Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

Sisäänkäynnin oven rinteiden viimeistely voidaan tehdä eri tavoin. Jokaisella käytettävissä olevista vaihtoehdoista on sen etuja ja haittoja ja valitaan erikseen. On suositeltavaa ottaa huomioon monet tekijät, jotka ovat sisustuksen yleisessä suunnittelussa, mahdollisista taloudellisista kustannuksista sekä taidoista, joita tarvitaan kaikkien vaiheiden suorittamiseen.

Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

Työn toteuttamisen syyt

Onko leikata etuoven rinteitä? Tällainen kysymys syntyy aina silloin, kun tällainen viimeistely on tarpeen. Tämän työn syyt voivat olla monia:

 • Uuden mallin asennus. Tämä on yleisin tilanne. Asennuksen aikana viereiset alueet tuhoutuvat. Usein vanhojen talojen kohdalla tapahtuu usein vanhan kaltevuuskerroksen täydellinen irtoaminen, koska ne on valmistettu kipsistä. On otettava huomioon, että uusi ovi on asennettava oikein ilman vääristymiä, jotta seuraavat korjaustyöt jätettäisiin pois.
 • Vikojen esiintyminen. Ajan myötä kaikki viimeistely heikkenee. Rinteillä on sama tilanne, varsinkin jos ne muodostavat sisäänkäynnin aukon. Pinnalle ilmenee halkeamia, irtoamista, mekaanisten vaikutusten jälkiä. On erittäin tärkeää arvioida tilanne ajoissa uusien oviaukkojen asentamisen suorittamatta tarpeettomia töitä.
 • Muuta huoneen yleistä ulkoasua. Itse asiassa sisäänkäynnin ja sisäovien uudet vuoraukset omilla kädillä ovat tarpeen, kun vierekkäisten huoneiden suunnittelu muuttuu. Joskus näyttää siltä, ​​että oven kaltevuus on paikka, joka ei vaikuta sisätilojen ulkonäköön. Tämä on väärä mielipide, koska jopa tällaisella näennäisesti merkityksettömällä yksityiskohdalla on tärkeä rooli.

Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

Lisävarusteet oven sisäänkäynnin rinteiden viimeistelyyn

Huomautus! On yksi syy rinteiden korvaamiseen, joka koostuu muotin ja sienen ulkonäöstä. Tilanne vaatii pinnan puhdistamista maahan, poistamalla kaikki haavoittuneet alueet ja kyllästämällä antiseptiset aineet. Sinun pitäisi heti löytää syyt, jotka johtavat tähän ongelmaan.

Minkä materiaalin pitäisi valita kaltevuuslaitteelle?

On monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit tehdä etuoven ovien omia käsiä.

 1. Kipsi.
  Tätä viimeistelyainetta käytetään kaikkialla. On syytä muistaa, että tämä vaihtoehto on edullisin. Kaikki työ tehdään itsenäisesti ilman erikoistyökaluja. Hiljattain tämä menetelmä oli yksi tärkeimmistä, mutta viime aikoina sen suosio alkoi laskea. On monia syitä tähän, joista erottuu - ei kaunein ulkonäkö. Tietenkin tämä tilanne on helppo korjata, jos käytät koristeellisia ja teksturoituja kipsiä.

  Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Rappaus rinteessä

 2. Kipsilevy.
  GKL-levyjen suosio kasvaa vain. Tämän materiaalin avulla voit suorittaa kaiken työn tarpeeksi nopeasti. Mutta tämä pätee suurille alueille. Jos sisäänkäynnin oven kaltevuus tehdään sisäpuolelta, tarvitaan lisää manipulointeja. Tosiasia on, että asennusvaiheessa on olemassa lukuisia halkeamia (nivelet), jotka tarvitsevat kitti-kittiä.

  Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Kipsilevyn kaltevuus asennuksen aikana

 3. MDF-paneelit.
  Tämä tulisi sisältää ja laminoida. Tällaiset tuotteet ovat erinomaisia ​​viimeistelyyn. Paneelit on asennettu hyvin yksinkertaisesti, tuloksena oleva pinta on erinomainen ulkonäkö. Mutta on yksi haittapuoli, jos aukon leveys on suurempi kuin käytetty materiaali, silloin on välttämätöntä suorittaa telakointi. Laminaatti muodostaa vähemmän näkyviä saumoja, mutta ne heikentävät myös visuaalista havainnointia.

  Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Oven sisääntulon avaaminen MDF: llä

 4. Luonnonpuuta.
  Luonnollisen puutavaran tekeminen luonnollisesti on melko kallis menettely. Mutta emme saa unohtaa, että on hyvin kaunis pinnoite, jolla on rajoittamaton kestävyys. Tarvittaessa voit tehdä korjaustöitä. Kaikki toiminnot on suoritettava lukuisten teknisten vivahteiden mukaisesti.

  Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Luukun vinot

 5. LDPE-materiaaleja.
  Tämän vaihtoehdon avulla voit peittää jopa hyvin laaja aukot. Monet virheellisesti tuntevat lastulevyn yksinomaan materiaalina huonekalujen valmistukseen. Itse asiassa sisääntuloaukon vieressä olevien alueiden vuoraukseen käytetään ohuempia levyjä, joilla on erittäin vaikuttavia ominaisuuksia.

  Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Lastulevyyn

  Vihje! Tällä hetkellä on laaja valikoima lastulevyä. Asennukseen käytetään arkkia, joiden paksuus on 6-10 mm.

 6. PVC-paneelit.
  Muoviset rinteet - tämä on vaihtoehto, joka sopii parhaiten ikkunoiden aukkojen kanssa. Tosiasia on, että tämäntyyppiset tuotteet tulevat usein epäselväksi syöttörakenteiden materiaalin kanssa. Tietenkin modernin tekniikan avulla voit valita oikean ratkaisun, mutta ei aina sitä.

  Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

  PVC-paneeleista valmistetut luukut

 7. Koristeellinen kivi ja tiili.
  On käsitystä, että tämä menetelmä on nopeasti tulossa muotia. Itse asiassa tilanne ei ole niin surullinen. Tällainen materiaali mahdollistaa yksilöllisen ja luotettavan pinnan saamisen. Olisi pidettävä mielessä, että osien asettaminen vie paljon aikaa. Monet mestarit kiinnittävät huomiota siihen, että tulevaisuudessa se on hyvin vaikea viimeistellä. Loppujen lopuksi työtä on tarpeen soveltaa rajoitettu joukko vaihtoehtoja. Joten esimerkiksi paneelien edessä on vaikea - ne ovat vaikeasti sovitettavissa muurauksen alle.

  Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Sisäänkäynnin oven avaaminen koristekivellä

 8. Transoms.
  Tämä materiaali soveltuu parhaiten sisäseinien rinteiden asentamiseen. Tällaisten rakenteiden ruutuun liittyy tämän vaihtoehdon käyttö. Siksi ovenvalmistajat kehittävät oven, joka on täysin samanlainen kuin väri- ja tekstuuri.

  Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Paeta doborista

Valmistelut

Rinteiden asentaminen etuoviin alkaa valmistelusta. On tärkeää suorittaa työ laadullisesti, jotta mahdollisten ongelmien korjaaminen vältetään.

Toimet ovat seuraavat:

 • Pinta puhdistetaan vanhan kerroksen olemassa olevista jäämistä. Jos pinnoite murenee, se on poistettava kokonaan pohjaan.
 • Jos uusi malli on asennettu, on ylimääräistä vaahtoa. Se leikataan kirjoitusveitsellä. Et voi sallia turhien poistojen poistamista.
 • Kaikki nivelen ja seinän väliset liitokset ja halkeamat ovat tahriintuneet. Tiivistys suoritetaan kehän ympärillä.
 • Seinien osat viimeistellään kipsiä käyttäen. Jos levy- ja paneelimateriaaleja asennetaan, sisääntuloportin rinteiden upotus suoritetaan ilman pinnan huolellista tasaamista.
 • On tarpeen käsitellä antiseptisiä ja pohjustuskoostumuksia. Tämä auttaa estämään homeen ja sienen ulkonäön. Ja se parantaa myös tarttuvuutta, jos oviaukkojen koristelu etuseinän asennuksen jälkeen tehdään koristeellisilla seoksilla.
 • On välttämätöntä saavuttaa täysin sellaiset paikat, jotka voivat sisältää pieniä halkeamia. Nämä, joskus huomaamattomat puutteet, jotka ovat luonnosten ja epämiellyttävän urut, kun tulee sisäänkäyntireikiin.

Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

Valmistelut portaiden sisäänkäynnin oven rinteille

Oven rinteitä asennetaan vasta valmistelun jälkeen.

Joidenkin materiaalien kanssa käytettyjen tekniikoiden näkökulma

Jokaisella materiaalilla on omat ominaispiirteensä ja tekniset näkökohdat, joita on tarkasteltava tarkemmin.

