Mitä paremmin puuseinän seinät ovat

Mitä paremmin puuseinän seinät ovat

Puutalo on unelma monille. Ja siksi, kun on mahdollista ostaa se tai rakentaa sitä itse, haluat että se iloitsee sen lämpöä ja mukavuutta monien vuosikymmenien ajan. Ja tämän vuoksi sinun on lähestyttävä huolellisesti rakennuksen päätyä. Erityistä huomiota on kiinnitettävä kysymyksiin: mitä voin ompella seinät puutalossa ja miten se tehdään oikein.

Nyt markkinoilla on paljon tarjouksia talojen ja mökkien myynnistä, joilla on jo sisustusta. Mutta kaikkia niitä ei voi luottaa. Usein sattuu, että talouden vuoksi seinät pukeutuvat ristiriidassa kaikkien tekniikoiden kanssa. Tämä käy ilmi, ei heti, mutta vasta tietyn ajan kuluttua. Siksi paras vaihtoehto on puutalon seinien itsenäinen päällyste.

Mitä paremmin puuseinän seinät ovat

Seinävaippojen materiaalien ominaisuudet ja ominaisuudet

Puutalojen sisällä työskentelyyn voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Heidän valintansa on tarpeeksi suuri. Se alkaa erityisellä eristyksellä ja päättyy viimeistelyaineisiin - luonnollisella tai keinotekoisella alkuperällä.

Kaikilla niillä pitäisi olla seuraavat ominaisuudet:

 1. Ekologinen yhteensopivuus. Tämä on erittäin tärkeä indikaattori, joka vastaa henkilön yleisestä tilasta. Haitallisia kaasuja ei yksinkertaisesti voida hyväksyä.
 2. Luotettavuus ja kestävyys. Tietenkään ei ole mitään ikuista, mutta et voi käyttää materiaaleja, jotka eivät kestä kymmenkunta vuotta.
 3. Suojaavat ominaisuudet. Tämä sisältää oikean lämmönvaihdon, kun lämpöhäviöitä ja kylmää tunkeutumista ei sallita; vedeneristys ja suoja staattisen sähkön ulkoasulta.

Jos kaikki nämä ominaisuudet muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, voit olla varma siitä, että puuhuoneen elämä on viihtyisä ja mukava.

Mitä paremmin puuseinän seinät ovat

Huomio! Riippumatta siitä, kuinka paljon haluaa, mutta jos talo on täysin uusi, on parempi lykätä työtä useita kuukausia. Kyse on kokonaan kutistumisesta. Kyllä, se toimii edelleen, mutta ensimmäistä kertaa merkittävimmät muutokset tapahtuvat. Tai se on otettava huomioon tämä nerokkuus kerrallaan, jolloin erityiset aukot ovat eristyksissä.

Tyypit viimeistelevät

On mahdotonta ottaa materiaalia ja kynsi se talon seinille. Tästä ei tule mitään hyvää. Kaikki viimeistelyyn liittyy useita toisiinsa liittyviä vaiheita. Tärkein niistä on viimeistely: karkea ja viimeistely.

Karkea työ:

 • Eristys koko talon ympärysmitta. Kaikki saumat ja saumat, jotka löytyvät suurilta määriltä puurakenteissa, on suljettu. Voit käyttää tätä paikkaa.
 • Ikkunoita ja ovikehyksiä on asennettu.
 • Lattia asetetaan.
 • Seinät ja katot valmistellaan.

Joka tapauksessa, ilman näitä toimenpiteitä, on mahdotonta aloittaa seinäpinta. Tämän periaatteen rikkominen johtaa siihen, että työ asetetaan päällekkäin, eikä yksikään niistä voida suorittaa todella laadullisesti.

Mitä paremmin puuseinän seinät ovat

Valmistellaan puutalon seiniä viimeistelyyn

Viimeistelytehtävät:

 • Seinät on eristetty sisäpuolelta. Lämmitin asetetaan pystytettävän laatikon soluihin. Käytetty materiaali on mineraalivillaa tai polystyreeniä.
 • Sovita valmiit viestit.
 • Pinta on päällystetty.

Mitä puuportaan sisäpintaan käytetään

Puuhuoneen puitteissa työskentelevät useat perustyyppiset materiaalit. Vaikka ne ovat paljon suurempia. Mikä on parempi, valitaan tietystä tilanteesta.

valettu

Mikä tämä on? Vuoraus on jalostuskartonki, jonka jälkeen se sai tarpeeksi ohut ja sai koristeellisen ulkoasun. Erinomainen sisätilojen työstämiseen seinillä. Tämä sisältää Falshrus.

