Liima keraamiselle graniitille: mikä on parempaa, laatoitettu lattia, kadulla vastustuskykyinen kadulla, joka valitaan laatat

Liima keraamiselle graniitille: mikä on parempaa, laatoitettu lattia, kadulla vastustuskykyinen kadulla, joka valitaan laatat

Liima keraamiselle graniitille: mikä on parempaa, laatoitettu lattia, kadulla vastustuskykyinen kadulla, joka valitaan laatat

Ennen kuin aloitat keraamisen graniitin aloittamisen, sinun on valittava oikea liima. Kivitavara on vahva ja suosittu laattapinnoite, joka kestää ilmakehän ja kemiallisia vaikutuksia. Lisäksi materiaalilla on erinomainen mekaaninen lujuus ja tiheä rakenne, jolla on erinomainen vedenkestävä ominaisuus. Se johtuu tällaisista ominaisuuksista, että posliinin laatta on kysyntää ja se on ihanteellinen sekä ulkoisille että sisäisille töille. On huomattava, että materiaali täysin oikeuttaa odotukset vain, jos asennus on tehty oikein ja laattaliima valitaan huolellisesti.

Posliinikaasun liiman valinta: mikä koostumus on parempi

Koska posliinilevyjä käytetään monilla eri alueilla, esimerkiksi sisä- ja ulkotiloissa, seinien ja portaiden viimeistelyyn voidaan käyttää erilaisia ​​liimakoostumuksia, jotka on valittu useisiin erityisiin kriteereihin.

Liima keraamiselle graniitille: mikä on parempaa, laatoitettu lattia, kadulla vastustuskykyinen kadulla, joka valitaan laatat

Valittaessa liimaa keraamisen graniitin asettamiseksi on otettava huomioon sen mekaaninen lujuus, kosteuden kestävyys ja lämmönkestävyys

Ei ole vaikeaa liimata yhteen keraamisia graniittilaatat, koska sinun tarvitsee vain valita liimakoostumus, jonka pitäisi olla:

 • Mekaaninen lujuus;
 • Lämmönkestävyys;
 • Kosteudenkestävyys;
 • Lisääntynyt voima, joka on erityisen tärkeä, kun työskentelee suurilla kangaspuilla, koska posliinista ei ole pieniä painoja, ja on välttämätöntä valita ratkaisu, joka kestää sen pitkään.

On tärkeää huomata, että keraamisilla laatoilla on samat ominaisuudet, mutta ratkaisu liimaa se eroaa ominaisuuksista, kustannuksista ja tarkoituksesta. Myynnissä on 3 päätyyppistä liimaa, jotka voidaan valita erikoislääkärin kuvauksen, arvostelun ja suositusten mukaan. Yksiosainen on valmis koostumus laattojen valmistamiseksi. Ulkonäkö - tämä on eräänlainen mastinen, joka välittömästi ostoksen jälkeen voidaan laittaa seinälle.

Ratkaisulla on joustavuus, mutta se kuivuu pitkään.

Kaksikomponentti eli toisin sanoen? polyuretaanikomposiitti valmistetaan epoksipohjaisesti. Voit liittää laatta, jos prosessi suoritetaan sellaisella aineella kuin Portland-sementillä. Sen lisäksi koostumus sisältää pehmittimen, joka antaa vuorauksen elastisuuden. Kuivumisaika on paljon pidempi kuin hiekan ja sementin seos, mutta sitä voidaan käyttää huoneissa, joissa on teräviä lämpötilan muutoksia ja korkea kosteus.

Paras laattaliima posliinilaatoille

Monet ihmiset eivät ymmärrä, miksi on parempi käyttää erityistä liimakoostumusta keraamista graniittia vanhojen tapojen sijaan? Tärkeintä on, että keraamisella posliinilla on alhainen huokoisuus ja myös vähäinen veden imeytyminen.

Liima keraamiselle graniitille: mikä on parempaa, laatoitettu lattia, kadulla vastustuskykyinen kadulla, joka valitaan laatat

Voit tarkistaa posliinikartongin liimaus erikoisliikkeissä

Liima tulee olla:

 • Korkeimman tason tarttuminen;
 • Lisääntynyt plastisuus, joka mahdollistaa noin 20 minuutin ajan korjata laattojen sijainnin tarkemman asennuksen vuoksi;
 • Frost resistenssi, jotta voit työskennellä kadulla;
 • Kosteudenkestävyys;
 • Ekologinen yhteensopivuus;
 • Helppo asentaa;
 • monipuolisuus;
 • Mahdollisuus laskeutua lämpimään kerrokseen.

Veden imeytyminen on kompastuskivi liimaliuoksen valinnassa, koska sementtikoostumusta ei voida imeytyä posliinilaattoihin, mikä aiheuttaa aukkojen muodostumista ja lyhentää pinnoitteen käyttöikää. Keraamisen graniitin asettamiseksi sinun on valittava erityinen liima, jolla on tiettyjä ominaisuuksia, jotka eroavat huomattavasti sementti-hiekkakokoonpanosta.

Sopiva liima posliinista kivihiiltä lämpimässä kerroksessa

Paras keraamisten laattojen liima, sen koosta riippumatta, esimerkiksi 600x600 tai 30x30 cm, on sellainen, jonka avulla voit työskennellä nopeasti, tehokkaasti ja ilman häiriöitä. Keraamisten graniittien liimakuvioita myydään kahdessa eri lajissa: kuiva ja valmis. Kuiva koostumus käytetään erittäin laatu sementti ylimääräisiä modifioivan komponentteja, ja että sen käyttö olisi laimennetaan vedellä mukaisesti valmistajan ohjeiden.

