Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

Polyesteriä kutsutaan synteettiseksi kudoksi, jota käytetään laajasti ompeluun. Verhot, jotka on ommeltu tästä materiaalista, ripustuvat olohuoneisiin ja kadunrakennuksiin.

Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

Verhot polyesteriä

 • Kylpyhuone
 • lehtimaja
 • Kuinka huolehdit polyesteristä
  • pestä
  • Kuivaus ja silitys
 • Mitä rakastajat ja omistajat puhuvat?
 • Polyesteriverhojen tärkeimmät edut ovat:

  • Kulutuskestävyys ja kestävyys;
  • Saastumisen ja lämmönkestävyys auringon alla;
  • Pöly- ja vedenkestävät ominaisuudet;
  • Kangas ei repeyty;
  • Verho kuivuu nopeasti pesun jälkeen;
  • Laaja valikoima värejä;
  • Edullinen.

  Usein polyesteri verhot ripustettiin keittiöön, kylpyhuoneeseen tai huvimaja, ja ulkonäkö nämä verhot ei ole huonompi kalliita tuotteita.

  Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

  Keittiön ikkunasuunnittelu

  Polyesterin fysikaaliset ominaisuudet ovat tehneet siitä erittäin suosittua materiaalia keittiön verhojen valmistamiseen. Täällä voit ripustaa täysin synteettisestä kankaasta valmistetun verhon tai puuvillan lisäyksen. Tuotteet, jotka on valmistettu polyesteriä hylkivästä pölystä, poistetaan nopeasti ja helposti, eivät useinkaan vaadi silitystä.

  Koko ja tyyli

  Keittiön ikkunassa lyhyemmät verhot sopivat parhaiten ikkunalaudalle. Ne ovat turvallisia, jos sen vieressä on levy. He eivät saa vesihöyryä pesualtaalta. Jos keittiö on pieni, lyhyet verhot tekevät siitä tilavampaa. Tilava keittiö, jossa ikkuna-aukkoja ei ole työalueella, voi ripustaa pitkät polyesteriverhot. Tämä materiaali pitää pehmeästi verhoja ja soveltuu verhoon klassisessa tyylissä. On tärkeää, että verhot keittiöön ovat hygieenisiä, helposti puhdistettavia, oli turvallinen pituus ja tyyli ovat sopusoinnussa yleinen tyyli huoneen.

  Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

  Kun valitset keittiöverhoja, kiinnitä huomiota kaareviin tai epäsymmetrisiin malleihin. Vaihtoehtona tavallisille verhoille ripustaa verhoja, rullaa tai pystysuuntaisia ​​kaihtimia, jotka ovat myös polyesteriä.

  Värilatkaisu

  Keittiöön sopiva värimalli on vihreä, keltainen, beige, sininen, lila-sävyjä. On parempi harkita lempeitä sävyjä. Riippuen huoneen tyylistä, sinun on valittava verho. Se voi olla monofoninen tai kasvien motiiveja. Kevään tunnelma luo verhoja ja koiranputkea keittiössä. Useita tämän kankaan suosittuja kankaita on kehitetty. Maan tyyliin tällainen verho on erinomainen lisäys.

  Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

  Keittiön verhot

  Värimallin valinnassa otetaan huomioon ikkunoiden sijainti. Jos ikkunat menevät pohjoiseen ja keittiö näyttää kylmältä, verho on ommeltu kuumien sävyjen kudoksista. Jos ikkunat näyttävät etelään, niin viileät sävyt tekevät huoneesta viileämmän ja vapaamman.

  Neuvoja: Lilac-väri suuressa keittiössä puhtaassa muodossaan on parempi olla käyttämättä, koska se voi aiheuttaa liian melankolisen mielialan. Yksinkertaisin ratkaisu on laimentaa se valkoisella.

  Erinomaiset verhot laventilla keittiölle, koristeltu suosittu tyyli Provence. Kukka-aiheita voidaan yhdistää esiliina päällä työtason, väri julkisivut tai toistuva pöytäliinoja, tyyny tuolit, keittiö tekstiilit kohteita.

  Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

  Kylpyhuone

  Lähes 80% ihmisistä valitsee kylpyhuoneen polyesteristä valmistetun verhon, koska tällainen kangas:

  1. Vastelee vettä
  2. Pitkä palvelee ja on halpa
  3. Pehmeä ja miellyttävä kosketukseen
  4. Helppo pestä
  5. Nopeasti kuivuu ja ei hometta
  6. Erittäin kevyt ja siksi ei vaadi vahvistettuja kiinnikkeitä
  7. On olemassa erilaisia ​​värejä

  Kylpyhuoneen polyesteristä valmistettu sokea yhdistää toiminnallisuuden ja sisustuksen. Verhot on valmistettu monofonisista ja kuvioiduista. Niillä voi olla erilainen rakenne.

  Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

  kylpyhuone

  lehtimaja

  Katurakenteet ovat aina auringonvalossa tai sateessa. Kuitenkin on polyesterin verhot huvimaailmaan tai terassiin, joka kestää ilmakehän vaikutukset. Asia on materiaalin ominaisuuksissa: se ei pelkää auringosta eikä vedä vettä.

