Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Ne, jotka ovat hyvin perehtyneitä viidenteen ulottuvuuteen, ei kannata siirtää tilaa haluttuihin rajoihin. Minä kerron sinulle enemmän, rakas nainen, että paholainen tietää, mitä rajoja!

M. Bulgakov, "Mestari ja Margarita"

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kuva: kaupunkikuvat - yksi suosituimmista kohtauksista 3D-valokuva-taustakuville

Mitä sinun tarvitsee tietää kolmiulotteisesta taustakuvasta

3D-taustakuva - tämä on ehkä yksi mielenkiintoisimmista sisustusarkkitehtuurista nykyään. Ajatus tällaisesta kuvasta, jossa esineet näyttävät varsin realisilta ja suurilta, ei kuitenkaan ole mikään uusi. Jotta et pääse kauas taideteoksen historiaan, annamme verrattain "nuoren" esimerkin. Keskiajalla sovellettiin grisaille-tekniikkaa (tulee ranskan sanasta "gris"- harmaa) - maalaus, suoritetut samantyyppiset gradientit, yleensä harmaat tai seepiaiset.

Tämän tekniikan avulla pystyttiin luomaan tasainen kuva, joka antaa vaikutelman kolmiulotteisesta kohteesta. Myöhemmin, grisaille käytettiin jäljitellä bas-reliefs, veistoksia ja kaiverruksia. Samankaltainen maalaus on Pietarin Eremitaasin eräissä salissa. Henkilö, joka ei tiedä, että ennen hänen maalaamistaan ​​tasaisella pinnalla, hän näkee sen helpotuskuvana; voimme olettaa, että kynttilänvalossa se oli erottamaton veistoksellisista elementeistä.

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Ja täällä tilavuudet ovat taas muodissa; niitä käytetään paitsi palatseissa ja julkisissa rakennuksissa, myös tavallisissa taloissa ja huoneistoissa. Tietenkin olemme velkaa tietokoneelle tämän suunnittelutyökalun elvyttämiseksi massasovellukselle, koska nyt "kolmiulotteiset" kuvat luodaan erityisohjelmien avulla.

Eri versioita 3D-taustakuvasta

Taustalla on kuva, joka näyttää katsojalle olevan volumetrinen - nämä ovat geometrisia kuvioita, kukkia, lumihiutaleita, kaikki toistuvat koristeelementit. Kuva voi olla väriltään, mutta voit ostaa 3D-taustakuvaksi ja maalattavaksi, mikä soveltuu erityisen hyvin keittiön tai lastenhuoneen seiniin. Joka tapauksessa niiden tärkein asia on elementtien visuaalinen "irtotavarana".

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Esimerkki onnistuneesta käytöstä olohuoneen sisustuksessa

Seinä, joka on peitetty vesipisaroilla - niin todellinen, että haluan tavoittaa ja koskettaa; tai kukkia, jotka eivät koskaan haalistu, vaikka ne näyttävät melkoisilta todellisilta; tai hedelmiä, jotka "näkee silmän, mutta hampaat tekevät" - tällaiset harhakuvitukset elävät kaikki sisätilat. On aivan yhtä harvinaista katsoa seinästä, esimerkiksi kolmiulotteisesta puusta tai jonkin tassun "jälkiä" tai kivityöstä - näyttää siltä, ​​että se jäähdyttää kylmällä.

Toinen tyypillinen laaja taustakuva on piirtoalustan kuvio: maisema, maisema, sisustus. Niitä kutsutaan kolmiulotteisiksi tai 3D-taustakuviksi. Vanhojen sukupolvien tiedossa olevilla taustavalokuvilla niihin liittyy vain yksi asia: molemmissa ja toisissa on tietty kuva.

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Tämä vaihtoehto on täydellinen lounge, mutta keittiö ei aina ole tarkoituksenmukaista. Toisin kuin vanhoja, tavallisia valokuvataustakuvia, jopa parasta laatua, 3D luo niin kutsutun läsnäolotehon.

Toisin sanoen, henkilö, joka on seinää vasten, liimaa vieviä Valokuva Taustakuvat näkee läheskään seinään kuvan maiseman ja voluumitila jossa todellinen maisema - oli se metsä, ranta, kaupungin kaduilla, tai mitä tahansa. Lisäksi nykyaikainen seinäpaperi suoritetaan yleensä yhdelle yksittäiselle kankaalle vaadittavasta kokoisesta kankaasta.

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

3D-seinäpaperi - erittäin rohkea muotoilu. Jos peität koko huoneen heidän kanssaan, saat täydellisen illuusion maisemasta tai huoneesta, joka on kuvattu heille. Ennen kuin valitset tällaisen vaihtoehdon, kysy itseltäsi, onko se välttämätöntä? Miten huonekalut, verhot, sisustus ja muut sisustustarvikkeet näyttävät tässä tilassa? Tavallisesti on parempi näyttää suhteellinen tunne ja rajoittaa itsesi yhdelle seinälle. Silti visuaalinen tunnelma on kuin jos ei ole seinää, ja välittömästi huoneen ulkopuolella alkaa kesäpuisto tai meri loputon matka tai goottilainen linna. Tämän vaikutuksen tehostamiseksi voit jakaa kuvan osittain kattoon, ja sopii myös lattiakalvoon, jossa on 3D-kuvataustaiset taustakuvat.

