Pese lattialaatat korjauksen jälkeen: lattialla olevat laatat, posliinilaatat, puhdistus ja pestävä pohjamaali

Pese lattialaatat korjauksen jälkeen: lattialla olevat laatat, posliinilaatat, puhdistus ja pestävä pohjamaali

Pese lattialaatat korjauksen jälkeen: lattialla olevat laatat, posliinilaatat, puhdistus ja pestävä pohjamaali

Nopeat ja helppo puhdistaa lattialaatat korjauksen jälkeen on helppoa, jos perehdytään asiantuntijoiden neuvontaan. Lattialaattojen koostumus on yleensä savi, hiekka ja alumiinisilikaatit. Seos valetaan ja ammutaan. Polttaminen on kertakäyttöinen ja kaksi kertaa eri lämpötilaolosuhteilla, polttaminen voi olla lasitusta tai ilman lasia. Raaka-aineen laatu ja paahdusmenetelmä määrää keraamisten laattojen tyypin ja sen pinnan. Riippuen valmistusmenetelmästä, koostumuksesta ja pinnasta, jokaisen laattojen tyyppi vaatii yksilöllisen lähestymistavan puhdistukseen ja kunnossapitoon. Joten kuin pestä lattia laatat korjauksen jälkeen? Kysymys on yksinkertainen, ja vastaus tarkoittaa jonkin tietämyksen olemassaoloa sekä keraamisten laattojen pinnasta että sovellettavista keinoista.

Sitä on laadullisesti huuhdeltava laatan korjauksen jälkeen

Keraamiset laatat tai yksinkertaisesti laatat modernissa sisätilojen sisätiloissa, korvaamaton materiaali, koska käytännöllinen, mukava puhdistukseen ja kauniiseen, antaa huoneelle viimeistellyn siistin ulkonäön. Ainoa asia, joka voi suuresti järkyttää, on laattojen saastuminen korjauksen jälkeen.

Keraamisissa laatoissa pinta voi olla kiillottamaton, kiillotettu, kiillotettu, kohokuvioitu ja lasitettu.

Raaka-aineesta riippuen pinta voi reagoida käsiteltävän pinnan kemialliseen koostumukseen tai se voi olla välinpitämätön aggressiivisten aineiden vaikutukselle. Klinkkerilevyjä muodostetaan ekstruusiolla tai märkäpuristuksella, ja sitten käytetään pitkää polttamista korkeassa lämpötilassa. Keraaminen graniitti valmistetaan puolikuivaisella puristemenetelmällä, ja samalla klinkkerilevyinä keraaminen graniitti ammutaan korkeassa lämpötilassa. Tällaiset laatat ovat yleiskäyttöisiä ja laaja sovellus, ne ovat julkisivuja, lattialle asetettuja, talojen ja huoneistojen seinämiä, joita käytetään maisemasuunnittelussa jne.

Pese lattialaatat korjauksen jälkeen: lattialla olevat laatat, posliinilaatat, puhdistus ja pestävä pohjamaali

Pese laatikot laadullisesti, kun korjaus voidaan tehdä sekä kotitekoisella että ostoratkaisulla

Korjauksen jälkeen valitettavasti laatat ovat saastuneet ja likaantuminen on sellaista, että tavallista saippuavettä ei pesty. Joskus kysymys on äärimmäisen akuutti, kuin laatoittaminen pesun jälkeen?

Laatoituksen puhdistusmenetelmät:

 1. Kovettunut liima liuos kostutettiin vedellä, joka ammoniakkia on liuotettu tai etikka, sitten soveltaa mekaanista voimaa käyttäen mitä tahansa apulaitteiden, kuten lastalla, kaavin, ruuvimeisselin, jne., Tai käytä kemiallisia liuotinpohjaiset.
 2. Liotettu aluke pestään erityisillä keinoilla, jotka sisältävät liuottimia, asetonia tai voit käyttää uutta pohjamaalia ja puhdista sitten apuvälineet.
 3. Jos laatta on saastunut sementtiliimalla, kalkilla tai kipsi, se voidaan yksinkertaisesti pestä pois vedellä, mutta epoksi- laastilla on tarpeen ostaa erityinen epoksi-liuotin.
 4. Rakenteellinen pöly täyteainetta voidaan ensin poistaa kuivalla liinalla, pölynimuri, ja lisäksi palvelee yksinkertaisesti pestään vedellä tai saippuavettä, vettä sitruunan, etikkaa tai välineet pesuun lasit.
 5. Silikonitiiviste tai -maali puhdistetaan mekaanisesti tai käytetään asetonia tai valkoista väkevää alkoholia.

Onnistunut puhdistus laatta muodostuu oikean tyypin tunnistamisen saastumisen, pintakerroksen itsensä ja laatat soveltaa sopivalla tavalla, mutta paras keino puhdistaa kaikenlaisten laatat suojaa sitä ennen ajoissa korjausta tai puhdistusta kontaminanteista.

Laatta lattialla: mitä pestä se korjauksen jälkeen

Keraamiset laatat, erittäin kestävä viimeistely, jotka kestävät aggressiivisten kemiallisten ratkaisujen vaikutukset, edellyttävät kuitenkin huolellista asennetta. Vaikka tuhottiin kaikki näkyvä saastuminen, kuitenkin, lattialaatat on tarpeen, ennen kaikkea, pölyhiukkasia ja näkyvää likaa talletettu se, pese vedellä ja saippualla ja lisätä kiiltoa, pesemällä puhtaalla vedellä vedettäessä keraamiset laatat, lisää etikkaa, sitruunahappoa tai ammoniakkia siihen.

