Panoraamakuvien valitseminen: erilaiset kohtaukset

Panoraamakuvien valitseminen: erilaiset kohtaukset

Kuvia talon sisustuksessa puhuvat omistajien mausta, taiteellisista mieltymyksistä. Ne paljastavat suhteen luontoon, elämään ja kauneuteen. Olohuoneen sisustuksessa olevat modulaariset maalaukset elävöittävät tilaa, tuovat kauneutta, hienostuneisuutta ja erityistä tyylikkyyttä huoneiden suunnitteluun. Jokainen kuva, olipa juliste, öljymaalaus tai valokopio - on ikkuna kauneuden maailmaan.

Valitse kuva

Hyvien mestareiden alkuperäiset ovat ylellisyyttä muutamille. Mutta nykyaikainen kopiointiteknologia mahdollistaa talon seinien koristelun kauniin edullisen kopiot. Kuvan valinta on hyvin vastuullinen. Sen ei pitäisi yhdistää pelkästään tyyliin, värimaailmaan huoneen sisustuksella. On pidettävä mielessä, että taiteellinen kuva tuo tietyn mielialan, se voi vaikuttaa ihmiseen, antaa rauhaa, aiheuttaa kirkkaita tai negatiivisia muistoja.

valkoinen sohva

Panorama-maalaukset tulevat usein sisätilojen keskeiseksi osaksi. Jokaiseen huoneeseen sopii omaa tyyliä seinän koristeluun. Olohuoneessa tai suuressa aulassa voit ripustaa suuren mittakaavan tarinan tai suuria panoraamanäkymiä luonteeltaan. Modulaarisia maalauksia käytetään nykyaikaisessa tyylissä. Makuuhuone näyttää luonnonmukaisesti maisemia, voit ripustaa seinällä kukka-asetelmia rauhallisissa pastelliväreissä.

Modulaariset maalaukset

Modulaariset kuvat edustavat yksittäistä kuvaa, joka on jaettu useisiin erillisiin osiin, jotka sijaitsevat seinällä lyhyen etäisyyden toisistaan. Tämä järjestely nostaa visuaalisesti kuvan skaalausta. Jokainen osa ei ole kehystetty, mutta se on jatkoa kokonaiskuvaksi.

sohva ja lamppu

Kahtena osana olevia kuvia kutsutaan diptyyksiksi, 3 osaa - triptiikkaa, 4 tai useampia osia kutsutaan polittiksi.

Modulaariset maalaukset ovat viime aikoina suosineet. Tätä koristea käytetään lähinnä suurissa tiloissa. Modulaarinen kuva voi olla ripustettu makuuhuoneen keskusaukaan tai olohuoneen sohvan päälle.

Eri aiheita

Kuvien aihe on suunniteltu koristamaan minkä tahansa määränpään tähän tarkoitukseen. Diptych - maisema sopii ripustettavaksi seinälle makuuhuoneessa tai tutkimuksessa. Kuvia kolmesta osasta tai muodikasta nykyajan kukkivan kirsikankukan haaraa voidaan ripustaa saliin tai olohuoneeseen.

Kuviot:

 • kaupunkimaisemat;
 • stilllifees;
 • kukat ja kukkakasvit;
 • luonnon kuvat;
 • eläimiä;
 • etnisiä motiiveja.

punainen tyyny

Tekniikat moduulimaalausten tekemiseksi ovat moninaisia. Tämä on tulosta kankaalle, kuvankäsittely erityisellä geelillä, jäljittelevä taiteilijan harjoitusleikkaus, painaminen valokuvapaperille ja niin edelleen. Kuva voidaan tilata erikseen valokuvasta.