Asiantuntijat suosittelevat yleisten yhdisteiden käyttöä, koska niiden käsittely on paljon helpompaa ja on mahdollista laittaa koostumus mihin tahansa lämpimään lattiaan, riippumatta niiden tyypistä.

Liima keraamiselle graniitille: mikä on parempaa, laatoitettu lattia, kadulla vastustuskykyinen kadulla, joka valitaan laatat

Keraamiselle graniitille on olemassa kahdenlaisia ​​liimoja, jotka on valittava ottaen huomioon keraamisten graniittilaattojen laatu ja koostumus

Valmis seos valmistetaan epoksihartsin ja polyuretaanin perusteella ja ennen käyttöä ei tarvitse lisätä vettä. Liimakoostumusten luokitus on erittäin suuri, mutta on toivottavaa kiinnittää ensin huomiota koostumuksen seosten eroon, mikä voi vaikuttaa niiden tarkoitukseen.

Tuotetiedot:

 1. Levyjä levittävää liima-ainetta käytetään pienikokoisen graniitin valmistukseen. Akryylia käytetään valmistukseen, ja siinä on muunnin ja keinotekoinen hartsi. Koostumuksella on erinomainen tarttuvuus, mutta se on edullista käyttää seinien viimeistelyä varten, koska se levitetään ohutkerroksessa eikä se sovi lämmitykseen.
 2. Reaktiivista tyyppiä oleva liima (esimerkiksi Axton), joka perustuu polyuretaani- ja epoksihartseihin, myydään 2 komponenttina, jotka sekoitetaan suoraan. Sekoittaminen suoritetaan mahdollisimman varovasti. Koostumuksella on erinomaiset tarttuvuusominaisuudet ja samalla se on kestävä lämpötilavaihteluille, mikä mahdollistaa sen käytön lämpimissä lattiapinnoissa.
 3. Lattialle on olemassa yleismaailmallinen koostumus, ja tähän tarkoitukseen käytetään sementtipohjaa. Täyteaine on portland-sementti. Lisäämällä hienorakeista hiekkaa syntyy supistava vaikutus, ja modifioiva komponentti lisää sen elastisuutta, lisääntynyttä tarttuvuutta ja lujuutta. Tämä koostumus sopii täydellisesti lämpimään lattian alle.

On syytä huomata, että asennettaessa sähköistä tai lämmin infrapunalattiaa on tarpeen asettaa erityiset tasoituslevyt ja alusta metalliliuokselle ennen koostumuksen levittämistä. Samaa voidaan sanoa lämpimistä nauhamaisista lattioista, koska suoraan altistuminen lämmityslaitteen liimalle aiheuttaa sen tuhoutumisen. On suositeltavaa kiinnittää liimaa kiinnittäen huomiota valmistajan suosituksiin ja lämpimän kerroksen koostumukseen ja järjestelmään. Ainoastaan ​​tässä tapauksessa on mahdollista suorittaa työt mahdollisimman korkealle ja ilman vikoja kalliin lattialämmitysjärjestelmän vahingoittamisen muodossa.

Miksi tarvitset keraamiselle graniittia varten jäätymisen kestävän liiman

Frost-resistentti liima keraamisille graniittilaattoille eroaa merkittävästi tavalliseen sementtiseokseen, koska sementin ja hiekan standardikoostumus ei kestä kovaa lämpötilan muutosta ja liian voimakasta laskua. Suorita työtä kadulla, sinun on käytettävä erikoistunutta liima-ainetta.

Liima keraamiselle graniitille: mikä on parempaa, laatoitettu lattia, kadulla vastustuskykyinen kadulla, joka valitaan laatat

Hyvät ominaisuudet ja laatu ovat keraamisten graniittien huuruja kestävä liima

Kun valitset sen, sinun on kiinnitettävä huomiota ominaisuuksien ominaisuuksiin:

 1. Liiman avulla on luotava vahva välikerros päällysteen ja substraatin väliin, ja sen on myös kestettävä suuri kuorma.
 2. Koostumuksella on oltava korkea kosteuden kestävyys, muussa tapauksessa liuos kuivauksen jälkeen voi deformoitua ensimmäisessä lämpötilaeroissa.
 3. Jos se on tarkoitus asettaa keraamiselle graniitille katuolosuhteissa, liiman tulee olla stabiili sekä korkeissa että matalissa lämpötiloissa.
 4. Kun laitat keraamiselle graniitille venäläistä tuotantoa, on tarpeen valita koostumus, jolla on maksimaalinen pakkasenkestävyys.
 5. Liuoksen on oltava joustava, jotta päällysteen laatat voidaan säätää.

On parempi olla hankkimatta koostumusta suurilta eriltä, ​​ja aina, riippuen käyttöolosuhteista, valitse oikea ratkaisu. Vain tässä tapauksessa liimaus osoittautuu kirjalliseksi ja ilman seurauksia, kuten laattakuorinta ja päällysteen muodonmuutos.

Mitä valita posliinilaattojen liima (video)

Asennuksen aikana on tarpeen ohjata päälliköiden suositukset ja kiinnittää huomiota merkintään, jolla voit määrittää liiman sopivuuden tason tiettyyn tyyppiseen laattaan ja huoneeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

12 − 4 =