Miksi LED-merkkivalo syttyy sammumisen jälkeen

Miksi LED-merkkivalo syttyy sammumisen jälkeen

Tällä hetkellä LED-lamput ovat saavuttaneet erityisen suosion monien ihmisten keskuudessa. Niissä on pitkä käyttöikä, niille on ominaista alhainen energiankulutus ja laadukas valo. Kuitenkin aikaisemmin tai myöhemmin tällaisten valaistuslaitteiden kanssa on ongelmia ja tilaajamme usein kysyvät kysymyksen: mitä jos LED-valo hehkuu sen jälkeen, kun se sammuu? Tässä artikkelissa päätimme selvittää mahdolliset syyt ja kertoa teille, miten ongelman ratkaiseminen itse.

Miksi LED-merkkivalo syttyy sammumisen jälkeen

LED-merkkivalo syttyy sammumisen jälkeen

LED-valon syyt sammuvat

Itse asiassa nyt on monta syytä, miksi LED-lamppu voi polttaa sammumisen jälkeen. Se voi polttaa hämärästi, välkkyä tai loistaa täydellä teholla. On useita syitä:

 1. Huono lankaeristys tai muu verkon vika. Esimerkiksi johdotuksen katkaisemisen jälkeen voidaan esimerkiksi antaa vähimmäisjännite valaistuslaitteelle, joten se polttaa.
  Miksi LED-merkkivalo syttyy sammumisen jälkeen
 2. Kytkin, jolla on taustavalo. Nykyisin valaistuksella varustetut kytkimet (katso valokuvia) pidetään varsin suosittuna. Kuitenkaan kaikki ihmiset eivät tiedä, että taustavalo voi siirtää sen jännitteen lampulle, mikä johtaa sen hehkumaan. Tässä tilanteessa voit vaihtaa kytkin tai asentaa tehokkaamman valaisimen.
  Miksi LED-merkkivalo syttyy sammumisen jälkeen
 3. Lampun suunnittelussa on säteilytettyjä pattereita. Yleensä tällainen ongelma voi syntyä vain halvan kiinalaisen LED-lampun kanssa. Tämä johtuu siitä, että niitä käytetään vakavasti säästämiseen tuotannon aikana. Et voi korjata tällaista ongelmaa, sinun on ostettava uusi valaisinlaite.
  Miksi LED-merkkivalo syttyy sammumisen jälkeen
 4. Valolaitteen erityistoiminto. Kiinnitä huomiota! Joissakin laitteissa on mahdollisuus hehkua sen jälkeen, kun se on sammutettu. Joten älä pelkää heti, yritä lukea ohjeita. Kuitenkin ei ole niin monta tällaista valaisinta, joten kiinnitä huomiota muihin ongelmiin.

Mikä saa LED-lampun hehkumaan sen jälkeen, kun se on sammutettu

Yleensä monet ihmiset pelkäävät, että valo pois päältä voi olla haitallista. Itse asiassa tässä ei ole mitään hirveää, koska se ei vahingoita johdotusta. Ainoa ongelma on lamppujen käyttöikä, joka on varmasti vähentynyt.

Kiinnitä huomiota! On yksi yleisempi syy - tämä on väärä kuljettaja kokoonpano. On aika vaikea löytää tällainen ongelma nyt. Siksi kiinalaisten valaisimien ostaminen on nyt melko kiistanalainen.

Myös valolähteiden väärä liitäntä on ongelma. Täällä on paljon tietoa, mutta tämä ongelma on äärimmäisen harvinaista. Ymmärrä sen syyt ja ratkaisut suosittelemme katsomaan seuraavaa videota.

Miten ratkaista ongelma

Voimme korostaa muutamia suosituksia, jotka auttavat eroon siitä, että LED-merkkivalo palaa, kun se on pois päältä:

 • Yritä asentaa toinen lamppu. Yleensä se auttaa aina. Esimerkiksi jos kiinalainen valaisin on asennettu, aseta sen paikalle laadukas. Jos ongelma jatkuu, meidän on etsittävä syitä.
 • Jos sinulla on pistorasia, jossa on merkkivalo, ratkaise ongelma vain, kun irrotat vastavalon. Tätä ei ole vaikea tehdä ollenkaan, purkaa katkaisin ja katkaise lanka. Jos et löydä lankaa, sinun on vaihdettava täysin kytkin.
 • Jos lamppu sytytetään, mutta mitään syytä ei ole sopiva, sinun täytyy etsiä vuodon virta johdotuksessa. Täällä on tehtävä hyvä työ, mutta olemme tarkastelleet kaiken tämän yksityiskohtaisesti artikkelissa: mitkä ovat sähköjohtojen toimintahäiriöt.

Kuten näette, syy siihen, miksi LED-lamppu ei ole päällä, kun se on sammutettu nyt, on melko paljon. Mutta voit korjata ne itse. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, kirjoita kommentteja, voimme mielellämme vastata mihinkään.

Suosittelemme myös katsomaan tätä videota, mikä auttaa ratkaisemaan ongelman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 2 = 1