Muuraus, viimeistely ja hoito laatat kylpyhuoneessa

Muuraus, viimeistely ja hoito laatat kylpyhuoneessa

Lattian ja seinien päällysteet tällaisessa huoneessa pitäisi olla toimivaa, mutta myös kylpyhuoneen kylpyhuonekerrosten sisustuskykyä ei pidä unohtaa. Kaikki talon tilat tuovat asukkaille positiivisia tunteita ja muistuttavat, että tämä "linnoitus" on fyysistä ja henkistä lepoa.

Sisustus laatat kylpyhuoneessa mielesi mukaan voit suunnitella yhdistetty tai erillinen kylpyhuone, tehdä ainutlaatuinen muotoilu itsellesi iloa.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Kylpyhuone ja wc - paikoissa, joissa on korkea kosteus, suurin osa korjaus- ja viimeistelymateriaaleista ei ole sopiva tähän huoneeseen. Mutta keraamiset laatat ovat ihanteellinen vaihtoehto. Yleensä se on hänen, jota hyvin ajattelevat omistajat käyttävät. Tämä säästää sienestä, liiallisesta kosteudesta ja muista veden ja höyryn haitallisista vaikutuksista. Laattojen muotoilu on niin laajaa ja vaihtelevaa, että huone on sisustettu parhaiden perinteiden ja makujen mukaan.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Miksi laatat?

Kostean lämmön ja veden jatkuvassa vaikutuksessa puupaneelit ja tapetit, jotka ovat jopa kyllästettyjä erikoistyökaluilla ja pestävät, lopulta lohkeuttavat, paisuneet, menettävät värin ja tekstuurin. Niiden alla on muotti, sienet, epämiellyttävä tuoksu. Jotta vältetään kaikki nämä prosessit, on suositeltavaa käyttää laatta kylpyhuoneessa.

Keraamiset laatat ovat lähes ikuista materiaalia. Se on kulutusta kestävä, hygieeninen, vedenpitävä.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Suunnittelu siitä käytännössä ei katoa ympäristön tuhoisien tekijöiden vaikutuksesta. Se on helppo pestä. Kyllä, ja itsenäisesti se ei ole niin vaikeaa. Kaikki nämä tekijät määräävät laattojen valinnan, koska ne ovat tärkein materiaali kylpyhuoneen viimeistelyyn.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Lattialaatat

Keraamiset laatat eroavat kulumiskestävyydestä. Erityisesti tämä indikaattori on tärkeä, kun ostavat laatat lattiaan. Lattialle valitse laatta, jonka kulutus on vähintään kaksi. Sitten muotoilu kestää pitkään silmästä. Toinen tärkeä asia on liukkaus. Jotta lian ja loukkaantumisriski voitaisiin minimoida märällä laattapohjalla, on välttämätöntä ostaa lattialaatat.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Laatoituksen muotoja

Suunnittelu kylpyhuoneessa määräytyy paitsi värin ja tekstuurin lisäksi myös laattojen asettamisen tavoin. Helpoin tapa laatia on suora. Pystysuorassa rivissä seuraava laatta sijaitsee selvästi edellisen yläpuolella. Tätä menetelmää suositellaan käytettäväksi, jos sinulla ei ole kokemusta tämän materiaalin käsittelystä.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Seuraava menetelmä on diagonaalinen laskenta. Tulos näyttää varsin vaikuttavalta, mutta vain neliölaatat sopivat tähän menetelmään. Tämän mallin valitseminen on parempi tilava huone. Kun käytät kahta väriä, valitse muuraus porrastetussa järjestyksessä.

Järjestävät tehokkaasti laatat voi olla pieni offset.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Ja kaikkein vaikein tapa, jolla niiden omien veneiden todelliset mestarit omistaa, on kaakeloitu mosaiikki, jossa on eri värejä ja kokoisia palasia. Jos sinulla on suunnittelu vein, näin voit helposti hallita ja samalla tehdä kylpyhuone ainutlaatuinen lajissaan.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Materiaalin määrän laskeminen

Laskettaessa kuinka paljon keraamisia laattoja kulkee huoneen seinälle, sinun on tiedettävä sen alue. Otetaan neliön kaava uudelleen geometrisesta koulukurssista - leveyden ja korkeuden tuotteesta. Vaihe 2 löytää oven ja ikkunat. Seinien alueelta vähennetään aukkojen alue. Tuloksena on kuinka paljon laatat tarvitsemme. Jotta saataisiin selville, kuinka monta leikattua kappaletta mahtuu tähän neliöön, meidän on löydettävä yksi kappaleen korkeus ja leveys. Sitten jaa huoneen alue viimeisen tuloksen mukaan. Tämä antaa vaaditun verhousmäärän.

