Kuinka kunnolla ripustaa kuvaa ilman seinän poraamista

Kuinka kunnolla ripustaa kuvaa ilman seinän poraamista

Jos sinulla ei ole sormenpäällä erikoistyökaluja ja materiaaleja, joiden avulla voit ripustaa kuvan poraamalla aiemmin tarvitsemasi aukon seinässä, voit tehdä sen ilman niitä. On olemassa useita tekniikoita, jotka kuvaavat kuinka ripustaa kuva niin, että seinämäpinta ei muutu poraamalla. Katsotaanpa joitain niistä, jotka ovat tehokkaimpia.

Kuinka kunnolla ripustaa kuvaa ilman seinän poraamista

Kuvan kiinnittämiseksi se ei ole tarpeen pestä naulojen ja ruuvien avulla. Voit käyttää nestekynsiä tai teippiä.

Millä menetelmillä voit ripustaa kuvaa

On olemassa vaihtoehtoja kiinnittämistä seinämaalauksia, jolloin ei pilata pinnan liikaa, joten jotkut kiinnitykseen on erilaisia ​​etuja, ei vain salli jättää seinäpinnoille ilman vikoja.

Erityisen mielenkiintoinen on mahdollisuus käyttää kiskot ja nailonkierteet. Kiskot on otettu tarpeettomilta räystiltä tai ostettu myymälässä. Se on varustettu liikkuvilla koukkuilla. Niiden avulla on kiinnitetty nailonkierre, jonka pituus vaaditaan. Kuvan viimeinen kiinnitysvaihe liittyy käteviin laitteisiin, jotka pystyvät pitämään objektin kuvan kanssa.

Kuinka ripustaa kuva - yksi tai useampia, ripustamalla sitä halutulla korkeudella, mikä voidaan muuttaa halutulla tavalla, kuvailee edellistä menetelmää. Materiaalit, joiden levittämisen jälkeen seinillä on huomattavia jälkiä:

Kuinka kunnolla ripustaa kuvaa ilman seinän poraamista

Pistoolin laite nestemäisille nauloille.

  1. Nestemäiset kynnet.
  2. Liimanauha kahdenvälinen.
  3. Hämähäkki.

Nestemäisten naulojen käyttö esineiden kiinnittämiseen on kiihtyvin liimausmenetelmä liima-aineen avulla. Nestemäisiä kynsiä kutsutaan erityisellä liimalla, jota käytetään laajasti rakentamisessa, ja se on nestemäisiä kynsiä.

Sileän täyteaineen läsnäolo tämän liiman koostumuksessa auttaa liittämään kaikki pinnat, vaikka ne eivät sovi liian tiukalle. Siksi esineiden kiinnitys on mahdollista seinien pinnalle liiman avulla.

Nestemäisten kynsien käyttöominaisuudet

Liimaa levitetään tavallisesti kuvan kehyksen toiselle puolelle pienillä pisteillä. Jos haluat ripustaa raskasta kuvaa, liimaa levitetään nauhoilla tai käärmeellä. Sen jälkeen paina kuvaa sivulta liimalla seinälle. Kuva on kiinnitettävä, se kiinnitetään pitkään aikaan siitä hetkestä, kun se koskettaa seinää. Jos haluat liimaa kuvan alla täysin kuivana, odota noin 12-24 tuntia.

Vaaka-akryylinauhan, joka on kaksipuolinen, on erinomainen, turvallinen ja luotettava työkalu, joka mahdollistaa kohteen korjaamisen. Taaksepäin liimanauhoja tarvitaan, kun otetaan huomioon, että kyky kestää Scotch-nauhan kuormitusta on 4 kg / 1 neliömetriä.

Kuinka kunnolla ripustaa kuvaa ilman seinän poraamista

Pienien maalausten kiinnittämiseen sopii kaksipuolinen Scotch.

Älä siis pidä liikaa kaksipuolisen vaahtomuovin akryylinauhan kaistaleita kuvan takaosasta. Jos kaksipuolinen skootteri on kangaspohjalla, se hoitaa täydellisesti kuormat, eli A4-kokoiset maalaukset. Seinä ei pilaa.

Kun liimanauhan liima on jo liimattu, on poistettava päällystys sen ulkopinnalla, joka suojaa tahmeaa osaa. Tämän jälkeen esine on tiiviisti seinää vasten kädet ja liimataan nauhaan 40%, joka on aste alkutartunta penoakrilovogo nauha. Täydellisen tartunnan aloittaminen pintaan olisi 72 tunnin kuluttua.

