Maalausten purkaminen postikortilta ja lautasliinoilta (vaiheittain)

Maalausten purkaminen postikortilta ja lautasliinoilta (vaiheittain)

Jotta sisäpinta olisi hienostunut, rahaa ei tarvita, voit itse valita kuvan decoupage. Ja koska teet kuvan purkamisen kokonaan omilla kädilläsi, tuloksena saat itse tehty paneelin, joka tulee olemaan vain sisustuksen kohde, vaan myös miellyttävä lahja sukulaisille.

alkuperä

Decoupage alkuperää johtaa keskiajalla. 1500-luvulla veistettyjä huonekaluja koristeltu Saksassa, ja sitten pinta oli peitetty useilla kerroksilla lakkaa. Tämän sovelluksen avulla huonekalujen tekijät jäljittelivät kalliita ominaisuuksia ja myyvät niitä korkealla hinnalla. Tällaiset tuotteet ovat edelleen kalliita.

huonekalujen decoupage

Tietoja materiaaleista

Decoupage-pohja voi olla puinen tai keraaminen, metalli tai lasi, kangas tai muovinen esine. Voit esimerkiksi koristella omia käsiäsi valokuvakehyksen, kuvien, tarjottimen, maljakko jne. Tärkeä ehto on lähtöaineen sileä pinta.

decoupage billets

Kulutustarvikkeet ovat:

  • Ammattiliima sitä voidaan tarvita vain lämpösuojan kanssa. Muissa tapauksissa voit käyttää tavanomaista PVA: ta.
  • Värit ovat parasta valita akryylin. Ne eivät haise, kuiva nopeasti, älä anna yellowness ja korjata helposti "kostealla" tilassa.
  • Tässä tekniikassa on toivottavaa käyttää dekontaminaation lakat (matta tai puolikiiltävä), jotka suojaavat kuvaa mekaanisista vaikutteista.
  • Värillinen paperi, kivet ja strassit koristavat kangasta.
  • Lainaa kuvia voi olla suoraan paperi- lautasliinoista, leikekirjoista kirjoista, aikakauslehdistä, postikortista.

Decoupage kuvio lautasliinat

Tekniikkaa voidaan käyttää kahdella tavalla. Ensimmäinen - Levitä ylimmällä kerroksella lautasliinaa valmiiseen kankaaseen ja peitä se liimalla ja vedellä. Tämä menetelmä vaatii tarkkuutta, eikä se sovi aloittelijoille. Siksi on parempi toimia yksinkertaistetulla tekniikalla.

purkaa maalauksia

Valmistelu

Ennen kuin aloitat, sinun on valmisteltava kehys tai muunnettava keinotekoisesti vanha. Voit tehdä decoupage omalla kädelläsi valokuvakehyksestä tai tilata pohjan missä tahansa työpaja. On välttämätöntä päällystää akryyli rungon pinnan kanssa, odota, kunnes se kuivuu ja levitä lakkaa craqueluraa varten. Sen jälkeen, kun se on imeytynyt, on tarpeen laittaa maali kultaista sävyä.

keinotekoisesti kehystetty runko

Perustamisen luominen

Seuraava vaihe - Kevyestä kankaasta valmistettu kangas. Valmiissa tuotteessa lautasliina on läpinäkyvä, ja tummalla pohjalla kuva voi olla mykistetty. Materiaali on leikattava rungon muotoon, eli on käytettävä muovilasia ja kummallakin puolella yhden senttimetrin reunus leikkaamaan kangasta. Tuloksena oleva suorakaide tulisi liimata lasille. Tässä tapauksessa liima tulee levittää kudokseen ja muoviin. Kanva on peitettävä useilla kerroksilla akryyliliuosta ja anna sen kuivua.

liima sovellus

Tärkeää! Kaikki pinnat, paitsi puu, ennen työn aloittamista on puhdistettava käsin, eli hierotaan asetonilla, alkoholilla tai astianpesuaineella.

