Koristeellinen koristekivi: on mahdollista liittää koristekivi tapetille?

Koristeellinen koristekivi: on mahdollista liittää koristekivi tapetille?

Koristekiven käyttö koristeellisissa teoksissa lisää mukavuutta ja ainutlaatuisuutta sisätiloihin. Lisäksi sillä on useita muita merkittäviä etuja. Tämä materiaali on kevyessä työstään erittäin kevyt. Se ei vaadi erityistä huolellisuutta, luotettavuutta ja riittävän pitkä käyttöikä. Koskee ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka kestävät korroosiota, sieniä ja bakteereita.

Koristeellinen koristekivi: on mahdollista liittää koristekivi tapetille?

Koristeellinen kivi on ympäristöystävällistä materiaalia ja sen käyttöikä on pitkä.

Tällainen koristeellinen verhous on kohtuuhintainen, erilaisia ​​tekstuureja ja värejä, joten luodaan ainutlaatuinen sisustus sen avulla ei ole vaikeaa.

Missä käytetään koristekiviä?

Tätä materiaalia voidaan käyttää käytävien, keittiön, olohuoneiden viimeistelyyn. He voivat laatia koko seinän, ja niitä voidaan käyttää erillisinä aksenttifragmenteina. On tarkoituksenmukaista käyttää sitä kehystämällä kaaria, oviaukkoja, tulisijojen koristeluja ja se sopii hyvin myös valokuva-taustakuviin. Kaunis ja toimiva design-ratkaisu on kipsilevyjen sisäänrakennettujen hyllyjen asennus, joka on viimeistelty tämän koriste-aineen avulla.

Tiukkoja normeja koriste-kivien käytössä ei ole. Tärkeintä on, että lopullisen tuloksen pitäisi vastata alkuperäistä ajatusta. Seinien koristelemiseksi käytetään yleensä pienikokoisia laattoja, joiden keskikokoinen rakenne on. Kaaren muotoisten aukkojen suunnittelussa voit käyttää karkeaa tiiliä. Tällainen koristeellinen viimeistely on yhdistettävä huoneen värimallin kanssa.

Koriste koriste-kivi

Koristeellinen koristekivi: on mahdollista liittää koristekivi tapetille?

Näytteet keinokivestä.

On luonnollisia ja keinotekoisia päin olevia kiviä. Luonnolliset ovat onyksi, hiekkakivi, kalkkikivi, marmori, graniitti jne.

Edut marmorista sisältävät runsaan värivalikoiman. Hiekkakivestä voi olla punainen, suklaa ja vihreä sävy. Pinoaminen on yksinkertaista: haudutetut elementit vuorottelevat horisontaalisia ja pystysuoria palasia sijoitetaan mosaiikin muotoon. Erikokoisten kalkkikiven laattojen seos asetetaan vaakasuorille riveille. Kalkkikivestä voi olla kellertäviä, valkoisia, harmaita ja vaaleanpunaisia ​​sävyjä.

Luonnonmateriaali houkuttelee ja sillä on erityinen energia. Mutta koriste ja sen käyttö on harvinaista. Tämän materiaalin arvo on melko kallis, ja sillä on samalla vaikuttava paino, mikä tekee kuljetuksesta ja asennuksesta vaikeaksi. Lisäksi kaikki pinnat eivät kestä tällaisen verhousn painoa.

Koristeellinen koristekivi: on mahdollista liittää koristekivi tapetille?

Kaavamainen vaihtoehto koristekiven kallistamiseksi.

Erinomainen vaihtoehto luonnolliselle materiaalille oli koristeellinen keinokivi. Punnitse tämä materiaali 1,5 - 2 kertaa vähemmän kuin luonnollinen, se on halvempi ja sen ulkopuolelta käytännöllisesti katsoen se ei eroa. Tekokivien lujuus on myös korkeudessa.

Suosituimmat ovat sementti- ja kipsiin perustuvat koristekivet. Kipsilevyt eivät pysty kestämään korkeaa kosteutta, joten tämä sisustuselementti käytetään kuivissa huoneissa (makuuhuoneessa, käytävällä jne.). Sementtilaastiin perustuvia kiviä voidaan käyttää kylpyhuoneessa, keittiössä jne.

Keinotekoinen kivi voi jäljitellä mitä tahansa luonnollista materiaalia. Tänään suurin suosio sai jäljitelmiä tiilistä ja liuskekiveistä. Tiili näyttää hyvältä parvekkeelta, makuuhuoneessa, käytävällä. Se auttaa luomaan sekä tiukat että dynaamiset sisätilat. Keinotekoinen liuskekivi on ainoa koristeellinen viimeistely, joka mahdollistaa monoliittisen pinnan muodostamisen. Se näyttää, että jokin tällaisen seinän osa on ainutlaatuinen ja epäselvä.

Koristekivien asennus: työkalut ja materiaalit

Koristeellinen koristekivi: on mahdollista liittää koristekivi tapetille?

Seinän tasausjärjestelmä.

Sivuseinät tehdään ikkunoiden ja oviaukkojen muodostamisen ja kattopäällystystyön loppuun saattamisen jälkeen. Yksinkertaisella kosmeettisella korjauksella voit liittää koristekivi milloin tahansa. Pinoamiseen tarvitset kulutusta:

 • liima;
 • laasti;
 • Vettä hylkivä kyllästys (kosteissa tiloissa).