Edut ja haitat

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Huomio! Ennen kuin päätät kolmiulotteisen taustakuvan valitsemisesta, tutustu arvosteluihin sekä selvitä tällaisen suunnittelun vastaanottoon liittyvistä eduista ja haitoista.

Väite, jonka mukaan puutteet ovat suoranaisia ​​ansioita, on täysin perusteltu "kolmiulotteisille" taustakuville. Niiden puutteet syntyvät pääsääntöisesti juuri niillä ominaisuuksilla, jotka tekevät niistä niin houkuttelevan materiaalin sisustukselle.

Edut 3D-taustakuvista

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Sisustussuunnittelun tärkeimmät edut:

 • Erittäin epätavallinen ilme - mies, joka tapasi ensimmäisen kerran 3D-taustakuvan vaikutuksen, kirjaimellisesti tuskin uskoo silmät. Haluan koskettaa seinässä olevaa volumetristä kuvaa, haluan tavoittaa tai avata avaustilan.
 • Yksinoikeus. Piirtämisen valinta on ostajalle. Muita seinäpeitteitä on saatavana valmiina kuvioina; valokuvataustat voit keksiä ja luoda itsesi.
 • Täydellinen todellisuuden illuusio - sinusta tuntuu, että ottamalla askel, löydät itsesi seinälle kuvatulla tilalla.
 • 3 D-tapetti auttaa visuaalisesti laajentamaan tilaa enemmän kuin mikään muu seinäpeite, paitsi peilit.

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

puutteet

Monilla tavoin puutteet ovat itse asiassa etujen jatkuminen:

 • Ne luovat erittäin vahvan aksentin sisätiloissa. - Näkemyksellisyyden taaksepuoli: "todellisuus seinälle" jättää vähän tilaa muiden sisätilojen kokeiluun ja sulkee pois maalausten, paneelien ja muiden koristeelementtien käytön.
 • Massamyyntiä ei ole - yksinoikeuden ja ainutlaatuisuuden kääntöpuoli. Helpoin tapa on ostaa erikoistuneelta kaupalta tai tilata kangas tulostusyrityksessä. Tämä koskee kuitenkin vain valokuvataustakuvia.
 • Onko tarpeeksi korkea hinta - tämä on myös maksu yksinoikeudelle ja mielikuvitukselle.
 • Vaadi täysin sileä ja sileä seinä - vain tasaisella pinnalla kuva näyttää suurelta.

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Sisustus, jossa taustakuva 3D-tehosteella liimataan, näyttää epätavalliselta, mutta hyvin alkuperäiseltä

LED-taustakuva

Suhteellinen uutuus korjaus-ja viimeistelyaineiden markkinoilla ovat hehkuva LED-taustakuva 3d asunnon sisätilaan. Muuten suurelta osin tämä ei ole vain tavanomainen taustakuva, vaan jotain muuta, joka edustaa koko monimutkaista järjestelmää. Sen osat ovat:

 1. Järjestelmän toimintaa ohjaavat mikroprosessit.
 2. Kauko-ohjain (yleensä kauko-ohjain).
 3. Eri värejä (valkoinen, sininen, vihreä, punainen, keltainen jne.)

Prosessori on vastuussa järjestelmän ohjauksesta, jota ohjauspaneeli ohjaa. Käyttämällä sitä voit vaihtaa erilaisia ​​kuvia ja sävellyksiä, ottaa tämän tai sen osan LED-paneelin käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Muista! Tällaisen ilon hinta on melko korkea. Lisäksi, jos sinulla on lemmikkejä tai lemmikkejä asunnossasi tai talossa, on parempi luopua ajatuksesta käyttää niitä sisätiloissa. 

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Kolmiulotteinen 3D-taustakuva

Yksi LED-LED-taustakuvan eduista on se, että tällaisen rakenteen asentaminen seinälle saa paitsi houkuttelevan ulkopinnan myös lisävalonlähteen huoneeseen. Puutteista ovat edellä mainitut korkeat kustannukset sekä asennus monimutkainen. Tee se itse - se on melko vaikeaa, ja siksi sinun on kutsuttava pätevä päällikkö, jonka palvelut ovat melko kalliita.

johtopäätös

Kun suunnittelet sisustusta huoneeseen, jossa on 3D-taustakuva, muista ensinnäkin mukavuudestasi. Kaunis, tyylikäs, tarttuva sisustus on erittäin hyvä, mutta rakennamme talomme ensiksi, jotta voisimme elää siinä. Ei hämmästyttää vieraita tai harrastaa omia design-rohkeuttaan.

Älä säästä aikaa arvioida eri vaihtoehtoja ja valita optimaalinen. Ellei tietysti ole äärimmäinen, joka haluaa liittää seinät kuuden kuukauden välein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 63 = 64