Mikä on ero moottoblockin ja kultivaattorin välillä?

Mikä on ero moottoblockin ja kultivaattorin välillä?

Mikä on ero moottoblockin ja kultivaattorin välillä?Kultivaattorit ja moottoripyörät ovat yksinkertaisesti korvaamattomia avustajia maataloudessa, koska tämä tekniikka on käytännöllinen ja erittäin toimiva. Mutta monet ihmiset ajattelevat, että kultivaattori ja moottoripyörä ovat yhtä ja samaa, eivätkä huomaa niiden välistä eroa. Näiden kahden laitteen välillä on kuitenkin perustavanlaatuinen ero ainakin niiden toiminnallisten ominaisuuksien tasolla. Ja niin, mikä on ero moottoblockin ja kultivaattorin välillä?

hara

Mikä on ero moottoblockin ja kultivaattorin välillä?

Viljelijä on ennen kaikkea maaperänviljelyä varten. Tärkeimpien tehtävien joukossa voidaan tunnistaa maaperän valmistaminen kylvämiseen, maaperän rakenteen parantaminen sekä maaperän sekoittuminen lannoitteiden kanssa. Viljelijän tärkeimmät elementit upotetaan maahan leikkureihin, joiden kanssa ja se kyntyy. Kultivaattorin avulla voit nopeasti ajaa tontin vähäisellä vaivalla. Valitse tämä laite sivuston koon mukaan - jos sivusto on pieni (tavallinen 6 hehtaaria), kannattaa käyttää helppoa viljelijää. Lisäksi viljelijät voivat poiketa muista ominaisuuksista. Esimerkiksi markkinoilla on diesel-, bensiini- ja jopa sähkömoottori.

aisaohjatut traktorin

Mikä on ero moottoblockin ja kultivaattorin välillä?

Tämän laitteen avulla voit käsitellä maaperän nopeasti, mutta tämä ei lopeta sen toimivuutta, koska trukki on suunniteltu myös muille maataloustöille. Sen avulla voit leikata ruohoa, kasvia ja satoa. Lisäksi trukki pystyy kaivaamaan ja hiljentämään maata sekä ottamaan kasvuston pois puutarhasta.

Edellä olevasta johtopäätöksestä voidaan sanoa, että moottorilohko on toimivampi laite kuin kultivointi. Nyt markkinoilla on mahdollista ostaa moottoripyöriä useimmilla eri käyttökohteilla - veitsillä, jotka on suunniteltu kaivamaan ojia, ja ajovalot, joiden avulla voit työskennellä jopa yöllä, sähkökäynnistyksellä ja muilla. Riippuen lisälaitteiden määrästä, laitteiden hinta vaihtelee myös.

Moottorivarren ja viljelijän välinen ero

Kuten edellä mainittiin, moottoripyörä on toimintakykyisempi laite kuin viljelijä, sillä sillä on samat toiminnot, mutta se voi myös auttaa muita maataloustehtäviä. Mutta toiminnallisuuden ero ei ole ainutlaatuinen, koska on vielä joitain merkkejä, joiden avulla voidaan erottaa toisistaan ​​nämä kaksi laitetta:

  • Motoblockia voidaan yhdistää erilaisiin mekanismeihin, mikä antaa sille lisämahdollisuuksia. Esimerkiksi voit liittää aisaohjattavaa traktorin kuorma-autoa tai pumppu (jos on lampi lähellä). Joissakin malleissa on pyöreä tai höyläys.
  • Motoblokamiin verrattuna viljelijöillä on paljon vähemmän valtaa. Tämä johtuu siitä, että moottorilukkoilla on suuri joukko toimintoja. Päätavoitteena on kultivaattorit maanmuokkaus, mutta aisaohjatut ja voi suorittaa sen paljon nopeammin.
  • Kahdessa ensimmäisessä kappaleessa kuvatut moottorilohkojen edut johtuvat yhdestä merkittävästä haittatekijästä - verrattuna viljelijään, trukki painaa paljon enemmän, joten on paljon helpompaa aurattaa maata viljelijän kanssa. Jos sinun täytyy vain viljellä maata, on parempi valita kultivointi.

Mikä on ero moottoblockin ja viljelijän välillä, tärkeimmät erot ovat:

  1. Motoblock on toiminnallisempi laite, mutta viljelijä on tarkoitettu vain maaperän viljelyyn.
  2. Moottorin-lohkot voidaan kiinnittää erilaisia ​​elementtejä ja mekanismeja, jotka tekevät mahdolliseksi lisätä niiden toiminnallisuutta.
  3. Kultivaattorit ovat vähemmän tehokkaita kuin moottoripyörät.
  4. Kultivaattoreilla on vähemmän painoa, joten on helpompaa ja helpompaa työskennellä niiden kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

33 − = 32