Työnnä kipsi: yksinkertainen ja koristeellinen (kuvioitu)

Runkoväylät oven edessä tavallisella rappauslaitteella tehdään seuraavasti:

 1. Valmistetaan tarvittava määrä seosta, joka kestää 35-40 minuuttia. Jos on ylijäämiä, he menettävät nopeasti ominaisuutensa.
 2. Liuos tulee levittää kerroksille, jotka ovat 1-1,5 senttimetriä. Otetaan huomioon, että useammalla kuin kahdella kerroksella tarvitaan vahvistustekniikan vahvistamista.
 3. Saadakseen tasopinnan - majakat on asennettu. Ne kiinnitetään pieni määrä kipsiä.
 4. On realistista arvioida kokemusta. Jos se ei riitä, niin ympäröivän puupylväiden pinon ulkoreunaan. Sen pitäisi työntyä levitetyn kerroksen leveydeltä. Eli se toimii ohjeena vääristymisen estämiseksi.
 5. Kuivauksen jälkeen - majakat poistetaan, mikä jättää pieniä vikoja. Ne poistetaan vasta valmistetulla liuoksella. On välttämätöntä olla varovainen poistamalla säleet. Kulmia voidaan vahvistaa rei'itetyillä kulmilla.

Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

Stucco oviaukkoja vaatii tiettyjä taitoja

Kun pinta kuivuu kokonaan, sisäänkäyntiovien rinteet on koristeltu koristeellisilla materiaaleilla. Se voi olla maali, taustakuva. Mutta se on paljon mielenkiintoisempaa katsoa koriste kipsi (kuvioitu kitti). Sitä käytetään alukkeen jälkeen:

 • Koriste seos asetetaan pinnalle.
 • Eri laitteiden avulla muodostetaan helpotus. Jos käytetään koristeellista liuosta, päällyste saadaan oikealla levityksellä.
 • Tulevaisuudessa käytetystä materiaalista riippuen käytetään maalaa, lakkaa tai vahaa.

Näin kipsi voi silti olla erinomainen ratkaisu rinteiden viimeistelyyn, varsinkin jos sisätilojen yksinkertaiset korjaukset tai korjaukset tehdään.

Kipsilevy: asennus kittiin

Kuinka tehdä sisäänkäynnin oven rinteitä GKL-levyjen avulla? Teokset toteutetaan seuraavan periaatteen mukaisesti:

 1. Kiinnitysmateriaalina käytetään täyteainetta. Se on hienoa tässä työssä.
 2. Prosessi alkaa avaamalla varovasti mittaus. Kaikki käytettävissä olevat parametrit on poistettava. Niiden perusteella rakennetaan jokaisen yksityiskohdan järjestelmä. Olisi otettava huomioon, että sisäänkäyntiovilla on kaltevat aukot. Tämä on tärkeä vivahde.
 3. Kipsilevy leikataan palasiksi. Tätä varten arkkia leikataan rakennusviivalla. Tietenkin reunat osoittautuvat erittäin epätasaisiksi, ne on suljettava kittiä.

  Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Kipsilevyjen leikkaaminen

 4. Kaikki elementit sopivat paikalleen.

  Huomautus! On tärkeää muistaa, että vaakasuora elementti asetetaan päällekkäin kahdelle pystysuoralle osalle. Sen paksuus vähennetään telineiden mitoilta.

 5. Putty asetetaan materiaalin röyhylle. Se jaetaan "läiskät".
 6. Jokainen osa asennetaan paikalleen. Tarvittaessa asetetaan lukot, joiden tehtävä on puupalkin avulla.

  Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Kipsilevyn asennus kittiin

Kuinka korjata ilmestyvät nivelet ja halkeamat? Itse asiassa, kun ovi itse asentaa kipsilevyjen palaset, tarvitset viimeistelytoiminnan. Ne koostuvat siitä, että kulmat on muodostettu rei'itetyillä vuorauksilla ja pinta peitetään kittipintaisella kerroksella.

GKL-levyjen asennus eroaa kipsauksesta siinä, että substraatti muodostuu paljon nopeammin. Työ ei vaadi erityisiä taitoja.

MDF-paneelit: kiinnitys laatikkoon

Viimeistelyreitit MDF-paneelien läpi suoritetaan laatikossa. Tämä menetelmä on parempi tilanteissa, joissa asennusvarma on suurempi kuin 4 cm.

Asenna tuote seuraavalla tekniikalla:

 1. Aukon ympärillä on puupalkki. Yksityiskohdat asetetaan vaakasuoraan. Kiinnitys tehdään kielekkeillä.
 2. Kasveja on käsiteltävä antiseptisellä ennen asennusta.
 3. Tuloksena olevat solut täytetään lämmittimellä.
 4. Kaikki osat mitataan. Paneelit leikataan. He yrittävät paikkansa.
 5. Kiinnitys koskee itsekierteittäviä ruuveja, jotka on ruuvattu hyvin reunoihin. Ne peitetään koristeellisilla kulmilla.
 6. Siten kaikki elementit on kiinnitetty kehykseen.

Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

MDF-rinteiden vaipuminen: oviaukko ennen viimeistelyä ja sen jälkeen

Seuraavaksi suoritetaan lopullinen viimeistely. Seinän ja MDF: n väliset liitokset peitetään kittiä. Maa on kiillotettu. Kaikki saumat ovat piilossa päällekkäisten kulmien alle.

ЛДСП: asennus pystysuorille telineille

Ovet rinteillä omiin käsiinsä lastulevyyn eivät ole paras ratkaisu. Mutta oikealla asennuksella - päällyste on kestävä.

 1. Koko prosessi on melkein sama kuin MDF-paneeleilla. Ero on se, että puupalkki asennetaan pystysuoraan. Eli sinun täytyy saada kaksi telineestä, jotka on kiinnitetty kumpaankin reunaan.
 2. Työssä käytetään LDPS, joka soveltuu parhaiten paksuuteen. Kun mitat on poistettu, osat leikataan.
 3. Veden sisääntulon aiheuttaman materiaalin korjaamisen välttämiseksi kaikki avoimet päät on rasvattu tiivistysaineella.
 4. Elementit kiinnitetään esiporaisilla rei'illä, joiden alkuperäisen syvyyden on oltava hieman suurempi kuin korkin halkaisija. Näin voit hukuttaa ruuvit niin, etteivät ne vahingoita etupuolta. Kaikki reiät on peitetty erikoisella vahalla tai tiivistetty vuoriin.
 5. Kaikki kulmat ja liitokset on peitetty koristekulmilla.

Tämä menetelmä on kätevä, jos sisäovet rinteillä ovat vuorattuina, jotka ovat vähemmän alttiita kosteudelle.

PVC-paneelit: kiinnitys liimalla

Tätä materiaalia käytetään harvemmin tällaisiin töihin. Monet uskovat myös, että voit halutessasi valita halvimmat vaihtoehdot. Itse asiassa tämä valinta johtaa siihen, että pinnoite alkaa huonontua heti asennuksen jälkeen: vikoja ilmenee, väri muuttuu.

Useimmiten muoviset paneelit kiinnitetään liima-aineeseen:

 1. Valmistelutyö tehdään huolellisesti. Erot eivät saisi olla yli 2 mm / 1 m.
 2. Levyt leikataan vuorattuina alueilta poistettujen mittojen mukaan.
 3. On pidettävä mielessä, että kiinnitys tehdään liimalla. Siksi ennen kaikkien rinteiden asennusta omalla kädellä, kaikkien pintojen on oltava esikäsiteltyjä. Seinille käytetään pohjamaalia, ja muovia hiotaan hiukkasilla hiukan sisäpuolelta. Tällaiset menetelmät lisäävät adheesiota.
 4. Liimaa levittää käärme. On tärkeää harkita, että ylimääräiset seokset poistetaan välittömästi, muuten pinta saattaa vaurioitua, mikä johtaa osien korjaamiseen tai vaihtamiseen.
 5. Elementit painetaan pohjaa vasten, mutta niitä ei pidetä, mutta heti repeytyvät. Odotettuaan muutaman minuutin, ne pysyvät kiinteinä.
 6. Nyt on vain korjattava koristepaloja.

Miten päätyä sisäänkäynnin oven rinteille: erilaisia ​​vaihtoehtoja

Nopein ja nopein tapa asentaa PVC-paneelit rinteisiin on liiman kiinnittäminen

Modernit PVC-versiot ovat riittävän vahvoja ja kauniita. Vaihtoehtona käytetään sandwich-paneelia.

Koristeellinen kivi ja tiili (laatta): tärkein asia on tehdä kaavio

Kuinka tehdä rinteitä keinokivestä tai vastaavista materiaaleista? Menettely on seuraava:

 1. Kaikki alkaa järjestelmän laatimisesta. Sen pitäisi kuvastaa elementtien todellista asemaa. Jos tiilet voidaan asettaa paperiin, niin kiven on tehtävä enemmän työtä.
 2. Aluksi pinta on merkitty. Siinä otetaan välittömästi huomioon, ovatko osat vain ulkoneman tai kehyksen sisäpuolella.
 3. Lattia on tarkka. Sen pitäisi olla melko yksityiskohtainen.
 4. Siirry nyt eteenpäin. Kivestä on kiinnitetty liimaa tai erityinen seos. On tärkeää harkita - käyttää saumatonta tai saumatonta teknologiaa.
 5. Levittämisen jälkeen, jos pintaa ei ole suojattu, se on lakattu.

Siten oviaukot voidaan tehdä eri materiaaleista. Jokainen vaihtoehto valitaan erikseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

1 + = 5