Miten voin vaihtaa kuminauhan (mansetti) pesukoneessa?

Miten voin vaihtaa kuminauhan (mansetti) pesukoneessa?

Miten voin vaihtaa kuminauhan (mansetti) pesukoneessa?

Maskin korvaaminen pesukoneessa etupainotteisesti voidaan vaatia useista syistä, mutta tätä tehtävää varten ei ole tarpeen soittaa päällikölle. Voit vaihtaa elastisen nauhan kotona ilman minkäänlaisten kirjoituskoneiden erikoistyökaluja, onko se Indesitin, Samsungin, LG: n tai muun brändin malli. Menettely kestää noin 30-60 minuuttia ja säästää rahaa, jos ymmärrät, miten mansetti korvataan.

Miten voin vaihtaa kuminauhan (mansetti) pesukoneessa?

Vahinkojen syyt

Rannekkeen vaihto tapahtuu useimmiten sen vuoksi, että ne ovat murtumat tai halkeamat, jotka kulkevat vettä pesun aikana. Tällaisten vaurioiden syntymisen seurauksena koneen omistaja näkee veden vuotamisen luukun alla, ja tutkittuaan mansetti itse huomaa halkeamia tai kyyneleitä, jotka voivat olla erikokoisia. Tämän tilanteen syyt ovat tällaisia ​​tekijöitä:

 • Tiivisteen luonnollinen kuluminen. Koneen käytön aikana käsi on jatkuvasti altis rummun ja pyykin kitkalle. Se kuumenee pesun aikana ja jäähtyy sitten. Lisäksi se vaikuttaa detergentteihin. Vuosien kuluessa tämä johtaa hauras ja hauras kumi.
 • Alitasoinen pesupulveri. Halvan jauheen ja kyseenalaisen laadun omaavien pesuaineiden vaikutuksesta kumihanskat alkavat heikentyä, jolloin jauheen säästäminen aiheuttaa tiivisteen korvaamisen kustannukset.
 • Pesuaineiden ylimääräinen annostelu. Kun käytät jauhetta tai nestemäistä ainetta liiallisessa määrin, myös tiivistyskumin rakenne voi olla vaurioitunut, mikä aiheuttaa mansettin muuttamisen.
 • Vaatteet, jotka voivat vahingoittaa tiivistettä. Tällaiset elementit voivat toimia metalli- ja muoviosina. Lisäksi kone vaatetaskuista voi saada ruuveja, nauloja ja muita esineitä, jotka voivat aiheuttaa mansettien murtumia.

Miten voin vaihtaa kuminauhan (mansetti) pesukoneessa?

Ajan mittaan, jos et puhdista tiivistysmansettiä, muotti voi päästä siihen. Siksi pesukone on puhdistettava säännöllisesti. Kuinka tehdä se, näet seuraavassa videossa.

Kuinka poistaa?

 • Valmista litteä ruuvitaltta työhön ja jos koneesi on vanha, kierrä rikolliset. Älä myöskään unohda koneen kytkemistä pois päältä ja kytke se pois vedestä.
 • Irrota ensin koneesta ovi sekä luukun lukko. Päätapahtumat mansetin irrottamiseen tarkoittavat irrottaa kiinnittimet, joita käytetään kiinnittämään kuminauhat laitteen etuseinään ja säiliön runkoon.
 • Irrota varovasti mansetin etureuna ja löysää sitten ja irrota ensimmäinen puristin. Jos tämä osa on muovia, se kiinnitetään nappuloilla ja metalliklipsi kiinnitetään ruuvilla tai jousella, jonka pitää poistaa ruuvimeisselillä. Ruuvin tulee olla irti ja jousi - hieman vetää ja löysää. Ruuvitaltan kiinnittimen avulla se voidaan irrottaa. Jos kone on vanha malli, ei ole säätöpultteja tai salpoja jarrujen rakenteessa, ja tällaisten kaulusten poistamiseksi sinun on käytettävä pyöreää.
 • Seuraava vaihe on varovasti irrottaa tiivisteen etuosa. Se pidetään koneessa sen muodon ja oman jännityksen vuoksi.
 • Tämän jälkeen sinun on poistettava toinen puristin. Joskus tätä tehtävää varten on poistettava koneen rungon kansi. Ruuvimeisselin avulla ruuvaa kiristyspultti tai työnnä sitä yksinkertaisesti. Tämän jälkeen mansetti voidaan poistaa laitteesta.