Mitä paremmin puuseinän seinät ovat

Seinän koristelu väärällä kiskolla (jäljitelmäpalkki)

Tärkeää! Ennen tämän tuotteen valitsemista sinun on tiedettävä sen luokka. Yhteensä on kolme. Mitä korkeampi tämä indeksi on, sitä korkeampi laatu ja ulkoiset ominaisuudet ovat.

Tällä materiaalilla on seuraavat ominaisuudet:

 • Siinä on riittävän korkea mekaaninen lujuus.
 • Se on täysin ekologinen ja sillä on suuri höyryläpäisevyys.
 • Ei vaadi erityisiä käyttötaitoja.
 • Kiinnitetään olkapuilla tai urilla.

Yleensä vuoraus on suosikkimateriaalia puutaloille, mökeille ja kylpyläkohteille. Tosiasia on, että usein oletetaan, että kaikki rakennusmateriaalien luonnontilaisuus ovat elementtinä rakennetussa rakennuksessa.

Mitä paremmin puuseinän seinät ovat

Vuoraus on johtava puutöiden sisäisten verhousmateriaalien joukossa

On pidettävä mielessä, että piilotettaessa kaikki mahdolliset epätasaisuudet, jotka ovat niin rikkaita puuseinien seinissä, on tarpeen tehdä etukäteen laatikko. Tämä helpottaa lämmittimien (mineraalivillaa, polystyreeniä) järjestämistä ja yksinkertaistaa vuorin kiinnitystä.

Emme voi pohtia joitain tämäntyyppisten materiaalien puutteista:

 1. Vaatii jatkokäsittelyä. Nimittäin - maalaus, lakkaus tai muu impregnointi.
 2. Vääristymä. Tämä on erityisen havaittavissa, kun lämpötilan muutoksia havaitaan. Esimerkiksi taloa ei lämmitä jatkuvasti.
 3. Valitessaan voi olla monia puutteellisia tuotteita.
 4. Se tarvitsee korkealaatuista kuivausta.

Block House

Periaatteessa tämä materiaali voi johtua vuorauksesta. Mutta se erottuu näkyvästi taustastaan ​​ja on varsin suosittu.

Mitä paremmin puuseinän seinät ovat

Päällystys lohko-talossa

ominaisuudet:

 • Se on täysin ekologinen.
 • Se on erinomainen mekaaninen lujuus.
 • Tämän materiaalin jopa suuren rakenteen paino ei ole kovin suuri.
 • Imeyttää ulkoisen melun.
 • Materiaali hengittää (kuitenkin, kuten kaikki muut autot).
 • Luo ainutlaatuinen mikroilmasto.

Block-talo eroaa standardin vuorauksesta sillä, että sillä on eri etuosa ja levyjen koko. Toisin sanoen ne jäljittelevät lieriömäisen lokin ulkonäköä niiden ulkonäön kanssa. Näin voit luoda sisätilojen, jotka ovat aivan kuin kotona hirsitalosta.

kipsilevy

Melko usein käytetty materiaali. Kipsilevyn tärkein etu on se, että se on tarpeeksi halpa, ja sen avulla voit nopeasti leikata seinät sisälle kaikkiin huoneisiin.

Mitä paremmin puuseinän seinät ovat

Jos ei ole tavoite saavuttaa mahdollisimman suurta luonnonmukaisuutta puutalon viimeistelyssä, voit seinät koristella kipsilevyllä, jonka jälkimmäinen koristeellinen muotoilu

Jotkut ominaisuudet kipsipaperilla ja sen ominaisuuksilla:

 • Ympäristöystävällinen materiaali, joka säätää huoneen kosteutta.
 • Ihanteellinen koristekerroksen myöhempää käyttöä varten. Se ei sinällään näytä tässä roolissa.
 • Asennettu erikoisrakenteiseen kehykseen.
 • Ei vaadi erityistä valmistetta ennen käyttöä.

Hänellä on myös miinukset. Nimittäin: sitä ei voi käyttää tiloissa, joita ei ole lämmitetty, ja myös pelkäävät liiallisesta kosteudesta.

Kaikki seinänpäällysteen työ on parempi aloittaa haluamasi sisätilan valinta. Joten, vuoraus (sen lajikkeet) mahdollistaa saada käytännössä luonnollinen muotoilu, joka jäljittelee erilaisia ​​puita. Kipsilevyllä voit luoda täydellisen yksilöllisyyden ja käyttää erilaisia ​​myöhempiä koristeellisia kerroksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

28 + = 31