Lämpöä kestävä maali mangalan maalaukselle omilla käsillä

Lämpöä kestävä maali mangalan maalaukselle omilla käsillä

Me kaikki tiedämme tapaukset, kun on tarpeen päivittää ja maalata erilaisia ​​pintoja, olipa kyse autotallinportista tai aidasta. Mutta mitä väriä haluat käyttää, jos haluat maalata lämpöpattereita tai takkaa. Esimerkiksi minun piti maalata brazier. Tällaisille pinnoille tarvitaan erityisiä maaleja, jotka kestävät korkeita lämpötiloja tai ovat täysin tulenkestäviä.

Lämpöä kestävä maali mangalan maalaukselle omilla käsillä

Maalataan yksityiskohdat lämmönkestävällä maalilla

Miksi emme käytä perinteisiä maaleja

Pinttyneiden ja muiden kuumennettujen pintojen maaleilla on oltava tiettyjä ominaisuuksia, joita tavanomaisilla väriaineilla ei yksinkertaisesti ole. Siksi uunien, lämpöpatterien, lamellien ja muiden pintojen värjäys vaatii lämmönkestävää maalia.

Lämpöä kestävä maali mangalan maalaukselle omilla käsillä

Maalaa grilliin

Värjäys tavanomaisilla maaleilla ei ole sallittua useista syistä, joita tarkastelemme jäljempänä:

 1. Pigmentin väri muuttuu lämpötilan nousun vuoksi. Mikä tahansa pinnoite voi yksinkertaisesti muuttua keltaiseksi tai mustaksi
 2. Pinnoite halkeaa, samoin kuin sen täydellinen tai osittainen irtoaminen
 3. Sidontapohja häviää ja maalikerros karsi ja hajoaa perusteellisesti

Lämpöä kestävällä seoksella on erilainen koostumus, joka on erilainen materiaalin soveltamisalan vuoksi. Esimerkiksi tiiliuuni soveltuu lämpöä kestävään maaliin - sen luontainen koostumus ei vahingoita ihmisen terveyttä ja sen ansiosta päällyste johtaa lämmön ja ei romahta. Sitä voidaan käyttää itsenäiseen väritykseen yksityisessä kodissa.

Missä materiaalia on mahdollista käyttää

Lämpöä kestävä maali mangalan maalaukselle omilla käsillä

Jarrupalojen maalaus

Palonkestävää maalia käytetään paitsi kotona, sen käyttö on erittäin tärkeää metallipinnoille, jotka tarvitsevat suojaa tulen aikana. Sellaisia ​​koostumuksia käytetään:

 • Varaus- ja hätäuloskäynnit ja portaat
 • Tulenkestävää maalia käytetään sillat ja pylväät
 • Kapasiteetit, joissa polttoaine sijaitsee, maalattu samalla periaatteella
 • Öljyputket

Mutta paitsi tällaisissa tapauksissa myös näitä materiaaleja käytetään, koska myös autoteollisuudessa tarvitaan suojaa korkeilta lämpötiloilta. Siksi maalivärit moottorit ja pakoputket. Haluan sanoa, että luettelo mahdollisista esineistä, joita on käsiteltävä lämmönkestävistä seoksista, on hyvin suuri, mutta tarvitsin vain maalata parsakaalia, vaikka tässä prosessissa on omat vivahteensa.

Tärkeää! Lämpöä kestävä maali, jota käytetään haarassa, ei aiheuta haitallisia aineita kuumennettaessa. Pehmusteiden maalit suojaavat päällystettä avotulen vaikutuksesta ja pysyvät samanaikaisesti alkuperäisessä muodossaan.

Metalliseosten tyypit

Lämpöä kestävä maali mangalan maalaukselle omilla käsillä

Lämpöä kestävä maali

Koska valmistajat tuottavat tuotteitaan eri muodoissa, jokainen voi valita oman vaihtoehdon itsenäiseen käyttöön. Tällä hetkellä tunnen tällaisia ​​värejä:

 • Nestemäiset seokset, jotka on pakattu säiliöön ja jotka ovat välittömästi käyttövalmiita
 • Sprays aerosolilla
 • jauhe

Aerosolipullojen ansiosta pinnalle levittäminen tulee hyvin yksinkertaiseksi, mutta muista, että on parempi käyttää niitä pienten värjäämisten kohteiden suhteen. Tällaisten seosten hinta on paljon suurempi kuin muut analogit, jotka johtuvat monimutkaisesta valmistuksesta ja koostumuksen komponenteista, jotka mahdollistavat maalin kuivumisen nopeasti.

Mutta jauhemaista maalia käytetään teollisuudessa. Se levitetään osaan ja sen jälkeen se paistetaan uunissa muodostaen korkealaatuisen päällysteen.