  Hauta voidaan sulkea kahdella tavalla:

  1. Upotettavat, suoraan polyesteriä olevat verhot - ne suojaavat täydellisesti auringolta tai osittain peittävät sateesta;
  2. Asenna rullakaihtimet - niissä polyesterikangasta kääritään akseliin. Jos valitset erikoismallin, jossa on oppaita ja suojalaatikko, veden eristys on ihanteellinen. Valinta olisi lopetettava ruostumattomien laitteiden ja tiheän kankaan malleihin.

  Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

  Kuinka huolehdit polyesteristä

  Toinen erottava piirre polyesteristä on sen yksinkertainen ylläpito. Tämä keinotekoinen materiaali ei ole vain kaksi asiaa - kuumaa vettä ja kuumaa rautaa.

  Veden lämpötilan on oltava alle 40 ° C, ja polyesteristä valmistetut verhot voidaan silitysään korkeintaan 130 ° C: n lämpötilassa.

  pestä

  Verhojen ylläpitoon soveltuu säännöllinen vettä ja valkaisuaineita sisältäviä puhdistusaineita. Polyesteri on keinotekoinen materiaali, joten aggressiiviset kemialliset yhdisteet voivat vahingoittaa sitä. Verhot pestään käsin tai kirjoituskoneessa, kun valitset herkän tilan. Pääasia ei ole kaataa kuumaa vettä! Sieltä kangasta peitetään halkeamia, joita ei voida oikaista.

  Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

  Jos keittiö verho ilmestyi rasvainen paikalla, niin hierotaan astianpesuaineella, jolla noin 10-15 minuuttia, mutta ilman kuivausta, ja sitten pestään vedellä. Voit käyttää erityisiä tahranpoistoaineita synteettisiin kankaisiin.

  Jos haluat pestä verhon polyesteristä kylpyhuoneeseen, niin on parempi tehdä se seuraavasti:

  1. Lue merkinnät! Jos voit lisätä tahranpoistoainetta, tee se välttämättä
  2. Pesun jälkeen liota tuote suolaveteen - ota 1 rkl litrasta vettä
  3. Kiinnitä renkaat ja anna verho kuivua luonnollisesti

  Suolaliuos säästää verhon kylpyhuoneessa saippuoiden avioerosta.

  Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

  pestä

  Kuivaus ja silitys

  Koska verhojen polyesterikangas ei siedä lämmitystä, se tulisi kuivata ulkona lämmityslaitteista. Käytä erikoiskoneella kuivaamista varoen, aivan kuin tuntisit lämpötilaohjelmat.

  Silityksen aikana rauta ei lämpene yli 130 ° C. Tämä lämpötila vastaa synteettisiä kudoksia ja on yleensä nimetty yhdellä pisteellä. Painamaton painallus ei ole välttämätöntä.

  KATSO VIDEOINSTRUCTION

  Mitä rakastajat ja omistajat puhuvat?

  Ihmiset jakavat aina näkemyksensä ostoksista ja varsinkin menestyksekkäistä. Sisustus on suosikki aihe monille:

  "Ajattelin pitkään, miten ikkunan sulkeminen. Pohdin erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta joissakin minä en pitänyt hinnasta, toisissa - monimutkainen hoito. Myyjän neuvotin ostin valmiit verhoja polyesteriä ikkunapylvääseen. Voin poistaa, pestä ja ripustaa verho takaisin vain puolentoista tunnissa. Olen iloinen siitä, että kolmannen kauden väri on uusi, vaikka ikkunat näyttävät etelään. "

  Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

  Marina, 38 vuotias

  "Työ ja opiskelu - tämä vie kaiken ajan. Siivous ei ole melkein aika, joten kylpyhuoneen verho, ostin polyesteristä. Laite peittää verhon puolessa tunnissa, ja se kuivuu itseensä paikalleen. "

  Maxim, 25 vuotta vanha

  "Pitkästä ajasta valitsin vain luonnollisia kankaita. Tytär kuitenkin vakuutteli minua kokeilemaan keittiössä polyesteriverhoa. Ikkuna on kaukana lautasesta, joten valitsimme pitkän verhon. Aluksi ajattelin, miten pestäisin sen, mutta sain sen jälkeen vain tyhjiä tyhjiä pienimmällä teholla. Allergiani pölyä vastaan ​​- tämä oli yksinkertainen ratkaisu ongelmaan. "

  Tutustu kaikkiin polyesteriverhoihin: valinnasta huolenpitoon

  Natalia, 54 vuotias

  Kaunis ja käytännöllinen polyesteri verhoille on käytetty pitkään. Jos me hävitä stereotypioita luonnollisuuden ja keinotekoisuuden kudosten, on ilmeistä - kuten verhot ratkaisevat kaikki muotoilukonseptin, helppo hoitaa niitä, ja ne ovat melko edullisia.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  *

  9 + 1 =