Vi vælger en lysekrone til interiøret: fra simpelt til fed design

Vi vælger en lysekrone til interiøret: fra simpelt til fed design

Lysekroner i det indre - dette er skønhed, nåde, en følelse af følelser og et ubegrænset hav af inspiration. Deres sortiment overrasker med sort og kreativitet - klassisk, krystal, Provence, Tiffany, Art Deco, Original Ikea og mange andre. Men hvordan man vælger præcis den model, som harmonisk vil supplere design lokaler?

lysekroner i interiøret

Hvordan man vælger den perfekte lysekrone

En velvalgt lysekrone kan meget - det kan bogstaveligt ændre forandringen af ​​hele rummet. Hendes køb kan udskydes til fuld beredskab af hele interiør. Men du kan gøre det modsatte - kom med et design, der starter fra den tiltrukkede lysekrone.

lysekroner i interiøret

Tror ikke, at luksus muligheder kun for store private ejendomme. I moderne design kombineres ofte kombinerede elementer af modsatte stilarter, for eksempel en chic krystal lysekrone i det indre af puritansk enkelhed eller en variation af stil moderne i det klassiske interiør. Forskellige værelser kræver en særlig tilgang til valg af lysekroner, både i stil og funktionalitet.

I stuen har du brug for mange lamper, en er nok til korridoren, og i soveværelset har du brug for et blødt lys. Selv den mest velvalgte lysekrone i indretningen vil skuffe dig, hvis den ikke opfylder sin hovedopgave.

lysekroner i interiøret

Til stuen

Stuen er ansigtet til dit hus eller lejlighed, hvor gæsterne kan sætte pris på din smag. Dette er stedet, hvor en simpel plafonchik ikke kan findes, vælg muligheder med lys men varm belysning for at kommunikere med venner, du skal skabe komfort og hygge.

Tips til valg af lysekrone i stuen:

 • for en stor rummelig stue vil passe massive cascading krystal muligheder eller luksuriøse smedede stearinlys med stearinlys;
 • Til en romantisk stue, lysekroner Provence - smedede elementer i hvide og delikate lofter;
 • For en lille lejlighed kan du vælge interessante modeller i højteknologisk stil, som ligger tæt på loftet.
 • farvet glas Tiffany egnet til luksuslejligheder i klassisk stil med luksuselementer;
 • I et værelse med højt loft kan du symmetrisk arrangere smukke lysekroner-bøjler. Meget originale og friske muligheder tilbyder en mappe af Ikea.

lysekroner i interiøret

Lysekroner i hallen eller stuen er anbragt strengt i midten af ​​rummet eller symmetrisk. Antallet af lamper skal være fra 4 til 10. Imidlertid skal du passe på modellerne med valg af lysintensitet, for kun at omfatte lyst belysning efter behov. Moderne trends i design er tilbøjelige til fed kontrast. For en lys stue kan du vælge elegante sorte lysekroner i stil med art deco og til en dekoreret i beskedne pastelfarver - et lyst twist i højteknologisk stil. Lad ikke dette skræmme dig, du vil ikke kede dig i et sådant opholdsstue, og gæsterne vil kende den ekstraordinære side af din natur.

lysekroner i interiøret

For et soveværelse

Et værelse af hygge og ro, sådan bør være lysekroner til dette værelse. Skrigende, pompøse, alt for kreative former vil trætte dig. Hvor er der mere til et soveværelse, vil variationerne i orientalsk stil nærme sig, hvorfra blødt varmt lys hælder. Krystal- og glasmodeller er også passende til design af soveværelset, men i mat finish.

Tips til valg af lysekrone i soveværelset:

 • for et soveværelse i klassisk og fransk stil uundværlige blide modeller a la Provence eller art deco stil;
 • Tiffany's farvede lysekroner med deres varme lys passer perfekt ind i soveværelset, hvor de har noget at matche - smedede elementer eller i trædesign
 • stil hi-tech til soveværelset er helt passende, kun hvis produkterne ikke har skarpe hjørner og stænger;
 • Hvidt soveværelse vil acceptere art-deco muligheder med sort loft, hvide stænger og glas;
 • hvis rummet er lavt, så har du brug for en lysekrone med vandrette detaljer - afrundede eller forgrenede stænger med pærer i enden;

lysekroner i interiøret

For et soveværelse desuden bruge nat lamper, sconces og gulvlamper, derfor multi-lampe smedet lysekroner med stearinlys her til noget. Men LED lysekronen er en klassisk stil, moderne fra Ikea eller højteknologi er hvad du har brug for. Interessante muligheder, som kombinerer LED-baggrundsbelysning og almindelige lamper med et valg af type belysning - du kan vælge et lyst lys eller en romantisk intimitet. Suspensioner er kun egnet til værelser med højt til loftet, ellers vil det hænge over dig.

