Kuinka tehdä minibaari omiin käsiisi?

Kuinka tehdä minibaari omiin käsiisi?

Huonekalusalon tai erikoistuneen kauppakeskuksen mini-baarin ostaminen ei ole ongelma. Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat monenlaisia ​​vaihtoehtoja näille sisustustuotteille. Mutta se on todella mahdollista tehdä niistä itse improvisoiduista materiaaleista, ja sitten saat todella yksinoikeuden, jota voit ylpeänä osoittaa sukulaisille, ystäville ja tuttavillesi. Kuten muotivaatekalujen räätälöity materiaali, kirjahyllyt, kaapit, pöydät, viinikotelot ja monet asiat, jotka ovat vanhentuneet syystä tai toisesta, ovat varsin sopivia. Yhden kerran oli sääli heittää heidät ulos, ja nyt he palvelevat ahkeria mestareita.

Kuinka tehdä minibaari omiin käsiisi?

Eri juomien säilyttämisen helpottamiseksi yöpöydällä voidaan rakentaa jääkaappi.

Mini-baari cartista

Maaseudulla on nykyään mahdollista löytää pyörä koriin. Useimmille kyläläisille se ei edusta arvoa, ja kaikkien kauppojen päällikölle tämä on yksinomainen löytö. Pyörän avulla on helppo tehdä kotitekoinen minibaari maalaismainen tyyli. Tämä sisustus on tehty kahdessa versiossa: koko pyörästä tai sen puolikkaista. Voit ratkaista minkä tahansa palkkityypin, jota tarvitset:

 • pyörä tai puoli;
 • aluksella tai huonekaluilla;
 • ruuvit tai ruuvit;
 • paksu lanka;
 • pistokkeet tai pistokkeet ruuveille;
 • huonekalujen lakka;
 • ruuvimeisseli;
 • saha tai haavasaha;
 • keskipitkähiomakoneet.

Kuinka tehdä minibaari omiin käsiisi?

Työkaluja mini-palkin asentamiseen.

Levyistä tai huonekalulevystä tehdään tavallisin mielivaltaisten kokoluokkien joukko, johon on asennettu pyörä - tämä on kaikki perustoiminnot minibaarin kokoamiseen. Kiinnitä puiset elementit ruuveilla tai ruuveilla. Jotkut mestarit haluavat käyttää nestekynsejä. Puun paksuuden mukaan valitaan saha tai haavasaha. Pyörän sisäpuolella renkaat ovat lankoja. Ruuvit, joiden avulla ne yhdistävät asiaa, on parempi peitellä - sitten sisätilat tulevat paljon houkuttelevammiksi. Silmälasit ovat metallilangasta, mutta ne voidaan tarvittaessa ostaa rautakaupasta.

Pyörän avulla valmistettu minibaari voidaan tehdä toisella puolella ja kuuroja. Vain silloin on peitettävä yksi sen sivuista huonekalusuojalla pyörän tasoa pitkin. Tässä tapauksessa päällikön käsityöläisiä kehotetaan käyttämään kahta pyörää, jotka on järjestetty yhdensuuntaisesti toisiinsa. Jos teet tällaisia ​​asioita, pullonpitimiä ei ehkä vaadita. Kaksi vierekkäistä pyörää selviytyvät täysin haltijoiden roolista. Vastaavasti aseta etupalkki puolipyöriin. Se on kooltaan pienempi, mutta se voidaan asentaa yöpöydälle, keittiön yläosaan tai takan jälkikäsittelyyn - ja uusi tyylikäs asia on valmis. Korostaa puutuotteiden kaunista luonnonmallia, ne avataan lakalla, unohtamatta aikaisemmin sahatut elementit hiekkaan. Viimeistelyyn on käytettävä tahraa, puumaalia, jonka käyttö on viimeistely.

PVC-putkien minibaari

Kuinka tehdä minibaari omiin käsiisi?

PVC-putkien mini-baari sopii hyvin sisustukseen huipputekniikan, loftin ja minimalismin tyyliin.

Mitkä ovat ainoat tuotteet päällikön käsityöläiset eivät onnistu tekemään PVC putkia! Pylväs voidaan helposti valmistaa polymeereistä. Tällainen asia on silti hyvä, koska se sopii sisustukseen huipputekniikan, parvekkeen, minimalismin tyyliin, se tulee käteväksi, kun klassiset puiset sisustustarvikkeet näyttävät ulkomaalaisilta elementteiltä. PVC: stä valmistettu minibaari voidaan tehdä hyvin nopeasti, eikä siihen tarvita kovin paljon työkaluja. Sen muotoilu ei yleensä tarjoa mukinpitimiä. Ja tulevassa työssä tarvitaan seuraavia työkaluja ja materiaaleja:

 • ontto PVC putket;
 • Spray-maali;
 • asetoni;
 • universaali sumutusalusta;
 • itseliimautuva kaksipuolinen teippi;
 • vannesahan;
 • harjalla;
 • keskipitkän ja hienon jyvän kiillotus.

Kuinka tehdä minibaari omiin käsiisi?

Jos teet minibaarin pyöriin, sitä voidaan siirtää tarvittaessa.

Ensinnäkin sinun on löydettävä paikka, jossa tällainen epätavallinen baari asennetaan. Jos talossa tai asunnossa on tyhjä niche, loistava! Kun ei ole aukkoja, tyhjää hyllyä tai yöpöydällä tehdään minibaari.