Tarvittavan seoksen valinnassa törmäsin vaatimuksiin, joilla on oltava lämmönkestävä maali:

 1. Pieni sähkö / johtavuus
 2. Koostumuksen on vastattava kemiallista hyökkäystä. Niiden ympäristövaikutusten vuoksi, joissa materiaalia käytetään, sen ominaisuudet voivat pienentyä
 3. Kulumisen kestävyys
 4. Älä anna haitallisia höyryjä ja siedä helposti teräviä lämpötilan muutoksia

Kuumuutta kestävien maalien ryhmät

Lämpöä kestävä maali mangalan maalaukselle omilla käsillä

Lämmönkestävä maali moottorille

Koska olemme tarkastelleet lämmönkestävien maalien käyttöalueita, on nyt ymmärrettävä, mitkä ryhmät jakavat. Loppujen lopuksi meillä on erilaisia ​​lämpötiloja, ja jos me maalataan säteilijöitä, jotka lämmittävät jopa 100 astetta, niin on myös teollisia esineitä, joiden lämpötila nousee 1000: een. Käytän kätevästi pienen tabletin:

lämpötila rakenne hakemus
Jopa +100 astetta Akryyli- ja alkydihartsit Jokapäiväisessä elämässä maalattaessa lämpöpattereita ja putkia
Enintään +200 Epoksimaalit Kotitalouskäyttö
Enintään +450 Epoksiesteri tai etyylisilikaattihartsi Maalaus shish kebabit ja laatikot grilli
Enintään +600 Polymeeri- ja silikonihartsit Käytetään teollisuudessa
Yli +650 Polymeerikomponentit ja lasi Maatalouden lämmityskattilat, kattilat, joita käytetään autoteollisuudessa

Me maalaamme mangaalin omilla käsillä

Lämpöä kestävä maali mangalan maalaukselle omilla käsillä

Me maalataan mangal lämpöä kestävällä maalilla

Kun tutustuin lämpöä kestäviin maaleihin lähemmäksi, tajusin, että pähkinänkuoressa tapahtuvan maalauksen pitäisi tapahtua ottaen huomioon joitakin ominaisuuksia. Katsotaan siis parranajokoneen tärkeimpiä ominaisuuksia ja ymmärrämme, kuinka maalata parranajokone.

Aluksi tiedämme, että tämän kohteen ei pidä ainoastaan ​​siirtää korkeita lämpötiloja vaan myös suojata ilmakehän vaikutuksilta. Vesi, joka putoaa metallille, joka edelleen muuttuu lämpötilan mukaan, nopeuttaa korroosioprosessia. Siksi sinun täytyy maalata mangaleja ajoissa. Joten ennen kuin ostin tarvittavan koostumuksen, huomasin, että sen pitäisi olla tällaisia ​​ominaisuuksia:

 • Lämmönkestävän maalin tulee olla myös lämmönkestävä. Valitse seokset, jotka kestävät 600-800 astetta
 • Materiaalin koostumuksessa tulisi käyttää komponentteja, jotka estävät ruostumista
 • Älä anna haitallisia ja myrkyllisiä aineita

Lue maali huolellisesti, kun olet saanut maalin. Pakkauksessa valmistaja kirjoittaa aina kaikki tarvittavat edellytykset materiaalinsa käytölle. Jos vahingossa valitset palonestoainetta, ei lämpöä kestävää maalia, sinun ei tarvitse maalata puuta, vaan puupintoja, koska ensimmäistä seosta käytetään tulipalojen estämiseen eikä kestä pitkät korkeat lämpötilat. Mutta paitsi väriaine on tärkeää laadukkaan työn kannalta. Sinun tulee heti varustaa tarvittavalla työkalulla. Jos valitset aerosoliseoksen, se levitetään välittömästi pinnalle. Nestemäinen maali on kuitenkin käytettävä harjalla tai rullalla.

Valmista pinta ennen maalausta - minua auttoi porata, jossa on suutin, mutta jos sinulla ei ole sitä, hanki hiekkapaperi. Uuni on puhdistettava huolellisesti, koska pinnan tulee olla mahdollisimman mah- dollista maalata.

 • Älä unohda, että sinun tarvitsee vain maalata haarukka ulkopuolelta, ei sisällä. Tämä johtuu siitä, että mikään maali ei kestä kestämään lämpötilaa puun tai kivihiilen polttamisen aikana
 • Poistamalla kaikki korroosio kohteen, I zashkuril it nazhdachkoy ja sitten pestä vedellä ja jauhe. Kun kaikki valmistusprosessit ovat valmiit, sinun on annettava haarukan kuivua kokonaan
 • Metallini käytän nestemäistä maalia, mutta jos käytät aerosolia, maalata sitten rauhallisella säällä ja lämpötila +20 ° C ja yli
 • Nestemäistä seosta käytetään paremmin kahdessa kerroksessa, ennen toisen levittämistä, anna ensimmäinen kuiva kuoppa - älä unohda, että ensimmäisen 20 minuutin kuluttua pinnoituksesta maalikoostumus on suojattava pölyltä. Muuten et pidä värjäyksen tulosta

tulokset

Lämpöä kestävä maali mangalan maalaukselle omilla käsillä

Me maalataan mangal lämpöä kestävällä maalilla

Haluan sanoa, että palkkion värjääminen ei ollut vaikeaa. Valmistelu ei vie niin paljon aikaa, ja alue ei ole niin suuri, että asiaa lykätään "myöhemmin". Pääasia on, miten lopputulos näyttää, sen jälkeen on paljon miellyttävämpää kutsua ystäviä paistettua shish kebabia kauniiseen parsakaaliin eikä ruostuneeseen rakentamiseen. Valitse maali varovasti ja lue käyttöohjeet ennen materiaalin käytön aloittamista. Metallin asianmukainen valmistelu ja lämpötilan noudattaminen maalauksen aikana antavat sinulle mahdollisuuden monien vuosien ajan ajatella päivittäessäsi pirtelösi ulkonäköä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

19 + = 27