Når du læser kataloget, skal du være opmærksom på produkterne med kontrolpanelet, så det kan slukkes og tændes uden at komme op. De findes blandt modellerne i Ikea-kataloget.

lysekroner i interiøret

Til køkkenet

Køkkenet er et sted hvor du kan hænge noget originalt i loftet. Det er ikke så krævende som resten af ​​rummet, så det "tolererer" små køkkeneksperimenter. På den anden side er belysning til køkkenet meget vigtigt - svagt lys er yderst uønsket.

Tips til at vælge en lysekrone til køkkenet:

 • smedede elementer, træbaser, Tiffany-farvede ruder, Provence i landlig stil er simpelthen ideel til køkkenet;
 • Til et køkken af ​​en lille størrelse er en rund plade af glas eller akryl i jugendstil egnet;
 • Multi-lampe versioner med stearinlys og originale lofter er helt passende til et stort rum;
 • tekstil lampeskærme er ikke egnet til køkkenet, så give op muligheder for Provence eller modeller i orientalsk ånd med stof elementer;
 • luksuriøse lysekroner til køkkenet kræver et passende interiør, ellers er moverton til rådighed.

lysekroner i interiøret

I køkkenet er der ofte ekstra LED-belysning, så du kan vælge et mindre lyst loftlys. Hvor mange pærer har brug for, afhænger af skalaen af ​​køkkenet - til 10 m2 har du brug for den samlede effekt på 120 W lamper - glødelamper, 80 W - fluorescerende, 300 W - halogener.

lysekroner i interiøret

Til korridoren

Der er meget lidt plads i korridoren, og derudover vil ingen læse bøger. For at belyse dette værelse er nok og en-lampe. For korridoren vælg beskedne former - det kan være små bøjler eller pre-loft versioner i Art Nouveau stil eller high-tech. Romantik vil bringe små modeller af Tiffany, Provence, som simpelthen skal kombineres med smedede bøjler - en god ide til korridoren.

For ikke at tabe, er det bedre ikke at vælge krævende art deco eller krystalprodukter - for korridoren er dette for meget.

lysekroner i interiøret

For børn

For børnenes værelse er der brug for interessante og enkle variationer af belysningsenheden. Krystal lysekroner i det indre af dette rum er utvetydigt upassende, bortset fra at du hæver prinsen. Men de originale versioner af high-tech, art nouveau er velegnede til at dekorere et barns dreng, romantisk Provence eller Tiffany til en børnepige.

lysekroner i interiøret

Lysekroner i badeværelset

Hvis du laver et rig badeværelse, så kan du ikke gøre uden en lysekrone. Og det kan være en lysekrone i art deco stil til badeværelset, som kombinerer klassisk til art deco sort og hvid toner. En lysekrone i orientalsk stil vil også passe til et bad i samme orientalske stil eller luksuriøse barok. I de elegante aristokratiske bade er ligefrem kaskader af krystal passende. Hvis du skal hente et produkt af moderne stil, så er det værd at være opmærksom på mulighederne for Ikea. Der er mange stilfulde tilbud i IKEA kataloget, især LED variationen.

lysekroner i interiøret

Vær modig i design

Hovedregelen ved valg af en lysekrone, tager hensyn til rummets dimensioner, så længe suspensioner ikke placeres i et værelse med lave lofter, og små loftlamper går tabt i et stort rum.

Vær ikke bange for at vælge en lysekrone, som er lidt ud af stilen i hele interiøret.

lysekroner i interiøret

Store smedede modeller i mørke farver eller bøjler med spejlkugle er for prætentiøse. Men nu er ingen overrasket af en Tiffany-stil lampe eller orientalsk stil i et minimalistisk design. Klassisk interiør er forfriskende med noget usædvanligt i ånden af ​​moderne eller originale lysekroner fra Ikea. Udvælgelsen af ​​hvert element i en stil taler mere om den kedelige karakter af ejeren af ​​en lejlighed eller et hus, snarere end om en subtil smag.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

67 − 66 =