Kuinka korjata lambrequin rungossa omilla kädilläsi?

Kuinka korjata lambrequin rungossa omilla kädilläsi?

Lambruck on ikkunan yläosan muotoilun koristeellinen elementti. Tämä osa on verhojen ja tyllien edessä. Lambrequinin avulla voit piilottaa kehyksen, joka ei poikkea ulkonäöstä, on mahdollista muuttaa ikkunan osuuksia. Näin ikkuna saa paitsi kauniin, myös valmiin ulkoasun. Ei ole mitään, että lambrikenin käyttö huoneen sisustuksessa on yhä suosittu.

Kuinka korjata lambrequin rungossa omilla kädilläsi?

Lambrequinin malli.

Verhojen läsnäolo merkitsee usein kovan lambrekinin läsnäoloa (on vielä pehmeää ja yhdistettyä).

Lambrequins valmistetaan samoista kankaista, joita käytetään ompelemalla toisiaan olevia kankaita tai verhoja. Paras tuote saadaan kevyistä kankaista, organasista tai läpinäkyvistä verhoista. Koostumuksen täydelliseksi käyttämiseksi käytetään lisävarusteita, kuten poimiin, harjoihin, pomponeihin ja koristeellisiin johdoneihin.

Lambrekinin kiinnitys suoritetaan rungon erityisohjaimilla. Tämä työ ei poikkea yksinkertaisuudesta, joten ei riitä pelkästään ostamaan lambrekiiniä, sinun on vielä asennettava tämän tyyppinen verho. Joten miten voit vahvistaa lambrequins, mitä taitoja tarvitset tähän, mitä materiaaleja tarvitaan? Mikä on kiinnitetty lambrequin?

Lambrequinin kiinnittäminen rungon päälle edellyttää seuraavia:

  1. Kova lambrequin.
  2. Verhojen kattovalaisimet.
  3. Verhon nauha.
  4. Liimanauha.

Miten vahvistusprosessi toteutetaan?

Ensimmäinen asia on ostaa kehys, joka sopii kokoon. Mitä pituudesta tahansa, kaikki riippuu omistajan mieltymyksistä. Nyt kattoon on tehtävä merkkejä, porat on porattu samassa paikassa. Näissä rei'issä on pistokkeet asetettava hyvin varovasti. Kehys on jäykästi kiinnitetty, ruuvit kierretään.

Kuinka korjata lambrequin rungossa omilla kädilläsi?

Scheme kiinnittämällä lambrequin korokkeelle Velcro.

Kuinka kiinnität lambrequinin rungon päälle teipillä? Sen tahmea osa olisi liimattava katon reunuksen ulkopuolelle niin, että kaikki on kiinnitetty kunnolla, tarvitset liimaa.

Nyt pehmeällä teipillä kiinnitetty väärälle puolelle kovan kappa, se tarvitsee olla piilotettu sauma, kaikki tehdään sen varmistamiseksi, että ulkonäköä ei pilalle. Voit käyttää lanka, mutta istuvuus ja yksinkertainen siimaa, joka johtuu sen avoimuutta, ei näy, ei tämän johdosta heikkene yleistä estetiikkaa. Kappa räystään kiinnitetään mahdollisimman tiukalle, sillä tämä on välttämätöntä liittää kaksi puolin nauhaa.

Jos verhojen kattoikkunat koristellaan upealla patsaalla (joka tapahtuu hyvin usein), niin tällainen kauneus ei epäilemättä heikkene. Nauhan pehmeä osa on ommeltu siististi lambrequinin etupuolelle. Niinpä kuin tahmea puoli, se olisi liimattava pussukan sisäpuolelle. On tarpeen yhdistää kaksi osaa pussista, mikä johtaa poikkeuksellisen tyylikkääseen verhoon.

Siinä tapauksessa, jos käytät putkea tai taottu räystään, mutta kiinnitä kappa räystään kuitenkin haluat, sinun tulee käyttää erityistä liitetiedoston (joka useimmissa tapauksissa myydään erikseen). Ennen kuin aloitat tämän asennuksen, on tarpeen etukäteen nähdä luettelot, on käsitys siitä, miten asiat näyttävät talossa. Jos asennat koripunan rungon reunaan tai kattoon, sinun on käytettävä joustavaa profiilia. Hän on väärennetyn kehyksen taakse. Se on kiinnitetty profiiliin, joka ostetaan lisäksi, se kiinnitetään kaikkiin tahmealla nauhalla tai punoksella.

Hyödyllisiä suosituksia

Jos haluat kiinnittää lambrequin pehmeä, sinun pitäisi käyttää punos tätä.

Kuinka korjata lambrequin rungossa omilla kädilläsi?

Kattojärjestelyn kokoonpano.

Tehdä kauniisti, etupuolelta ristikkoon, on kiinnitettävä koukkuja muovista. Sitten heidän on ommuttava nauha ripustaa verhot. Tämän jälkeen kaikki on koukussa ja tasoitettu. On suositeltavaa, että koukut ovat lähellä toisiaan, joten sinun ei tarvitse pelätä pilkkoutumista.

Jos lambrequin on kiinnitetty suoraan ristin yläosaan, näyttää siltä, ​​että verhot ovat peräisin katosta. Jos tällaisella laitteella on suuri paino, on olemassa mahdollisuus vääntymään tapauksissa, joissa nauhaa käytetään. Tältä osin sinun on käytettävä Velcro-tarranauhalla, jonka ansiosta lambrequin roikkuu hyvin ja ei itke.

Näin ollen tällainen prosessi ei ole mikään monimutkainen. Ja lopputuloksena saatu tulos epäilemättä kiittää. On huomattava, että tämä koristeelementillä koristeltu ikkuna näyttää aina alkuperäiseltä ja houkuttelevalta tavalliselta aukosta tavallisten verhojen sijasta. Jos valitaan toimivaltainen valinta (sopivin malli valitaan ja värin valitaan oikein), voidaan saavuttaa, että huoneen osuudet muuttuvat visuaalisesti. Jos kiinnike on korkea, seinien ja kattojen korkeus kasvaa visuaalisesti. Jos se on leveä ja ulottuu paljon ikkunan sivuseinämien yli, rajat laajenevat.

Lambrekinien avulla huoneessa on tyylikäs ulkonäkö, harvat väittävät, että talon lämmön ja mukavuuden ilmapiiri on täydellinen. Lisäksi kaikki asennus voidaan tehdä käsin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

56 + = 62