Kulutustarvikkeiden laatu vaikuttaa vuorien pitkäikäisyyteen ja luotettavuuteen. On suositeltavaa ostaa ostetun koristekiven valmistajalta suoraan valmistetut yhdisteet. On kiellettyä käyttää liimaa ja laastia, joita ei ole tarkoitettu koristekiven asentamiseen. Käytä keinotekoisia levyjä käyttämällä erilaisia ​​liimakoostumuksia. Se voi olla koostumus, mukaan lukien PVA ja kipsi tai liima vesi-akryyli luonne (kaikki asennusliima).

Myös akryyliliima-aineet, nestemäiset kynnet ja sementin ja liiman laasti soveltuvat. Laatuun kiinnittämällä koristekivet pintaan, ei voi olla huolissaan, koska se on varsin kevyt.

Koristeellinen koristekivi: on mahdollista liittää koristekivi tapetille?

Sisustuskoru.

Tärkeä arvo tulisi antaa laastin värille. Lisäaineen lisäksi se myös suorittaa esteettisen roolin ja valmiin pinnan ulkonäkö riippuu siitä.

Voit luoda kiiltävän pinnan "märkäteholla" käyttämällä erityistä lakkaa.

Instruments:

 • tasolla;
 • lastat;
 • harjat;
 • joukko vaahto sientä;
 • Jiirilaatikot;
 • kyniä.

Kuiva sekoitetta käytettäessä:

 • kontti;
 • suutin-sekoittimen;
 • pora.

Koristekivien polttoprosessi

Koristeellinen koristekivi: on mahdollista liittää koristekivi tapetille?

Koristekivi on hyvin ohutta, se ei "varasta" tilaa.

Pinta, jolle kivi asetetaan, tulisi olla tasainen. Ensin on välttämätöntä kipsi ja kipsi seinä, sen jälkeen kuori se pois ja pohjustettava.

Jos käytetään sementtiliimaa, pintaa tulee käsitellä vedellä pohjustuksen sijaan. Kiven pinta tarvitsee myös pohjamaalin. Se vähentää kiven imeytymistä ja poistaa pölyn. Alukkeen pitäisi kuivua tunnin ajan.

Koristekivi luodaan sen muodon mukaan. Suorakulmaiset laatat liimataan riveihin. Kun kivi asetetaan riveihin, on huomioitava vaakasuora viiva, jota pitkin ensimmäistä kiviä tulee. Soikeat kivet järjestetään satunnaisessa järjestyksessä. Epäsäännöllisen muotoiset elementit on ensin hajotettava lattialle saadakseen käsityksen liimauksen järjestyksestä.

Koristeellinen koristekivi: on mahdollista liittää koristekivi tapetille?

Koristekiviä varten voit käyttää laattaliimaa.

Erikokoisten kivien tulisi pinota, suurien, keskisuurten ja pienten laatat huomioon ottaen. Jokaisessa rivissä tilaus on vaihdettava. Kun asetat samankokoisia koristekiviä, toisen rivin ensimmäisen fragmentin osa on sahattu haarukalla, jotta voidaan tarkkailla rivejä.

Aseta kivi ylhäältä alas. Tämä on erityisen tärkeää, jos pinta on vuorattu koko korkeudelle. Jos alat liimaa kivi lattiasta, laske ensimmäisen rivin merkki niin, että jälkimmäisen elementit eivät tarvitse karsimista, on lähes mahdotonta.

Sekoittaa paljon liimaa kerralla ei ole välttämätöntä. Hän nopeasti tarttuu ja tulee sopimattomaksi työhön. Levitä liimaa kampa-lastalla. Sen jälkeen sinun on poistettava ylimäärä ja painettava fragmentti tiukasti seinän pinnalle. Liimaliuos voidaan kiinnittää sekä vastakkaiseen pintaan että itse kiviin. Liiallinen liima tulee välittömästi poistaa kostealla sienellä.

Nurkkien esteettisen ulkonäön ansiosta kivi leikataan tuolilla ja haaralla 45 ° kulmassa. Saumojen täyttämiseksi laastilla voit käyttää erityistä pussi- tai makeutusruiskua.

Voin liittää koristekiviä tapetille ja kivittää se kipsilevyseinillä

Luonnonkivi ei sovellu kipsilevyseinien kallistamiseen sen liiallisen painon vuoksi, mutta keinotekoisen kivenrakenteen painon on kestettävä. Tekokivien valmistajat varmistavat, että rakennusstandardien mukaisesti asennetut kipsilevyseinät kestävät jopa raskaimmasta päällystyspäällysteestä. Samalla 1 m²: n verhoilu kestää 10-60 kg. Kokeneet rakennuttajat suosittelevat kipsilevyn vahvistavan verkon seinän vahvistamista, jos rakenteen kuorma on yli 30 kg / m².

Liimaa koristekiviä suoraan tapetille ei suositella. Käytä rakennustyökalua poistaaksesi tapetit. Nykyinen taustakuva poistetaan viimeiseen kerrokseen, jonka jälkeen liimajäämät pestään vedellä. Kipsipinta vaatii luotettavan pinnoitteen. Jos jonnekin on epäsäännöllisyyksiä tai aukkoja, niihin lisätään uusi rappauskerros, jonka jälkeen voit kivittää puhtaan seinän. Pinta-alaa on levitettävä enintään 1,5-2 cm: n tapetille. Kiven asentamisen jälkeen se on päällystettävä vesipohjaisella lakalla tai akryylisillä kyllästyksillä. He suojaavat kiveä tuhoamiselta ja parantavat ulkonäköä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

83 + = 89