Mikä syvä tunkeutumisen alusta on parempi valita?

Mikä syvä tunkeutumisen alusta on parempi valita?

Jotta talon sisustaminen voisi säilyttää ideaalisen ulkonäön niin pitkään kuin mahdollista, on syytä valita syvä tunkeumaaluke, joka soveltuu parhaiten tämäntyyppiseen pintaan. Suurin osa materiaaleista, jotka ovat viimeistelyn perusta, erityisesti betoni ja kipsi, erottuvat erityisen huokoisella rakenteella, mikä tekee niistä vaikeita työskennellä. Lisäksi monille niistä on ominaista heikko kyky tarttua kiinni (tarttuvat muihin materiaaleihin), mikä vaikeuttaa myös viimeistelytoimenpiteiden tekemistä. Tällaisissa tapauksissa syntyy erityinen syvä tunkeutumisen aluke, joka parantaa materiaalien kykyä sitoutua.

Tällä hetkellä on olemassa monia erilaisia ​​alukeyhdisteitä, joiden valinta riippuu paitsi käsitellyn pinnan sijainnista, myös siitä huoneesta, jossa se sijaitsee. Yritetään ymmärrä kaikki tämä monimuotoisuus.

Mikä syvä tunkeutumisen alusta on parempi valita?

Valitaan syvä penetraatio aluke kattoon

Jotta valittaisiin ihanteellinen koostumus kattoon, on ensinnäkin kiinnitettävä huomiota käsiteltävän pinnan teknisiin ominaisuuksiin. Koska useimmissa tapauksissa päällekkäisyysmateriaali on betonia, alukkeella on oltava seuraavat tekniset ominaisuudet:

 • pieni dispersio-misellien koko, koska betonin kyllästyneen syvyyden tulisi olla vähintään 5 mm;
 • alukkeella on oltava antiseptiset ominaisuudet;
 • olisi vahvistettava;
 • pitäisi parantaa merkittävästi pinnan kykyä tarttua;
 • sulje pinnan huokoset, jotta viimeistelyaineiden kulutus vähenee.

Mikä syvä tunkeutumisen alusta on parempi valita?

Jotta alusta pääsee pohjaan, sen on oltava pieni koko

Ihanteellinen pohjamaalaus syvälle tunkeutumista varten sisäiseen työhön, joka vastaa kaikkia näitä ominaisuuksia - on ns. Universaaleja ratkaisuja. Myös akryyliyhdisteitä voidaan käyttää.

Mikä on parempaa sukupuolelle?

Pohjan syvälle tunkeutumisen aluke vaatii hieman erilaiset olosuhteet, toisin kuin enimmäismäärät:

 • sulkevat huokoset ja helpottavat nestemäisten formulaatioiden vähäistä imeytymistä pinnoitteeseen;
 • lisää pinnoitteen lujuutta johtuen voimakkaista mekaanisista kuormituksista pinnalla;
 • seoksen suuri tiheys sen jälkeen, kun se kuivuu.

Kaikki nämä vaatimukset täyttyvät yksinomaan erityisillä alukkeilla, myös lattialle.

Mikä syvä tunkeutumisen alusta on parempi valita?

Pohjamaalit seinille

Tässä materiaalilla on erittäin tärkeä merkitys, johon sovelletaan syvän tunkeutumisen alukea, sillä tämän pinnan kohdalla se voi olla mitä tahansa:

 1. Puiset seinät - tällaisen pinnan koostumuksen on kyettävä sulkemaan huokoset ja myös höyryä läpäisevä, jotta kosteus ei kerääntyisi seinän sisään. Tässä tapauksessa on parempi valita aluke, joka sisältää suuren määrän synteettisiä hartseja tai valita akryyliseos.
 2. Tiiliseinät - koska tiili on rakenteeltaan paljon tiheämpi kuin puu, tällaisille pinnoille tarvitaan pohjustusaine, jolla on suuri lävistysvoima. Tällöin ihanteellinen vaihtoehto on akryyliyhdisteitä.
 3. Kipsilevyseinille on tunnusomaista vahva veden läpäisevyys, koska ne ovat paremmin pohjustettuja erityisen nopean kuivausseoksen kanssa.
 4. Päällystetyt seinät - joille on ominaista vahva huokoinen pinta, minkä vuoksi ne käyttävät samoja koostumuksia kuin betonipintojen käsittelyyn, esimerkiksi akryyliseokset betoniin.

Kylpyhuoneen pohjamaalin valinta

Maaperän valintaa kylpyhuoneelle tulisi lähestyä hyvin varovasti, koska huoneeseen on ominaista korkea kosteus ja se on suotuisa ympäristö muotin, sienten ja muiden mikro-organismien kehittymiselle. Tässä suhteessa kylpyhuoneiden pintojen pohjustukseen on parempi valita erikoisratkaisuja, joilla ei ole vain korkeita tunkeutumisvyöhykkeitä vaan myös antiseptisiä ominaisuuksia, ja niillä on myös erityisiä biosidivalmisteita.

Mikä syvä tunkeutumisen alusta on parempi valita?

Seinien pohjamaalaus kylpyhuoneessa on tehtävä erityisellä, kosteisiin tiloihin tarkoitettuun koostumukseen

Lisäksi on erittäin tärkeää soveltaa alukea kylpyhuoneessa. Riippumatta siitä, kuinka hyvin maaperän tekniset ominaisuudet, jos pintaa ei ole aiemmin purettu, puhdistettu ja kuivattu - kaikki koostumuksen ominaisuudet ja teidän ponnistelut jäävät hukkaan. Lisäksi, kun olet tehnyt kaikki edellä mainitut, pinta on käsiteltävä erityisillä pesuaineilla, mukaan lukien kloridit.

Konkreettinen kosketus tai syvä tunkeutumisen alusta - mitä valita?

Yksi viime vuosina käytetyistä yleisten alukkeiden suosituista tyypistä on konkreettinen yhteys. Monet ihmiset ajattelevat, että nämä erittäin mitoitetut ominaisuudet tämän tyyppinen seos soveltuvat mille tahansa pinnalle ja selviytymään mistä tahansa ongelmasta. Yritetään ymmärtää.

Tämäntyyppisen maaperän tekniset ominaisuudet ovat lähes ihanteellisia niille pinnalle, joille on ominaista suuri tiheys ja pieni kyky tarttua, koska tämä seos imitoi samanlaista pintaa kuin höyry, mikä lisää merkittävästi sen tarttumista. Kaikissa muissa tapauksissa sen käyttö on ehdottomasti hyödytöntä ja konkreettista kosketusta on parasta korvata erityisellä pohjamaalilla tai universaalilla akryyliseoksella.

Mikä syvä tunkeutumisen alusta on parempi valita?

Alustalla tehty pintakäsittely ennen viimeistelyä on jo melkein vakiotoiminto, joka on suunniteltu helpottamaan merkittävästi paitsi itse työtä myös laatua ja viimeistelyn elämää. Pääasiassa on valita sopivan koostumuksen tyyppi riippuen huoneen ominaisuuksista ja käsiteltävän pinnan tyypistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 6 = 2