Kahden ensimmäisen menetelmän käytöllä on mukana joitain purkamisen ongelmia, mikä on merkittävä haitta. Jos haluat suurentaa tai poistaa kuvan näiden toimenpiteiden jälkeen, näkyviin tulee näkyviä alueita, joilla on etäällä oleva kerros taustakuvasta tai värjäyksestä.

Kuvan ripustaminen on todellista hämähäkin avulla, joka pystyy pitämään esineen, jonka paino on enintään 2 kg. Kynsin tulisi olla sopivammassa paikassa. Käytettyä hämähäkkiä voi ostaa tavallisesti taloustavaroiden tai rakennustarvikkeiden varastosta.

Kuinka ripustaa kuva korkkirajoittimesta, leikkeestä, koukusta tai alustasta ripustaa kuvia

Kuinka kunnolla ripustaa kuvaa ilman seinän poraamista

Koukku-hämähäkki kestää jopa kaksi kiloa painavan maalauksen.

Seinien pintoihin nähden kevyempi tapa, jolla voit ripustaa kuvaa, on korkkipistokkeiden käyttö. Tee tämä tavallinen viinikorkki. Korkkikaistaleesta (0,5-1 cm paksu). Sopiva liima mahdollistaa lujasti vahvistetun korkinpysäyttimen osan vaadittavassa paikassa. Korkilla, joka on jo liimattu, laita pienikokoinen kynsi terävällä päällä niin, että se voi helposti tulla korkkiin, koska se on huokoista. Voit korjata raskaampia maalauksia, tarvitset 2 tai 3 kappaletta korkista.

Samalla tavalla kuvat kiinnitetään kiinnikkeillä, joiden toinen sivu on taivutettu 90 ° kulmaan toiselle osalle. On olemassa erilaisia ​​tapoja tehdä koukkuja metallista tuotteiden kiinnittämiseen. Jos seinät on liimattu tapetilla, sopiva vahvistusmenetelmä on säännöllinen paperiliitin, jolla on tietty väri.

Valitse paperiliittimen väri taustakuvan varjosta. Tarvitset myös liimaa, kynää ja kirkkoväkeä. Kun kiinnityspiste on valittu, leikkeen pituus on merkitty siihen, sitten tehdään viilto. Se on tehtävä keskellä, ja reunat ovat siististi erillään toisistaan. Käyttämällä veistä jättää tyhjää tapetin ja seinän väliin.

Seuraavaksi vaihda paperiliittimen ulkonäkö niin, että se muistuttaa koukun muotoa. Paperiliitin on sijoitettava tapettin alle ja kiinnitettävä, sitten poistettava uudelleen ja kaadettu tyhjää liimaa pieneen määrään. Tämän jälkeen leike kiinnitetään lopullisesti, ja jokainen reuna on palautettava alkuperäiseen paikkaansa. Kun se on noin 10 minuuttia, paina leikkeen seinään sormella. Yhdessä päivässä se kuivuu kokonaan, joten voit ripustaa sen kuvan. Tämä menetelmä tekee leikkeestä lähes näkymättömän.

Jos käytät tavallista koukkua korjata esine seinällä tapetilla, silloin kun se on poistettava, se ei jätä merkittäviä merkkejä pinnalle. Ne voidaan tasoittaa ja sormella ilman seinän vaurioita. On tärkeää valmistaa koukku valmiiksi käyttöön. Se on mahdollisimman paljon taivutettava niin, että se voi juuri vierittää seinien pinnalle. Jos haluat sulkea koukun ylhäältä, sinun on valmisteltava pienikokoinen taustakuvio pääosan sävyyn.

Voit liittää toisiinsa liitetyt kuvat käyttämällä menetelmää, jossa käytetään vaaka- tai pystysuuntaista alustaa.

Se vahvistetaan suluilla pohjassa tai ylhäällä.

Niinpä on olemassa monia tapoja vahvistaa maalauksia, joten voit saada luotettavamman kuvan kiinnittämisen seinään seuraavalla kiinnityksellä ja ilman porausta. Sopivimman menetelmän valinta on kaikkien käytettävissä, jos ei ole kynsiä tai mahdollisuutta porata seinän pintaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

23 + = 26