Pese lattialaatat korjauksen jälkeen: lattialla olevat laatat, posliinilaatat, puhdistus ja pestävä pohjamaali

Lattialaattojen pesemiseksi voidaan käyttää useita keinoja, kuten WC-pesunestettä, suolahappoa tai lasinpuhdistusaineita

Keraamiset laatat voidaan puhdistaa seuraavilla työkaluilla:

 • Nesteet kylpyhuoneiden pesuun, tahriintuneet tahrat useissa kerroksissa kerroksittain;
 • Sekoita pöytäsuolaa saastumiseen ja kostuta vedellä.
 • Suolahappo 5%;
 • Nestettä nestemäisten lasien puhdistamiseksi tahroihin;
 • Hampaan jauhe asetetaan tahraan, märkä ja hiero kovalla harjalla.

Jos kontaminaatio on huomattavaa, on tarpeen käyttää puhdistusainetta, joka on aiemmin lukenut käyttöohjeet. Mutta jos yritit kaiken ja pese se laatta ei toimi, sinun täytyy ostaa erityinen korjaus tietyntyyppiselle kontaminaatiolle ja jo huuhdella ostetun tuotteen jäänteet tahroista.

Miten ja mitä pestään pohjamaalilla posliinista

Jos posliinilaatat olivat likaisia ​​pohjamaalilla ja epämiellyttäviä valkoisia tahroja on jäljellä, se voidaan puhdistaa kotitalouskemikaaleilla, jotka sisältävät happoa.

Käsityöt voivat olla kylpyhuoneiden pesuaineita.

Jos eron kuivauksen jälkeen ilmestyi uudelleen, on tarpeen soveltaa puhdistusaineet pestä wc, kansi kostealla liinalla ja anna liota tuntia, jonka jälkeen hieroa lika varovasti harjaa tai sienellä, huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa nopeasti pyyhkiä pois lika.

Pese lattialaatat korjauksen jälkeen: lattialla olevat laatat, posliinilaatat, puhdistus ja pestävä pohjamaali

Se on helppo ja nopea puhdistaa pohjamaalaus posliinisesta kivitavaraa improvisoitujen pesuaineiden avulla

Posliinikaasun kuivattua pohjamaalia on vaikea pyyhkiä, kun korjaus on suoritettu, on suositeltavaa noudattaa seuraavia varotoimia:

 • Peitä polyeteenikalvo tai muu suojamateriaalilevy posliinisesta kivestä;
 • Pyyhi kontaminaatio välittömästi, koska ne ilmestyivät, älä anna niiden imeytyä ja kuivua.
 • Jos levyn pinta on kiillottamaton tai kiillotettu, tarvitaan erityinen suojaus.

On välttämätöntä käyttää valmistetta keraamisten graniittien laatikoihin, hieroa sitä pinnalle kovalla sienellä ja huuhtele sitten puhtaalla vedellä. Ole tarkkana keraamisten laattojen kanssa, ja älä pese sitä kaikenlaisilla kemiallisilla keinoilla.

Laattaelementtien puhdistaminen korjauksen jälkeen

Heti kun korjaus on päättynyt, on tarpeen laittaa kaikki järjestykseen, erityisesti laattojen puhdistukseen, joka asetettiin tiloihin sekä lattialle että seinille. Laattojen mattapintaiset laatat puhdistetaan keinoilla, jotka eivät saa sisältää orgaanisia happoja ja rasvoja, koska ne voivat tuhota laattaosan yläkerroksen, koska sen pinta on huokoista. Puhdista kiiltävät laatat, älä käytä sooda- ja pyykinpesuaineita, metalliharjoja tai hankaustyynyjä.

Pese lattialaatat korjauksen jälkeen: lattialla olevat laatat, posliinilaatat, puhdistus ja pestävä pohjamaali

Jos sinun on puhdistettava laatat korjauksen jälkeen, sinun on ensin valmisteltava puhdistusaineita ja erityisiä käsineitä, jotta käsineet eivät vahingoitu

Korjauksen jälkeen tarkista huolellisesti paikat, jotka voivat olla kaikkein saastuneimpia:

 • Pinta sauman vieressä;
 • Sementoituneet tahrat koko laattojen pinnalle;
 • Valkeat läiskät alusta.

Jos laatat olivat lubes, emali- tai hartsi merkkien kumi vaha kynttilä, niin ne voidaan poistaa nitrosolvent, asetoni tai tärpättiä. Perinteiset eläin- tai kasviöljyt voidaan pestä natriumhydroksidilla.

Väriaineita, kalkkia, ruostetta, sementtiä ja liimaa voidaan poistaa keraamisten laattojen keinoista hapoilla, esimerkiksi suolahapolla, oksaalilla jne.

Ratkaisut: kuinka pestä lattialaatat korjauksen jälkeen (video)

Puhdista kaikenlaisia ​​laattoja, älä käytä hankaavia puhdistusaineita, kunhan se on puhdas. Hiomapartikkelit tuhoavat keraamisten laattojen yläkerroksen. Huolehdi laattaasi, huolehtikaa siitä, ja se miellyttää sinua kauniilla ulkonäöllä pitkään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 52 = 60