Kuvien siirtäminen

Ensin sinun on kiinnitettävä lautasliina kankaaseen ja leikattava kuva rungon ääriviivoja pitkin. Sitten leikattu kuva asetetaan kuvapuoli alaspäin ja siihen lisätään tasainen harja liimalla, joka on laimennettu vedellä. Kun märkä, lautasliina alkaa venyttää. siksi Harja liikkuu piirustuksen keskeltä reunoihin. Tässä vaiheessa on erittäin tärkeää korjata kuva "ryppyistä". Vain tämän jälkeen voit liittää kuvan tiedoston kankaan päälle ja poista läpinäkyvä kalvo huolellisesti.

liima sovellus

Lautasen reunoilla olisi pitänyt olla kyllästetty liimalla. Tässä tekniikassa irrotetaan ripustuksen ripustuspalkit kankaan reunasta väistämättömäksi. Voit leikata vain märkiä, hyvin impregnoituja päitä, muuten voit vahingoittaa kuvaa.

Kun liima kuivuu, on tarpeen värjätä yksittäiset elementit kuvasta tai kokonaan koko kuva akryylimaaleilla. Viimeinen vaihe - peitä kankaalla lakka dekoupage ja laittaa kankaalle kuvaa kehyksessä.

kuvan kohdistaminen

Kuvan decoupage postikortista

Tällä tekniikalla voit luoda omalla kädelläsi 3D-kuvan vain muutamassa minuutissa.

Tämä edellyttää:

  • manikyyri ja sakset paperille;
  • valkoinen kaksipuolinen Scotch;
  • tiheä pahvi pohjalle.

leikkaamalla postikortin elementit

Käytä esimerkiksi kahta samanlaista korttia, jossa on kaupunkiarkkitehtuuri. Ensin sinun on leikattava taivaan ääriviivat ja toinen - kotona. Jokainen leikattu osa on erillinen kerros kuvasta. Mitä lähempänä sitä on, sitä pienempi on. Tässä tapauksessa nämä ovat kukkaruukkuja.

Kaikki leikatut yksityiskohdat päistä tulee pimeällä käyttämällä huopakynää.

loppukäsittely

Tiheän pahvin pohjaan kiinnitetään nauhojen nauhat. Jokaisen leikattuna olevan kappaleen taakse, pidä myös neliön nauha.

Tällöin koko kuva on liitettävä pahvilaatikkoon ja sen päälle - leikkaa yksityiskohdat. Viimeinen vaihe on laittaa tämä kerros "kakku" kehykseen lasilla.

valmis maalaus

Decoupage postikortteja lautasliinoista

Kotitekoinen postikortti voi olla erinomainen läsnäolo rakkaille. Se on tehty vain muutaman minuutin omilla käsillä dekoupage-tekniikalla liimaa, pahvia, lautasliinoja ja saksien avulla.

PVA-liima

Pahvi on parempi valita tiukka ja väri. Lopputuotteessa lautasliina on läpinäkyvä. Tällöin ei tarvitse maalata kuvaa väreillä, on parempi käyttää väripohjaa.

lautasliinan delaminaatio

Tässä esimerkissä harkitse entistä kehittyneempää decoupage-tekniikkaa, eli liimaa suoraan lautasliineen. Koska kangas ei ole suurikokoinen, myös aloittelijat pystyvät selviytymään tästä tehtävästä.

decoupage postikortteja

Ensimmäisessä vaiheessa sinun on erotettava huopan yläkerros ja leikattava haluamasi koko kuva. Seuraavaksi liimalla täytyy peittää kevyesti nappikuppi etupuolelta niin, että se tarttuu pahviin. Kun piirros on kuivunut, voit piirtää kuvan ääriviivan värillisellä akryylimaalilla.

Foamiran ja decoupage-paneeli (2 videota)

Decoupage-maalausvaihtoehdot (47 kuvaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

93 − = 85