Miten voin vaihtaa kuminauhan (mansetti) pesukoneessa?

Kuinka korvata?

Ensinnäkin, sinun on ostettava tarvittava kuminauha. Koska hihansuut muista malleista autoja ei välttämättä tulla sinun, vaikka ne ovat samaa mieltä, muista kertoa myyjälle klo ostohetkellä tiivisteen mallin pesukoneen, jonka aiot asentaa ranneke. Vain sen jälkeen, kun olet varmistanut, että ostettu ranneke on täsmälleen sama kuin vaurioitunut tiiviste, voit aloittaa sen korvaamisen, mukaan lukien tällaiset toimenpiteet:

Miten voin vaihtaa kuminauhan (mansetti) pesukoneessa?

Miten voin vaihtaa kuminauhan (mansetti) pesukoneessa?

 1. Me puhdistamme säiliön reunan saastumiselta (suolat, jauheet ja muut). Tätä tehtävää varten tarvitset lämpimän saippuaveden. Kun kaikki lika on poistettu, älä huuhtele saippualiuoksesta muodostettua kalvoa, koska se auttaa asennettaessa uutta mansettia.
 2. Asenna kuminauha säiliöön. Huomaa, että uuden kuminauhan tekeminen ei ole helppoa. Kiinnitä tiivisteen yläosa säiliöön (sen yläreuna) siten, että merkinnät ovat samat ja kiristä molemmin puolin. Tätä varten sormesi liukuu keskeltä sivulle. Tässä tapauksessa mansettimen pohjassa ei pääse liukumaan, vaan se asetetaan koko reunaan.
 3. Tarkista, onko ranneke asennettu oikein. Veden tyhjennysreiät on sijoitettava tiukasti keskelle ja kielekkeeseen, joka on useimmissa kuminauhoissa, on oltava yläosassa. Lisäksi kumin asennuksen jälkeen ei saa muodostaa aukkoja, koska vuodot voivat olla vuotoja.
 4. Jännitä sisäinen ike. Sinun on toimittava puristimen mukaan. Jos se on varustettu kiinnittämällä tiukka kevät, sinun täytyy laittaa kiristin Jousiosuuden ruuvimeisseli (jos et poista etuseinässä, niin siirrä ruuvimeisseli lukkoon reikään). Joten voit vapaasti venyttää jousen ja lukita paikalleen. Jos kiristys tapahtuu ruuveilla, irrota ruuvit, aseta ikeen paikalleen ja kiristä sitten ruuvi vaaditulle voimalle. Se on vielä helpompi kiinnittää salvan pidättämä muovinen puristin. Jos sinulla on langallinen leike mallistasi, kiristä varren varsi tiiviisti pyöreällä pihdeellä ja irrota sitten kokoonpano olemassa olevaan mansettien syvennykseen.
 5. Laita kuminauha etuseinään ja vedä toinen kiinnitin. Kaikki manipuloinnit toisen kiinnittimen kanssa suoritetaan samalla tavoin kuin sisäpuolisella puristimella sen kiinnityksen ominaisuuksista riippuen.
 6. Tarkista asennetun rannekkeen tiiviys. Tee tämä mukaan kaikki lyhyet pesuohjelmat lataamatta konepyyhkeitä ja varmista, ettei vesi pääse ulos mansetin pohjasta.

Miten voin vaihtaa kuminauhan (mansetti) pesukoneessa?

Sellaisena käy myös, että pesukoneen etupaneelia ei ole poistettu. Ei ole täysin kätevää korvata mansettia. Tähän tilanteeseen päästään ulos ja seuraavassa videossa he kuvaavat yksityiskohtaisesti ja kertovat kuinka korvata tiivistysmansetti tällaisilla pesukoneilla.

vinkkejä

Metallilukkojen ja muiden vaatetusvarusteiden aiheuttaman vaurioiden välttämiseksi käytä erityisiä pusseja muovisia tai metallisia elementtejä varten. Pussin puuttuessa käännä lukot vaatteiden sisäpuolelle.

Lisäksi on tärkeää tarkastaa aina taskut ennen pesuauton pesuaineeseen estääksesi esineitä, jotka voivat katkaista kumitiivisteen pääsemästä laitteeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

57 − = 50