Suunnittelu pieni kylpyhuone 5 m². m: rekisteröintiä koskevat neuvot (+37 kuvaa)

Suunnittelu pieni kylpyhuone 5 m². m: rekisteröintiä koskevat neuvot (+37 kuvaa)

Pieni alue tekee mahdottomaksi luoda ainutlaatuisen ja kauniin muotoilun tietystä huoneesta. Erityisesti tämä koskee kylpyhuoneita. Jos huone on pieni, se laittaa ristin muotoon. Tämä on mielestäni monien tällaisten kylpyammeiden omistajia. Mutta itse asiassa tämä on harhaanjohtavaa. Ammattilaiset ovat osoittaneet, että jopa tällaisissa olosuhteissa on mahdollista luoda tyylikäs ja käytännöllinen kylpyhuoneen muotoilu 5 5 m. Tämän tuloksen saavuttamiseksi on noudatettava tiettyjä sääntöjä ja salaisuuksia.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Suunnittele pieni kylpyhuone

Jos haluat luoda ainutlaatuisen 5 m²: n kylpyhuoneen, on tehtävä useita teoksia. Tämä prosessi tapahtuu useassa vaiheessa:

 • Valitse sisustustyyli ja väripaletti;
 • valita vesijohtoverkkojen sijainnin;
 • poimia huonekalut;
 • suorita huoneen koristelu;
 • Toimita kylpyhuoneellisesti valaistus.

Jokainen näistä vaiheista vaikuttaa lopputulokseen. Siksi on välttämätöntä tarkastella vakavasti kunkin toimen täytäntöönpanoa.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Sisustustyypin valitseminen

Ennen kuin aloitat kylpyhuoneen suunnittelun, sinun täytyy päättää tyylisuunnasta. Tästä riippuu jatkotyö, nimittäin värivalikoiman valinta, saniteettitavarat, sisustus ja muut pienet asiat. Kun valitset suunnan, joudut luopumaan klassisesta tyylistä. On syytä valita jotain mielenkiintoisempaa. Suunnittelun on oltava tiivis, mikä tekee pienestä huoneesta houkuttelevamman.

Käytettävissä olevista vaihtoehdoista on seuraavat tyylit:

 • Hi-tech. Kylpyhuone 3 neliömetriä m tässä tyylissä näyttää erittäin tyylikäs. Suunnittelu käyttää kiiltäviä ja kiiltäviä pintoja, joiden avulla voit visuaalisesti lisätä tilaa.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

 • Minimalismia. Sisustuksessa on laakonisia muotoja ja suoria viivoja. Rekisteröintiä varten käytetään vain välttämättömiä esineitä.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

 • Modernismia. Tyyliin kuuluu suuri valon käyttö sekä rationaalisen ja toimivan asettelun luominen. Suunnittelussa on yksinkertaisia ​​muotoja sekä vaaleita värejä sisustuksessa.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

 • Maa. Erot tyyliin ovat luonnon viimeistelyaineiden tai niiden jäljitelmien käyttö. Se voi olla kivi tai puu. Rekisteröidessä käytä saniteettitekniikkaa sopivassa tyylissä.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Joten valitsit tyylin. Nyt sinun on harkittava huolellisesti sen ominaisuuksia. Tämä antaa meille mahdollisuuden arvioida työn luonnetta ja monimutkaisuutta, joka toteutetaan kylpyhuoneen järjestämisessä.

Videossa: kylpyhuoneen muotoilu meren tyyliin.

Valitse väripaletti

Viisi neliömetriä on melko pieni alue. Tietenkin, luo kylpyhuoneen suunnittelu 3 neliömetriä. m on vielä vaikeampaa. Siksi et pudota käsiä ajoissa. Päätehtävänä on valita väripaletti, joka visuaalisesti suurentaa huoneen. Tällä tehtävällä kirkkaat sävyt selviävät täysin.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Niillä on useita etuja:

 • helposti yhdistettynä kaikkiin huonekaluihin ja vesijohtoihin;
 • hyvin vaikuttaa ihmisen psyyke;
 • antaa visuaalisesti lisätä tilaa;
 • tekevät tilat kirkkaammiksi.

Tietenkin vaaleiden värien käyttö ei tarkoita sitä, että kylpyhuone on maalattu valkoiseksi. Ratkaise ongelma helposti kevyiden sävyjen avulla. Joten, kylpyhuone neljän neliöt on usein koristeltu beige, pehmeä sininen, persikka ja muut värit. Ne voivat toimia pääasiallisena sävyinä, ja ne täydentävät valkoista.

