Tuoli taittuu itseensä: valmistusvaiheet

Tuoli taittuu itseensä: valmistusvaiheet

Taitettava tuoli - korvaamaton avustaja maassa tai matkoja luontoon. Samalla yksinkertaistaminen on helppoa.

Tuoli taittuu itseensä: valmistusvaiheet

Piirretyn tuolin piirustus.

Kokoontaitettava jakkara omilla käsillä: valmistusvaiheet

Taitettava tuolin ensimmäinen vaihe on yksityiskohtaisen piirroksen toteutus, jonka pohjalta tuoli luodaan tulevaisuudessa omilla käsillään.

Tuloksena oleva piirros siirretään tiheälle pahville. Jälkeenpäin laudalla merkintä tehdään, sähköisen jig-sauman avulla muotoilun muotoiset jalat leikataan pois. Sinun pitäisi olla neljä. Koska tuoli on taitettava, molempien jalojen pituus on 0,55 mm ja muut kaksi pituutta - pituus 0,91 mm. Tämän jälkeen porausreikien päiden ontelot porataan jalkojen ulkopuolelle. Lisäksi näissä onteloissa valmistetaan reikiä, joiden halkaisija on 5 mm. Valmistettujen jalkojen sisäpuolella sinun on tehtävä erityisiä pitkittäisiä uria. Näiden urien leveyden ja syvyyden tulisi olla 1,1 cm. Näitä uria käytetään tulevaisuudessa varmistaaksesi, että kun päätät laajentaa tuolia omiin käsiisi, kiinteällä terästangolla oli kyky liikkua.

Tuoli taittuu itseensä: valmistusvaiheet

Tuolin kokoonpanojärjestelmä.

Työn seuraava vaihe alkaa siitä, että palkin sivupinnassa, joka tulee tuolin istuimelta, on porattava useita reikiä tikkaille. Lisäksi pitkät jalat voidaan helposti liittää vahvan sivusuuntaisen liitoksen avulla. Terästangon halkaisija, joka toimii tällaisena poikittaisliitoksena, tulee olla vähintään 28 mm. Lisäksi tikut levitetään liimalla, tämän toimenpiteen jälkeen tangot voidaan turvallisesti työntää alkuperäiseen paikkaansa. Tuolin selkänojan mukavampaan asentoon on muodostettu viiste viereen jalkojen yläpuolella poikittaisen nivelsiteen yläpuolella. Nyt selkänoja voidaan helposti asentaa ja kiinnittää ruuveilla.

Poikittainen ligamentti on liitetty jakkimen lyhyisiin jalkoihin napaleilla. Nyt on erittäin tärkeä asia: sinun on kunnolla tehtävä istuin. Tätä varten tukipalkit on kiinnitetty mihin tahansa laudaksi. Tässä toiminnassa on erittäin tärkeää säilyttää oikein kaikki piirustuksessa esitetyt etäisyydet. Reiki ruuveille on yhdistetty harjojen kesken, kiinnitys tapahtuu ruuvien vuoksi. Ruutujen välissä on oltava kauko-ohjaimet. Tämän vaiheen lopullinen toiminta on leikata istuimen lankku, jauhaa ja kulmia. Numeroiden 5 ja 6 kiskojen välissä on teräsnauha.

Kaikki tarvittavat osat kokoonpanoon ovat valmiit, nyt voit siirtyä viimeiseen vaiheeseen. Viimeinen vaihe koostuu yksittäisten osien kokoamisesta yhteen kokonaisuuteen. Pultteja käytetään saranoina. Tuoli voi luoda itselleen jokaisen, tämä prosessi ei vie paljon aikaa, eikä suuria taloudellisia injektioita vaadita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

4 + 3 =