisuutensa. Polyfoam kestää lämpötilan muutoksia. Polystyreenistä valmistetut levyt on helppo vaihtaa ja pestä. Vaahtomuovia voidaan käyttää turvallisesti lastentarhassa.

katto koristelu omilla käsillä

Sisustus kankaalla

kangas - ympäristöystävällinen materiaali. Tämä materiaali on turvallinen ja erittäin monipuolinen, joka kestää bakteerit ja homeen. Kotelon koon tuntuma muuttaa sisustusta kankaalla ja tekee huoneesta epätavallisen. Voit käyttää mitä tahansa modernia kankaita - kaikki toimii! Käytetään mitä tahansa materiaalin värin ja tiheyden koostumusta. Erityisesti upeasti voit koristella lastentarhaa, joka luo kattoon taivaan ja pilvien tai ilmapallon illuusion. Kaikki riippuu siitä, millainen haave haaveilee ja mitä mahdollisuutesi ovat.

katto koristelu omilla käsillä

Katon koristelu stukolla

Asuinalueen suunnittelussa kahdeksastoista ja yhdeksännentoista vuosisataa varten stukkotuotteet sopivat täydellisesti. Tällaiset koristeet ovat polyuretaania. Se on kevyt, joustava, kosteutta kestävä ja ei muuta väriä kovin pitkään. Muovaus on koristeltu katolla pitkin kehää. Polyuretaani-stukki on helppo kiinnittää erityisellä liimalla. Kattokotelon alle asennetaan erilaisia ​​tyyppejä, muotoja ja värejä. Pohjimmiltaan ne on tehty polyuretaanista, ne pestään, voit maalata. Joskus on kipsistä tehty stukkiparta, mutta niitä on vaikeampi kiinnittää. Tämä vaihtoehto on lapsille vaikea, mutta tietyissä olosuhteissa myös se on tarkoituksenmukaista.

Stukkotuotteet ovat melko halpoja, ja ne voidaan helposti rakentaa omille.

katto koristelu omilla käsillä

Kipsilevy kattoon

Sisärakenteet tässä tapauksessa tulevat mielikuvitukseksi. Kaikki odottamattomat ideoet voidaan toteuttaa ja heidän ei tarvitse olla ammattilaisia ​​- voit tehdä kaiken itse. Taimitarhassa voit järjestää upean valaistuksen. Ei verrannollinen, monipuolinen, sisäänrakennetulla valonheittimellä. Alkuperäisimmät ideat! Tämän materiaalin kautta voidaan antaa mitä tahansa enimmäismäärää. Mikä on huomattava, se ei tarvitse erityistä huolenpitoa. Tämä koristeellinen muunnos käytetään kattoon kaikissa huoneissa. Ne voivat sulkea työpinnan mahdolliset puutteet. Se on äänieristetty.

katto koristelu omilla käsillä

Koristelu stensiileillä

Helpoin tapa koristaa katto on käyttää stensiiliä. Katon malli on helppo luoda itse. Sinun tarvitsee vain piirtää kuvio paperiin tai linoleumiin ja leikata se, kiinnittää se kattoon ja kiinnittää tarvittava maali sienellä.

Käyttämällä vuorotellen maalaa eri väreistä kuvion yksittäisiin osiin voit luoda kuvan, jossa on tietty juoni. Tämä vaihtoehto on kätevä sisustamalla lastentarha. Kestää vain aikaa, mielikuvitusta ja haluaa.

katto koristelu omilla käsillä

Valokuvien taustakuvien käyttö

Sisäkatot voidaan myös koristella tapetilla. Moderni valokuvataustakuvat ovat erittäin suuressa lajikkeessa. Ne ovat erittäin kirkkaita, tärkein asia on laatu ja ne on helppo asentaa. Niitä voidaan käyttää eri huoneissa. Jos haluat koristaa katon yksilöllisellä kuvioinnilla, voit tilata erikoistuneissa yrityksissä. Ja voit järjestää satu taimitarhassa tai lepoalueelle, jota ohjaa lapsen halu.

katto koristelu omilla käsillä

Sovellukset kattoon

Kaikki katot voidaan koristaa ja soveltaa. Erittäin mukava applique näyttää lastenhuoneisiin. Joskus ne käyttävät tavanomaisia ​​tarroja, joita myydään kaupoissa. Tämä menetelmä ei voi vain koristaa huoneen, vaan myös piilottaa epätasaisuudet kattoon. Ja iso plus tarra - he vain poistavat ja korvaa uudella. Suuri - mitään jälkiä!

Tarrat ovat hyviä lastentarhoissa, koska voit peittää tahrat paitsi katolla myös seinillä.

katto koristelu omilla käsillä

Tietenkin voit tehdä sovelluksia itse kipsilevystä, muovista tai vinylistä. Yleensä modernit materiaalit tarjoavat hienon mahdollisuuden mielikuvitukselle.

katto koristelu omilla käsillä

Art deco tyyliin kattoon

Art Deco-tyyli - tämä on hämmästyttävä värien sekoitus. Se yhdistää Imperiumin ylellisyyttä sekä afrikkalaisia, intialaisia ​​ja egyptiläisiä motiiveja. Tämä tyyli alkoi viime vuosisadan alusta ja on tullut erittäin muodikas tällä hetkellä. Art Deco -tyylin kuvien kautta voit tehdä stretch-kattoja, jotka heijastavat omistajien yksilöllisyyttä. Tämä menetelmä on seuraava: PVC-materiaalilla kuva, ja lopullinen kuva on kiinnitetty kattoon.

Venytyskaton asennus on parempaa tarjota ammattilaisille. Kalvon painamiseen käytettävien erikoislaitteiden lisäksi tarvitaan asennusohjeita, pistoolia, työkaluja ja tietoa vivahteista.

katto koristelu omilla käsillä

Stretch katto teemalla kuvioita on täydellinen lapsille. Jos et halua nähdä kuvia pään yläpuolella, niin mattapintainen kalvo, joka simuloi vaalennettua ja hyvin tasainen katto.

katto koristelu omilla käsillä

Itse asiassa kodin sisustaminen lapsesi kanssa on erittäin hauskaa ja mielenkiintoista! Lapset kehittävät makua ja mielikuvitusta - mikä on erittäin hienoa! Sinun on vielä tehtävä valinta, arvioida heidän kykyjään ja toimia. Jokainen omistaja tietää, että kodin tai huoneiston sisustus ei voi tehdä ilman erilaisia ​​esineitä ja asioita. Mutta kaunis alkuperäinen katto tekee paljon enemmän kuin erilaiset yksityiskohdat sisustuksesta. Sinun katto on varmasti alkuperäinen ja tuo iloa paitsi isännille, myös vieraille!

Stukkotuotteet ja baguette tarra (3 valokuvat)

Esimerkkejä kauniisti suunnitellusta katosta (50 kuvaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

45 − 42 =