Lyhyt verhot makuuhuoneessa ikkunaan sill miten ommella: mallit makuuhuone ja keittiö

Lyhyt verhot makuuhuoneessa ikkunaan sill miten ommella: mallit makuuhuone ja keittiö

Antaa sisustustöitä, ja huone itsessään suojaamiseksi liian kirkkaassa auringonvalossa ja uteliailta katseilta, pöly ja melu kaduilla, käytetty verhot, kevyt kankaita, runko ikkuna-aukot. Verhot on valmistettu eri laatua ja kudoksen tiheys kuvan ja värin vuoksi hyvin erilaisia ​​keskenään. Verhot voi olla pitkä tai lyhyt lattiaan, on keskimääräinen pituus on kynnyksen. Myös heidän nousunsa tai erottelunsa mekanismi on erilainen. Kuinka ommella talon ovet omilla käsillänne? On tarpeen määritellä ensin, jotta Missä muodossa verhot, millaista materiaalia käytetään tehtävään.

Lyhyt verhot makuuhuoneessa ikkunaan sill miten ommella: mallit makuuhuone ja keittiö

On kiinnitettävä huomiota siihen, että verhojen materiaalin väriasteikko yhdistettynä huoneen yleiseen suunnitteluun.

Valitse lomakkeen tulee perustua huoneen yleiseen sisustukseen, tyyliin ja tarkoitukseen. Keittiössä on parasta käyttää lyhyitä vaatekappaleita, mutta makuuhuoneessa tiukkojen valoystävällisten lamppujen lattia on paras vaihtoehto. Lastenhuoneessa on parasta ottaa läpikuultavat verhot, yhdistää ne verhoihin, jotka suojaavat melua ja pölyä vastaan. Olohuoneessa voit valita lähes kaikenlaisia ​​ikkunoiden aukkoja. Se voi olla austerit ja sileät klassiset verhot, ylelliset verhot, joissa on monta taitetta tai epätavallinen ja moderni kaihtimet.

Prosessin ompelu verhot kotiin

Lyhyt verhot makuuhuoneessa ikkunaan sill miten ommella: mallit makuuhuone ja keittiö

Verhokuvio, jossa kaksinkertainen lambrequin.

Mitkä ovat ikkunoiden verhomallit? Tänään talojen verhot voidaan valita eri muodoissa. Kankaat, muoto, pituus - kaikki on erilainen, mutta ompelu ei ole niin monimutkaista, on melko mahdollista hallita sitä, vaikka sillä ei ole mitään taitoja, vaan kyky työskennellä ompelukoneen kanssa.

Klassiset verhot ovat tavallisia, liukuvaan verhoja, jotka löytyvät huoneistosta useimmiten. Ne ovat erittäin yksinkertaisia ​​ommella, mutta voit antaa heille mielenkiintoisen ulkonäön erityisten lambrekkien ja puristimien avulla.

Ne on ommeltu tiheästä tai kevyestä kangasta, tulle, voidaan käyttää missä tahansa huoneessa. Tällaisten verhojen pituus voi olla jopa lattialle, ikkunaluukkuun, hieman alempi tai korkeampi kuin ikkunaluukku. Kaikki riippuu huoneen tarkoituksesta, jossa verhoa sovelletaan.

Rullaverhot ovat eräänlaisia ​​kaihtimia, jotka nousevat ylöspäin erityisellä telamekanismilla, kirjaimellisesti rullaamalla kankaalle itselleen. Kuinka ommella verhot omilla käsiisi?

Riittää valmistaa suorakulmainen kangas, joka on edullisesti läpikuultava, toinen pää on kiinnitetty työakseliin ja toinen pää on varustettu rengasohjauksella.

Tämän tyyppiset verhot voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

  • vapaasti ripustettavat kangastyypit;
  • Kangas, joka liikkuu erityisoppaita pitkin ikkunan aukon sivuja.

