Mikä on invertteri moottori pesukoneessa?

Mikä on invertteri moottori pesukoneessa?

Mikä on invertteri moottori pesukoneessa?

Innoittamoottori, jonka ovat tehneet Korean huolen LG: n insinöörit vuonna 2005, toivat pesukoneiden tuotannon kokonaan uudelle tasolle. Edeltäjiin verrattuna moottorilla on paremmat tekniset ominaisuudet, se on kulutusta kestävämpi ja sen vuoksi se kestää kauemmin. Siksi invertterimotit ovat niin nopeasti saavuttaneet suosiota, ja näiden yksiköiden tuotannon tekniikka on yhä useamman valmistajan hyväksymä.

Mikä on invertteri moottori pesukoneessa?

Mallin ominaisuudet

Tärkein ominaisuus tämän tyyppinen moottori on läsnä erityistä laitetta - invertterin (invertteri), joka ohjaa kierrosluku rummun ja taajuudenmuuntoyksiköstä virtaa DC AC. Näin voit hallita mekanismin toimintaa mahdollisimman tarkasti.

Mikä on invertteri moottori pesukoneessa?

Perinteisissä moottoreissa liikkuva osa moottorin - roottorin (sitä kutsutaan myös "ankkuri") virta syötetään harjojen: roottorin käämit magneettikentän tulee näkyviin, ja se alkaa pyöriä. Liikkeen nopeus riippuu verkon jännitteestä.

Taajuusmuuttajien moottoreiden pyörimisnopeus määräytyy taajuusmuuttajan ensin muunnettavan jännitteen mukaan ja syötetään sitten staattoriin. Siksi Tällaisten moottoreiden työtä voidaan ohjata pienimpään yksityiskohtiin.

Mikä on invertteri moottori pesukoneessa?

makeiset

  • Taajuusmuuttajat toimivat melkein meluisasti. Tämä indikaattori on erityisen tärkeä lapsiperheille; voit aloittaa pesun milloin tahansa pelkäämättä herättävää vauvaa.
  • Tällaisissa moottoreissa ei ole osia, jotka pystyvät nopeasti hajottamaan, koska ne toimivat käytön aikana voimakkaana kitkana. Tämä on tae siitä, että yksikkö kestää kauemmin, kuin sen asynkroniset ja keräilijän "kollegat".
  • Samasta syystä invertterimoottorit ovat tehokkaampia ja säästävät jopa 20%.
  • Invertterityyppiset moottorit tarkistavat tarkasti rummun liikkeet, mikä varmistaa pesun tiukan noudattamisen ilmoitetulla tavalla.
  • Invertterikoneet kykenevät painamaan pesua suurella nopeudella.

Mikä on invertteri moottori pesukoneessa?

haittoja

Tämän tyyppisten moottoreiden suurin haitta on niiden korkea hinta ja korkeat korjauskustannukset, jos yksikkö epäonnistuu.

Onko se kannattaa ostaa?

Kuten tiedätte, kaikki maailmassa on suhteellista. Jotta voisitte ymmärtää, haluatko valita invertteri-auton, katsokaa sitä toisesta kulmasta:

  • Tarvitsetko hiljaisuutta pesussa? On huomattava, että koneilla, joilla on suora moottorikäyttö, toimivat hiljaisemmin kuin invertterityyppiset moottorit. Taajuusmuuttaja tuottaa erittäin tarkkoja ääniä, jotka muistuttavat squeaks ja urkkuja. Lisäksi tärkein syy laitteiston äänekkääseen toimintaan ei ole moottori, vaan aktivoitu nanoruuvi ja pyörivä rumpu.
  • Onko talous totta? Itse asiassa sähkön pääasiallinen kustannus ei ole moottorissa, vaan lämmityselementin töissä. Joten, voit säästää vain 2-5% sähköstä.
  • Oletko kiinnostunut pitkäikäisyydestä? Puhuttelematta laitteiden osia, kitkan alaisena, valmistajat ovat hiukan pois sielusta: laakerit ovat kaikissa moottoreissa, ja niiden määrä on suunnilleen sama. Edellä oleva toteamus koskee pääasiassa harjoja, jotka levittävät jännitettä ankkurikäämiin. Itse asiassa niitä ei ole olemassa invertteri-moottorissa. Näiden osien kulutuskausi on kuitenkin noin 10 vuotta, ja niiden vaihto vaihtelee 2-3 ov: n sisällä.

Taajuusmuuttajatyyppinen moottori voi kestää yli 15 vuotta, mutta oletko varma, että et halua muuttaa pesukoneen mallia ennen?

  • Voimakas spin - hyvä? Suuri nopeus kehruuessa pyykki tulee melkein kuivaksi, mutta kangas vahingoittuu nopeammin ja kyyneleet.
  • Miksi tarvitset rivien tarkkuutta? Pesulaitteiden tärkein vaatimus on sen kyky pestä pyykkiä. Ja millaisia ​​kierroksia se on tehdä auto, se ei ole niin tärkeää.

Mikä on invertteri moottori pesukoneessa?

Asiantuntijat suosittelevat, että pesukoneen valinnassa kiinnitetään ennen kaikkea huomiota sen toimintaan. Taajuusmuuttajan moottori ei yksinään takaa koneen pehmittämättömyyttä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

49 − = 42