Ontwerp van een kinderkamer in Chroesjtsjovka: ontwerpkenmerken (+40 foto’s)

Ontwerp van een kinderkamer in Chroesjtsjovka: ontwerpkenmerken (+40 foto’s)

De kamers in Chroesjtsjov hebben een relatief klein gebied, zodat hun ontwerp hebben vaak problemen. Om het unieke ontwerp van een kwekerij in de Chroesjtsjov te maken, is het noodzakelijk om een ​​aantal regels te volgen, vooral als het gaat om de kamer voor twee kinderen van verschillend geslacht.

Kinderontwerp in Chroesjtsjov

Wat te zoeken

Het ontwerpen van een kinderkamer is een zeer moeilijke taak. Hier moet je rekening houden met de wensen van het kind en de kansen voor het gebied beoordelen. Met ontwerpoplossingen kunt u het ruimtegebruik maximaliseren en de ruimte visueel ruim maken.

Als u besluit om de kwekerij zelf uit te rusten, moet u zich aan deze regels houden:

  • Maak geen ruimte onnodig meubilair en interieur items. Het is beter om de keuze van universeel functioneel meubilair te stoppen.
  • Bij het kiezen van een kamer waarin de kinderruimte wordt ingericht, is het de moeite waard om de toegangsruimten te verlaten.
  • Ondanks het kleine gebied is de ruimte verdeeld in functionele gebieden. Dit maakt het mogelijk om comfortabele omstandigheden te creëren voor het verblijf van het kind.

Een belangrijk punt is de keuze van afwerkingsmaterialen. Als het om een ​​kind gaat, is het beter om te stoppen met het kiezen van hoogwaardige materialen die geen schadelijke stoffen bevatten.

Kinderontwerp in Chroesjtsjov

Afwerkingsfuncties

Om een ​​uniek ontwerp van de kinderkamer in de Chroesjtsjov te creëren, is het noodzakelijk om de decoratie op een verantwoorde manier te benaderen. Aangezien de ruimte een klein gebied heeft, is het beter om de selectie op lichte luchtgordijnen te stoppen. Als het interieur is gemaakt voor de woonplaats van het meisje, kunt u een lila of roze kleur gebruiken.

Kinderontwerp in Chroesjtsjov

Voor een jongen is de beste optie een blauwe of lichtgroene tint. In dit geval is het de moeite waard om te overwegen dat het ontwerp van de kleur van invloed is op de psyche van het kind.

Kinderontwerp in Chroesjtsjov

Indien gewenst kan de kamer in verschillende kleuren worden ingericht. Dus in de kinderkamer wordt een combinatie van verschillende kleuren en texturen gecombineerd. U kunt dus niet alleen het oorspronkelijke ontwerp maken, maar ook de ruimte verdelen in functionele gebieden. Als u behang met verticale strepen gebruikt, neemt de ruimte visueel toe.

Kinderontwerp in Chroesjtsjov

Wat betreft de vloer, is het beter om de keuze te stoppen op een parket, laminaat of linoleum. Op een vloerbedekking is het niet nodig om te sparen, het materiaal moet sterk zijn en gemakkelijk bestand zijn tegen slijtage.

Over de video: kinderontwerp voor meisjes.

Ruimte in zones

Tot op heden kan het ontwerp van de kinderkamer in Chroesjtsjov, wiens foto's vol zijn op internet, een unieke uitstraling hebben. En zelfs hier doet het er niet toe dat er bepaalde beperkingen zijn aan de kant van het plein. Om een ​​multifunctioneel interieur te creëren, is het noodzakelijk de bestemmingsplannen op verantwoorde wijze te benaderen.

De kamer moet worden onderverdeeld in:

  • zone voor rust en slaap;
  • zone voor spellen;
  • plaats voor studie.

Kinderontwerp in Chroesjtsjov

Als het gebied het toelaat, kun je een plek maken waar het kind zich met zijn hobby bezighoudt. De verdeling van de ruimte gebeurt met behulp van een goed ontworpen ontwerpproject. Meestal wordt dit gedaan met behulp van partities, schermen, nissen, planken en diverse afwerkingsmaterialen. Als er kinderen van verschillend geslacht in de kamer wonen, is het beter om zonering en registratie toe te vertrouwen aan professionals.

Kinderontwerpopties (2 video's)

Ideeën voor het ontwerp van een kinderkamer (40 foto's)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

29 − 19 =