Roomalaiset ja itävaltalaiset verhot

Lyhyt verhot makuuhuoneessa ikkunaan sill miten ommella: mallit makuuhuone ja keittiö

Rooman verhojen kuvio.

Roomalaiset verhot tunnetaan pitkään, ne ovat eräänlaisia ​​vaakasuuntaisia ​​kaihtimia, jotka on valmistettu kankaasta tai raskaasta paperista. Ne on valmistettu liinalla, joka nousun aikana kerätään suurissa taitoksissa ja jossa on taskuja, joissa on painotusvälineitä ohjauskiskojen muodossa.

Ompelu on yksinkertaista, sinun on otettava iso suorakulmainen kangas, laskea kerrosten määrä, askel niiden väliin (tätä erityistä taulua käytetään).

Alaosassa taitokset on pieni tasku, johon ohut säleet käyttöön, paksumpi levy on ommeltu alaosa verhon käyttämällä ei menetä muotoaan pienimmänkin liikkeen ilmavirtauksen.

Frivolous laiminlyönti, jolla on oma tyyli ja ylellisyyttä - kaikki tämä epätavallinen ja kaunis Itävallan verhot. Ne ovat kankaita, jotka nousevat ylöspäin ja muodostavat alhaalta vaakasuorat koukut.

Tämän tyyppiset ompeluverhot ovat yksinkertaisia, vaatekappaleet tehdään köysien avulla, jotka vahvistetaan rungon takapäästä renkaiden avulla.

Suoritetussa muodossa verhot ovat suoraa pellavaa, mutta kun ne nostavat, ne muodostavat kauniita, hieman huolimattomia puskureita alareunassa.

Ranskalaiset verhot eroavat hieman muotoaan, mutta ovat lähimmän sukulaisensa. Ero on se, että suoristetussa tilassa ja nostoaessa on kapeita pystysuoria, elegantteja ja ylellisiä. Tällaiset verhot ovat täydellisiä missä tahansa huoneessa. Ompeluun ommeltujen makuuhuoneiden verhojen ompelu ei ole niin vaikeaa, kangasta voidaan ottaa kevyesti läpikuultava tai läpikuultava ja luo viihtyisä penumbra.

Mikä on kaihtimien kannalta kätevä?

Kaihtimet ovat kevyesti suojaavia verhoja, joita ei aina vedetä kudoksesta.

Kaihtimet tunnetaan pitkään, ne on jaettu pystysuoraan ja vaakasuoraan, ne voidaan valmistaa muovista, puusta ja jopa paperista, vaikka niissä on lukuisia edustajia ja tekstiilejä.

Ei ole vaikeata tehdä tällaista rakentamista yksin, mutta on välttämätöntä valmistaa alustava piirustus, jotta saadaan aikaan mekanismi nostolle. Kaihtimet ovat erinomaisia ​​mihin tahansa ikkunan aukkoon, sisustus voi olla myös täysin erilainen.

Voit myös yhdistää kaihtimet perinteisiin liuku- tai nostotyyppisiin verhoihin. Erityisesti ne näyttävät hyviltä, ​​kun sisustusta ei rasita paljon lisävarusteita.

No se sopii Välimeren, Latinalaisen Amerikan tyyliin, kun suuret verhot eivät sovellu. Värimalli voi olla ehdottomasti mikä tahansa, mutta puulle on parempi käyttää luonnollisia tummia sävyjä, mutta muovia ja kangasta käytetään mitä tahansa väriä.

Verho on kangasta, joka on peitetty erityisellä tavalla, sulkee ikkunan aukon. Ompeluverhoja missään huoneessa ei ole niin vaikeaa, sinulla on oltava ompeluvaatimukset, kyettävä käyttämään ompelukoneita. On tärkeää valita oikea verhon muoto, vaikka klassinen suora on hyvä jokaiseen tilaisuuteen ja huoneeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

3 + 6 =