On muistettava, että kaikki rivit eivät ole koko laatat. Huoneen seinät eivät voi olla laattojen koon monikerta, ja sen vuoksi ne täytyy jakaa sirpaleiksi. Laskettaessa materiaalin määrää, harkitse tätä kohtaa.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Rakennemateriaalin vaadittavan määrän laskemiseksi, jos muurausrakenne on erilainen kuin klassinen, sinun on laadittava pienoismalli asteikolla. Voit tehdä tämän käyttämällä erityisiä tietokoneohjelmia rakentajille tai yksinkertaisesti luoda taulukon MS Excelissä. Tällainen suunnitelma auttaa alustavan työn laatimisessa.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Lattian laatoituksen määrittämiseksi pinta-ala otetaan. Tämä luku on jaettu yhden laattojen alueelle. Sitten polkumyynnin tapa määritetään. Hänestä on lopullinen numero riippuvainen. Suoralla sijoittamalla lisätään 5% tuloksena olevaan määrään, kun taas diagonaalille lisätään 10%.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Suunnittelu ja tapoja muuttaa tilaa

Vanhan perinteen mukaan kylpyhuone oli aina valkoinen ja beige. Nyt ei ole tarpeen jatkaa näitä motiiveja. Suunnittelu voidaan tehdä monenlaisissa väreissä ja kuvioissa. Elegantti ja kuvioitu espanjalainen laatat ovat hieno lisäys huoneiston sisätilojen yleiseen henkeen.

Värimalli ja muotoilu riippuvat yksinomaan makusi ja huoneesi ominaisuuksista.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Tilavassa huoneessa on tumma sisustus. Espanjalaisia ​​terrakottasävyjä voidaan sekoittaa vaaleanpunaiseen. Tuoreus ja kevät mieli palaavat espanjalainen laatta kirkkaan vihreä ja salaatti väri. Espanjalainen mosaiikki on helppo ja alkuperäinen sopii huoneeseen, ja muotoilu on ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen. Suuri huone on täysin vapaa värin ja tekstuurin rajoituksista.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Pienessä kokoisessa huoneessa on oltava vaaleat värit. Mutta heidän ei tarvitse olla sairaalassa valkoisia. Kerma-brulee -värin seinälaatat, lattiat ovat tummempia useilla sävyillä. Ja nyt pieni kylpyhuone elää ja on täynnä lämpöä. Laatat, joilla on eri värejä ja värejä koristeet sopii paremmin tilavaan huoneeseen, ja pieni kylpyhuone rajoittaa yksivaihtoehtoja.

Jotta tilaa voidaan laajentaa visuaalisesti, aseta vaakapultti huoneen kehälle.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Laattojen hoito

Kun ostat laattoja, kiinnitä huomiota valmistajan suosituksiin tuotteiden puhdistamisesta. Tämän tiedon on muistettava ja hankittava juuri sellainen työkalu. Muuten liian aggressiiviset kemikaalit voivat pestä pois kuva ja pintakuvio sekä poista suojakerros, koska laatan ulkonäkö nopeasti heikkenee.

Ei ole hyväksyttävää käyttää metallikaappeja ja -harjoja pintojen pesuessa. Tämän puhdistuksen tulos on mikrokreinä.

sisustus laatat kylpyhuoneessa

Tämän seurauksena ne tukkeutuvat likaa, ja se on lähes mahdotonta poistaa. Tämän seurauksena tummat raidat pysyvät laattoina seuraavaan korjaukseen saakka. Lisäksi saumat voivat jättää metallihiukkaset harjasta, kosteudelta ne ruostuvat ja tahroivat levyjen välisen etäisyyden. Puhdista saumat ja hanki erikoisastiat. Ne ovat hyviä käsittelemään tummumista, ruostumista, hometta ja eivät vaadi koostumuksen karkeaa hankaamista materiaaliin. Tällä tavalla säästät aikaa ja hampaita emäntä. Mutta koska tämä kemikaali on melko aggressiivinen, on tehtävä maski.

Videogalleria

Kuvagalleria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

28 − = 25