Miten valita sopiva laminaatti ovelle?

Kun valitset lattianpäällysteen, sinun on kiinnitettävä huomiota ympäröivään ympäristöön. Esimerkiksi, jos valitset oikein laminaatin, sinun on harkittava yhdistelmää huoneen ovilehtien värin kanssa. Lattiamateriaali sopii täydellisesti sisätilojen oviin ja antaa sisustukseen tyylikkäitä piirteitä.

Miten valita sopiva laminaatti ovelle?

Oikean huoneenrakenteen luomiseksi laminaatin pitäisi mennä hyvin huoneen oveen.

Neutraalit värit

Nosta ovi ja laminaatti oikea sävy ei ole niin helppoa kuin se kuulostaa. On välttämätöntä kiinnittää huomiota siihen, miten värit yhdistetään huoneen muun sisätilojen kesken, jotta ne yhdenmukaistuisivat keskenään. Yleensä lattia- ja ovilehdet ostetaan samalta alueelta, samoin ikkunoiden kehyksissä. Jos on vaikea valita, asiantuntijat suosittelevat pysähtymään yleisemmällä vaihtoehdolla, toisin sanoen mieluummin lämmin kullanvärinen ja vaalea beige-muunnos.

Miten valita sopiva laminaatti ovelle?

Laminaatin yleisimpiä värejä voi ostaa missä tahansa rakennustyössä.

Jokainen koristelu on käytännöllisempää sävyttää tuhkaa, akaasiaa, kevyttä alderia, hunajaa koivua, vaaleaa tammaa. Nämä vaihtoehdot eivät ole pelkästään niin kutsuttuja universaaleja, ne sopivat erinomaisesti mihin tahansa tyyliin, täydellisesti yhdistettynä monien viimeistelyjen kanssa. Valitessaan tällaisia ​​värejä on tärkeää varmistaa, että niillä ei ole punaisia ​​sävyjä. Tässä tapauksessa niiden yhdistäminen on vaikeaa, punaista ja kirkkaan keltaista, ja muut sävyt yhdistyvät erittäin vaikeaksi. Pimeitä ovia ei voi käyttää täällä, kylmät vaaleat värit, lila, vaaleanpunainen, vaaleanpunainen, violetti eivät sovi. Punainen asteikko sopii hyvin vain oranssin, terrakottan, ruskean, vihreän sävyin.

Kylmät sävyt: valkoinen sisätiloissa

Cool sävyt voidaan käyttää ei aina, useimmiten niitä käytetään eteläisen ja itäisen huonetta, iso huone tai pieni, jos luonnonvaloa taso on hyvä. Lattian ja oven viimeistelyyn käytetään valkaistuvan tamman, maitomaisten kermanvärin sävyjä. Sitä käytetään ja puhdas valkoinen oviin ja hieman lattialle tummempi.

Miten valita sopiva laminaatti ovelle?

Pimeä laminaatti sisustuksessa on hyvin yhdistetty valkoiseksi tapetiksi.

Sinun on oltava varovainen seinien harmaa. Sitä voidaan käyttää turvallisesti klassista tyyliä tai korkean teknologian, mutta muunlaisia ​​sisustus tehden monimutkaista. Laminaatin alle olevan oven avaaminen sellaisessa mittakaavassa ei ole liian vaikeaa. Valkoinen väri on helppo valita ovilevyn, lattia voi olla kaksivärinen, mutta Windows on otettava vain valkoinen, ruskea tai varjossa puun ei sovellu. Et voi soveltaa valkoiset ovet ja ikkunat, kun lattia on tehty tummia sävyjä, kuten wenge tai tumma tammi.

Tumma värimaailma

Kuinka valita laminaatti, jos sisäovet ovat tummat? On tarpeen kiinnittää huomiota perusäänen valintaan. Lattialle parhaat vaihtoehdot ovat tumma kastanja, tumma tammi, ruskea wenge-sävy. Tumma ovipaneelit tehdään yleensä samassa mittakaavassa, vaan niiden sävyt on täsmälleen, muuten tilanne disharmonious.

Miten valita sopiva laminaatti ovelle?

Tummat ovet voidaan yhdistää laminaatin vaaleisiin väreihin.

On suositeltavaa kiinnittää huomiota myös ikkuna-aukkojen väripalettiin. Kontrastiyhdistelmiä tummalle suunnittelulle ei sovelleta, ne näyttävät paitsi huonolta, mutta myös luovat erittäin epämiellyttävän kodinympäristön. On parasta valita muotoilu yhdellä värisegmentillä, jolloin sisätilat ovat mahdollisimman mukavat ja orgaaniset.

Tänä vuonna eri wenge-sävyt ovat suosittuja, mutta on parasta käyttää tummanruskea, joka soveltuu parhaiten lattian, ovien, ikkunoiden aukkojen koristelemiseen. Kun suunnittelet tällaista sisustusta, sinun on välittömästi määritettävä, mitä sävyä käytetään oikein seinien, tekstiilien, mattojen ja muiden värien valitsemiseen. Valitessasi wengen, on muistettava, että tämä variantti ei siedä kontrastia. Klassista sisustusta wengea ei suositella, varsinkin kun se on yhdistetty suuriin metalliosioihin. Mikä parasta, tämä paletti kylmällä äänellä sopii moderniin sisätilaan korkean teknologian tyyliin.

Useita sävyjä lattialle ja oville

Nykyään lattian viimeistelyyn valitaan yhä useampia värejä sisältävät pinnoitteet. Esimerkiksi lattia on koristeltu mustavalkoisella, ruusupuupuikolla, tiikeripuusta. Kuinka valita laminaatin väri, joka tässä tapauksessa lähestyy täysin ovea? On valittava sävyt siten, että ainakin yksi laminaattikerroksen väreistä vastaa ovenlehden varjostusta. Huomiota on kiinnitettävä myös siihen, mitä maalia käytetään huoneen sisustuksessa ja mikä on luonnonvalon taso.

Jos rakenne sallii, ovet voidaan valaista antaa sisätilalle visuaalisesti tilavampi tila.

Eteläisissä tiloissa on melko mahdollista käyttää entistäkin rohkeampia ratkaisuja, sisätilojen ovi-lehtiä voidaan sijoittaa jopa tummille sävyille.

Kun valitset laminaatin huoneisiin, sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä, varsinkin kun korjaat itseäsi ilman ammattitaitoisten suunnittelijoiden osallistumista. Tässä tapauksessa noudata näitä sääntöjä:

  1. Samaa väriä laminaattiin ja oviin voidaan käyttää pienissä huoneissa sisemmän sisemmän harmoniaa varten.
  2. Pohjois- ja länsihuoneet soveltuvat parhaiten vaaleisiin väreihin tai tuotteisiin, joiden valoisa valo on.
  3. Suurille alueille on suositeltavaa käyttää kontrastia laminaatin sävyjen ja sisäovien välillä.
  4. Kontrastimallia käytettäessä huomiota on kiinnitettävä jalustan valintaan. Sen pitäisi olla vaaleampi sävy, joka vastaa levyn tai ovilehden vaaleaa sävyä.
  5. Valitessaan mitä tahansa väriä, sävyn on oltava samantyyppistä. Jos lattiaan käytetään kylmää sävyä, tulee tällainen valita ovesta (lämpimillä sävyillä samoja ehtoja noudatetaan).

Lattianpäällysteiden valinta on melko vaikea tehtävä, mutta on täysin mahdollista hallita sitä itsenäisesti. On vain seurattava sisätilojen värimaailman erityisolosuhteita saadakseen vaikuttavan tuloksen ja mukavan huoneen.