Säännöt kankaalle

 • Kankaan mitat on sovitettava huoneen ja seinän mittojen kanssa. Kuvan osien tulee olla vähintään 2-3 cm etäisyydellä katosta ja vierekkäisistä seinistä.
 • Jos haluat valita oikein kuvan, sinun on keskityttävä huoneen äänenvoimakkuuteen. Pienessä huoneessa suurikukkaiset tai suuret leijonat houkuttelevat tilaa, ja huone näyttää pienemmältä kuin se todellisuudessa on.
 • Kuvan väriliuos tulisi yhdistää sisätiloihin, tekstiileihin, tapeteihin huoneessa. Äänikuvien pitäisi täydentää, varjostaa sisustusvärejä.
 • Erityisesti orgaaninen ilme suurissa huoneissa luonnon kuvia. Ne lisäävät tuoreutta, tilaa suljettuun tilaan.

sänky ja kuva

Monista osista koostuvat maalaukset on ripustettava tyhjään seinään, jossa ei ole ikkunaa eikä ovea. Sitten kuva nähdään kokonaisuutena. Pidetään samalla tavoin huonekalujen järjestelyä huoneessa (kangasta ei pidä jäädä huonekaluina), valon suunta, ylimääräisten lamppujen sijoittaminen kattoon ja seiniin.

Majoitusmuodot

 • Keskikokoiset liinat löytävät paikan sängyn, sohvan, sohvan yläpuolelle. Tapestry-pitkänomainen muoto on sijoitettu oikein laitureihin.
 • Kuva voi suorittaa tilan jakamista alueille.
 • Kangasta tarvitset sopivan seinän taustan, foreshortening valaistus, jopa seinäkoristeen rakenne on tärkeä. Kuva voi toistaa uusia värejä toisessa sisätilassa ja ympäristössä.

vivahde

Modulaaristen maalausten piirre on kehyksen puuttuminen. Rajaton tilakuvake tekee siitä luonnollisen "ikkunan". Useiden kehysten puuttuminen tekee kuvan keveydestä ja luonnollisuudesta. Kuva kaukaa näyttää laajalta ja elävältä. Modulaariset maalaukset koristavat nykyaikaisten asuintalojen seinät, näyttävät tyylikkäästi julkisten rakennusten, kauppojen ja toimistojen salissa.

modulaarinen kuva

Monista osista koostuvat tulostetut kuvat ovat halpoja ja antavat ainutlaatuisen alkuperäisen ulkoasun mihin tahansa huoneeseen. Niitä ei voida täysin kutsua taideteoksiksi, koska ne ovat sisustuselementtejä. Niinpä niiden tärkein vaatimus on suunnittelun värit projekti, täysin suunnitellun tyylin mukainen.

On tärkeää, että kuva ei ole kadonnut pilkullisessa seinämässä. Sen tausta on valittava yksiääniseksi.

Liinat tiloissa

Kuvia kahdesta kolmeen osaan voivat olla vaakasuuntaisia ​​ja pystysuoria. Ensimmäiset soveltuvat suuren alueen seinille, toinen - pieniin huoneisiin.

Moderni modulaarinen kuva lisää kirkkautta, epätavallista pienen keittiön ulkoasua, lisää tunnelmaa ja tuoreutta. Juicy maalauksia, kirkkaat kukat, kuva kauniista ruokalajeista - sopivia aiheita keittiölle.

sohva ja kukka

Valokuvan valitseminen olohuoneeseen sisältää valtavan tonttiversion. Hallin seinälle voit ripustaa panoraamakuvan luonnosta, kaupunkimaisemista, abstraktista kuva, tyylitelty kuvia etnisistä aiheista, terrakotta-muuraus.

Taimitarhan seinillä on kuvia useista sankareista ja koko kohtauksista suosikkikuvista, eläinten kuvista, linnuista, maapallon eksoottisista kulmista. Kaikki lapselle mielenkiintoinen osa voidaan sijoittaa modulaarisiin julisteisiin.

Modulaaristen maalausten tekeminen (2 videota)


Modulaaristen maalien vaihtoehdot ja sijainti (37 kuvaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

9 + 1 =