Suunnittelu ei ollut tylsää, kannattaa monipuolistaa kirkkailla lisäosilla.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Värivaihtoehtoja valittaessa viimeistelymateriaalin pinta ei ole myöskään viimeinen. Pienissä huoneissa on suositeltavaa käyttää kiiltäviä ja heijastavia pintoja. Tämä visuaalisesti lisää tilaa. Niinpä keraamisia laattoja ja muovipaneeleja käytetään laajasti kylpyhuoneen viimeistelyyn. Katto voidaan koristaa alumiinilevyillä, joita usein löytyy nykyaikaisista tyyleistä.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Vaihtoehtoisena vaihtoehtona on nykyaikaisten venytyskattojen käyttö kiiltävällä pinnalla.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Mitä tulee lattiaan, käytä tämän jälkeen laattoja ja linoleumia. Voit myös käyttää nykyaikaisempia tekniikoita - itsetasaavat lattiat. Nykyään markkinoilla on laaja valikoima tällaisia ​​pinnoitteita, joilla voi olla erilainen muotoilu ja muotoilu.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Putkityöt ja huonekalut

Kylpyhuoneen suunnittelu 4 ja 5 neliömetriä. m edellyttää kaikkien tarvittavien putkistojen käyttöä. Tällä alueella voit asentaa kylpyamme tai suihku, pesuallas ja jopa wc. Halutun tuloksen saavuttamiseksi on löydettävä kompromissiratkaisu. Hyvä vaihtoehto on yhdistetyn suihkukotelon käyttö. Tuotteet, joissa on syvä lokero, korvaavat klassisen kylpyamme.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Hyvä vaihtoehto on kulmaverkko. Sitä käytetään laajasti pienissä huoneissa. Jos laitat laitteet kulmiin, seinät ovat edelleen käytettävissä huonekalujen asennuksessa.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Huoneen visuaalisen lisäämisen yhteydessä vesiputkiston valinnassa tulisi noudattaa näitä sääntöjä:

 • Verhojen sijaan on parempi käyttää lasiseinämiä.
 • Pesualtaan on käytettävä nykyaikaisia ​​lasista valmistettuja ripustustyyppejä.
 • Yhdistetyissä kylpyhuoneissa on parempi asentaa ripustettu ulokekuiva. Tietenkin sinun pitäisi ottaa huomioon taloudelliset mahdollisuutesi, koska tällaiset tuotteet ovat melko kalliita.
 • Pesualtaan "vesililja" alla voit asentaa pesukoneen.
 • Suihkukaappi voidaan vaihtaa lattian tikkailla ja lasi-aidalla.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Näiden suositusten noudattaminen luo toimivan kylpyhuoneen ja samalla käyttää tehokkaasti neliömetriä. Moderniin suunnitteluvaihtoehtoon voit tehdä tämän ilman paljon vaivaa.

Pienessä kylpyhuoneessa kannattaa käyttää monitasoisia huonekaluja. Sen avulla voit säästää tilaa ja samaan aikaan sijoittaa kaikki tarvittavat lisävarusteet. Tilojen varustamiseen asiantuntijat suosittelevat seinien käyttöä. Niissä on tilaa riipusvarusteille ja hyllyille. Jälkimmäinen ei ole pelkästään lisävarusteiden säilyttämistä vaan ainutlaatuisia sisustuselementtejä.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

On erittäin tärkeää varmistaa, että valitut tuotteet yhdistetään huoneen yleiseen tyyliin.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Kylpyhuoneen sisustus

Pienen huoneen sisustukseen tulisi lähestyä hyvin tarkkaan. Jos laiminlyödät sisustuselementit, sitten syntyy häirintää. Sisustuksen pääosa on peili. Sitä käytetään laajasti tilan visuaaliseen lisäämiseen. Jos kylpyhuone on 5 neliömetriä, M. kehystetty maata ja retro tyyliä, niin peilillä pitäisi olla kehys. Moderneissa kylpyhuoneissa on asennettu massiivisia peilejä, jotka vaativat seinän lattiaa.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Lisäksi peilien koristeluun kylpyhuoneen käyttö pyyhkeet, alkuperäiset valaisimet, verhot ja muut yksityiskohdat. Sisustuksessa on syytä harkita huoneen tyyliä ja teemaa. Joten, jos 5 neliö. m. Sisustus on sisustettu meri-tyyliin, ja kylpyhuoneen sisustukseen voit käyttää tarroja seinällä, matolla ja muilla aihealueilla.

Kylpyhuoneen suunnitteluvaihtoehdot (2 videota)

Design Ideat (37 kuvaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

30 − = 26