Ensimmäinen mittaus oli mini-palkin syvyys. Jos jokin asia on tarkoitus asentaa kapealle alueelle, meitä johdetaan laskelmissa. On otettava huomioon pullojen keskimääräinen korkeus, joka on tarkoitus tallentaa siihen. Hylsyn putket leikataan tarpeellisiin kappaleisiin. Mutta on helpompaa tehdä muuten, käytännöllisempi, säästää aikaa. Kun ostat PVC-putkia ostoskeskuksissa ja myymälöissä, voit pyytää myyjää leikkaamaan putket yhtä suureksi. Tällainen palvelu on pääsääntöisesti maksuton, älä unohda ensin määrittää putkien kokoa, segmenttien määrää ja pituutta. Putkien reunoja on käsiteltävä keskipitkällä ja hienojakoisella hiomakoneella, kunnes ne muuttuvat tasaisiksi. Jos laiminlyödät tämän toimenpiteen, on erittäin todennäköistä, että minibaari muuttuu pysyväksi loukkaantumislähteeksi.

Mihin käytetään asetonia? He käyttävät harjaa putkien pinnan hoitoon öljyn poistamiseksi, koska ne estävät maaleja levittämästä tasaisesti. Aloittelijoilla on yksi yleinen virhe: maalata maali suoraan PVC-putken päälle. Tämä on väärä. Ennen maalausta putki on peitettävä pohjamaalilla. Lisäksi on olemassa putkien muunnoksia, kun kerroksittain maali vaihtelee - pohjamaali - maali - pohjamaali. Tämä vaihtoehto on optimaalinen, koska se luo kestävän ja esteettisen pinnoitteen PVC-putkille. Kun maali ja pohjamaali ovat kuivuneet, voit aloittaa putkien asennuksen, mikä vaatii itseliimautuvia nauhoja.

Yöpöytä minibaari

Puinen minibaari-minibaari ei myöskään ole vaikea tuottaa, jos otat sen:

Kuinka tehdä minibaari omiin käsiisi?

Ostoskärrystä valmistettu minibaari on täydellinen maalaistyylisessä sisustuksessa. Se on valmistettu koko pyörästä ja se on kiinnitetty huonekalukilpillä.

 • yöpöytä;
 • puiset lankut:
 • maali;
 • lakka;
 • työkalu lankojen leikkaamiseen;
 • rivi;
 • yksinkertainen kynä.

Yöpöydän ovea ei tarvitse puhdistaa. Tarvittaessa minibaari voidaan koristaa peilistä hyllyjen valmistuksen lopusta, liimalla puupintoihin sopivalla liimalla.

Algoritmi on seuraava. Merkitse levyt ensin. Keskellä ne valmistavat propyyliä ja avataan maalilla, joka on kiinnitettävä lakalla. Taimet asetetaan toisiinsa ristiin. Avaa tarvittaessa yöpöydän ulompi ja sisäosa lakalla.

Minibaari käteviä asioita

Vähintään alkuperäinen asia tulee viinikotelosta. Tällaisen minibaarin tekemiseksi tarvitset kompassin merkitsemään puun pullojen reikiä. Tarvittava ja sahaustyökalu, jonka läpi on mahdollista porata reikiä. Tällaiselle laatikolle voit kiinnittää puupalkit ja jalat.

Niille, jotka uskovat, että lakattu asia on vähäpätöinen, suunnittelijat neuvovat sinua liittämään viinikotelon minibaarille postikortilla.

Kuinka tehdä minibaari omiin käsiisi?

Minibaari on valmistettu puusta ja polymeeristä, ja se näyttää olohuoneen sisustukselta.

Noin samaa tekniikkaa varten valmistetaan myös ripustettu viiniteline. Sitä jostain syystä kutsutaan usein minibaariksi, vaikka se on myös sisätilojen aihe, mutta vastaavia toimintoja. Riipusjalustalle kestää useita doshochekia. Ne on liitetty toisiinsa, hiottu, avattu lakalla, maalilla tai koristeltu toisella tavalla. Levyissä on valmiiksi sahattuja reikiä. Ja nyt pieni temppu: ne kiinnitetään seinään palkkien avulla, mutta riippujalan pääosan ja seinämän välisen etäisyyden on oltava yhtä suuri kuin pullonkaulan pituus.

Jousitettu jalusta on myös kevyt, joten se vaatii keskipitkän leveyden ja useita palkkeja. Niiden avulla levy on asennettu kohtisuoraan seinään. Alustavat siinä olevat reiät leikataan, puun pinta raaputetaan ja avataan lakalla. Sen sijaan, että lakka maalia voidaan käyttää, mutta paras vaihtoehto on yhdistää molemmat maalit. Tämä hylly on asennettu seinään nesteki- sien tai itsekierteittävien ruuvien avulla. Muodikas muotoiluelementti on tällaisen sisustuksen maalaustekniikan seinän sijoittelua, joka on kuuluisa häämakuvan jäljennökset.

Joskus tällä hyllyllä on huonoja merkintöjä, joissa on lainauksia alkoholin väärinkäytön vaaroista, eläinten hahmoja ja muita kevyitä painoja, tarttumattomia lisävarusteita. Tällaisen työn suorittamisen jälkeen voimme sanoa, että kotipaneeli on valmis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

80 − 70 =